Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi az üdvözleteket!
Mi is nagyon kíváncsiak vagyunk a Pocaklakó kilétére, de a genetikai UH-on titkát nem árulta még el. Lábát keresztbe téve meghiúsította e kérdésünket....
Lehet, hogy egy szemérmes kiscsaj?
Az egészség a legfontosabb, vagy így, vagy úgy, tudom, el fog bűvölni bennünket!

Meglepő módon (két lányka után) én vagyok az egyetlen a családban aki észérveket félretéve fiút várok.

Sarmon: köszi a drukkolást!

Aida: Pihenj sokat! Nekem az első terhességnél voltak ilyen erős alhasi fájásaim, a doki megnyugtatott, hogy csak a méhem nő... Remélem, nálad is csak erről van szó!

Üdv Mindenkinek: Gabi

Kép
Kép
Kép
pagabo

boci. szep a pocid!

voltam jogazni. szupi volt. csak a vegen elaludtam 5 percre.

szeles. remelem minden rendben lesz a babaddal.

KépKép
KépKép
mush589

pagano. en meg nem udvozoltelek. megy a drukk a kukishoz!

KépKép
KépKép
mush589

Sarmi! Köszi a fázisokat!

Lyndee! Gratula!

Mágnes! Pecsétnél a dokis is beleszámít, és összesen 4 kell csak. (Nekem már 9 van :lol: )

Mush! Üdv a puncismamik táborában!

Manna! Neked meg gratula a kukikirályhoz!
Jössz a héten már jógára?

Deci! Jeeeeeee, kukis!

Helló Pagabó!

[quote]B írta:ejelentkeztem dokihoz, 5.-én kell menjek, remélem akkor nekem is meg tudja mondani, hogy mi van a lába között.

Zsuzsi! Szerintem a dokidnak fütyije van :wink: :lol:

Cili! Én már voltam...mondjuk sokra nem mész velem már így fél egy felé :lol: Vigyél citromot a glükózoldatba. Szerintem nem nagy kaland, abszolut iható.

Manna! Babakocsi-ügyben már profi vagyok - de csak elnméletben, mert kiderült, hogy sógornőmnek megvan még a 7 éves oldtimer-e, és az megkapjuk. Én úgyis csak addig akarom használni, amíg ülni nem tud Hanna, mert utána bicikli utánfutós kocsit kap, amivel görkorizni és kocogni is lehet.
na, a jógát fentebb kérdeztem én is tőled. naná, hogy megyek. majd egyeztetünk!

Mush! A méretek tökéletesek!

Szeles! Babádnak nagy drukk!

Kép
zölddisznó

Kép

Kép
zölddisznó

szornyu ejszakam volt. 4-5 kozott egyfolytaban tusszogtem. AAAAAAAAAAAAA!
szegeny gyerek!

most meg arra ebredtem, hogy megint esik az eso. pfuj!

azert nektek szep napot!!!!!!!!

KépKép
KépKép
mush589

Mush: találtam egy linket, ahol be lehet írni a méreteket és kiad egy becsültl súlyt. Olasz nyelvű de szerintem egyértelmű: http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... nline.html
Vendég

Zölddi sajna ahogy látom én lemaradok a taliról,mert aug. 28 tól 31 ig üdülünk!De csak miattam nehogy átszervezzétek!!!Majd még decemberig talizhatunk...vagy jövőre nálunk egy kerty party babákkal együtt!!! :wink:
Madártejet csináltam már reggel csak még hűlnie kell.Ki kér belőle? :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok Csajok!

Gratula mindenkinek, akinél kiderült a baba neme! Azoknak meg drukk, akik még nem tudják, de kíváncsiak rá. :-D

Aida!
Pihenj, pihenj, pihenj!!! Ma már dolgozol???

Szeles!
Babádnak drukkolok!!!

Mush!
Jobbulást! Jelentem nálunk egész héten 30-33 fok várható, szikrázó napsütéssel. Most kicsit megint lecserélném ezt az angliai klímára. :-D Én mostanában rengetegszer szoktam röhögő görcsöt kapni (biztos a hormonok :-D, nagyon jól tud esni!) utána mindig bocsánatot kérek Zsófitól a rázkódásért. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Jo reggelt!

Sarmi,
en nagyon szivesen vallalok egy kis madartejet :D Osszefutott a nyal a szamban..

Mush, gratula a picurhoz, en mar nagyon vartam, hogy bejelentkezz uhu utan, tok jo hogy kibirtad ezt a sok napot :D .

Alvas temaban en is felvetnem a kerdest, hogy a felig has felig oldalt felhuzott egyik labbal az szerintetek nem arthat babonak? En ugy alszom a legjobban. Ja, es neha hanyatt ebredek...

Kép
zsiraf8

Ibernuska:
Szerintem olyan túl nagy rázkódást nem érezhet Zsófid, majd ő is olyan nevetős, boldog lesz, mint az anyucija :wink:
Az én Babócám akkor ad erősebb jelzéseket, ha tüsszentek, nem tudom a rázkódás miatt-e. És amikor csokipudingot ettem. Biztos neki is izlett :D

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!

Csak gyors életjel élünk :lol: :lol:

Megvolt a szülinapi pogrács party életem elsö bogrács gulyása isteni lett.Gratulálok mindenkinek aki már tudja a babanemét mi még mindig nemm tudjuk kis szégyenlös nem akarja meg mutatni mi a van a lába között. :( :lol: :lol:

Mindenkinek szépen kerekedika pocija nem sokára én is teszek majd kép a pocimrol csak nem tudom mikor...

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Zsiráf:
Semmi baja nem lesz a babának sem az oldalt, sem a hanyatt fekvéstől. Én Annával végig hanyatt fekve aludtam, most nem ez a póz a kényelmes. Az a lényeg, hgy neked hogy a legjobb. Később a babád úgyis jelezni fogja erőteljes rugdosással, ha neki nem tetszik valami :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Mush - gratulálok a kislányhoz:) Örülök, hogy teljesült a kívánságod!

Zöldi, engem beírhatsz az aug találkozóra minden napra, úgy néz ki, ezek közül jó bármi.

Én kb mostanra pihentem ki a hétvégi, sokgyerekes baráti találkozót...

Kép
trombibébi

lbernuska: Igen, ma már dolgozom. A sok pihenést meg már fáj a pocakom. :( Sokat vagyok egy helyben, akkor kezd el keményedni, fájni. És tegnap rosszul mondtam. Nem ma, holnap kell mennem az AFP eredményért, szóval akkor megkérem az orvost nézzen meg. Remélem megnéz. Itt a szakrendelőben nem túl kedvesek az orvosok sajnos. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sziasztok..

most jöttem meg az ultrahangrol és minden teljesen jo...a sulyunk kb...285 gramm...a hossz...22,5cm... :D :shock:
bpd: 46mm
fl:35mm
thq:45mm..minden jol ment..szivhangot is hallgattunk.majd ha haza érek teszek fel képet Viviről...addig is pusza mindenkinek..

Kép

Kép
nikianya21

Sziasztok!

Most jövök a cukorterheléses vizsgálatról. Nem tudom ki, hogy viseli én nagyon rosszul voltam, nem nagyon bírom az édeset. Borzasztó tömény volt a lötty, és esély nem volt citromprojektet bevetni, mert a laboros nő szinte a torkomon nyomta le a poharat. Marha kedves volt. Még mindig érzem az ízét a számban. Remélem ti jobban élitek meg.

Dög meleg van!!!!! :cry:
dcili81

Cili, egyutterzunk!!

Nekem a dokim megtiltotta a ezt a fajta terhelesest... Csak a szolidabb fajtara mehetek, a zsomle+tej verziora...

Szerintem en is nehezen birnam azert jo nagy koncentratum..

Te hanyadik hetben vagy? Nalunk itt Zugloban a 24. heten kell menni.

Magi,
Koszi az alvasos velemenyt, mrgnyugodtam. A hanyatt tok jol esik, de igyexem kerulni, lehet ettol zsibbadt a kezem es a labam???? :shock:

Kép
zsiraf8

trombi. koszi szepen a gratulaciot.

niki. gratula a jo eredmenyekhez!

berni. sokkal jobb rohogni, mint sirni! szoval csak hajra!

zsiraf. neked is koszi a drukkolast. nem volt nehez kivarni, de vegul csak eltelt az ido.
most meg annyi programom lesz, hogy eszre se veszem, es mar szeptember lesz.( most szombaton eskuvo, hetfon fogorvos, egy csomo meeting a melo helyen, vedono, es mar megyek is Magyarorszagra. ott meg aztan meg gyorsabban telik az ido.)
Azt az egyet sajnalom, hogy nem leszek itt a ferjem szuletesnapjan. de mar nagyon szerettem volna latni a tuzijatekot. a baba miatt most a baratnomek csepeli 8. emeleti lakasabol nezem majd. ovek az elso haz, igy majd jol lehet latni, szerintem.

itt nekem meg senki nem mondott semmit ilyen cukros vizsgalatrol. szoval nem tudom, hogy lesz-e.

szerintetek menjek otthon punculogushoz?
mert hogy miota terhes vagyok nekem oda meg csak egyszer kukucskaltak be (kb 5 hetesen). igy peldaul fogalmam sincs hogy milyen a mehszaj. vagy szerintetek felesleges kidobnom 12 ezret?

KépKép
KépKép
mush589

zsiraf azt akartam irni, hogy nem volt konnyu kivarni :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

...minden elszállt, de sebaj. Lusta vagyok újra írni :wink:

Kép
zölddisznó

Mush: szerintem menj el, vagy ott kérd meg a dokit nézze meg. Nekem minden egyes alkalommal ellenőrzi, hogy zárt-e a méhszájam!!! :shock: Megnézted a linket, amit írtam neked???!!!
Vendég

boci. igen megneztem. koszi. akartam mar irni elobb is, csak eltereltek a figyelmemet a melohelyen.
sajnos nekunk nem adtak meg az AC-t, igy nem mukodik, de majd a 4d-esen megkerdezem azt es akkor kiprbalom ujra.

zoldi, de lusta valaki. milyen volt a baratnozes tegnap?

en most hazaugrottam, mert hazhozszallitjak a hetvegen vett asztalunkat, es oket varom. ha megerkezett megyek vissza. meg jo hogy csak 5 perc kocsival :)
bazi nagy asztalunk lesz. egyenlore hulyen fog kinezni, de azt mondta, hogy epit hozza nagy ebedlot is.
tolgy fabol van. 6 szek is lesz hozza. asszem 180 cm hosszu. 1100 volt eredetileg mi meg 350-ert vettuk. tony azt mondta hogy meg a faanyagot se tudna megvenni annyiert. szoval szerinte jovetel volt. en meg nem ertek hozza. :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Egyszerűen nem tudok lépést tartani veletek! Olyan sokat írtok, hogy nem jutok a végére az olvasásnak, ráadásul mire sikerül a végére jutnom, már nem tudom kinek mit szerettem volna írni!
A fekvési poziciókról nekem is az a véleményem, hogy ha valakinek jól esik hason, vagy hanyatt akkor az biztos nem árt a babának, mert ha nyomódna azt úgyis jelezné, ill. minket is nyomna.
Aki már tudja a baba nemét annak gratulálok, mind a fiúhoz, mind a lányhoz, a többieknek pedig kitartást, hamarosan úgyis megtudják. Ja és azért készüljetek fel, hogy a 100% fiú, ill, lány lehet 100% lány ill. fiú is. :D Nekem az első fiamnál a 100% lány kukacosodott meg a 8-dik hónapra. Egyik ismerősömnél ugyanez volt csak fordítva. Nekem holnap mondják el a tippjeiket, kiváncsian várom!
Aida! Megnézem majd milyen adatok kellenek a táblázatba és átküldöm. Hasfájással kapcsolatban nem tudok segíteni, mert nekem többnyire ha fáj is a hasam pihenésre múlik. Azért mindenképp nézesd meg dokival, hogy mitől lehet.
És lécci, ha valaki tud a kép kicsinyítésben nekem segítsetek, mert nem boldogulok. Köszi!

Enikő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok Csajok!

Hogy bírjátok ezt a hőséget??? Nálunk Apa ma állt neki az ablakok felújításának, ami azzal jár, hogy lecsiszolja a kereteket, szárnyakat és újrafesti őket. Most a nappaliról vette le az egyik ablak szárnyait, dől be a meleg... :evil:

Zsófi sem tolerálja ezt az időjárást, sokkal passzívabb, mint a hűvös napokon volt... néha egy-egy kóbor rúgást érzek, de semmi pörgés...

Zsiráf!
Én ma éjjel is többször arra ébredtem, hogy félig hason alváskor Zsófi nekiállt rugdosni. Engem aggaszt, nem akarom összenyomni szegényt... szóval ilyenkor inkább teljesen az oldalamra fordulok és a lábaimat egymásra rakom. Fő a biztonság, nem vagyok pillekönnyű. :-D

Aida!
És a kórházban, ahol szülni fogsz, nem fogadnak egy vizsgálat erejéig? Mondd meg, hogy a te dokid szabin van, de aggódsz, nézzenek már rád.

Nikianya!
Gratula a jó eredményekhez! Kérjük majd Vivienről a sztárfotókat!!!

Cili!
Nem irigyellek a cukorterhelés miatt!!! Nekem még addig van pár hetem.

Mush!
Fura, hogy kint nem nézik a méhszájat... Itthon találsz magándokit 7-8 ezerért is, nézesd meg a saját megnyugtatásodra.

Csajok!
Ki van otthon TGYÁS, GYES, GYED ügyben??? Tudom, hogy volt már téma, de én még csak most próbáltam jobban beleásni magam és az OEP honlapját olvasva már fel is ment bennem a pumpa, semmi sincs egyértelműen leírva... Mi alapján számolják pl. a TGYÁS alatt a napi átlagkereset 70%-át? Én minden hónpaban más összeget kapok, hála a mozgóbéremnek. Nettó v. bruttó ez a 70%??? És mikor kell igényelni? Azt írják, hogy max. szülés előtt 28 nappal, de legkésőbb a szülés napján... Na és azt ki tudja előre, hogy mikor fog szülni??? Volt már köztetek olyan, aki ezt értette?

Kép
Kép
lbernuska

lbernuska: Dede ott fogadnak. 16 hetesen is ott voltam. :S Az a baj, hogy akkor is már hasgörcsökkel voltam ott, a fiatal doktornő nagyon alaposan, lelkiismeretesen megvizsgált és mivel minden rendben talált, azt mondta nyugodjak meg és nincs semmi baj, attól lehet mert kicsi vagyok és nehezen bírja a szervezetem a növekedő méhet és pihenjek. Egyelőre nem akartunk hozzá visszamenni. Holnap meglátom mi lesz itt a közeli szakrendelőben. Ha semmi jó és a hasam folytatja, akkor visszamegyek a kórházba megint.

Bár a picurkám jól van, ma is nagyokat rúgott, már kivülálló is látta a pocimon. :) Édes ahogy a kis lábaival ekkorákat rúg.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Enikő: nem tudom milyen programot használsz???!!! De ha van Microsoft Office Picture Manager programod (általában az Offiec-os gépeken van) azzal nyisd meg a képet és ott a Kép menüben válaszd vagy az átméretezést vagy a tömörítést.
Vendég

Ibernuska!

A "max. 28 nap szülés előtt" a kiírt időpontra vonatkozik. Egyébként csak akkor kérd előtte, ha mondjuk a TGYÁS magasabb, mint a táppénz (ha azon vagy). Egyébként ráérsz szülés után, amit a férjed intéz, mondjuk amig a korházban vagy.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

No milyen jó, hogy az én párom nem fog tudni intézni semmit, amíg én kórházban leszek. :) Mivel ott lesz velem, családi szobára pályázunk. Nekem szükségem van rá, ha szégyen, ha nem, hogy ott legyen velem az első közös napokban a babával.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: szerintem is az alkatod és a soványságod miatt vannak ezek a fájdalmak (ezt nem leszólásként íram ám) :lol: . Én aki eléggé jól ki vagyok párnázva és a csípőm is széles éreztem úgy a 14-17 hét környékén szúrásokat, fájdalmakat. Megkérdeztem a dokikat és ő mondta, hogy ez a természetes, hiszen a kis baby csinálja magának a helyet.
Vendég

en mar most irigykedem, hogy ti olyan sokat lesztek korhazban a babaval. engem 6 ora utan kitesznek majd.:(

Itt nem is latsz nogyogyaszt , amig terhes vagy. csak vedonoket, szonografust, meg a haziorvost max.

KépKép
KépKép
mush589

mush: Hűű, 6 órás újszülöttel kiraknak a kórházból? Ez azért fura. Gondolom itt Mo-on mindenhol az a szokás, hogy 3-4 napig tartják bent a nőt az újszülöttel.

bocika: Igen, igazad lehet meg persze az orvosnak is. Meg is próbálok nyugodni. :D Sőőt, vki egy másik topikban azt mondta, hogy elvileg a picinek nem fáj ha begörcsöl a méhem, mert még ott van neki az ovó magzatvíz. Ez azért megnyugtató. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

"a nőt az újszülöttel" helyett inkább "az újdonsült anyát a kisbabával" :D így jobban hangzik.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

csajok, lenne egy kérdésem:nem vagyok nagy kávéfüggő, de (ez most itt a reklám helye) a Nescafe 3 az egyben kávét nagyon szeretem, amióta babát várok sem modtam le róla, csak azóta a leggyengébbik változatát iszom...És ugyanez a helyzet az energiaitallal(abban is van koffein), közbe-közbe azt is iszok. Szerintetetek ezzel ártok a Babómnak??????

Kép
galzsuzsa

lbernuska a tgyás vagy tgys a baba születés után 168 napig jár. Az alapját többféleképpen állapítják meg.

A kezdő időpont a baba születési ideje lesz, onnan számolják visszafele.

Pl ha tavaly egész éveben dolgoztál de legalább 180 napi keresettel rendelkezel, akkor azt veszik figyelembe, ennek a 70% lesz az alapja. Ha tavaly nincs 180 napod, de idén van a baba várható születési idejéig, akkor az idei évi béred lesz az alapja. Ennek veszik a 70%-t.
Ha nincsen kereseted ezekre az időszakokra, akkor veszik figyelembe a mindenkori minimálbért.

A táppénzt is valahogy így szűmoljuk, de ott 60% is van, attl függően, hogy hány éves munkaviszonyod van. Ha 2 évnél rövidebb, 60%, ha 2 évnél több, akkor 70%.

Gondolom a szülés előtt egy hónappal már nem nagyon akarsz dolgozni, vagy már nem dolgozol, szerintem ráérsz akkor igényelni a tgyást, ha kijöttök a kórházból. Ha a munkáltatód tb kifizetőhely, ott is el tudod intézni, nem kell a megyei tb-hez bemenni. Kell a baba taj-száma, a születési anyakönyvi kivonat, ezek nélkül nem tudod megigényelni. Amíg kórházban vagy, addig az apuka el tudja intézni a taj számot, utána 2-3 héten elül megjön és tudod intézni a többit.

Remélem érthető volt, nagyjából
dcili81

Ja igen bruttó keresetet nézek!!!!
dcili81

aida. hat ez az eleg rovid ido. felek is tole.

zsuzsa. szerintem neha egy-egy kave nem art, foleg ha olyan "lightos" valtozat. az energia italrol nem tudok mit mondani.
otthon van egy ujsagom, amiben irnak errol. majd megnezem neked.

KépKép
KépKép
mush589

Zsuzsa: szerintem napi egy-két csésze kávé nem árt. Én is szoktam inni, igaz lazán és sok tejjel. Muszáj, mert alapból nagyon-nagyon alacsony a vérnyomásom és valahogy ki kell bírnom hogy ne essek össze a melóhelyen. A doki is megerősített hogy egy-kettő nem árt. :P
Vendég

GALZSUZSA NEKEM A VÉDŐNŐ KÖTELEZŐVÉ TETTE A KÁVÉFOGYASZTÁST,MERT ROPPANT ALACSONY A VÉRNYOMIM.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Köszi, megnyugtattatok kávé ügyben, nem viszem túlzásba, de muszáj igyak, mert kivánom is, meg hát éjjel nem alszom túl jól, nappal pedig fáradt, álmos vagyok.
Valakinek még dagad a lába? Felpockoláson kivűl még mivel segithetek ezen?

Kép
galzsuzsa

Zsuzsa: néha nekem is bedagad. Felpocolást, meg egy-két perces "jeges" lábfürdőt ajánlottak, nálam bevállt főleg ebben a melegben. Tehát engedj a kád aljába jó hideg vizet és ha még bírod jeget is rakhatsz bele és járkálj benne. Ha nem jó a kádas megoldás akkor lavórba rakj hideg vizet és abban tarts rövid ideig a lábadat, persze csak úgy boka magasságig! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocika 1!
Sajnos nincsen az a Microsoft Office Picture Manager program a gépemen, tudsz esetleg valami más megoldást?

Galzsuzsa!
Én jártam korábban kismamatornára és ott javasolták lábdagadás ellen a tornáztatást. Mondjuk reggel mikor megébredsz megemeled az egyik lábad és biccentesz vele előre-hátra legalább10-10-et, atán meg körzés, ugyanez a másikkal is. Remélem sikerült érthetően leírni. Ezt ha van rá lehetőséged napköben is ismételd, javítja a vérkeingést, így kevesebb a pangó folyadék. És amennyire teheted polcold fel a lábad.

Zöldi! Te mindennap szúrod magad? Clexant kapsz? Én az első gyereknél az utolsó 2 hónapban kellett naponta szúrjam magam, és a végére csupa kék, zöld volt a lábam. Te hogy bírod?

Üdv mindenkinek, Enikő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Én kávé nélkül meghalnék. A reggeli capuccino garantálja, hogy legalább fel tudjak kelni...

Mush: én szívem szerint szülés után azonnal hazamennék de a gyerekorvosunk nagyon húzta az orrát és a kórház sem szereti elengedni az embert sajna... pedig gyűlölöm és marha nagy a fertőzésveszély (főleg a babáknak!!!!!).
Vendég

Mush! Barátnőzés király volt, sütögettünk teraszon, és jól megdögönyöztem a kis 7 hónapos nagyfiát :lol:

[quote]O írta:lyan sokat írtok, hogy nem jutok a végére az olvasásnak, ráadásul mire sikerül a végére jutnom, már nem tudom kinek mit szerettem volna írni!

Enikő! Én úgy szoktam csinálni, hogy 2 ablakban nyitom meg, az egyikben plvasok, a másikban meg rögtön írom, hogy el ne felejtsem.
...azért 4D-n elég jól látni a kukit/punit, szerintem jó UH-s doki nem téved!
Igen, Clexane-t nyomok, napi 2*0,4-et. Nekem amúgy is olyan a lábam, mint egy térkép, de muszáj, mert Leiden mutációs trombofíliám van, oszt nehogy belém aludjon a vér. Már beültetés óta nyomom.

Berni! Apa megbuggyant, hogy most csiszakol? Ilyen melegben? Gonosz apa! :lol: :wink:
Hanna is 2 napja belustult.

Aida! Szerintem ha családi szobában is lesztek, azért ki tud szaladni néhány órára párod ügyintézni. Szerintem még jót is tesz!
Na és hát mi lesz, a tejfakasztó pasibulival? Azt muszáj!

Zsuzsi! Kávét ihatsz nyugodtan, abban, amit írtál, alig van koffein. De az energia italban rengeteg van. Azt ne!
Nekem is dagad a lábam. Felpolcoláson kívül vízhajtó ételekkel, pl. dinnye, sör, paradicsom, uborka, petrezselyem, és csalánteaNe nagy higításban)

Én ha magyaregészségügy lennék, szintén ambulánsan szülesztenék, max. aki szeretne, maradhatna tovább.

Kép
zölddisznó

Akkor lehet, hogy megis en jarok jobban, ha hamar hazaengednek. Gondolom itt is nagy a fertozes veszely.

Zoldi. miota etel a sor???!!! :lol: :lol: :wink:
Asszem en mar megint tudatlan vagyok, mi az a tejfakaszto pasi buli?

en is voltam ma babazni egy kolleganomnel. van egy 2.5 eves kislanya, meg egy 1.5 honapos kisfia. az utobbinak megcsikiztem a talapat. a kislany meg olyan mint egy domper. bivaly eros es tor/zuz. az apuka torok, es o mindig mondja, hogy a kislany minden torok vonast orokolt.

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Hát nem folyékony kenyér? :lol:

Kép
zölddisznó

Enikő: akkor mi van a gépen???
Egyébként én is ambulánsan szülnék. Gondoljatok bele régen sem volt kórházban szülés, hanem szépen otthon. Ott is az elejétől kezdve együtt volt anya és az újszülött.
Aida: de jó hogy ott van ilyen családi szoba. Nálunk max. rooming szoba van, ahol veled lehet a baba, de apuka kizárt! :cry:
Vendég

Húúúú Csajok! Tegnap menőkés napom volt (de. védőnő, du. doki), van mit behoznom...
A kiskönyvemben már két oldal betelt a bejegyzéseknél min. 4 hetente randim van velük.
A puncológus minden alkalommal megvizsgál (vérnyomás, szívhang... sőt kenetet is vesz és egy hét múlva kell érdeklődnöm az eredményért). Nagyon alapos! Engem megnyugtat, hogy tudom makk egészséges vagyok és minden rendben a babussal. Ezért is vagyok ennél a dokinál már 12 éve!

Mush: gratula a puncishoz, és köszi a drukkot!

Zölddi: a taliről én sem szeretnénk lemaradni, 26 kivételével bármelyik jó (ekkor ismét a dokival randizom)!

Sarmi: a madártej említésével a konyhában töltött időmet hosszabbítottad meg, madártejet akarok!!!! Légyszi küldj kóstolót légi postán!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én iszonyatosan kívánós vagyok.
+a tejtermékek és a hal minden formában csúszik...

Cili: te egy HŐS vagy! Irigyellek, hogy már túl vagy rajta, nagyon útálom.

Aida: Remélem, találsz ma egy rendes dokit, aki megkukkol és megnyugtat!

Szép napot! Gabi

Kép
Kép
Kép
pagabo

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Zöldi:
te korán kelő, vagy későn fekvő vagy? Azt hiszem az utóbbi... :roll:

Nos csatlakozom én is az ambulánsan szülőkhöz....Legalábbis az én 2 szülési, korházi tapasztalataim szerint...Még pihenni sem hagynak a korházban... Minden reggel 5:30 kor jönnek a takaritónők, csapkodják az ajtókat, kinyitják az ablakokat, kiabálnak, a papucsodat belökik az ágy alá, hogy szegény fejed alig tudod kihalászni onnan,mert ugyebár ők DOLGOZNAK! és fel kell mossák a földet....Szóval én pihenni nem tudtam, mindig alig vártam, hogy hazaengedjenek már...

Pagabo:
üdv köztünk!
Nekünk majdnem egyidősek a gyerekeink! :lol: Mind a 3 :lol: Csak annyi különbséggel, hogy neked lányaid vannak nekem meg fiaim :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

mindnekinek jo reggelt!

már elkzedtem a takaritást,és látom mennyi bejegyzés termett amig én lakást ujitok :D

hasgörcs:nekem szerencsémre nagyon ritkán van,de tegnap amikor oldalt feküdtem elég kellemetlen volt..Aztán a hátamra dobtam magam és elmult..

Kávé:régen kávé és cigi függö voltam...a cigi eltünt és a kávé átváltozott nescafévá... :D egy rossz szokást megtartottam..Ugyhogy amig mások nagyban nyomják az erős kávét,cigivel,én kortyolgatom a light-os 3:1-bent... :D :lol:

Uh:a doki nem volt tul lelkes amikor képet kértem mert mondván nem szoktak adni..de csinált végül egyet..a kis fejecskéje látszik..ha sikerül most csatolom majd.. Kép
Na ha minden igaz akkor itt Vivien láthato:D

Kép

Kép
nikianya21

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?