Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó estét! :D

Drumka:Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!! :D

Nagy csend volt ma itt a topicba,biztos mindenki kint volt a szép időben. :D
Az én fiamra már nem is ismerek rá,nagyon nyűgi volt ma pedig napközben nincs vele semmi baj.Este alig akar elaludni,és sokszor felkel mostanában,hulla vagyok.Nemrég aludt el,kivételesen apa altatta el mert szétesik a fejem.
Megjött a rákszűrésem eredménye,negatív de sajnos találtak valami gyulladást a szervezetembe.Kedden mennem kell a dokihoz mert ad valami gyógyszert.Pedig én nem észleltem semmit,hogy bármi lenne.Na mindegy,nem lesz semmi bajom. :D
Most megyek kicsit vasalni,aztán szunya.

Jó hétvégét kívánunk nektek

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Ma reggel fotóztam.Imádom. :D

Kép

Kép
szilvi17

Szilvi!

Édes a kép!!!!
A gyulladásra bizti kapsz valamit, de ne aggódj, rendbe jössz!
A rákszűrés eredménye a lényeg!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!

Végre aludtunk éjjel.Csak egyszer kelt fel hajnal 1 felé és aludt reggel 6-ig,de utána már nem tudott vissza aludni,de apa levitte a nappaliba és megetette,játszottak,hogy tudjak aludni.8-kor keltem fel,olyan jó volt. :D

Ancsa:BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk neked!!!!!

Na megyek ebédelünk,ma apa főzött. :D

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

Szilvi17:Húúúúúúúúúú de szeretnék már én is 8-ig aludni.. :oops: :oops:
Nagyon édes Levi.Hidd el minden rendben lessz.Nem lessz semmi bajod.

Köszönöm szépen a köszöntést.

Viszont jelentem Réka felállt.
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!

Boldog Névnapot kívánunk!!!!
És gratula, hogy Réka eme nemes napon így köszöntött Téged! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Hahóóó!!!
Itthon vagyunk, ma délután érkeztünk.

Röviden: jól telt. :D Bővebben: majd máskor. :P

Azért a csajokról egy-egy kép... :wink: De előre megsúgom, hogy rengeteg fotó készült és majd úgyis elárasztlak velük! :wink: :wink: :oops: :oops:

Puszi mindenkinek! :)
Kép
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Holnap írok... de addig is:
Ancsa
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Ancsa:Nagyon ügyi Réka, gratula! :D

Sedith:Édesek a lányok.A képeket meg várjuk. :D

Képzeljétek Levi átaludta az éjszakát.Kivételesen apa fürdetett,etetett és altatott.Én leléptem este.Elmentünk a sógornőmmel és a kisfiával biciglizni,nagyon jó volt. :D 22-re értem haza.Aggódtam egy kicsit,hogy mi lesz de kicsit volt nyügi csak.

Épp itt dicsérem nektek,közben meg felkelt,általában 2-3 órát alszik ebéd után,most 1 óra után felkelt. :D

Megyek is mert megyünk veszünk neki a biciglire ülést.

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Nagyon elgondolkodott. :D

Kép

Kép
szilvi17

Milyen volt a hétvége? Mi itthon voltunk, sétáltunk nagyokat, ma kaptam apától kimenőt, voltam strandon, úsztam 22 hoszt. Az 1100m. Aztán hazajöttem, kész ebéd várt, ki volt takarítva! Tegnap meg Margitsziget, körbesétáltuk, meg voltunk a párom nagyijánál.
Anna boldog névnapot!

Kép
nyafi

Nyafi!

Szólj ha váltok!!!! Lestoppolom a párod!!! :wink: :wink: :D

De viccet félretéve ez naggggggyyyyyyon rendi tőllllleeeee és én nagyon nagyon nagyon irigy irigy. :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Halihó!
Megjöttünk, ma már visszaolvasok. Van mit. :wink: :lol:
Aztán meg töltök fel kismillió képet, jó?

KM

Kép
Kép
kismok

Sziasztok!
Mi is nyaraltunk egy hetet. Sajna ultraszar idő volt, és szinte semmit nem aludtam, de azért jó volt! :)
A nagy hírek, hogy Csilla mostmár profin feláll, kint van a 6. foga, és egyre ügyesebben ül. A mászást mostmár profi szinten műveli, nincs előtte akadály.
Majd hozok képeket is, most csak ennyire volt időm.
Ja, és sajnálom, hogy nem jött össze a tali!
Nyafi, azért ne add fel, szerintem lehetne kibökni egy új időpontot! Előbb-utóbb csak összejön?! :D

Kép
Kép
Kép
cas

Kismok, Edit, s Cas :lol:
Jó, hogy visszajöttetek, s várjuk a bővebb élménybeszámolót!
Én azért tettem nyár végére a nyaralást, hogy a tapasztalatokat jól összegyűjtsem Tőletek :wink: :lol:

Szilvi :D
Levi szép nagy fiú már! Aranyos Apukája egyre többet segít, ahogy olvaslak..

na mennem kell...még jövök :arrow:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok,

kicsit en is eltuntem :oops:
A nappalaink nem voltak tul jok, mert nem aludt Balint, csak olben, azonnal reklamalt, ha letettem a kisagyba :? Tegnap delutan mar aludt 2,5 orat, ez mar csodanak szamit. Remelem visszaall ez a rendes kerekvagas mert igy estere kicsit kipurcanok :roll:
Viszont meg mindig nincs egy foga se! :shock:

Viszont nem tudom nalatok hogy mennek a pelenkazasok, de ha en leteszem hatra, soxor azonnal kiveri a balhet es fel akar ulni, csak hat igy nem lehet tisztaba tenni :lol: Valakinek valami otlete? Egy ideig mukodik a figyelemelteres mokazassal meg ilyenekkel de az oltozkodes az mar rendszerint sirasba torkol es mar eleg hangosan sipol :lol: Teljesen lefaradok egy ilyen utan :(

Mi sajna meg nem tudtunk elmenni nyaralni, ha tudunk is, csak szept-ban a ferjem munkaja miatt... De annak is nagyon orulnenk...
Addig is varom a csalados vakacios elmenybeszamolokat, es koszonet annak, aki mar megosztotta :)

Jah, talalkoztunk az uj vedonovel :lol:
Azt mondta a zold almaban van gluten. En golden delicious-t szoktam neki adni. Errol hallott mar valaki valamit? Meg nem neztem a neten utana :roll:
_jáde_

Sziasztok!

Nyafi:Ügyi vagy.Irigyellek egy kicsit. :D Én nem bírok ennyit úszni.
És mit főzött a párod?Mióta vagytok együtt? :D

Cas:Ügyi nagyon a lányod.Már 6 fog úristen :D .Levinek méf egy sincs.
Merre voltatok nyaralni?

Szilvi:Hova mentek nyaralni?Igen,apa egyre aktívabb itthon.Vagyis inkább a gyerekkel kapcsolatban.Tegnap ő csinálta az ebédet,hát éhes is maradtam. :D Még jó,hgy mentünk anyuékhoz mert ő pont a kedvencemet főzte,kapros húsos káposzta.De azért jófej,hogy próbálkozik.
Tegnap vásároltunk,addig anyumék vigyáztak a Levire.Amikor megérkeztünk épp hintázott a papával,amikor meglátta az apját majdnem kiugrott a hintából.Pedig hétközben szinte nincs itthon apa csak hétvégén.Nagyon imádják egymást. :D
Marcus hogy van?
Kristóf mikor megy haza?

Szép napot

Kép

Kép
szilvi17

Zöld almában glutén????!!!! Megeszem a kalapom, ha ez igaz. Glutén kizárólag a búzában, árpában, rozsban és zabban van. Ez az az anyag, ami lehetővé teszi, hogy megkeljen a tészta, így ezért nem pl. kölesből vagy rizsből készítjük a kalácsot.... Ezek a védőnők! Nekünk eddig nagy szerencsénk volt azzal, aki volt, szeptembertől viszont másik körzetbe megy, úgyhogy előre húzom a számat, mert nem hiszem, hogy legalább megközelítően ilyen jó jönne. De legalább eddig jó volt! :P

Végre sikerült nekem is elkészíteni a babamutatót!! :roll: Elnézést, de eddig bénáztam vele.....

A bp.-i kismamabérlet kiváltásához szükséges papírok listája érdekel valakit? Ha igen, szívesen feltöltöm a BKV-tól kapott kedves(!) e-mailt, tényleg rendesen le van írva, mi minden kell hozzá.

Rita baba ma reggel felállt a kiságyban, erősen kapaszkodva a rácsokban!! És azt hiszem, végre tényleg jön az első foga, alul középen ujjal érezni egy nagyon éles fogacskát, de még nem látszik semmi.
Illetve bután hangzik, de lyukas az ínye..... Létezik? :oops: Gondolom ott jön a fogacskája, de bárhogy nézem, nem látom még, csak érzem.

Kép
Kép
d0r0ttya

Sziasztok!

Viki
A jóidő megjött :wink:
Remélem görbül a bot is :P

Szilvi
A gyulladás biztos gyorsan elmúlik...
Nekem is ideje lenne már menni rákszűrésre.... majd augusztusban..

Gratula az átalud éjjelhez.
A mi éjszakáink nagyon változatosak.
Pénteken sokat sírt éjfélig - közöttünk volt... aztán reggel 6 után kelt fel, szombaton 2x ébedt,
most pedig csak 1x :?

Ancsa
Gratula Rékának a felálláshoz!
Szép kis névnapi ajándék tőle :wink:

Edit
Még most is szépek a csajok!
Cas
Grat a 6 foghoz!
és KM
Várjuk a beszámolót.
Én aug. végét várom, amikor hazamegyünk 2-3 hétre... nekünk idén
az lesz a nyaralás.. de jövőre megyünk a Balcsihoz (ezt már eldöntöttük) :P

Nyafi
Nagyon aranyos a férjed...
Az enyém is főzött tegnap :lol:

Tegnap megrendeltem a láncot... :wink: várom egész nap, de még nem jött...
Azt írják, hogy már az első munkanap küldik..

Jáde
A pelenkázás Levinek sem tetszik. Nem szereti, ha lefektetem.
Megkapja a tiszta pelust amíg én törölgetem a popsit..
és ott van a zenélő oroszlánja, amivel addig szórakozik..

Megtanítottam neki hogy csinál a nyuszi... most mindenkinek azt csinálja, aki beszél hozzá :lol:
Sajna ezt még nem tudtam lefényképezni ...de azt igen, ahogy áll :P

Még nem bújt ki a foga.. pedig már több napja dudorodik az ínye...
...így még nem késett el a borostyánlánc :lol:

Megkóstoltuk a borsó + hús bébiételt is :P
Evett ringló szilvát is ( a kaki ügy még most sem tökéletes :? ) ma megkóstoljuk a körtét is...

Apa ha hazajön megyünk a C and ( a gép nem írja ezt a jelet :? ) A -ba.
Van DM-es kupon, amivel olcsóbban tudunk venni ruhát Manónak.

Tegnap 9450 gramm volt..

Néhány kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fné kia 2008.07.28 14:14-kor.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Jéde,

nálunk egy átlagos pelenkázás során csak addig fekszik nyugodtan háton, amíg kinyitom a régit, és minél pisisebb-kakisabb, annál gyorsabban fogja magát, és felül vagy négykézlábra fordul.... Múltkor a kakis popóját odanyomta a tapétához, nem tudtam, sírjak-e vagy nevessék :P

Kép
Kép
d0r0ttya

Jáde, elnézést, elírtam a nevedet.... :oops:

Kép
Kép
d0r0ttya

Utánanéztem a neten a zöld almának: hát, elkezdhetem enni a kalapom, azt írják, hogy "A gyümölcsök közül az import zöld alma gluténtartalmú bevonatot tartalmazhat." Tehát nem az almában "terem", szorgos kezek teszik rá. Elnézést rossz infóért. :roll:

Kép
Kép
d0r0ttya

Egyelőre képekben
Kép Balaton-parton
Kép Apa a minden...
Kép Egy csónakban evezünk
Kép Összebújók
Kép Lovaglány
Kép Nagy és okos drágám
Kép Épp a babamúzeumban jött rá :lol:
Kép Édespofi
Kép Mosolygó
Kép a keszthelyi szabadtéri színpadon
Kép Sára apával
Kép Kenyérhéjon élek
Kép Titokban ettem egy darab térképet
Kép S a ráadás: teveebéd az afrikamúzeum udvarán

Igen, tudom, rengeteg, de nem tudtam jobban szelektálni. Bocsi. :wink:
KM

Kép
Kép
kismok

Jáde!

Én bekapcsolom a tv-t és reklámot keresek. Garantált siker.
Egyszerűen elalél a reklámoktól...

Kismok Jók a képek!!!

Cas!
Képeket tőled is kérünk ááám!!!!

Kia!

Gratula Levi súlyához!!!

Többieknek millió virtuális üdvözlet!

Majd még jövök és írok többet!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok! Azért csak jó lehetett a nyaralás még ilyen időben is!
Szilvi! Nudlit főzött, mák volt, meg bablevest csináltam előző nap, de azt is ő melegítette, meg megterített. 4 és fél éve vagyunk együtt.
Dorottya! Engem érdekel a bkv-hez való cucc!
Én mindent odaadok neki pelusozás közben. Popsitörlőt, kenőcsöt, pelenkát, énekelek…aztán ő visít én meg lefogom. Ez van…Játék szxrt se ér…

Kép
nyafi

Nyafi

a BKV-s kismamabérlet sajnos csak GYET-en és GYES-en lévőknek szól (ez nekem is csak tegnap este estt le........ ) :( Tehát ha még tart a TGYÁS vagy GYED-en vagy a picivel, akkor marad a bliccelés, gyaloglás és egyéb alternatívák. :evil:

Kép
Kép
d0r0ttya

Sziasztok!

Pelenkázás:Nálunk is hatalmas harcot kell vivni közben.Bejátszik a popsitörlő,játék,krém,esetleg egy felesleges pelenka stb.Ha apa itthon van,volt hogy ketten kellettünk hozzá.

Kia:Gratula Levinek a felálláshoz.Már Réka is nagyon profin űzi a feladatot.

Szilvi:Igy utólag Kristófnak Nagyon Boldog Névnapot!!!!!!!!!!

Szilvi:Gratula az éjszakai alváshoz.Jó lenne nekünk is újra átaludni az éjszakát.(mint régen)Na de eljön ennek is az ideje......

Kismok:Nagyon aranyosak a lányok.Azért a rossz idő ellenére is jól éreztétek magatokat.

Edit:Nagyon édesek a lányok.Várjuk a többi fotót.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa :D
Kristóf nevében is köszönjük a köszöntést :wink:
Lehet, hogy elkerülte valami a figyelmemet, de miért nem alszotok éjszaka? :roll:

Nyafi :D
Graula a férjedhez, tényleg nagyon rendes ember :wink: s ha jól emlékszem, ez már nem az első ilyen "kimenőd" volt 8)
Nálam a "kimenő"-t a fodrász, kozmetikus, manikür, pedikür, azaz nagy generál jelentette, egy részét péntek du. másik felét szombat de "hajtottam végre".... legalább a hétvégén jól éreztem magam :roll:

Kismok :D
Örülök, hogy a relatíve rossz idő ellenére is jól éreztétek magatokat, a képek szuperek, s nem sok egyáltalán :) A szöveges beszámolódat is repesve várom :wink: mindig élmény Téged (is) olvasni :wink:

Jade :D
Pelenkázás - nálunk is forog Marci, pont a pelenkázó felett van a Mici Macis "bordü" ( :oops: fogalmam sincs, hogy hogy kell írni :oops: ), s azért mindig elindul...Apa adta a tanácsot, hogy ha fogom a két kis lábát, akkor nyugton marad :oops: játék nálunk is csak ideig-óráig jó, minden más érdekesebb :lol:

Krisz :D
Hogy haladsz a fogyókúrával?? Bírod még?? Az RFF-t már napi kétszer beveszem (ennyiszer jut eszembe), persze nem akkor, s nem úgy ahogy írják (mondjuk két pohár vízzel fél órával az étkezés előtt szerintem kapszula nélkül is fogynék :lol: ), de egyenlőre kb 1 kg ment le (ez szerintem csak víz), de tegnap is iszonyat mennyisségű fagyit lapátoltam be a kicsi számba este 10 után :oops:
Tv reklám nálunk is nyerő (legalább már van egy közös programjuk :wink: :lol: ) , s a Csak Csajok az RTL-n reggel, na hát onnan el nem lehet ráncigálni. Édesen kikukucskál a vállunk felett, vagy a fotelt "húzatja odébb", csak hogy ki nem maradjon belőle :lol:

Kia :D
Levinek is szép súlya van, s nagyon formás babóka :lol: Marcit tegnap mértük, s 9320 gramm :lol: már rendesen érzem is a kezemben a súlyát 8) főleg amikor ficánkol, nem találja a helyét...már nem egyszerű Őt megtartani :)
Borostyán láncot hol rendeltél?

Mi most nagyon szenvdeünk a fogunkkal (arra tippelek, hogy attól nyűgösebb este, éjjel), s lehet, hogy kipróbálnám....barátnőm jön aug 9-én, lehet, hogy vitetek egyet hozzá, ha lehet neten is intézni :roll:

Hogyan taníotottad a "nyuszizást"?

Én most bizonytalan vagyok, hogy mit ért meg, s mit nem...néha az "okos buksi"-t próbálom mutatni, de nem érdekli még..."pá-pá" -t int, s a mozgásfejlődése káprázatos, de nem tudom, hogy az éneklésen kívül, milyen más "páros" játékot érdemes neki/vele játszani :roll:
Tapasztalt Anyucik tudtok segíteni/tanácsot adni????

Edit :D
Lányok még mindig szépek, s Boro is nagy már, ahogy ott csücsül a fűben :D Gyere te is az élmény-, s képesbeszámolóddal!!!

Mostanában nem tudtam sokat jönni, mert nagyon lassú volt a babanet, s mire betöltötte, olvastam, írni már nem volt időm.
Marci már többször feláll, mindenbe kapaszkodik, s egyik, de inkább mindkét szemünknek rajta kell lenni. Nem nagyon van időm semmi másra, csak ha apa itthon van. Nem panaszkodom, mert péntek du-tól minden hétvégéje szabad, de nagyon rohan ilyenkor az idő. S most ő sem ül annyit a gép előtt, mint régen, így én sem akarok itt csücsülni ha itthon van .... 8)
Marcinak most egyszerre több foga jön (szerintem), mert nyűgösebb a kelleténél, esténként kap Panadolt, s kenem Dentinox-szal (a nem lidokainossal). Ami érdekes, hogy van kettő már alul, s fent pedig nem a két középső metsző jön, hanem a bal 2-es :shock: kis vámpírnak hívjuk :lol:

Elnézést, ha kihagytam valakit, s az elmaradt köszöntésekért is Bocsánatot kérek, így utólag/előre mindenkinek boldog hófordulót, név- és szülinapot!!!! :oops:

Képekkel majd én is jövök, ha több időm lesz, addig is szép napot Nektek!

Titti :roll: Meddig vagytok Mo-n????

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Apa szép lassan nálatok is belejön a szerepébe, bár emlékszem, hogy kezdetekkor is nagyon sokat segített :)
Főzés - nálunk szeret, s tud is főzni, de mindig úszik a konyha, s én néha inkább hideget eszem, csak ne legyen a sok koszos edény :oops:
Marcusnak még nem főzők :oops: ellustultam, s babaételeket kap, nagyon fincsit, s szereti őket.
Kristóf egész nyáron otthon van a mamáéknál, onnan viszi apukája, nagybátyja a másik mamáékhoz....s közben egész nap/éjjel gitározik :lol:
Nyaralni pedig innen a Balatonra megyünk :lol: sokan csodálkoznak rajtam, de én nagyon várom. Az óceánnál már lassan 2-3 éve nem voltam, strandolás céljából lehet, hogy több, de a Balcsira már nagyon vágyom :oops: Jó lesz, mert béreltünk egy házat, két db két hálós apartmannal, s anyuékkal megyünk, lehet, hogy meglátogatnak a másik nagyszülők is.
Na tényleg mentem...

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Na, végre jövök bővebben is! Már hiányoztatok, ám! :D
Szombat este értünk haza, Keszthelytől a kapuig aludtak a lányok. Még jó, mert hogy anyukáméknál maradt a lakáskulcsunk (húgom jött virágot locsolni + maradt egy csomó ruha a mosógépben, mert szokás szerint késésben voltunk). Na, de náluk senki nem volt otthon, így még előbb be kellett törnünk. Hát, volt kaland! :lol: Már azt találgattuk, hogy az udvaron hol lehetne aludni! :lol:
Aztán vasárnap Juli volt hivatalos egyik kisbarátnőjének 2 éves szülinapi zsúrjára. Tegnap még romtalanítottunk, ma meg már itt vagyok.
A nyaralás nagyon jól sikerült, mint mindig amikor családilag megyünk. Annyira hogy komolyan elgondolkodtunk, h veszünk egy kis nyaralót Vonyarcvashegyen, mert nálunk ez a helgy a Balaton non plusz ulrtája.
Az idő nem volt túl verőfényes, de mi egyébként is sajtkukac-fajta emberek vagyunk, és kánikulában is unjuk a folyamatos strandolást, úgyhogy rengeteget kirándultunk - főleg "állatos" helyekre, mert Julcsi nagy ló-medve-kutya fan.
Apukájával voltak cirkuszban is, ami azóta olyan meghatározó élmény, hogy folyton lámás szerepjátékot játszik. Mi meg ezen röhögünk ezerrel: nem tudom hány 3 év körüli lányka szájából hangzik el, hogy "Moszt én vagyok a jáma. Te meg a bojóc!" :lol:
Sára továbbra is 2 db fog tulajdonosa. De négyünk közül benne nyilvánul meg leginkább a mozgásos-önmegvalósítás szelleme. Ekképpen esik is elég sokat, de tántoríthatatlan őkelme: bárhol és bármikor feláll és mivel ennek borzasztóan örül, ugrál közben. Persze mindezt lábujjhegyen. Félelmetes. :shock:
A kanállal még mindig nem túl jó a viszonya, de a férjem kicsit nagyobb eséllyel tudja megetetni. Inkább a gyümiket eszi, de azokból is max. 40-50 g körül.

A pelenkázáshoz annyit, hogy ez nálunk a "röptében a legyet" kategória. :lol: Van olyan, hogy nyakig kakis, de már csak az egyik bokája van a kezemben, ő meg hasra fordulva a két kezén tartja megát. Még jó, hogy a pelenkázónk a fürdőszobában van, különben nálunk is a tapétán kötne ki az biztos. Különben a Diszperzit nevű festék remekül vizsgázott tegnap, mert répás-krumplival próbálkoztam nála, és olyan hadonászást csapott, hogy az egész tartalmát kiverte a kezemből, ami aztán végigcsurgott a falon. De mosogató szivaccsal gyorsan le lehetett mosni, és már nincs nyoma. :D

Rékának és Levinek nagyon gratulálok a felálláshoz! Olyan ügyesek! :D

Csillának pedig gratula a 6. foghoz. Nem semmi ez a tempó! :D

A Gem-lányok még mindig gyönyörűen különbözőek. Öröm rájuk nézni.
A szőkeséges Edit-babák és Szilvi Levije nem különben. :D

Kriszta, rég láttunk Domis képet, nem? :roll:

Akik nyaralnak, szép időt és nagy-nagy pihenést!

KM[/i]

Kép
Kép
kismok

Sziasztok,

koszi a tippeket a pelenkazassal kapcsolatban. Ugy latom egy csonakban evezunk :lol:

A tanacsok engem is erdekelnenek babas jatekokkal kapcsolatban.
En se tudom hogy mit ertenek ilyenkor. A nem-et pl. ha apuci szajabol hallja hangosan, hatarozottan, akkor altalaban nem nyul olyanhoz, amihez neki nem szabad. De ha tolem hallja, nyugodtan csinalja, es meg vissza is nevet :? Mikor lehet a kezere racsapni peldaul?

Most nem tudok tobbet irni mert megint itt szerelnek nalunk (most az antennat).

Kuldhettek kepeket meg! :lol:
Nagyon jo fejek a gyerkocok! :lol:
_jáde_

Sziasztok!

Bolondulás van itt, sajna, esélyem sincs sem írni, sem a képeket feltölteni. Legalábbis egyelőre. Aztán mégiscsak jövök egyszer...

Kismok, gyönyörűek a képek!!! De neked ez sok???? No, majd mutatok én sokat! :P :P :P :lol: :lol: :lol:
No, de a lányok a gyönyörűebbek, nem is annyira a képek! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kismok
A csajok még mindig csodaszépek, a bilisen óriásit derültem! :)
Most gondolok csak bele, Sebivel mekkora szerencsém volt, hogy a bilire-szokós időszakban éppen nyár volt, és a fiúkat ugye bárhol meg lehet pisiltetni... :wink: Aztán mikor ősszel bejöttek a hidegek alig győztem magyarázni, hogy most ne vetkőzzünk neki az utcán (mert csak bokáig tolt gatyával ment a dolog), hanem bírja ki a köv. pisilési lehetőségig?! :lol: Férfiak, meg a kukacuk?! :lol:
Szerencsére kakilnia sose kellett, vagy legalábbis kibírta a közeli wc-ig. :roll:
De Csillánál hogy lesz?!

Pelusozás
Csilla is próbálkozik a fordulással a pelenkázón, de olyankor nagyon határozottan rászólok, hogy NEM, és visszafordítom. Olyankor nagyon mulatságosan mérgesen néz, de 1-2 marhasággal el lehet szórakoztatni, és elfelejtkezik a fordulásról.
Meglátjuk később mi lesz... Sebi anno ezekre a határozott NEM-ekre hisztizéssel válaszolt, óriási birkózásokba torkolltak a pelusozások, úgyhogy egyszer rásóztam egy kicsit a fenekére, mert már attól féltem, leesik a pelenkázóról. Halálosan megsértődött, de onnantól nem volt több forgolódás. :oops:

Jáde
Sebi 3 hónaposan kúszott, hamarosan mászott, 5,5 hónaposan felállt. Tehát bőven azelőtt tudott mindenhová eljutni, semhogy ésszel felérte volna, ha rászóltunk. A járókába-szobájába nem lehetett bezárni, és nem is akartuk. Nagyjából bababiztos volt a lakás egyet kivéve: az íróasztal alatt millió hosszabbító és dugalj, ezek nagyon érdekelték, hiába szóltunk rá, hoztuk el ezerszer, próbáltuk elterelni a figyelmét vmi érdekessel, mindig visszament. Úgyhogy egyszer, amikor megint bent feküdt az asztal alatt és matatott a drótokkal utánamentem, és rácsaptam mindkét kezére, és közben rá is szóltam, hogy NEM SZABAD. Nagyon megsértődött. Még egyszer kellett ezt megismételni, de soha többet nem ment oda. Utána már egy csomó mindenre elég volt csak mondani, hogy NEM SZABAD, már tudta is, hogy mit akarok. :)
Ja, a másik ilyen kézrecsapósdit akkor kapta, amikor újra és újra megpróbálta lehúzni a kompletten megterített konyhaasztalról a terítőt. :D (NEM felállni akart, és azért kapaszkodott bele, ő akkor már elég jól tudott járni...)
Ami viszont érdekes, hogy a forró konvektort magától elkerülte mindig, pedig egyszer sem égette meg magát vele szerencsére. Amikor közelített felé mindig rászóltunk, hogy Vigyázz-forró, és már spurizott is el... :)

Krisz
Képekkel adós maradok még egy darabig, mert apósnál vannak a jó képek, és még el kell hozni. :)

Szilvi
Domboriban voltunk. Paks mellett van egy Duna-holtág, és klasszul kiépült üdülőövezet van mellette. Kár, hogy nem volt igazi strandidőnk, különben nagyon jó lett volna.
Nekem sajna a Balcsi meg a Velencei-tó se pálya, mert van bennük vmi (asszem vmi algaféle), amitől szörnyen kiütéses leszek?! :(

Dorottya
TÉnyleg úgy néz ki olyankor, mintha lyukas lenne az ínyük, mert a fogacska hegye olyan vékony, hogy szinte átlátszó. Pár nap, és szemmel is jól látható lesz majd! :)

Ja, és "öntapadós" lett a lányom. Elég nehéz így két gyerekkel, mert CSilla szinte mindenhogy reklamál utánam, pedig eddig milyen édesen elüldögélt a babakocsiban vagy elmolyolt a játékokkal a gyerekszobában?! Tudtam, hogy eljön majd ez az idő, de így most egy perc nyugtom sincs egész nap, főleg hogy a délutáni alvást is igencsak rövidre veszi a kiscsaj mostanság?! :(

Kép
Kép
Kép
cas

Csak képek... de én szóltam... :wink: :wink: :oops: :oops: :oops: :oops:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit! Nagyon csini vagy! Rengeteget fogytál?! Gratula!!!
(Bezzeg én most a nyaraláson megint felszedtem pár kilót?! :twisted: )

Kép
Kép
Kép
cas

Edit :D
Jók nagyon a képek, s én is rögtön azt vettem észre, hogy mennyit fogytál :lol: mi nők, már nem változunk 8)
Látszik, hogy jól éreztétek magatokat!
Ha "kihavazódtál", akkor gyere majd bővebben!

Cas :D
Hordozókendő vagy kengurú Csilla Babának??
Én pont most a napokban mondtam, hogy leemelem az összes kalapomat a több kisgyerekes Anyucik előtt (s persze Apucik előtt is), fogalmam sincs, hogy miképpen lehet megoldani a lehetetlent, s egyszere több kisgyerekre figyelni :roll: :roll: Én el sem tudom képzelni, hogy Marci mellett még valakire tudnék figyelmet fordítani....mondjuk mostanában nem is téma az újabb babó :roll:
Én is konnekornál próbáloma NEM és a NEM SZABAD hatásait, de eddig zéró :lol: inkább nem engedem oda, most ezt választom...ha pisilni megyek vagy fél percnél hosszabb időre a konyhába, akkor Marci "megy" a járókába, s én legalább nem kapok szívinfarktust...de persze ma reggel ott fejelte le az egyik játékát :roll:
Egyébként Sebi játszik már valamit Csillával??
Nem úgy volt, hogy valamikor később mentek nyaralni, vagy rosszul emlékszem?? :roll: írtad, hogy sok-sok gyerek lesz, s hogy Sebi lesz a legidősebb :roll: az ez volt???

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Edit!!!

Látom ám mennyit fogytál!!! :D
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, ment a miccs sütés ezerrel. :D
És isteniek a képek!

Szilvi!
1 kg az pontosan 1 kg-al több a 0-tól!!!!!!!! :D Pláne jó, ha eszel mellette, mint a güzü.
Én most 61 kg vagyok. 4 kg-ot adtam le 24 nap alatt, éhezés nélkül.
Kicsit csalva időnként.:-)
a160 cm-s magasságomnál ez látványos!!!!!Újra jók a 38-as ruhák, de még szeretnék fogyni.
54 a terv, de az 56 már tökjó lenne.

Cas!

Bármily meglepő, nagyon tartható a 90 napos diéta!!! Csak rá kell érezni! Éhezés nélkül megy, én Edit tanácsát fogadtam meg.
Ő azt mondta, hogy ne dekázgassam ki a kaját.
Hát így tettem.Eszek annyit és akkor, amikor jólesik (ebédtől persze, mert addig csak gyümi) és mégis fogyok.
Sztem a lényeg a szétválasztásban rejlik.

Kismok!

Édi vagy, hogy hiányolod a képeket. Hát teszek fel. Mostanság nemsok időm van, mert Domi nagyon nyűgike.

Kép

a gondolkodó.....

és a még mindig malacul étkező

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Edit!!!

Látom ám mennyit fogytál!!! :D
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, ment a miccs sütés ezerrel. :D
És isteniek a képek!

Szilvi!
1 kg az pontosan 1 kg-al több a 0-tól!!!!!!!! :D Pláne jó, ha eszel mellette, mint a güzü.
Én most 61 kg vagyok. 4 kg-ot adtam le 24 nap alatt, éhezés nélkül.
Kicsit csalva időnként.:-)
a160 cm-s magasságomnál ez látványos!!!!!Újra jók a 38-as ruhák, de még szeretnék fogyni.
54 a terv, de az 56 már tökjó lenne.

Cas!

Bármily meglepő, nagyon tartható a 90 napos diéta!!! Csak rá kell érezni! Éhezés nélkül megy, én Edit tanácsát fogadtam meg.
Ő azt mondta, hogy ne dekázgassam ki a kaját.
Hát így tettem.Eszek annyit és akkor, amikor jólesik (ebédtől persze, mert addig csak gyümi) és mégis fogyok.
Sztem a lényeg a szétválasztásban rejlik.

Kismok!

Édi vagy, hogy hiányolod a képeket. Hát teszek fel. Mostanság nemsok időm van, mert Domi nagyon nyűgike.

Kép

a gondolkodó.....

és a még mindig malacul étkező

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Először két kép a hűvösebb napokból:

Jegesmaci tornázik :-)
Kép

és elindul mászva...
Kép

Így eszünk mi :oops:
Kép

Egyedül felállt
Kép

Kép
Kép
d0r0ttya

Kicsit örülök, hogy nemcsak Domi képes malacul enni... :D :oops:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Elköszönök egy pár nap erejéig.Lemegyünk 4 napra a Balcsira,kicsit pihenünk. :D

Helyzetjelentés:Levi 4 napja átalussza az éjszakát.Vagy apának köszönhető vagy a 2db ágyrácsnak :D (így már nem veri be a fejét).
De őszintn megmondom hiányzik az altatás.Imádom amikor a kezemben alszik el. :D

Na megyek pakolni mert még semmit nem pakoltam el. :oops:

Vigyázzatok magatokra és a bébikre.

Jó éjt

sziasztok

Szilvi

Kép

Kép
szilvi17

Elírtam,bocsi nem ágyrács hanem ágyrácsvédő. :D

Kép

Kép
szilvi17

Szilvi!

Most hiányzik az altatás, de gondolj bele tizenakárhány kilósan is ráznád a pelusos fenekét? :D :D
Gratula a párodnak!!!!!

És nagyon jó időt kívánok nektek a nyaralásra, nektek meg jó pihenést!!!!!!Ja tessen jó sok fotót készíteni!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Jesszus, Krisz, 5:55?!
Csilla is motyorgott már akkor, de én még a szemem alig bírtam kinyitni, te meg már itt pörögsz a gép előtt?! :lol:

Voltunk dokinéninél, a kiscsaj 8720 g és kb. 69 cm (szerintem több, mert nem lehetett kihúzni egyenesre a lábát, és a 74-es cuccokat igencsak kezdi kinőni). Megdicsérték, milyen ügyes. És ennyi.
Majd vmikor ősszel kell mennünk megint.

Kép
Kép
Kép
cas

:oops: :oops: :oops: :oops:

Domi visszaaludt, de mostanság olyan keveset alszik, hogy akkor van esélyem bármit csinálni, ha ő alszik.
Apa fél hatkor mindig behozza a kávémat, megeteti a csajt csendben. De az álom kiröppen a szememből.

És érdekes, hogy amióta megy ez a diéta, sokkal energiksabb is vagyok. :shock:
Érdekes...

Gratula a súlyotokhoz!!!!!!

Mi 7620 gramm és 68 cm. A múltkor 68,5 cm volt.
Úgy látszik este túl meleg lehetett a fürdővíz, hogy Domi összement. :? :D

Csajok!!!

A C&A-ban hatalmas vásár van, egy csomó éd cucc le van árazva!!!!
Nyomás disznólkodni!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Krisz, Cas :lol:
Gratula a súly/hossz értékekhez!
Szerintem a hosszúságukat nem lehet rendesen megmérni, a lényeg, hogy a rucikat növögetik kifelé..

C&A it is van, talán hétvégén körülnézünk, én imádom a cuccaikat (babásakat), nagyon vagányakat lehet kifogni, s tényleg nem drágán :lol:

Nálunk már nem olyan rózsásak az éjszakák, volt,hogy a foga miatt, volt, hogy a melegtől, de most már arra tippelek, hogy "csak" anyucizni/apucizni szeretne néha...bár tényleg fogalmam sincs, hogy miért nyöszizik. :roll: ..legtöbbször nem sír ám...mostanában megitatjuk, mert tényleg rohadt meleg van nála 8)
Megyek, mert eddig bírta a társaságom nélkül :wink:

Jó pihizést Nektek!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sehol senki :roll: :?:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Csak mi tartjuk a frontot!!!???

Tegnap vettünk egy új babakocsit Dominak.
Van egy marha nagy kocsink, marha nagy kerekekkel, de marhára nem tudok vele mit kezdeni, mert nem fér be az én autómba!!!

Erre apától kaptunk egy joggert, de mivel az egy egyszerű kivitel így nem dönthető a háttámla vízszintesig. Bevásárláshoz, futni, egyszerűen tökéletes, de többre nem.

Erre kisírtam most egy peg perego-t. Húúúú olyan joggert láttam lnyok!!!! Apa meg akarta venni, még szerencse,hogy nem volt nála píz.
:D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Na irtam kétszer de mind a kétszer elszállt a net mire elküldtem,úgyhogy később majd megirom mégegyszer,de most inkább kilépek innen,mielőtt szétrugom az egészet.

Bocsi a drasztikusságért..

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Sajna továbbra sincs semmi időm, és mivel nem tudok ide nyugodtan leülni, inkább nem is írok. :roll: :oops: Nézzétek el nekem, de hátha lesz majd nyugisabb időszakunk is és akkor majd jöhetek rendszeresen.

Kriszta, 3 babakocsi? :shock: :shock: No, nálunk ilyen biztos nem lehetne, csak mert egyszerűen nem volna miből. :roll: No meg az én férjemtől biztos nem tudnám kisírni. :wink: :lol: :P Biztos mindig lenne "ésszerű" magyarázata=kifogása bármi ellen. No, de szerencsére nem is kell, bazinagy kerekei vannak a mienknek is, de ennél jobbat nem is találhatnék. Most a kiránduláson is úgy bírta a strapát, hoyg csak na! Igaz, csak egy autónkvan, az is kombi....

Ancsa, ha visszalépsz egyet, megjelenik az írásod, vagy előtte egy mentés nem árt. Én már régóta úgy csinálom és nem érnek meglepetések. Kivéve, ha áramszünet lesz véletlenül...
Rékának Boldog hófordulót!!!! :) Jesszusom, hamarosan a szlinapi tortán kell törnöd a fejed!!! :shock: :shock: :? :?

Sajna, csak ennyi lehettem, még nem találtam fel a magától odatevődő, elkészülő lecsót! :roll: :lol: Ha ti igen, majd szóljatok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?