KISMAMIKNAK
ÉVI
Igazán nincs mit.
Nagyon örülök, hogy elmúlt a vérzés és remélem most már minden a legnagyobb rendben lesz! A nyaralást sajnálom, talán jobb is így, képzeld el ha ott kint történik ez veled, azért az durva lett volna még csak nem is érted a nyelvet (gondolom)
BONI
Szép méretek!
Drukkolok a 08.08.08 dátumnak!
CSIBI
Milyen jó hogy van egy éles eszű kismamink Némócska személyében, én már el is felejtettem a pocifotót. IDE VELE DE GYORSAN!!!!!!!!!!! BURGUM!!!!!
MONIC
Éreztem, hogy valami nem kóser, mert tegnap nem mondtál semmit, hogy ma mennétek valahova vagy ilyesmi!
Remélem estére már nyoma sem lesz a rosszullétnek! +++++++++++++++
NÉMÓCI
Dehogyis, már úgy volt, hogy ezen a héten sem jön már, de a mamáék kitalálták, hogy elviszik őt strandra meg kirándulni és hogy csak hétfőn alszik itt nálunk (tegnap) meg esetleg csütörtökön, de a kedd meg a szerda az tuti volt, hogy egész nap náluk lesz még éjjel is! Hát a kérdés eléggé megdőlni látszik, ugyanis már kora délután hívtak, hogy mikor végzek a munkahelyemen, mert,,,,,,
Az anyja munkahelyén két hét leállás lesz a jövő héttől asszem úgyhogy akkor vele lesz, és csak péntektől vasárnap estig lesz itt augusztusban.
Az is ippen ölég!
NEM AKAROK FIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚT!!!
Megőrülök ennyi pasas mellett!!!!!!!!!!
Úgy szusziznék egyet, majd leragad a szemem!
Befüggönyöztem az egész lakást egész jó a klíma!