Új privát üzeneted érkezett!

Szia Rszg!
Nekem is szurkált a hasamalja végig a terhességem alatt ,néha annyira, hogy megijeddtem, hogy vakbeles vagyok, de szerencsére nem az volt.A védönöm szerint csak azért van mert nö a baba és nyúlnak a méhszallagok.

kacika
Bocsi akkor félre olvastam.Én is remélem, hogy visszaáll az éjszaka átalvásra.Nem lehet hogy jön a foga? :)

mimi80

Kép
mimi80

Szia Gabica! Nekem is szurkált, nem emlékszem meddig, de ez normális! A 6. hét után elvileg már látszik a kis szíve! :D
A védőnővel ne törődj, a legtöbb hülyeségeket beszél. :roll:
Ha tudsz, kérjél fotót a foltocskáról, látni szeretném, ha hazamegyünk. :lol: :lol: :lol: (Ja, az aug. 15-ei hétvége esedékes.)
Én is úúúúúú!

Mimi, szia!
Vendég

Kép

feri (mni)

Kép

Kép

feri (mni)

Niki!
Köszönöm a képeket!
Zsu!
Köszönöm az "új " tablót!
:wink: :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Most csak röviden, mert fürcsi előtti standard nyígás van....

Igaz örömömre hatástalanították a bombát (sajnos nem szállt el a fél Bp... :roll: ) és remélem, Beusék mielőbb hazatérhetnek!!!!!!!!!

POTYKA!!!!
VELKÁM HOM!!!!!

nagyon blúzolsz????
hogy megy a beilleszkedés?? :lol:
gyerekek?
MESÉLJ!!!!!!!
ne akkor gyere, ha ráérsz. HIÁNYZOL INNEN BANYEK!!!!!!!!!

rszg: én kifejezetten onnan tudtam, hogy ismét hoz valakit a gólya, hogy szúrt a hasam.... Gordonnál emiatt folyton hívogattam a Kismama-segélyszolgálatot, hogy normális-e, hogy szúr, biztos méhen kívüli a gyerek......... :oops: :oops: :lol: aztán valaki mondta, hogy csak feszülnek a szalagok... :wink:

Feri! FOTOSOPPOT MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.: kibaltázásból tettél a két gebe közé???? :roll: :roll:
de azért azt köszi, hogy a necces részek nem látszanak..... :wink:

Niki, este csinálom a citromost, és beleteszem a jajkiistettefelamásikkétreceptet-féle ( :oops: :oops: :oops: ) krémet is!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

ja és:
1bambi! gyere gyakrabban!!!!!! :!:

Zsu, senki se az orrodat nézte, amíg nem szóltál....... a fiad gyönyörű, ahogy tömi a pocijkáját!!!

rszg: a védőnők tényleg tudnak orbitális baromságokat mondani... nekem a régi közölte, hogy terhesen ne egyek dinnyét, mert vízvisszatartást (!!!)okoz :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:
gyere inkább itt a sok tapasztalt, azthiszihogymindettud mami majd jóóóól kiokosít :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép

mpatr

Üdv. Mimi!
Van már egy Máténk! A Tiéd is nagyon aranyos!

Feri!
Nagyon jók a képek!
A nagyobb gyerekek is nagyon helyesek!

Pati!
Lehet hogy téged sem kellett volna odaengedni a talira. Nem hiszem hogy eléred a 70 kg-ot. :lol:
Jó a hajad!!!A színe is nagyon tetszik...
És hogy áll a kicsi fiad :!: :?: :!: :?:

Jim!
Citromtorta, vagy citromos süti elkészült? Milyen alkalomból?

Most mentettem meg a férjemet, mert a lezárt bicaját nem tudta kinyitni. Vittem mindenféle fogót, fűrészt, hogy elvágjuk a lakatot. Ott a főtéren vagy negyed órát idétlenkedtünk, de senkit nem zavart. Még a rendőröket sem. Tehát igazán egyszerű dolguk van a tolvajoknak.

Feri köszöni mindenkinek a köszöntést... :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

megvan....
Judit, bocsi, gondolhattam volna, hogy Te tetted fel a recepteket :oops: :oops: :oops: :oops:
upsz......
:roll:

Kép
Kép

mpatr

MÁRTIKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!

Judit, verem a 70-et.... csúnyán felülről... :oops: :oops: :oops: ...jól fotóz a Feri apuka... néha összeveszünk vele, de megtartjuk :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

:roll:

Kép
Kép

mpatr

Jajj! Mindig elfelejtem! Én is nagyon boldog névnapot kívánok az ünnepelteknek!!! Kép

Feri (Mni) belőlem akkor sem tudott volna ilyen csinit varázsolni... :( :oops: -bármilyen jó fotós...

Csütörtökön lesz a kecskeméti tali, kár hogy itt nem lesz profi fotós... :?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Feri(Niki): kilóg Beuskagyerek lába a képből!!!! Élőben nem látszott ennyire nagynak!!! :lol: Hát nagyon csúcs!!! :!: A ti trilógiátok(te+gép+photoshop) verhetetlen. A legcsúcsabb a fekete-fehér jány a zöld dinnnnnnyével!!!! Nadzson jóóóóóó!!!! :!: :!: :!:

(Szilvánusznak rajzolhattál volna legalább szamárfüleket!!!! És Zsunak kapafogakat!!!! :lol: :lol: :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.07.29 19:01-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta, kész a padlizsánkrém! Jó lett a majonéz is! Most még hül... nyugi, többször nem hívom a lelki segélyt! ;) Köszi szépen a segítséget!

KépKép
KépKép
mni

Ez az!!! Rajzoljál a Szilvánusznak hájas fejet meg nagy karfiolos segget is!!! LÉCCCCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!

:?: volt már valamelyikőtök a kecskeméti repülőnapon? Jó? Érdemes elmenni?

Kép
Kép

mpatr

Köszönöm mindenkinek a hasszúrós nyugtatásokat. Már nem is izgulok :)

mpatr Nekem nem is mondtak még semmit, és pont most faltam be egy negyed dinnyét :D
És köszi, el is fogadom a segítséget, még biztosan sok kérdést fogok feltenni, amire Nektek a válasz természetes.

Zsu Majd megpróbálok fotót kérni. Most már csak adnak. Ha jöttök haza, majd megpróbálok erőt venni mgamon, hogy hazamenjek, bár faterral még mindig nem beszélünk :( Vagyis ha pontosan fogalmazok, akkor szerintem én nem beszélek vele. Igaz azóta az eset óta nem találkoztunk, de félek, ha találkozunk, akkor én tuti megmondom neki a magamét. Tudod, milyen vagyok. Bár most jut eszembe, talán Ti kijöttök hozzánk a Balcsira. :lol: Akkor tolom majd a találkozást! Talán mire Manó megszületik, megnyugszom. De nem bocsátok, az tuti. Tudom, csúnya dolog. De nagyon megbántott. Ez van. Végül is 16 ves korom óta nem sok "közöm" van hozzá. Na mindegy.
Azt még elmondom, hogy Géza nagyon-nagyon örül a babának. Hiába kértem, hogy még ne híresztelje, a Balcsin már mindenki tudja. Nem tudja magában tartani. És nm enged csinálni szinte semmit. OKé, a vizibicikliket nem emelgetem, de még egy kajakot sem enged elvinni, pedig az csak kb. 10 kg, és nem nehéz. Úgyis csak annyit emelek, amennyi még jólesik. Meg állandóan mindenfélét vesz nekem reggelire. Mire felkelek, Ő már megfordul a botból, hogy minden reggel friss péksütit egyek. Meg napközben hozza nekem a felszeletelt gyümölcsöket. Tök ari! Imádom! Persze eddig is aranyos volt.
Na befejezem a kisregényt. Majd augusztusban folyt.
Pussz
UUU...

Kép

Kép
rszg

[quote="fanetta"] írta:fanettaA legcsúcsabb a fekete-fehér jány a zöld dinnnnnnyével

fanetta!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

mi az az úúúúúúúúúúúúúúúúú????
éniséniséniiiiis!!

Kép
Kép

mpatr

Pati, Feri üzeni, hogy a repülősnap csúcsszuper, ha lenne rá lóvéja minden évben menne!!!!! (de ő repcsimegtankfüggő kategória)

Photoshop-os képek nagyon-nagyon szépek, de a többi is!!!

Pati, 70 én óvodában voltam utoljára, mit sír a szád????? :shock: :shock: Még vasággyal együtt sem érhetsz a nyomomba!!!! (mondjuk ha én 75 lennék, már nem lenne rajtam zsír, annyira ki vagyok gyúrva... :wink: )

Böbi

Kép

Kép
bosek

rszg: nehogy elrontsd azt az áldott jó pasid!!!!!!!! Hagyd csak hogy kényeztessen és körbeugráljon!!!!!!! Te meg csak nyafogj neki vékony hangon (ha csipeszt teszel az orrodra könnyebb), és persze tömjed magad mindenféle jóval, mert ha szülés után te is olyan gebe maradsz, mint Zsu, -hááááát nem sok jóra számíthatsz tőlünk, azt előre megmondom!!!! :lol: :lol: :lol:

mni: tudtam én, hogy ügyi vagy!!!! :lol: :lol: :lol: Amikor eszed, részletesen ecseteld majd az ízét, hogy összefusson a nyál mindenki szájában. Én meg majd emelt díjasra teszem a tel.vonalamat. :lol: :lol: :lol:

[quote]E írta:z az!!! Rajzoljál a Szilvánusznak hájas fejet meg nagy karfiolos segget is!!! LÉCCCCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!

hülyeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:

És Feri: ha már úgyis megvan a fenti kép, akkor Szilvánusz avatarját is cseréld ki erre a képre!!!! Lécciiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Pati!
Nekünk minden nap repülőnap van. Itt gyakorlatoznak szinte minden áldott nap a kertünk felett. Nagyon közel lakunk a repülőtérhez. Leventének a repülőnézés az egyik szórakozása.
Sok ismerősünk volt már itt a repülőnapokon, és el voltak ájulva. "Fantasztikus, hihetetlen" jelzőkkel illették. A zaj hatalmas (ma nagyon szidtam, egymás szavát sem lehetett hallani - nagyon gyakorolnak), a tömeg is. Kisbabáknak nem ajánlott, nagy fiúknak felejthetetlen élmény.
Mi még nem voltunk :oops: de jövőre ha már Nimó is nagyobb lesz, megyünk. Most itthon sem leszünk aznap...

A barátnőm felhívta őket egyik vasárnap, hogy nem igaz, hogy nem lehetne csendesebben gyakorolni. A kislánya nagyon fél a nagy zajtól. :(
. :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

[quote="mpatr"]m írta:mpatri az az úúúúúúúúúúúúúúúúú????
éniséniséniiiiis!!

E má megint formában van!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

[quote="juditkecskemet"][ írta:juditkecskemetsize=75]
A barátnőm felhívta őket egyik vasárnap, hogy nem igaz, hogy nem lehetne csendesebben gyakorolni. A kislánya nagyon fél a nagy zajtól. :( [/size]. :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Igen, igen! Ha behúznák a farkukat, talán csendesebb is lehetne az egész!!!

Kép Kép Kép
fanetta

mpatr Az úúú... az a mi titkunk! De azért elárulom. Gyerekkorunkban valamire mondtam a nővéremnek, hogy utállak és erre ő azt mondta, hogy "én is". Erre én vissza, ő meg, hogy ő jobban, stb... A vége nevetés lett és ez megmaradt nálunk. Tehát ha azt mondjuk, vagy írjuk, hogy úúú..., az azt jelenti nálunk: szeretlek!

fanetta Eszembe sincs elrontani, de azért nem használom ki! Attól pedig nem félek, hogy olyan leszek, mint a nővérem. Sosem voltam vékony és nem is leszek. Szerintem! Hármónk közül mindig én voltam a legerősebb, igaz én mndig is sportoltam, a tesóim meg csak tunyultak :D . Már most 58 kg vagyok a 165 cm-hez. A székrekedéses időszakom felhozott 2 kg-ot. Mióta minden oké, azóta tartom ezt az 58-at. De szerencsére nem nagyon kívánom az édességet,pedig nagyon édesszájú vagyok. Úgy látszik, a baba nem szereti a csokit. :roll:

Kép

Kép
rszg

Fanetta! Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Rszg, azt mondják, hogy ha nem kívánod az édességet, akkor fiú lesz! :wink: Én zabáltam a csokit és lány lett!!! :lol: :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

FERI!!!!!

Légyszi tedd fel Nikit a rózsaszínű dögös cuccban, ne csak az iwiwen lehessen megcsodálni!!!! Nagyon csinos! :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Nem olvastam vissza még, de úgy alakult, hogy holnap lesz autóm, viszont dolgom alig, így hirtelen ötletként felmerült bennem egy minitali szervezés.Szóval:

Árkádos minitali, holnap 10. 30-tól a cukrászdában a fölső szinten???

Kinek van kedve?
Pété?
Pumperka?
Pepike?
Valaki???

Holnap reggel még fél 10-ig nézegetem a topikot, hátha addig összejön a dolog, utána indulnom kell.

Kép

Kép
mzx

A repülőkre gondoltam természetesen!!! Izé... a gépekre!! Nem a pitólákra teeeeeeee :lol: :lol: :lol: (nem magyarázom tovább, mert egyre rosszabb lesz!) Mér juditkecskemét, te kikre??? :lol: Ejnye, bejnye!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Még mindig csak pár hozzászólást olvastam, de:
képzeljetek el hason fekve, lábaimat és kezeimet felváltva a földhöz csapdosva, miközben ordítok és potyognak a könnyeim....- na, ennyire vagyok kibukva, hogy én nem voltam ott a talin. :roll: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
mzx

mzx: képi ábrázolást is kérünk!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

fanetta, látod, téged mindig elolvaslak :wink: :lol: :lol: :lol: 8) néha kéccer is hogy ércsem :oops: :roll:

[quote] írta:s Feri: ha már úgyis megvan a fenti kép, akkor Szilvánusz avatarját is cseréld ki erre a képre!!!! Lécciiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

basszus ezen hangosan röhögtem, pont jöttek az utcán, néztek be, mit röhögnek itten ennyire. Aztán csak néztek, néztek, ahogy mentek el előttünk...
utána vettem észre, hogy nyitott ablaknál ülök a sötét szobában a világító monitor előtt (közvetlen mellette a tv is) ... egy szál csöcsben...
bakke :shock: :shock: :shock:

Feri (Boseké), Judit, kicsivel inkább még ne menjek? Itthon nem tudom hagyni. Vagy vele, vagy jövőre.

[quote]M írta:ár most 58 kg vagyok

MÁR??????????????????????? :shock: :shock: :shock:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Bosek, ne etess, vacsiztam már... :wink: csini vagy, nincs zsírfejed, vagy ne járj talira, vagy ne írj ilyet, mert állatira bebuktál, láttalak, hogy jól nézel ki!! A fenti kép pedig a lányoddal együtt szerintem nagggggyon tuti!!

rszg, tuti a tipp, bosek zabálta a csokit és lánya lett és zabáltam az édességet és fiam...
úgyhogy neked is az lesz... 8)

Jimm, szőőőőőőőőőőőőke, a szubsztrátos poén az kééééééééééééééééééész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

mzx, a gépet ne törd össze mert nem fogsz tudni visszaolvasni! :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

mpatr nem értem, amit írtál. Te lányra és fiúris azt írtad, hogy zabáltátok az édességet. elírtad?

Kép

Kép
rszg

citromsütisek:

a máz mitől szilárdul meg?

(próbáltam simogatni, de nem merevedik sehogyse a best :oops: :oops: )

Kép
Kép

mpatr

rszg, vedd fel a ritmust.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
hátha segít, elírtam :oops: , helyesen: rszg, tuti a tipp, bosek zabálta a csokit és lánya lett én zabáltam az édességet és fiam...

csak arra utaltam, hogy ne ebből indulj ki, meg ne a hányingerből meg nem a hegyes/kerek pocialakból.... :roll:

Kép
Kép

mpatr

rszg: csak hogy segítsek ;) én nem kívántam az édességet, nem is nagyon ettem, és lányom lett ;)
linocs

fanetta, képes voltál a kapafogakat UTÓLAG odaírni????!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Patti, 1 citrom leve + 20 dkg porcukor. Ezeket jól összekevered és ráöntöd a kisült piskóta tetejére és gondolom ahogy hül megszilárdul. :)
Te megkaptad tegnap a képeket? Vagy rosszul tudom az e-mail címedet?

KépKép
KépKép
mni

Nehülyítsétekmáreztalánytteeeeeeeeeeeeeeee!!!! Aztakarjátok őisolyanhülyelegyen mintti????????? Még a végén egy normális topikoló sem lesz itt a márciusiakba!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

fenetta, mér, vóóót ilyen? :shock: :shock:

Niki, mpatr@citromail.hu
még nem néztem ma... nem értem rá... egész nap citromsütit sütöttem meg babaneteztem :oops:

Kép
Kép

mpatr

Méééééééééér????? Zsu is nemolyangebe, hogy összeesküdjünk elleneis??????????????? Legyen má valami csúnya rajta is!!!!!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Patt: talán az ősrobbanáskor!!!! de az má egy kicsit régen lehetett............na meg még azé rszg is egy kis ártatlanka.......szegény, ha tudná hova tévedt.....

Kép Kép Kép
fanetta

A T-online-os nem működik? Múltkor oda küldtem egy csomó képet... :( Lehet meg sem kaptad?

KépKép
KépKép
mni

Közben vaterázok... 8) 8) Lyánynak már aaaannnnyi téli cucca lesz, hogy ihaj!!! Hiába, rákattantam!!! :oops: :oops: Előbb-utóbb csak elfogy már a lóvém?? :shock: :shock: Vagy nem megyünk nyaralni kedden... :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

[quote="fanetta"]M írta:fanettaéééééééééér????? Zsu is nemolyangebe, hogy összeesküdjünk elleneis??????????????? Legyen má valami csúnya rajta is!!!!!!!!!

Fanetta :shock: :shock: :shock: mióta vagy Te ilyen banya????
de inkább meg se szólalj a támában!
belőlem kettő olyan kijönne, mint te!

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"]. írta:mpatr.. nem értem rá... egész nap citromsütit sütöttem ....

Érdekes lehet, ha egész nap sült!!!! Mielőtt tálalnám az ilyent, én azért megvenném előre a családi fogsort!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Niki, több hete nem megy a T-online.
Most már megcsinálták, csak tagja vagyok állatorvosi levlistának, és nem merem ráengedni a gépemre az azóta felgyűlt mennyiséget, a gépcsere előtt.... mail2-vel meg tudnám nézni, csak elfelejtettem a jelszót :shock: :roll:
szóval most inkább a citromail...

Kép
Kép

mpatr

ja, és Niki (+Feri): Köszi :wink:

Kép
Kép

mpatr

ne legyen igazam, de kiváncsi vagyok, hány lakást illetve üzletet törtek fel a kitelepítés alatt :roll: :evil:

Kép
Kép

mpatr

Zsu,
köszi a tablóképet, megkaptam.

Niki,
én is kérek szépen képeket. Az e-mail címem: melinda.gy@freemail.hu vagy szgy.melinda@citromail.hu
Valamelyikre csak odaér. Néha nem megy a freemail, azért adtam meg a citromail-es címemet is. Zsunak is írni akartam a másik emilcímet, de elmaradt...

Melinda

Kép
melinda80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?