Szia Lina!
Ez a topic mar kihaloban van, paran a bekescsabaiban irogatunk.
En lassan mar 3 eve, hogy Gyulan szultem. Nekem nagyon jok a tapasztalataim, kerdezz batran! Persze ez olyan tema, hogy biztosan ebben sem ertene velem egyett mindenki, gondolom vannak, akik panaszkodnanak, de en azoknak javasolnam az angol egeszsegugy kiprobalasat, foleg a szulest Angliaban es akkor azt hiszem egybol rajonnenek, hogy milyen jo dolguk van a gyulai korhazban.
A kortermunkben is volt egy csajszi, akinek semmi sem volt jo. Minden alkalommal, amikor panaszra nyitotta a szajat, emlekeztettem, hogy en azert jottem ide szulni, mert itt sokkal nagyobb biztonsagban van a baba es a mama es sokkal jobban figyelnek az emberre, mint egyes fejlettnek es gazdagnak velt mas europai orszagokban.
En a dokikkal es a noverekkel is nagyon meg voltam elegedve, mindenki nagyon kedves volt. Meg a takaritonok is nagyon kedvesek es segitokeszek. Egyedul az epulet van egy kisse elhanyagolva, de tisztasag van.
A csecsemogondozo noverekkel nem voltam 100%-ig elegedett, de utolag megertem oket, mert kevesen voltak es rengeteg munakjuk volt, szoval ok a kismamaknak nem sok segitseget tudnak nyujtani, pedig elvileg nekik kene segiteni a szoptatasban. Persze a csecsemoket szepen ellattak es hazamenetelkor turelmesen osztottak a jo tanacsokat.
En csaszaros voltam, ugyhogy a szulesznorol nem tudok beszamolni, de az aneszteziologus is nagyon kedves volt. Viszont vannak ismeroseim, akik Gyulan szultek es ok a szulesznoket is dicsertek. Te egyebkent gyulai vagy vagy Gyula kornyeki?
Van valasztott dokid? Kinel fogsz szulni?
Kepzeld, volt ott egy kismami, aki mar a 3. gyerkocet szulte es sose volt valasztott dokija, de valahogy minden szulesenel ugy jott ki a lepes, hogy ugyanaz a doki volt az ugyeletes, ugyhogy mind a 3 babajat ugyanannal a dokinal szulte.
Remelem, tudtam segiteni vagy ha vannak kerdeseid, akkor tudok majd ra valaszolni.
Udv:
Olive