Jó reggelt csajok,
Csige, a barátnőmék a vetélés után 1 hónapot vártak, és össze is jött egyből. Szerintem, érezni fogod jövő hónapban, hogy lehet-e már vagy várjatok még.
Szerintem kérj a dokitól újabb vizsgálatokat. De legalább a ciklus másokik felében a progit nézze meg. Szerintem a következő terhességnél kapsz utrót.
Gabi, Biztos rossz lehet, de apával lesztek kettesbe ovu alatt.
Annus, mikor települhetettek vissza?
Egyébként nem éreztem sok mindent, csak annyira be volt durranva a petefészkem egyfolytában, mintha terhes lettem volna. Nem tudom pontosan, hogy a cisztától volt-e. Egyébként biztos felszívódik, és szerintem lehet baba ettől függetlenül. Én is meg akarom nézetni, hogy van-e még.
Salygabó, én is csepeli vagyok. Nem az volt az első dokim, hanem egy Vilmos keresztnevű.
Melyik kórházba jársz?
Nem szeretném feladni, csak sokszor már azon veszem észre magam, hogy a nap minden percében valamilyen formában a gyerekkel foglalkozom. És néha nagyon bele vagyok fáradva, hpgy miért nem jön össze. Hát remélem, hogy ezzel tébyleg átjárható vagyok. Te mikor akarsz, menni, vagy nem mész?
Kriszti,
Ha választhatsz, akkor szerintem az inszem. Mert úgy is kapsz vakami stimut és legalább nem kell erőlködni, hogy mikor legyetek együtt, hanem pont időben megcsinálják és kész. De ez csak az én véleményem.