Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hú, hát csak kapkodom a fejem.

Babszi! Naná, hogy tudjuk, ki vagy! Gratulálok, nagyon örülök nektek is!

Trinky! Esetleg mi is megnézhetjük majd a tesztet??

jaj, fordul vissza a kapucsínó... csá!
zel

Babszi, ez nagyon durva. A gyámhatóság mondta, hogy nem lehet a párod nevén a baba? Amikor megszületik addig sem fog letelni a 300 nap?
Biztonság kedvéért nézd át ezeket:

Az anyakönyvekről, a házasságkötési eljárásról és a névviselésről szóló 1982. évi 17. törvény
A névváltásról szóló 11/1955 (II / 20) MT rendelet és ennek végrehajtására kiadott 2/1955 (IV. 23.) BM rendelet.

Tapasztalatom szerint nagyon sokszor félre értelmezik a jogszabályokat.
trinky

Bocs...

Itt volt apukám és szoktunk egy kapucsínót inni. Egy hete nem ittam ilyet, most ő kért, és ahogy csináltam neki, megkívántam. erről ennyit.

És most az sem tudom, hol tartottam.
zel

Zel, hát persze, hogy láthatod a tesztet. Ha haza megyek felteszem.
Te szedsz valami elevit, vagy gravida félét? Ha beveszem a gravidát olyan rosszul leszek 15 percig, hogy legszívesebben rögtön lefeküdnék. Morog a fejem, hányingerem lesz, ráz a hideg, elfehéredek.
trinky

Babszi, esetleg a te nevedre nem kerülhetne???? Nem értek hozzá..
Sajnálom, hogy még ennyi a herce-hurca.

Katám! na látod. Mindannyian azt mondjuk, hogy sima ügy lesz a szuri. Éééééés mindjárt péntek. Te a babásodás útjára lépsz, mi meg bébikénk szívét fogjuk hallgatni. Tök jó program!!!!
zel

Zel,
:lol:

Trinky,
Az Elevit után nekem is rosszabb volt a hányinger, mindig attól féltem, ha rögtön kihányom megakad a torkomon és megfulladok :lol:

Babszi,
Uh, ez nem jó. És ez tuti? Alaposan járjatok utána, elég hülye egy rendelet :?
Vendég

Trin!
Gravidát szedek. Attól nincs bajom, viszont anno amikor inszemeztünk, elevitet szedtem és este tudtam bevenni, mert rosszul voltam tőle.

Pandácska! Első alkalom volt. Bár tegnap este a sárgadinnye is produkálni akarta magát, de nem vette nagyon komolyan. :lol:
zel

Felhívtam az anyakönyvvezetőt, és ő mondta - tehát első kézből az info. Állítólag nem lehet megkerülni a rendeletet. Hülyeség, de az anyát védné... ha a férj lelép, és a válásnál még nem derül ki, hogy terhes az asszony, akkor igenis a férj nevére kerüljön a gyerek...
De nálunk ez hátrány. A védőnő figyelmeztetett, neten nézelődtem, így telefonáltam... Szóval érdekes dolgok ezek.
Ez nem rajtam múlott, de jó nagy fricska lesz a volt férjem orra alá...

Persze ha kikerülhetném, megtenném.
babszi

Tudjátok, eddig azért nem jöttem, mert amolyan "babona" volt ez a topic nekem. Olyan, amivel minden nap foglalkoztam, nagyon a baba-témára vetettem magam. Túlságosan. Lehet azért sem jött a baba. Nem tudom. A volt férjem a nőjétől már egy éve akar gyereket, de sehol semmi...kiben is a hiba? De szerintem a nő csak áltatja, nem akar az gyereket. Ha meg igen, jócskán bele kellene húznia 37 évesen!
Bocsi, most meg átesek a ló másik oldalára, és csak írok írok azokról, amik foglalkoztatnak...
babszi

Nem baj, Babszi! Mondjad csak! hadd jöjjön ki.
zel

Zel,
Dinnyével óvatosan :lol: Én a terhességem óta nem eszem a görögöt. Olyan élményeim voltak vele, amit senkinek nem kívánok :? :lol: :oops:

Babszi,
Mi meg itt vagyunk, és hallgatunk :wink:
Vendég

Trinky, Babszi!

Gratulálok!!!
Úgy tűnik, hogy tényleg mindenki babásodik. :lol: :lol: :lol:
Talán karácsonyra majd én zárhatom a sort...

tücsökbogár

Babszi!

Sok szeretettel gratulalok! :D

Kép
Kép
jucmuc

Trinky, én reggeli után veszem be az elevitet, és semmi bajom tőle :lol:
bár igazából semmitől semmi bajom, csak ne legyek éhes :lol:

Kata, most már azért pihengetsz ugye? elmúltak a költözéses fájdalmak?(derekad, vagy nyakad fájt?)
megvolt az első pocakszuri?

Zel, mindjárt péntek :lol:
én a dinnyét is bírom :lol:

Babszi, szerintem nem ártana, ha kicsit még utánanéznél. Megértem, hogy védik az egyedül maradt anyákat, de erről nem lehet lemondani?

Kép
domo

gyönygyike tesztje:....jujj de irígykedem :lol: :lol:
Kép

Kép
kicsiboris

Babszi,
ezt a dolgot én sem nagyon értem. Nem lehet, hogy most nyilatkozik a férjed, hogy lemond róla, vagy mi? Mikor a Bocskoréknál jött a baba,ott is valami ilyesmi volt és ott talán a férj nem adta meg a nyilatkozatot. Szerintem is nézz még utána, egy anyakönyvvezető az csak egy. Mást is meg kéne kérdezned.

Domo,
tök jó, hogy semmi rosszulléted nincs. A pocakod növöget? fotó? (ha van már mit fotózni 8)
Igen, pihengetek már, holnap reggel lesz az első pocakszuri. :lol:
A nyakam még mindig nem jó. Most is éppen a gyógymasszásról jövök, csillagokat láttam. :? Nem sikerült még mindig kimaszírozni a görcsöt, csak enyhült kicsit. Remélem legközelebb sikerül, de ha nem akkor is úton vagyunk a siker felé. Most határozottan jobb.

Gyöngyike,
én is irigykedem a tesztedre!! :lol: Csodaszép!
katata

Sziasztok!

Gyönyike! Szééép teszt!

Kata! Hamarosan a tiédet nézegetjük! A szurival csak bátran. A combodba te bökted? Mert az után ez a pocis gyerekjáték lesz!

Domo! Tuuuuuuudoooooom, mindjárt péntek! Délutánra van időpontunk....

Pandácska! Egyelőre a kapucsínó volt búvár. Teszteltem tegnap is a sárgadinnyét és mákom volt, nem mocorgott....
zel

trin :lol: :wink: óóó de szuppperrrr!!!!!!! imádom ha újabb kismamiink vannak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de jó! nagyon gratula!
puszi a hasadra!ééés ikrek??? :P

zelem, olyan jó téged olvasni, csak úgy ragyogsz :lol: péntek egy jó kis nap lesz :lol:

katám akkor csak óvatosan! és hajrá szurik :wink:

babszim, na végre benéztél :wink: nem akartam elkotyogni a jó hírt :lol: :lol: de most légyszi ne tűnj úgy el!!!

mágnes szupik a képek!!

Kép
kicsiboris

Felrakom én is a tesztem. Ez volt beültetés utáni 9-ik napon.

Kép

Egyre jobban izgulok az ultrahang miatt. Még egy hét......

Zel, de jó lesz Nektek holnap. :D :D

Lányok, Ilonka nyaral? Biztos nem figyeltem, ha írta.
trinky

El sem hiszem, hogy ez az én tesztem :lol:
Minden nap megnézem, és azt hiszem, hogy még csinálni is fogok. 4 és fél évnyi várakozás után ennyit megérdemlek :oops: :oops:
trinky

Trinky,
én is csinálnék még, az tuti!!! :lol: :lol: Mi is 4,5 évnél tartunk, csak még nincs ilyen csodaszép tesztem... :?
Gyorsan elrepül az az 1 hét és már mentek is uh-ra. :wink:

Zel,
mennek a drukkok holnapra!!! 8)
katata

Trinky! Nevess ki, de az én tesztem, az uh képpel az éjjeliszekrényemen van... Azzal kelek-fekszek.. ( azóta nem csináltam tesztet..)

Ja, én is izgultam az uh előtt. Most is izgulok... Alig akar péntek lenni, én meg már úgy szeretném megint látni a kis Kincsünket!

Ilonám biztosan nem bánja, hogy elárulom, de nyaral. Lehet, hogy a hétvégén már jön, nem tudom, nem kérdeztem. De be kell vallanom, hogy a sok jó hírt elárultam neki!!!!
zel

Én 2000 januárjában hagytam abba a fogigátlót.. másfél évig szedtem talán. Aztán évekig úgy voltunk vele, ha összejön a béjb, akkor tök jó. De csak nem sikerült. 2005- ben mentünk orvoshoz.
zel

Kata drága, meglátod nagyon hamar ott lesz az a csöppség a pocidban. Annyira furcsa, egyszerűen hihetetlen, hogy én is babát várok. Már nem is akartam többet próbálkozni ebben az évben. :oops: , és erre ez lett a nyerő :D
Szerintem egy a lényeg: legyél nagyon nyugodt. (bár én beültetés után 2X is összeveztem az emberemmel :oops: ) Nekem nagyon bevállt, hogy vettem egy 1100 oldalas könyvet, ami nagyon szuper, és így nem volt időm filózgatni a dolgokon. Egyfolytában olvastam. Elég jól eltelt az idő.

Zel, akkor azt hiszem te vezetsz. 8 év :shock: Én ezt a 4,5 évet is nehezen bírtam. Főleg úgy, hogy állandóan babanézőbe jártam, mert mindenki szült aki csak él és mozog a környezetemben. (még a nyamvadt galamb is rakott egy tojást az erkélyünkre :lol: :lol: )
trinky

Sziasztok!
Trinky! Szép a te tesztet is!
Az enyémről el kell, hogy mondjam, hogy a vastag csik a tesztcsik a másik a kontroll ami elég haloványka.
Most a hétvégén én is csinálok mégegyet.
Én nem tudom, hogy dokihoz mikor megyek, mert ma egész nap ki volt kapcsolva. Lehet, hogy nyaral. De még próbálkozom.
De jó lenne ha jövőhéten el tudnánk menni, mert hétvégén mennénk nyaralni megint egy picit.
Nektek valami tünetetek van már? Nekem az égvilágon semmi.
Anno sem volt azért csináltam 4 tesztet is, hogy tényleg terhes vagyok-e.
bgyöngyi

Én azt hiszem az uh miatt nem csináltam több tesztet. A 10mm -es petezsák, szikhólyaggal elég biztos ugye? Vagy kellett volna még?
:lol:

Ú, Trinky.. túúúúúúúdom, miről beszélsz. Az én környezetemben is mindenki babás lett, sőt még az is aki nem akart. Szóval volt, hogy baromi xarul viseltem a dolgot. A csúcs, hogy még én is csak pislogok, hogy szavaiddal élve: " tényleg velem történik mindez?" És most én is azt mondtam, hogy ha folytatni kell, akkor csak jövőre vágok bele. Még ezzel is úgy indultunk, hogy párom mondta, hogy megyünk és kész. A család pihit javasolt.
Amúgy beülti után én anyámmal vesztem össze kétszer, és kinéztem a tévéből a főzős műsorokat. Amúgy ritkán kerülök tévé elé.
Galamb? Nekem a rózsás, a feketefejű és a fisher papagájom rakta a tojásokat folyamatosan. Volt, hogy 8 tojást találtam az odúban. Csak a madarak leszbikusok voltak, hiába szerelmeskedtek, mindegyik kiscsaj volt. :shock:

Gyöngyi! Arról is tegyél ám képet!

Elköszönök. Jó éjt! Holnap hosszú napunk lesz. De tutti napunk!
zel

Huhh, benyomtam az első szurit!!! :lol:
Jobb volt, mint anno a combomba (Zel, adtam oda magamnak, de többnyire a férjecském, nem én), de azért még hozzá kell szoknom ehhez a kellemes kis programhoz reggelente... :?

Zel,
akkor ma már lesz szívpulzálás nézegetés is???

Gyöngyike,
a vastagabb a tesztcsík??? Hűha, akkor ez tényleg irígylésreméltó teszt!! 8)

Ilonka,
merre vagy?
katata

Sziasztok!

Kata! Ügyike vagy! Mondtam, ugye, hogy nem lesz gond!

Igen, ma meglessük a kis dobogó szívecskéjét! Jaj, úúúúúgy izgulok! Alig tudtam aludni!

Hamarosan indulunk!

Puszóka!
zel

Kata, ügyes vagy :lol: én most kezdtem el értékelni a pocakszurit, mert már tudom mennyivel rosszabb a popsi. Az egész derekem fáj a szuriktól :?
pocakfotó minden héten készül, mikor Sali újabb hetet tölt be. De még nem rakom fel, nem látni semmit... Bár én már észreveszem, és a nadrág is szűkebb (de nem híztam 1 kilot se).
Mikor kell menned UH, vérvétel?

Gyöngyi, Trincky: nagyon szép tesztek :lol:

Zel, de szép napotok lesz ma :lol: Az UH után én se csináltam több tesztet, hiszen a doki szerint már akkor gyönyörű szép terhességnek nevezte :lol:
Nálunk a hütőn vannak az UH képek :lol:
GYere amint tudsz a fotóval!

Kép
domo

Sziasztok!
Zel! Este várunk a képecskével és a jó hirekkel!
UH után már nem kell teszt, mert az már elég biztos.
Ma megcsináltam a tesztet és ugyanolyan lett, ugyhogy ezt nem teszem fel.
Kata! Ügyi vagy! CSak így tovább, meglesz az eredménye!
Igen a vastagabb a tesztcsik a papir is igy mutatja. Tegnap a párommal is elolvastattam, hogy jól értelmeztem-e. És igen.
Képzeljétek tegnap tudtam meg, hogy a párom egyik kollégájáék (nagyon ritkán találkozunk) is pozitivat teszteltek. A következő hónapban mentek volna inszemekre. Mennyi baba születik márciusban?!
Tényleg lányok nektek mi a szülés időpontja? Nekem netes kalkulátor szerint március 31., április 1.
Domo! Az már jó ha nadrág szorit.
Én a nyaralás alatt tapasztaltam, hogy a farmerom ami mosás után már harmadjára van rajtam nagyon szorit.
bgyöngyi

Zel,
Nagyon drukkolunk!!

Mennyi gyönyörű teszt :lol:
Vendég

jaj csajok :!: én csak ámulok és bámulok, hogy csak úgy potsognak a babák, nem semmi, hogy egy éve csak írogattunk a babavárásról, most meg mindenkinek sikerül :lol: :lol: :lol: :lol:
annyira jó!!!már szinte követni sem tudom..

zel nagyon szorítotok és tuti egy-két piciri könnycseppet is hullatni fogtok :wink:

mágnes te hogy bírod? rosszullétek?

ilonkám jó nyaralást :lol:

tizu? elmúlt a hányingered? Marci hogy növöget :?:

Kép
kicsiboris

Sziasztok, új vagyok, túl az első inszemen. Jövő héten eredmény, majd meglátjuk.
Eddig csak olvastalak titeket, valahogy nem volt bátorságom írni.
Mindenkinek sok sikert!
Zel, drukkkolok Neked!
ana30

Borka Lujzink elmúlt 7 hónapos...én is meglepődtem :lol:
Kép Kép Kép

Kép
kicsiboris

Boris, akkor gyorsan adjál egy cuppanóst a nevünkben a kis pofijára. :D :D

Ana, drukkolok, hogy te is csatlakozz hozzánk.

Zel, mizu???

Lányok, azt hiszem ma kellett volna megjönnie :D :D Olyan sírós hangulatom volt egész nap, sőt itt pöntyögtem a munkahelyemen. :oops: :oops:, és idegesebb is voltam.
Most viszont 2 hét szabi!!!! :lol: :lol:
trinky

anna, üdv itt köztünk :!: bátran gyere, látod itt mindenki babás lesz :lol: :lol: mennek a drukkok neked, hogy vagy? érzel valamit?

Kép
kicsiboris

bocsi: ana

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Hát nem jövök 1-2 hetet és micsoda szép dolgok történek itt!!!!

Babszi! Trinky! Gyöngyi!

[color=red]Gratulálok![/color]

Ez szuper!!!!
Én is irigykedem......

Mi majd ez év vége fele szeretnénk a kistesó kérdésre rá állni, mert jó lenne ha úgy érkezne, hogy Dávid 2 éves kora körül lenne. Sajnos az én férjem Pesten dolgozik, így nehéz az este, most nem, de két gyerkőccel.... jelenleg el sem tudnám képzelni.

A mi Dávidunk is kedden 1 éves..... olyan furi.

9.-én tartjuk a szülinapi partyt, mert a két család jön és ez 17 embert jelent... kicsit sok, nekem.

Kata!
Milyen itthon? Mikor elindultatok, akkor írtam és lehet nem olvastad, hogy a baba tudja mikor kell jönnie.... és talán erre várt, hogy itt legyetek.

Kboris!
Gyönyörűűűűűűűűűűűű Borka! Telik az idő... így igaz.

Szép hétvégét mindenkinek!

Odry

Kép

Kép
odry

Odry,
férjed hétköznap fentalszik Pesten? :?
Remélem én is, hogy arra várt a mi kis angyalunk, h itthon legyünk és végre bebújik a pocakomba.

Boriska,
Tündéri ez a lány!!!! Ésmilyen kis komolyka is tud lenni. :)

Holnap reggel Kaáliban kezdek, Gonal F-es bemutatóval. :)

Domo,
kedden lesz az első uh és vérvétel. Remélem most is jól reagálok majd a stimura,mert azért 2 év eltelt az előző óta és azóta csak öregedtem ugye. :?

Zel????? Mi volt?????
katata

Zel,
????????

Boris,
Gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű :lol: csak már olyan nagy :? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bébikénk 12 mm, a drága kis szíve meg 167-et dobban percenként!!
Apa is bejött! Olyan boldogok vagyunk!
Uh szerint 7 hetes és 4 napos ma, a vonalzót is így fogom csinálni!
Van ismét sztárfotó is. Idővel talán sikerül megmutatnom, de megint szórakozik valami és semmi melléklet csatolást nem enged a gép. Majd újraindíítom, az be szokott néha jönni..

Ana! Hú, de örülök hogy végre jöttél. Már nagyon vártalak. Drukk ezerrel! Pihengess! Meg, ha van kedved, mesélj kicsit magadról!

Kicsibé! Küldök egy csomó cuppanóst arra a husi pofikára! Milyen komolyan tud nézni ez a lány?!

Trinky! Én is számoltam a "mikor a kellett volna megjönnie" napot.
Felejtsd el. Most jó másfél évig nem lesz ilyen gondunk!
Nekem a mérleg mutat egy kis hízást. De szerintem csal, mert enni viszont alig tudtam. Na mindegy. A kishúgomon a gatyáim úgy állnak, mintha neki varrták volna. Engem szorítanak popiban, és pociban is. Maradt két melegítőgatyóm, meg néhány szoknyám... De a röhej, hogy az újakat kb két hónapja vettem... Jól jár a húgom.

Kata! Mai szuri? Sima ügy már mi? Igazából én szívem szerint kicsit kevesebb, de nagyon tutti, erős, érett petesejtet kívánok neked, mint két évvel ezelőtt volt. Akkor is decapeptyles protokollt csináltatok? Mert az állítólag jót tesz a minőségnek.
zel

Zel,
Nagyon örülök, hogy dobog a picuri szíve :lol: Képet várjuk! Amúgy hogy vagy?
Vendég

zel!

Bódog vagyok ám én is :wink: Az álom valóra válik :lol: :lol:
És hogy érzed magad :shock:

Kicsiboris!

Gyönyörű kislányotok van :lol: fogacskák :?:

katata!
Te nem vagy öreg :evil: Ne ízélj,minden rendben lessz :wink:
m. reni

Köszönöm, Pandácska, jól, nem jól. Mikor mit eszek.... Vagy nem eszek. De hát ezt vártam, nem bánom. Jól vagyok, boldogan!

Kép
Kép
Kép
zel

zel!

És megérzések?Lány vagy fiú?? :lol:
m. reni

Pandácska!

Nagyon szép Dóri :lol: NIa is elüldögél egy pár percig :lol:
m. reni

kicsiboris!

Jut eszembe :shock: Borka milyen tápszert eszik?
Képzeld NIa a milumil 2-es tápszert vettem neki,és nem eszi meg :lol: Pedig eddig az 1-est ette.Lehet más az Íze.
m. reni

Nem tudtam a vonik közül dönteni. Angolosok! help! A felsőn jól gondolom, hogy a pregnant terhességet jelent, és akkor nem Bébike babás, hanem én vele? Szóljatok, mert, ha elbabráltam, javítom!!!!

Átmentem a boltba. Kifliért. Naná, hogy nem volt. A pultból kijöttek az eladók, a sorban előre akartak engeni. Mindenki ölelt, puszilt. Én meg majdnem elbőgtem magam.

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!

A túláradó érzelmek, még bőven lessz benne részed :lol: Én volt,hogy azon bőgtem,hogy a banán miért ilyen barna :lol:
m. reni

Pandácska, küldtem neked mélt... Párom címéről. Remélem, átmegy. Szóval elküldtem bébike fotóját, feltöltenéd ide, ha időd engedi?

Köszike!

Kép
Kép
Kép
zel

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?