Új privát üzeneted érkezett!

naneeeeeeeeeeeeee
laptetűűűűű :evil:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Beuska!
Látom estére hazamentetek!
Remélem azért sikerült jól eltölteni a napot!
Esetleg a Szent István Parkban? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pati!
A felvert tojásfehérje és a cukor (ha megfelelő a mennyiség)általában megdermed. Ezzel díszítik a mézeskalácsokat is. A Niki által írt receptben meg szerintem ott beszívja a tészta valamennyire a mázat.

Babával nem érdemes menni, a gépek olyan hangosak, hogy legfeljebb szájról lehet olvasni, ha kommunikálni akarsz. Sok baba fél is tőle (mint a barátnőmé), Levi meg Nimi megszokták, már a pocakomban is hallották szerintem.

Fanetta!Én semmilyen más farokra nem gondoltam....Na jó azért szoktam (tegnap céklasalátát főztem, hosszúkás céklából. Mikor langyos lett lehúztam a héját, és hirtelen teljesen olyan érzésem lett, mintha valami mást tartanék a kezemben. Pont olyan volt a tapintása, legalábbis ez él emlékeimben - csak ott sajnos) :oops: :lol: :wink: ...De a repülővel kapcsolatban nem...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sajnos így túl kicsi, de küldöm e-mailben a nagyobb verziót. :)

Kép

KépKép
KépKép
mni

Köszönöm, megjött! :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mzx, én ráérnék mint mindig, de szerintem várjuk meg Pétét, nem? szegény kikészül ha megtudja, hogy nélküle taliztunk az Árkádban. ő most asszem még vidéken van. de ilyen spontán egyébként rá szoktam érni, nyugodtan dobd be ha ráérsz máskor!

Melinda, nem küldenéd át mailben a képeket légyszi! judit.korondi@gmail.hu
köszi!!!

Linocs, átküldtétek Hiszteroida kisasszonyt hozzánk ??? ma pontosan 11szer próbáltam etetni kb 20gr bármi per etetés sikerrel, üvöltés kíséretében. ...már a ventillátor-békában sem bízhat meg manapság az ember...

alvás nuku amíg apuci haza nem jött akkor beájulás 2 órára. na ekkor már én is beájultam 2 órára....

most asszem megyek, bedobok egy fröccsöt, jóccakát

KépKép
judit18

Niki, Feri, léccci soppoljátok már ki Norton kilógó pelusát (jobb szélen alul a picinyem) mert rontja az összképet.... :roll: meg engem idegesít..
Tényleg :shock: :shock: :shock: :shock: , én eközben, ahogy ez a fotó készült, a nagyfiamnak voltam vátóruháért (miután szrrá ázott a szökőkútban....) a kocsinál. Ki rakta a kölkömet ilyen SLENDRIÁNUL a tatamira???????????????????????

Kép
Kép

mpatr

mpatr - most már teljesen happy vagy? ;)

Kép

KépKép
KépKép
mni

Pati!
Az én fiamnak nem lóg ki a pelenkája, mert ruhát már nem volt idő rá adni! :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szabotázs!!!!!!!
Retusált lett a kép! :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki!
Lécci az enyémet meg öltöztessétek fel! :lol: :lol:
Bár akkor nem látszik ennyire a fantasztikus mellkasmérete! :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Figyelek ám!
Péterke pelenkája is eltűnt! :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

meg Andrisé is eltűnt!
Pumperka, psssssssssssssssszt!!!!!
ne áruljuk el senkinek, jó? :wink:

ajaj, az antifotosopposaink hüjjjét fognak kapni :shock: :shock:

Niki, köszi! Nem lehetne pattentgombot is rajzolni rá? :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

ja és a középső bömbizzélteisvelemmertúgyiskitépemahajadat szakaszt is lehetne mosolygóssá varázsolni...

:idea: :idea: és ha már úgyis ezzel foglalkozol, ha lehetne, mindenkinek legyen a kezében egy névre szóló summa cum laude diploma is....
:roll:

meg ilyenek :roll:

Kép
Kép

mpatr

[quote]N írta:em lehetne pattentgombot is rajzolni rá?

Te kis telhetetlen! :lol: :lol:
Pumperka, Zsombi direkt jól mutat pont a kép közepén! :)

Ki találja meg a legtöbb különbséget a két kép között? ;)

KépKép
KépKép
mni

Nem ér!!!!!!! Az enyémet meg tessék úgy csinálni, hogy vigyorogjon!!!!!!!!

És ha a pumperkacsemetének is eltüntetitek a pelusát, akko neki mije fog kilógni???

Kép Kép Kép
fanetta

[quote="mpatr"]
írta:
mpatr :idea: :idea: és ha már úgyis ezzel foglalkozol, ha lehetne, mindenkinek legyen a kezében egy névre szóló summa cum laude diploma is....
:roll:

meg ilyenek :roll:

HÜLYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Kép Kép Kép
fanetta

[quote="mni"]K írta:mnii találja meg a legtöbb különbséget a két kép között? ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:idea: adjuk fel a gyerekeknek feladatnak! :wink: :lol:
akinek sikerül, átmehet duzzogás nélkül a 2003. márciusi topikba...

Kép
Kép

mpatr

Megint első vagyok??? Mi van, ma mindenki szunyál???? :shock:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Akkor én meg megyek sütit enni. Sikeresen mentettem magamnak tegnapról két szeletet!!! :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

:D :D :D :D :lol: :lol: :lol: ez az éjszakai műszak írásaira vonatkozik...Ja különben jó lett volna a kép retusálatlanul is, úgy életszerű..Nekünk is midig kilóg a pelus...

Pati!
Na megdermedt a máz :?:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Niki, nagyon szépek a képek, köszi!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Fanetta, csak neked :wink: :

Kép

Judit18, sajnos csak ma van autóm úgy, hogy összsen 10-kor kell valakivel találkoznom 5 percre, és kész. Hoppá, mehetek is! :shock:

ÁRKÁD Tali

ha valakinek van kedve most talizni, akkor hívjon!!!!
húszkilenchathuszonnyolc háromtizenegy
olyan délig arrafele leszek, szerintem.

Rohanok, még most sem olvastam vissza, de azt észre kellett vegyem, hogy vagy mindenki nagyon jól néz ki, vagy fél tonna smink és alakformáló alsónemű került elő, vagy Nikiék Photoshopja volt intenzív használatban! :)

Kép

Kép
mzx

[quote="melinda80"]
írta:
melinda80 Kép

Mni, Feri, na, abból a jó nagy zöld seggből Linocs fejétől jobbra, abból varázsolhatok valami igazi emberit... persze mellettem Lusie csúnya vékony csipeje...

Kép

KépKép
eszterxx

Kedves Márti és Judit (Petramama), nagyon boldog névnapot kívánok Nektek! :) (ha jól látom, a többi Judit nem ma ünnepel?)
Kép

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Tegnap este 8-ra értünk haza. Elvittem a Lilit edzésre, majd bementünk a boltba, a Marcivalt elvittem biolaborba, vissza a Liliért, Office Depo, posta, Cib bank majd Westend City, mert ott van baba-mama szoba, nézelődés, otp, játszótér, Don Pepébe vacsora és irány haza. Nagyon jól éreztük magunkat.
A NEXT-BEN TOVÁBBI 25%-OS LEÉRTÉKELÉS VAN. (KB. 70 %-os) SZÓVAL MÉG OLCSÓBB MINDEN 5000 valahányszáz FT-os póló 1300-ért meg ilyesmi. Nagyon nem néztem, hogy mi mennyire van leárazva, mert én már Miskolcon bevásároltam, és nem akartam a szívemet fájlalni.

Majd még jelentkezem, de nincs időm, mert nagyon későn vagy korán feküdtem és még később keltem, így mindjárt vinnem kell a Lilit edzésre, és még ezer egy dolgom van.

Mindenkinek köszi a szuper képeket.

Niki és Feri!
Nektek külön a "soppos" képeket, nagyon jók lettek. Ja és én nekem is feltüntek a kilógó pelusok!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

mzx: neszívassá máteis!!! Úgy tetted fel azt a képet, hogy közben fel sem tetted???? Nikiiiiiiiiiiiiiiiiii: nagy feneket mzx-nek!!!!!!!! .......Ja, hogy ő nem volt talin?????? ...........Nem baaaaaaaaaaj, akko is nagy feneket nekijeeeeee!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!

Mzx!
Sajnálom nagyon hogy nem tudtam ma menni de légyszi máskor is szólj ha van egy szusszanásnyi időd!

Beuska! Jó kis mozgalmas napotok volt!

Én ANNNYIRA DE ANNNNYIRA ÍRIGYKEDEM EZEKÉRT A FOTÓKÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEM LEHETNE CSAK EGY KICSIT CSALNI???????????????
Lizámat is berakhatná valaki a sorba, csak egy kicsit,

LÉGYSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

ja és még valami, akár nagyon sokat is fizetnék azért ha még egyszer az életbe láthatnám magam emberi külsővel és nem a vízilóéval megegyezően!

pepike

Kép

Kép
pepike

Gyerekek! Szarrá röhögtem magam a tegnap esti termésen. :lol: :lol: :lol:
Hogy az én férjem miért nem tud búgó számítógép mellett elaludni!!! :roll: Mindig kikapcsoltatja velem. :cry:

Fanetta, ez igaz, hogy utólag írtad be a kapafogakat? :evil: Hát nem láttad, hogy nem kell rajzolni, hanem vannak? :wink: :D És mivel szépen felhívtam a figyelmet a görbe orromra :? , lehet azt nézegetni, és csúfolkodni. :wink: :lol:
Hugicámat azért nem nevezném kis ártatlankának ám. :lol:

Gabica (én nem foglak rszg-nek hívni, ha nem baj :wink: ), Mpatr humorát szokni kell, de majd ha sűrűn jössz, te sem értetlenkedsz :wink: , hanem nagyokat röhögsz! :lol:
A Balcsira megyünk (anyu továbbra is csatlakozni akar :? ) és ha nem akarsz faterhoz hazajönni, bemegyünk mi Kaposvárra. Sziszóval együtt bírok a két gyerekkel.
Arany életed van Géza mellett, Husikám! :lol: :lol: :lol:
Ja, és nem is tunyulok, felülést és lábemelést csinálok! (Kb. heti egyszer-kétszer. :wink: :roll: :lol: )

Juditkecskemét, cékla... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mzx, te szegény! Én is megnéztem volna azt a földönfetrengőscsapkodóshisztizős képet, de nem jön előőőőőő!!!

Beuska, ne máááá, itt voltatok a Westendben és nem szóltál??? :evil: Egy köpésre van, ráadásul mi is voltunk ott délután a gyerekekkel.

Petramama (és még aki ma ünnepel) Boldog névnapot!

Lehet, hogy utólag lecseszést kapok, de nem érdekel. :wink: Találós kérdés, melyik oldalon áll rszg? (Fél óra van köztük. :D )
Kép
Vendég

Tekerek nagyban a szobabicajon..Levente végig arról faggat, miért tekersz?
- Mert kövér vagyok, soványabb szertnék lenni. Fogyni akarok!
6 km után leszálltam, hogy bejöjjek a házba inni.
Erre Levente:
- Már nem vagy kövér??? :lol: :D :lol: :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Zsu Ne baj, nekem jobb is így! Megtalálom a nekem címzett üzijeidet. Majd vegyél fel msn-re, ezt csak Sziszó tudja RSzGabi@hotmail.com
Egyébként tehettél volna fel jobb képet is. De nem baj. A találkozót majd megbeszljük. Addig még alakulhatnak a dolgok.
Az ara életemről meg tudok :D Nem is kívánhatnék magamnak jobb pasit!

Kép

Kép
rszg

Hugica! Te itt vagy? Szerintem tuti az a kép!
Vendég

Ja, és most már nem csak Sziszó és én tudjuk az msn-címedet, hanem még vagy ötvenen! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Itt vagyok! Msn?

Kép

Kép
rszg

Már fent vagyok msn-en, felvettem az új címedet. Bár most kel a kicsi :? de azért gyere.
Vendég

Zsu: a barnábbik rszg-azaz, ha szemben van velem a kép, akkor a jobbik!

Kép Kép Kép
fanetta

Visszaültem a biciklire. Erre Levente: Kövér vagy még?
Kérdem én: szerinted már nem vagyok kövér?
Erre ő: DE!! (fülig érő szájjal)

Kép Kép

Én is boldog névnapot kívánok annak aki ma tartja. Én dec. 10-én.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemét, :lol: :lol: :lol: cuki a fiad!
Fanetta, igen! Akkor nem is hasonlítanak annyira? Sokan még ma is összekeverik őket. :lol:
Vendég

Zsu,
én elsőre azt mondtam volna, hogy a jobb oldali vagy te, csak az annyira egyértelmű lett volna.
Csak mert úgy látom a hugodnak most szőkésebb a haja, és túl evidens hogy régebben is az volt, és az alapján könnyű beazonosítani. A lényeg, hogy marhára hasonlítotok.

JuditK,
gyerekszáj.... :P

Gyerekek alszanak :D és ha minden igaz, apukám kiviszi Petit du a strandra. Kicsit félek tőle, mert iszonyú eleven a kölök, nehogy beleugorjon valami nagy vízbe... :evil:
Vendég

Sziasztok!

Elöször is nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseteket!!!

Nagyon szupik a képek a taliról!!!!!!!!!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Pati!
Képzeld nem akartalak megismerni! Tudod azt írtam a múltkor,
hogy nekem a mindenem a hosszúhaj! És hogy neked is jobban
áll, de a képeket látván, hááááát most az mondom, hogy tök jó!
Ja és azok a vadító vörösek! :lol: :lol: :lol:

Potyka!
Nagyon édi a kicsi Dani!

Bosek!
Te nagyon dinnyenőszemély!!!!!!!!!!!!
Úgy röhögtem!!!!!!!!!!!!!!

Judit18!
Te szurtál még nekem nagyon ám szemet!!!!!!!!!!!
Tessék csak megmondani, hogy hogy fogytál le ilyen hamar????????????????????
Nagyon csini vagy!

Jim!
Na mi a helyzet fel tudtad hívni őket????

Fanetta!
Szóval Vinettét készítettél????

Na most pedig a végére az örömhír:
Banyek vasárnap, vagy hétfőn útra kél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Elöször is nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseteket!!!

Nagyon szupik a képek a taliról!!!!!!!!!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Pati!
Képzeld nem akartalak megismerni! Tudod azt írtam a múltkor,
hogy nekem a mindenem a hosszúhaj! És hogy neked is jobban
áll, de a képeket látván, hááááát most az mondom, hogy tök jó!
Ja és azok a vadító vörösek! :lol: :lol: :lol:

Potyka!
Nagyon édi a kicsi Dani!

Bosek!
Te nagyon dinnyenőszemély!!!!!!!!!!!!
Úgy röhögtem!!!!!!!!!!!!!!

Judit18!
Te szurtál még nekem nagyon ám szemet!!!!!!!!!!!
Tessék csak megmondani, hogy hogy fogytál le ilyen hamar????????????????????
Nagyon csini vagy!

Jim!
Na mi a helyzet fel tudtad hívni őket????

Fanetta!
Szóval Vinettét készítettél????

Na most pedig a végére az örömhír:
Banyek vasárnap, vagy hétfőn útra kél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Most olvasom alaposabban, hogy Te, Zsu rajta sem vagy a képen?
Ők az iker hugaid??? Akkor tényleg a jobb oldali a Gabi.
Vendég

Bocsánat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem akartam kétszer, de annyira örülök, hogy csak nyomkodom az egertet agyba főbe!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Márti,
Az KIRÁLY!!! akkor már nem sok van hátra. :D
Vendég

Azok a Juditok akik most tartják a Névnapjukat!!!!

Nagyon nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok nektek!!!!!!!!!!
Vendég

Kacika!
Igen visszaszámlálás beindult!!!!!!!!!!!

5
Vendég

Fanetta, Zsu, tényleg nem látszik semmi? Nálam megjelenik a kép, illetve ez egy animáció..

Direkt nem teszek fel képet, mert tök csini vagyok, bibiiiiiiiiiiiiiiiiii :twisted: :oops: , és félek, hogy még valami merénylőt küldtök rám! :) De télleg, majdnem lement a hasam, és most a popómhoz arányosan gömbölyödő dudáim vannak, szóval én vagyok a nap fénypontja az építkezésem :wink: . No persze ruha nélkül más a helyzet, mert lóg a combomon, a fenekemen, meg a hasamon a bőr, de erről csak én tudok :) :wink:

Sajna csak átmeneti állapot, amint vége a szopinak, rögtön visszatérek nagy fenekű deszka állapotomba :cry: :cry: :cry: , persze a lógó bőr az marad . :x

Kép

Kép
mzx

Márti, juhhhhhhééééééé! :)

Zsu, ééééén is kérek ikerhugikat! Annyira helyesek! :)

Kép

Kép
mzx

Zsu!

Számomra teljesen egyértelmű, hogy Rszg van a jobboldalt. Szerintem nem hasonlítanak nagyon egymásra....csak úgy mint két testvér, és nem úgy mint ikrek. Kétpetéjűek?
Mindenesetre helyesek!!! :lol:

Márti!
Éljen!!!!!!!!!!!!!

Mzx!
:evil:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Igen, Kacika, látom már helyesbítetted magad. :lol: Ez egy bénább kép (bocsi Gabica :? ), de ezen mind rajta vagyunk.

Kép

Mzx, tegyél fel ilyen képet magadról, és örülni fognak neked! :wink: :lol:

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?