Hm... Ezt elküldte.
Folyt.:
Anita!
Írtam privit még a múlt héten.
Szuper, hogy minden rendben! Két kiló?
Én is keveset híztam Dévával, de ez nem semmi! Kis vékonka leszel szülés után.
Boti fantasztikus, hogy így tud következtetni!
Jó, hogy ennyire összefüggéseiben látja a világot!
UH képeken Keve is látta a látnivalót, szerintem ők még másképp látják a dolgokat.
Vali!
Jó pihit nektek!
Lyly!
Szerintem is jó ötlet a pótnagyszülő! Ha gyorsan találtok, még akár az apás szülés is megoldódhat!
Edit!
Szegény kutyu!
Gondoltam, hogy nem nálatok történt, akkor biztos a másik nézett volna rosszabbul ki. Utálom a petárdákat!
Pont ma mondták, hogy megtelt az Illatos úti menhely, és egy csomó kutyát el kell altatni a jövő héten, hogy fogadni tudják az aug. 20-i menekülőket.
Attila most elment sörözni Déva keresztapájával, ha hazajön, meg is kérdezem, hátha akarunk egy kutyát.
(Ittasan talán nem lesz szőrösszívű.)
Boscó!
Szerintem nem minden játszótéren beszélnek csúnyán. Nálunk a közelin igen, de ott a szülőkkel is gondok vannak szerintem. Múltkor egy négy év körüli kislány beült a csúszda aljába homokozni. (Ez az egy csúszda van, mindig sokan használják.)Mikor Keve fölmászott, kértem, hogy szálljon ki, hogy a Keve le tudjon csúszni. Fölnézett a Kevére, és közölte velem, hogy nem száll ki. Mondtam neki, hogy jó, akkor lecsúszik a kisfiam úgy, hogy ő ott ül, de ne lepődjön majd meg, ha esetleg nekimegy és megüti magát. Rögtön fölpattant, de amint Keve lecsúszott, vissza is mászott. A többi anyuka (ők a törzsközönség, összeszokott társaság) elkezdték szépen kérlelni, hogy szálljon ki, és mikor még kb. 5 perc után is ott ült, szóltak az anyájának. Az odajött, és mosolyogva elmondta kb. ötször, hogy "Esztike, szeretném, ha kiszállnál a csúszdából." Esztike úgy tett, mintha nem is hallaná, erre anyuka odafordult a többiekhez, hogy "Hát, nem tudom kiparancsolni." Erre a többi leszedte a gyerekét a létráról, és odébbállt.
A távolabbi játszit szeretem, ott kevés gyerek van, szuper játékok, és többségében normális szülők. Meg árnyék.
Gyöngyi!
Ügyesek vagytok a cici elhagyással!
Rólunk:
Múlt héten Attila szabin volt, pár napot a szüleimnél voltunk, de nélkülük
, utána vettünk a külker sportparkba bérletet, ott is eltöltöttünk pár napot, menekültünk a hőség elől. Szupi volt, én kiskoromban ott tanultam meg úszni, meg sokat jártunk oda. 15 év alatt semmit nem változott, csak a fák lettek magasabbak.
Gyerekek is imádták, délután meg a pokrócon aludtak. Majd hozok képeket.
Kevét elkaptuk, Attila lefogta, én meg géppel megnyírtam, most egész kultúrált feje van. Szegény nagyon sírt, de nem maradhatott úgy, már borzasztóan hosszú volt a haja. Eddig álmában vágtam neki, mert kb. egy éve nagyon fél mindentől, aminek a hajához köze van (hajmosás, vágás, fésülés), de most ahányszor nekiálltam volna, mindig felébredt.
Déva eddig gurulva közlekedett, múlt hét óta meg már kuszik is. Ma benéztem a konyhából, és láttam, ahogy feltűnik a szoba ajtajában a feje, észrevesz, megörül nekem és már indul is neki a kb. 5 méteres távnak a konyháig. Olyan kis aranyos!
Keve továbbra is tündéri, még mikor Déva odamegy, és szétszedi a majdnem kész kirakóját, akkor se haragszik rá, sőt, boldogan közli, hogy "Játszik velem a Déééba!", aztán elkezdi neki magyarázni, hogy melyik hová való.
Valamelyik nap a Déva bukott, erre a Keve ránézett, és vagy ötször egymás után elmondta neki, hogy "Te! Pusztustalan! Te! Pusztustalan!"