Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!Jo ujra köztetek!
Valakivel történt valami jó?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Szia Morca!

Drukkoltunk Neked/Nektek nagyon és nagyon örülök, hogy ilyen klasszul alakult minden!

Vigyázzatok nagyon magatokra és a legjobbakat a kicsiknek és a nagyoknak is! :)

Kép
anhel

Sziasztok!

Márti: Persze, hogy írok majd részleteket, csak egyenlőre nehéz összehangolnom a dolgokat, még aludni sincs túl sok időm! Ígérem jövök majd részletes beszámolóval is.

Anhel: Írtam neked privit a másik topikban!

Kép

Kép
morca

morca várjk a részletes beszámolót!De azért pihenj amennyit csak tudsz!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Márti! Sok boldog névnapot kívánok!

Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Zsuzsa: nagyon szépen köszönöm :P
bluebox

BLUEBOX!!!

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Márti én is Boldog névnapot kívánok! :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Márti!

Nagyon sok boldog Névnapot kívánunk!!!

Lilla és Kira
Vendég

Sziasztok!

Márti! Sok boldogságot névnapod alkalmából!

Valamint druszáimnak Juditoknak (kárpijudit, kisvitéz) is boldog névnapot Nekünk!

Sziasztok, Judit

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

SZIASZTOK!!!

JUDITOK!!!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKTEK IS!!!
SZIASZTOK!!!

ÁGI ÉS NORINA!!! Kép Kép Kép OLTÁS UTÁN!!!
ÉS NEM LÁZASODTUNK BE HÁLA A JÓ ÉGNEK!!!
NA SZIASZTOK!!!

Kép
Kép
snápi

snápi Norina egyre szebb csajszi! :lol:
A judittoknak nagyok sok boldog névnapot kívánok!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ági és Nitácska!

Nagyon szépen köszönöm!

Norina tündéri abban a rózsaszín ruciban.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!

Anhel: megpróbálok itt privit írni neked! Majd figyeld, hogy sikerült-e, mert a múltkor nem sikerült.

Móni

Kép

Kép
morca

Márti és Judittok: Nagyon boldog névnapot kívánok nektek :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép
morca

Morca, oké, előre is köszi és akkor figyelem!
Hogyhogy nem sikerült, Te úgy láttad, kiment a priviüzi, de mégsem?
A másikban viszont megkaptam! :)

Kép
anhel

YUSZ!!!

KÖSZIKE A DÍCSÉRETET NORCSIRA!!!
TI HOGY VISELITEK EZT A MELEGET???ÉN ELÉGGÉ SZARUL!!!ÉS A BABÁITOK!!!HÁLA NORINA NAGYON JÓL TŰRI!!!NEKI MINDEGY HOGY MELEG VAGY HIDEG VAN Ő ALSZIK!!!
NA MENEK!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Drága Juditkáim! Boldog névnapot nektek!

Kép

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Nekem Norináról a 2. kép tetszik. Olyan igazi szókimondó.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Sziasztok!

Minden Juditnak sok boldog Névnapot kívánunk!!!

Lilla / Kirus
Vendég

Halihó!

Lányok, bocsi, de csak most láttam, hogy Morca küldött nekem képeket. Íme, eleget teszek kedves kérésének, és megosztom Veletek :P

Kép

Kép
bluebox

Ó és majd elfelejtettem, nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a névnapi jó kívánságokat, nagyon aranyosak vagytok.

Én is szeretnék minden Juditnak nagyon boldog névnapot kívánni :P
bluebox

morca tündériek a gyerekek!gratula hozzájuk!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönöm lányok a jókívánságokat, mindenkinek!

Ági! Én még csak-csak elviselem a meleget, de Gina kicsit álomkóros tőle. Vagy abban az időszakban van, amikor többet alszik mint eddig. Nem tudom.

Tény, hogy este 8-tól már alig bírja kivárni a fürdést, és szopi alatt elalszik. Reggel 5-ig mint a mormota.
Aztán 7-től 10-ig, 12-15-ig. 18 óra felé megint bealszik, de akkor csak fél órát.
Délelőtt gyümölcsözünk, a déli evénél meg elkezdtem a krumplipürét. A gyümölcsöt szereti a főzelék még nem ízlik neki.
De majd belejövünk.
Mostmár a tejci is kevés, ki kell pótolni tápszerrel. Na az nagyon bejön neki. Most 150-200 grammokat lenyeldekel egyben.

Pont ma gondoltam bele, hogy rohan az idő. Nemrég még pocakos voltam most meg egy hét múlva 4 hónapos a lánykám.

És itt is televagyunk babákkal, nemrég még televoltunk terhes mamákkal.

Szép napot, sziasztok!

Judit

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!

Nagyon rég jártam erre, jó sok dolog történt!
A vakáció mamáéknál istenien sikerült, felújítottuk a konyhabútort, nagyon szép lett!
Próbáltam követni az eseményeket, de jól felpörgött a topic!

Minden születés- és névnapos babát és mamát az Isten éltessen sokáig!
Az új topicbabákat Isten hozta! Sok tejcsit és minden jót kívánunk az anyukáknak!

Kép

A nyaraloknak szép időt és jó pihenést kívánunk!

Szép napot mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Húúúú mennyit írtatok!!!!!

Mindenkinek kívánok utólag boldog név vagy szülinapot!!
Babákhoz nagy gratula!!! :D

Csajok! Eladnám Domi babakocsiját!!!!Ha érdekel valakit, még garis és alig használtuk.
Bazi nagy babakocsi, a BKV járatait felejtsd el vele!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

köszönöm a névnapi köszöntéseket!

minden baba nagyon édes, de ez teljesen normális a topicos manókkal!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

dominika nekünk is ilyenkocsink volt/bergon/és ényleg nehéz volt főleg a nagy buszokra felemelni a lépcsőzésről nem is bszélve! de amugy nagyon jó babakocsi nagyon szeretem! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

LILLA!!!!!
KIRA BABÁNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

ÁGI ÉS NORINA BABA!!!

Kép
Kép
snápi

lányok merre vagytok? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Lilla és Krisz!
Kívánunk a manóknak nagyon boldog névnapot! Isten éltesse őket!

Kép

Szeretettel:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Dominikának nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Kép

Rólunk: Nagyon nehezen viseltük az oltást múlt héten. Kb 3 órán át sírt, nem lehetett megnyugtatni, csak a 2. kúp segített rajta, utána már szerencsére aludni is tudott. Reggel viszont mosolyogva ébredt. Sajnos csütörtökön felhasználtam az uccsó fagyasztott tejcsit is, azóta pótlásként tápszert iszunk, de nagyon ízlik neki szerencsére.
Tegnap este végre elértük a 5 kg-ot, kereken 5000g volt, se több, se kevesebb.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Hexina!

Köszönjük szépen!!!

Zsuszi!

Neked is köszönjük szépen! A tápi miatt meg ne aggódj, a fiam 14 éves, CSAK tápszert kapott és nagyon ritkán beteg.
Nem ezen múlik. A legfontosabbat a kolosztrumot Bianka is megkapta!!!

Lilla!

Kyrus babának mi is Boldog Névnapot kívánunk!!!

Nitácska!!!

Minnnnyyyyáááá babaprojekt!!! :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

SZIASZTOK!!!

KRISZTA!!!
DOMINIKA BABÁNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!
HOGY BÍROD A FOGYÓKÚRÁT???
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Sziasztok Lányok!

Köszönjük szépen a köszöntőt.

Kriszta!
Dominika babának mi is kívánunk nagyon sok boldog Névnapot.

Lilla & Kirus baba
Vendég

Sziasztok!

Kira és Dominka babáknak nagyon boldog névnapot kívánunk! Nőljetek nagyra és legyetek nagyon egészségesek!

Nálatok is esik az eső? Itt elég nagy vihar van, hatalmas széllel, villámlással és dörgéssel.
Nagyon jól esik egy kis lehülés. Ginával sétáltunk 19-órakor egy nagyot. Neki is megkönnyebbülés volt a levegő lehűlése.

Most próbálkozik a hátáról a hasára fordulni. Nagyokat nevetgélünk ahogy ügyetlenkedik. Ő meg élvezi, hogy nevetünk rajta. Olyankor még jobban produkálja magát.

Csütörtökön megyünk a 4 hónapos csípőszűrésre. Aztán jövő héten oltás.

Ági!
Mi is hamarosan szeretnénk a keresztelőt. Tudnál abban segíteni, hogy mit kell tenni, hogyan kell intézni? A keresztszülők már megvannak és már csak a lendület hiányzik, hogy elkezdjem intézni.

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok, Judit

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

SZIASZTOK!!!

ELŐSZÖR IS A TÜNEMÉNY DOMINIKA ÉDESANYJÁNAK KRISZTINEK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

JUDIT!!!
A KERESZTELŐT MÁR TELJESEN ELINTÉZTEM HÁLA NORCSINAK HOGY MINDENT MEGTUDOK MELLETTE CSINÁLNI!!!MI A PESTERZSÉBETI REFORMÁTUS TEMPLOMBA KERESZTELTETJÜK NORCSIT!!!ÉN REFORMÁTUS VAGYOK ÉS AZ ESKÜVŐNK IS OTT VOLT MEG A KERESZTSZÜLŐK IS ITT KONFIRMÁLTAK /MEG ÉN IS/ ÉS KERESZTELTÉK MEG ŐKET UGYHOGY NEKÜNK EZ A TEMPLOM A FAVORIT!!!ITT SOHA SEMMI MACERA NEM VOLT ÉS NAGYON SEGÍTŐKÉSZEK VELÜNK MINDIG!!!NA SZÓVAL OTT LESZ A KERESZTELŐ UGY HOGY AZNAP CSAK A NORCSIT KERESZTELIK MERT MÁR PROTKÓSAK VAGYUNK ÉS NEM CSOPORTOS KERESZTELŐ LESZ IGY!!!MIVEL A SZŰK CSALÁDI KÖRÜNKET SEM TUDOM VENDÉGÜL LÁTNI EBÉDRE MERT NINCS AKKORA LAKÁSUNK IGY ÉTTEREMBE MEGYÜNK EBÉDELNI!!!OTT IS LEFOGLALTAM A HELYET 20 FŐRE!!!A MEGHÍVÓKAT PEDIG MINDENKINEK SAJÁTKEZŰLEG CSINÁLTAM MEG AMIG A NORCSI ALUDT!!!HUMOROSRA ÉS VICCESRE CSINÁLTAM MEG !!!MÁR CSAK ÁT KELL ADNI A MEGVÍVOTTAKNAK!!!

ÉN NEM TUDOM HOGY NORINA HOGY CSINÁLJA DE Ő MÁR 2 HETE MEGFORDUL A HÁTÁRÓL A HASÁRA!!!AKKOR VOLT PONT 2 HÓNAPOS!!!AZ TÉNY MONDJUK HOGY MINDEN NAP TORNÁZUNK DE LEDÖBBENTEM AMIKOR LÁTTAM HOGY MIT CSINÁL!!!TEGNAP ÓTA HANGOSAN SIKOLTOZIK ÉS MAGYARÁZ KÖZBE ÉS MOSOLYOG KÖZBE!!!JA ÉS EZERREL PRÓBÁLJA MAGÁT FELHÚZNI HA AZ EMBER FOGJA A KARJAIBA MERT Ő MÁR FEL IS AKAR ÜLNI AMIT PERSZE NEM ENGEDÜNK NEKI MERT AZ MÉG TÉNYLEG KORAI NEKI!!!

NA MENEK MERT KOROG A GYOMROM!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA BABA

Kép

Kép
Kép
snápi

Hűűűű Lányok köszönjük szépen mindenkinek a köszöntést!!!!!

Ági!

Fogyókúrám eredménye:-5 kg lement 30 nap alatt, éhezés nélkül, néha a bűn útjára lépve. :D
Még 5 kg-t szeretnék ledobni és akkor már nagyon nagyon elégedett volnék.
Szülés előtti állapotomhoz márcsak 2 kg van hátra. :lol:

Gratula a gyors keresztelő ügyintézéshez és Norcsinak a megforduláshoz.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Kriszta!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!
És gratulálok a fogyókúrás eredményedhez, biztos hamar lemegy a másik 5 kg is.

Ági!
Nagyon ügyi Norcsi baba, látszik, hogy sokat foglalkozol vele. Az mit jelent, hogy naponta tornáztok? Miket csináltok?

Nálunk pont most járt a védőnéni (csak úgy megjelent) és kérdezte, hogy mennyit vagyunk hason. Mondtam, hogy elég sokat, és így már elég magasra emelgeti a fejecskéjét Kirus. Kérdezte, hogy hol. Mondtam, hogy a mi nagy ágyunkba. Erre jól kikaptam, hogy az puha és azért tudja emelgetni a fejét. Most áttettem az Ő kiságyába, és ott tényleg ordít hason (ahogy eddig is). Erre nem is gondoltam, most már a kiságyba fogom hasratenni.

Sziasztok
Lilla
Vendég

SZIASZTOK!!!

KRISZTA!!!
GRATULÁLOK NEKED!!!ÉN NEM BIZTOS HOGY KÉPES LENNÉK ERRE!!!

LILLA!!!
VAN A NORINÁNAK EGY SZUPI KIS JÁTSZÓSZŐNYEGE ÉS AZON NAPI KB.10-15 PERCET VAN HASON MAJD HÁTON ÉS KÖZBE A LÁBÁT TOLOGATOM NEKI MEG A KEZÉVEL IS MINT TUDOD A KISMAMATORNÁN ÉS NAGYON ÉLVEZI!!!OLYANOKAT PUKKANT KÖZBE!!!HÁTON PEDIG A FEJÉT EMELGETI SZÉPEN NAGYON!!!ÉN A PARKETTÁRA SZOKTAM LERAKNI A SZŐNYEGET ÉS AZON JÁTSZUNK MINDIG!!!A FÜRDÉS ELŐTT IS MÉG EGY KICSIT SZOKTUNK ILYEN LÁBTORNÁT CSINÁLNI ÉS MEGMONDOM ŐSZINTÉN HOGY MI MÁR NEM IS VAGYUNK KB.2 HETE HASFÁJÓSAK!!!
NEMSOKÁRA JÖN AZ ANDI A TORNÁRÓL HOZZÁNK A MARADÉK GREEPWATERÉRT HOGY A BALÁZSNAK TUDJA ADNI!!!
NÁLUNK SEM MARAD MEG NAPPAL NORINA A KISÁGYÁBA!!!A BABAKOCSIT SZERETI NAPPAL DE ESTE SZOPI UTÁN SIMÁN ELALSZIK VISZONT BENNE!!!
ÉN HÁTONFEKVE TESZEM LE ÉS OLYAN 30 PERC MULVA Ő SAJÁT MAGA FORDUL A HASÁRA ÉS UGY ALSZIK MINDKÉT PÓZBA MINT EGY KIS BÉKA!!!

NA MEGYEK MERT LÁNGOSPARTI VAN MA NÁLUNK ÉS KEZDEM SÜTNI!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Sziasztok Lányok!

Szeretném megkérdezni,hogy ismeri valaki Dr Séra Pétert?Ha,igen némi információt tudnátok írni róla?
Köszönöm a válaszokat,ha kapok. :)
Üdv:éva
v.éva

Sziasztok!

Dr. Séra Péterről engem is érdekelnek a vélemények. Jól tudom ugye, hogy a Jahn Ferencben dolgozik? Szeretném megkérdezni, hogy valaki tudja-e a magánrendelője adatait.

Köszönettel:

Ladiva
Vendég

Csajok!

Isten hozott nálunk Titeket.
Nem egy magas , vékony, szikár 40-es dokiról beszéltek????

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szia Kriszta!

Én nem nagyon tudom, hogy hogyan néz ki, viszont a XVIII. ker. lapjában olvastam, hogy többek között ő is kapott Semmelweis-díjat magas színvonalú, empátiával végzett munkájáért a polgármestertől. Így gondolom, hogy nagyon jól végezheti a munkáját, de mivel az interneten nem sok infót találtam róla, gondoltam megkérdezlek Titeket.

Nekem hamarosan aktuálissá válik a babaprojekt, így szeretnék egy olyan dokit, akihez nyugodtan mehetnék terhesgondozásra-szülésre, ráadásul a Jahn Ferencbe tartozom, azt hallottam, hogy ő is ott van.

De egyébként rajta kívül érdekel még információ Weidner Andrásról és Hartman Gáborról is (illetve a Jahn Ferenc szülészetéről is). Ha esetleg róla van információtok, akkor csak rajta, legyetek kedvesek írjátok meg.

Köszönön és szép napot:

Ladiva
Vendég

Szia Ladiva!

Üdv. köztünk.

Én csak a Hartman Gábort ismerem, a többieket nem. Hozzá jártunk terhesgondozásra és nála is szültem júniusban. Erzsébeten van magánrendelője is. Én csak a legjobbakat tudom róla mondani, nem cserélném le egy dokiért se. Itt többen hozzá járunk, és mindenki meg van vele elégedve. Ha érdekel, leírom az elérhetőségét.

Szia
Lilla
Vendég

Szia Lilla!

Nagyon köszönöm a gyors válaszodat. Szeretném elkérni az elérhetőségeit, illetve szeretném - ha nem gond - ha írnál pár szót a Jahn Ferenc szülészetéről, illetve, hogy ott hogyan működik a szülésznő választás, mennyire kedvesek a nővérkék, stb. Ha gondolod, írhatod privátba is.

Amúgy Hartman dokiról más forrásból én is csak jókat hallottam, de azért minél több a jó hír, annál nyugodtabb vagyok, így örülök, hogy megemlítetted, hogy Te is többekről tudsz, aki elégedett vele.

Köszönöm szépen még egyszer.

Ladiva.
Vendég

dominika igen már csak 26 nap!
de már 1 hete késik a menzim tegnapelőtt délután teszteltem de negatív lett! :?
majd talán holnap v utána regelei első pisiből tesztelek! :lol:

fogyokurához:én 1 hét alatt 2.5 kilot fogytam rubint réka segítségével!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitacska!

Majd írd meg a következő teszt eredményét :!: :!: :!:

Nem kívánok semmit, nehogy elvegyem a szerencsédet, de drukkolok ezerrel!!!

Szia
Lilla
Vendég

Szia Ladiva!

Küldtem neked privit, remélem megkaptad.

Lányok!
Úgy látszik, ami egy kisbabánál előjöhet, az Kirusnál elő is jön. Már voltunk tejkiütésesek (ez szerencsére elmúlt), most meg a fejbőrén van valami fehér száradás. A szomszéd néni mondta, hogy koszmos a fejbőre. Ezzel mit kell csinálni? Ha tudjátok, írjátok meg légyszi!

Sziasztok
Lilla
Vendég

lilla fürdés után vagy előt már nem tudom de be kell babaolajal kenni és hagyni rajta kicsit aztán lemosni!én néha babafésűvel is "sikáltam"és szépen pár nap alatt lejött! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?