Új privát üzeneted érkezett!

Friss tábla:
Kép Decemberi kismamik

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

8:7 re vezetnek a punik!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Aida! Ne aggódj! A hasfájással én is szenvedtem az elmúlt hetekig, de amíg a babóval minden oké, addig nincs okod aggodalomra! A súllyal kapcsolatban! Én is a pehelysúlyúak közé tartozom. Azok közé, akik tudnak enni, de semmiképpen nem egyenesen arányos ezzel a testsúlygyarapodásuk! Viszont! Az elmúlt néhány napban megindult az étvágyam és a 12. heti állapot volt 52.5, aztán a 17. hét 53.5, tegnap pedig hirtelen (21. hét) 56.8! Ne izgulj! Majd meglódulsz Te is! Aztán majd azon agyalhatsz, hogy ez normális-e... Legalábbis én most így vagyok!

A bárányhimlős dologgal kapcsolatban nem találtam semmi érdemlegeset, nagyjából annyit, mint amit Zöldi írt! Én nem kockáztatnék! Persze a döntés a Tiéd! Ugyanígy vagyok/unk az együttléttel is! Szegény apa!!!!!! És szegény én!!!!! De Mesi mindennél fontosabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Vendég

Nálunk is lány lesz, csak ugye táblázaton kívül:))) Úgyhogy tuti a nőuralom:))))
Vendég

sziasztok..

most értünk haza.készül a kis fészkünk ..apukám annyira belehuzott hogy már csak a konyhát kell egyszer lekenni és beköltözhető lenne......Ha......nem kajtatnánk egy olcso lakatos után aki reális áron vállalná a galéria elkészitését..Mivel kicsi a lakás (szoba-konyha-fürdő)... mindenképp jo lenne a hely miatt....Viszont apum olyan komoly szineket kevert hogy a szomszédok amikor nyitva van az ajto, tátják a szájukat. :wink:

Annyira várom a holnapot hogy lássam a pocaklakomat.10-re kell mennem...Most is azon agyalok hogy hol késik a mozgás,mert ma még nem éreztem..Vagy csak nem figyeltem oda a nagy kapkodásba..De az is lehet hogy ez a nagy meleg most bezavar.. :?
Na mindegyj..Megyek én is pakolászok egy kicsit,mert a Hajni fel kel akkor megyünk vissza..MA ott alszik anyuméknál hogy holnap tudjak menni nyugiba uh-ra...sok pusza mindenkinek.

Kép

Kép
nikianya21

De Verzsonál két fiú lesz nem???!!! Akkor meg 9-8!!!
Mush: merre?????
Vendég

Niki: Te kinél fogsz szülni az ÁEK-ban? Én is ott fogok, bocsi már többször kérdeztem, de nagyon elfoglalt vagy a lakás miatt. Érthető.

Aida: próbálj lazítani, a sok ülőmunka nem túl jó, néha állj fel sétálni, a stressz is okozhat görcsöt, hasfájást. A hasát egyébként mindenki érzi, néha fáj is, ez teljesen normális, csak túlzásba ne menjen. Konzi az orvossal, a bárányhimlő miatt is. Szerintem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

BB: Elvileg vagyis hivatalosan a szegedi uti szakrendelőbe járok..A Mávba megyek mindig uh-ra...És szerintem ügyeletesnél de gondolkoztam azon hogy keresek valakit,mert nem tudom hogy az orvosom akit nagyon imádok vállalja-e hogy ha hivom ott lesz...
Még kérdéses...
Te kinél is fogsz szülni?

Kép

Kép
nikianya21

Niki: Unk dokinál, ő Honvédos.
Bocsi, küldtem privit, ue. témában, azt hittem mára kiléptél. Privi nem vész el.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

BB: Elvileg vagyis hivatalosan a szegedi uti szakrendelőbe járok..A Mávba megyek mindig uh-ra...És szerintem ügyeletesnél de gondolkoztam azon hogy keresek valakit,mert nem tudom hogy az orvosom akit nagyon imádok vállalja-e hogy ha hivom ott lesz...
Még kérdéses...
Te kinél is fogsz szülni?

Kép

Kép
nikianya21

ops...ezt mégegyszer elküldtem... :D
Ugy néz ki van valaki aki olcson csinálja a galériát...tök jooooo.....lehet hogy már holnap kezd..de be kell valljam kissé lefáradok ilyenkor..

Kép

Kép
nikianya21

Halihó!
Zöldi:
hát az uh, AFP összefüggést én sem értem... Ráadásul ugye már van egy kombinált teszt eredményem is, ami jó lett.... Na mindegy, de akkor is úgy beleéltem magam, hogy mehetek végre uh-ra! :cry:

Zsiráf:
A frontokak megérzik a babák is. Annám volt, hogy alig mocorgott télen önmagához képest. Most még ráadásul kevésbé is érzed. Nyugi, láttad, hogy mocorog, minden ok vele :)

Védőnő:
Hát én még csak egyszer voltam nála... :oops: Remélem a pecsétjeim azért összegyűlnek ..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

BB: őt nem ismerem..Milyen orvos?Csak mert ha választok akkor jo lenne tudni milyen lehetőségek vannak.

Kép

Kép
nikianya21

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1217330715.6684.jpg[/img] Szunya..

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1217330760.6239.jpg[/img] kedvenc műsorom a reklám...:) [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Niki: én nagyon meg vagyok vele elégedve, 12.5 éves nagyfiamat is nála szültem, azóta hozzá járok, van privát rendelése a Pozsonyi úton. (7000 pénz) Nem mondja meg mennyit kér a szülésért, ez ugyan lehet nehéz is, de engem idegesít amikor bejelenti előre egy doki mibe is kerül nála. A második fiamnál éjjel fél12-kor folyt el a magzatvíz, hívtam, és 1 órán belül bejött a kórházba (1,5 éve volt), sőt útközben felhívott, hogy beértem-e, minden rendben-e. Beszólt a kórházba a nővérnek, szülésznőnek, hogy megyek, és gyors szülés várható, még beöntést se adjanak, csak borotváljanak. 2-re meg is szültünk. 4,5 kilós lett a fiam, most a doki a császárt javasolja.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Este bekukk, most mennem kell.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Kedves Nenik, es Bacsik (marha vannak itt azok is)!

Jelentem a mamam es papam legnagyobb oromere minden rendben velem, szepen fejlodom.Igaz kicsit lusta voltam es nem akartam megfordulni, hogy megnezzek a gerincem, igy a mamanak el kellett menni setalni 20 percre, de vegul beadtam a derekam. :lol:
A papam legnagyobb gyonyorusegere megint a fejem fole tettem a kezem, pont ahogyan o csinalja. :wink:
Az adataimat, meg a kepet a mama majd kesobb felteszi, de most dolgozik, es le se lehet vakarni a mosolyt a keperol. :lol: :lol:
Es csak nagyon csendben megsugom a neniknek, hogy kislany vagyok! de a papam meglepetest szeretne, igy o nem tudja, csak a mamam. szoval ez egy nagy titok! :wink:

A Sarmon neninek uzenem, hogy nagyon tuti a bogracsozos, es alaig varom, hogy nagyobb legyek es nekunk is legyen ilyen! a papam imadja a bogracsban keszult gulyaslevest.

A nagymamanak meg azt uzenem, hogy a mamam probalta hivni, hogy neki ujsagolja el eloszor, de vessen magara, amiert soha nem veszi fel a telefont.

Na most mar elfaradtam, megyek aludni. Csokolom!

KépKép
KépKép
mush589

Már nem vezetnek a punik :D :D

Mannabacát bekékezheted (már a herezacsiját is láttam :D ), a nevünk pedig DOMONKOS.

Kép
mannababoca

Lányok! Szoktam kérni, most most megint nyomatékosan kérem, hogy priviben írjatok a táblázattal kapcsolatban, mert általában dolgozom és itthon csinálom meg a táblát, de addigra néha átszűri a szita agyam az infókat. :D Ha privit kapok, tuti benne lesz. Most az a szerencsétek, hogy itthon vagyok, így foglalkozok a táblával, tehát ezek bekerülnek!

Gratula mush a kislányhoz és manna a fiúkához!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Már olyan sokan kiszínesedtünk!!

hemej, f.marti, gabrielldaniell, szeles, galzsuzsa: Mi hír a baba neméről? Egyáltalán mi hír felőletek??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
itt vagyok, virulok :lol: , irogatok,de a baba nemét még sajna nem tudjuk... Szégyenlős a kis drágám.. Nem akarja megmutatni mije van... De augusztus 13.án hátha megmutatja... :wink:

Mágnes:
megzabálom a kis Annát!!! Olyan édi ahogy elaludt az apukáján :wink:

Mush:
GRATULA a kis punáshoz!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Vagy ezer éve nem voltam itt, de szeretnék újfent csatlakozni.
Babócával minden rendben és ha lehet kérni kékre színezzétek a nevet, ugyanis a 20.heti ultrahangon telibe megmutatta a kukacát a doktor bácsinak. Így Dániel lesz a neve. Az apja legnayobb örömére. :D
dcili81

Szia dcili!Üdv ujra köztünk és gratula a kukacoshoz! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mush: örülök, hogy minden rendben!!!! Gratula a kislányodhoz!
Vendég

Mush: Gratula! Akkor nálatok teljesült a "kívánság", ugye? (És akkor így hálistennek nem vagyok boszorka! :D ...vagy legalább is csak béna boszorka....)

Mannababoca: Gratula! Hajrá kukisok! :P :lol: A zacsiját mi is láttuk, és apukám ennek ellenére nem akarta elhinni, hogy kisfiú... :twisted:

Sarmi, tutijó a bográcsozó is meg a grillező is! Nekünk is lesz kertecskénk az új kuckóhoz, igaz, elég picike, de mi is mindeketten odavagyunk az ilyen sütögetős murikért, így tuti, hogy valahol valahogy nekünk is lesz (bár ennyire jó bizti nem! :D ) Utólagos engedelmeddel lopkodom az ötleteket... :oops: :P :D

BB: Én speciel örültem, mikor legutolsó alkalommal megmondta a doki, mennyit fog kérni a szülésért. Igaz, tőlem azt is megkérdezte, szeretnék-e egyáltalán nála szülni. Szerintem ez így tisztább és egyenesebb dolog, mivel tudtam, hogy úgyis fizetni kell, így legalább nem kell totóznunk...
bébic

dcili81: Nem tudlak kékre színezni, mert nem talállak a táblázatban. :( Küldesz privit? Egyébként gratula a kisfiúhoz!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mágnes: Édi a kislányod! Ő olyan "bárhol bármikor elalszok" típus? :D
És az a fotel! Még nem is láttam ilyen picikét! :)
A védőnénid ennyire szörnyű?

Szia Cili, nagy gratula, üdv a kukis táborban! :lol: A Dániel olyan szép név, nálunk is épp tegnap vetődött fel, csak hát sajnos férjem cégénél a nagyfőnököt így hívják....le se vakarhatná szegény magáról a nyalizós címkét.... :?
Tudod a jelentését?
bébic

Mágnes! Tényleg édi a kislányod.
Cili én is üdvözöllek a pöcsösök táborában!
Vendég

Sziasztok!

Most találtam rátok, nagyon tetszik, hogy így ismeretlen ismerősként megosztjátok gondolataitokat egymással!
Szeretnék én is csatlakozni és részese lenni a csapatnak!

Mi karácsonyra (szülés várható ideje a 19. heti UH szerint is: december 18-20.közé esett) várjuk 3. babánk érkezését.
Két nagy lányom van már Boglárka 6, Dorottya 4 éves lesz szeptemberben.

Rettentő kezdő vagyok, készítettem vonalzókat, megpróbálom feltölteni....

Üdv: Gabi
Kép

Kép

Kép
pagabo

Gabi légy üdvözölve közöttünk, gratula az aprósághoz és a nagyobbacskákhoz is! A harmadik jövevény is kislány? Vagy nem tudni még?

Ma egész nap fáj a hasam, már nem tudom mi van. Ha sétálok, ha fekszem, ha ülök. Fáj folyamatosan, olykor begörcsöl a magnéziumot meg "feleslegesen" tömködöm magamba. Iszonyúan rossz!!! El vagyok teljesen keseredve. :'(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hello
Vagyok, nem vesztem el, csak kihagytam két napi olvasást, mert nagyon sok munkám volt, otthon pedig pihiztem, be sem kapcsoltam a gépet...Most pedig reggel óta olvasgatlak titeket, nem könnyű behozni a lemaradást.
Bejelentkeztem dokihoz, 5.-én kell menjek, remélem akkor nekem is meg tudja mondani, hogy mi van a lába között.
Irigyellek a találkozás miatt, jó lenne személyesen is megismerjelek titeket, de szinte lehetetlen. Ha majd még birom rendesen a pocakomat, augusztus 20-ra mi is ki akarunk menni a párommal, (sógórnőmék Dunaújváson laknak) egy kis családlátogatással egybekötött nyaralásra.
Látom többen is panaszkodtok az anyósokra, én szerencsére jól megvagyok vele, amikor kezdtünk komolyabban járni a párommal, anyósom a párom háta mögött kezdett sutyorogni a fülembe, (asszem bulizni készültünk valahova), hogy vigyázzak a fiacskájára, és figyeljek oda, hogy nehogy sokat igyon, meg esetleg verekedjen, és nehogy elhagyja valamijét, és hasonlók. A párom akkor volt 20 éves, de az anyja szemében még gyerek volt, "az Ő Kicsi Fiacskája". Én akkor fél szóval kiosztottam, hogy hagyjon békét neki, mert már nem gyerek, tud vigyázni magára. Azóta okéban vagyunk, békénket hagy, megvan köztünk a tisztes távolság, és emiatt szeretjük egymást...És másra nem is fogok tudni számitani szülés után, mivelhogy anyukám már nincs.

Kép
galzsuzsa

Amúgy most már én is érzek mocorgásokat, nagyon jó
Nekem nem adtak magnéziumot. Vasat szedek, és minden második nap az Elevitet

Kép
galzsuzsa

Aida! Hol és hogyan fáj a hasad? A dokidat nem hívtad még!?
Vendég

Bébic: A Dániel név jelentése talán Isten bírája.... de nem vagyok teljesen biztos benne

Normális, ha borzasztóan szomjas vagyok napok óta? Nem hinném, hogy a meleg miatt, mert míg nem voltam terhes addig is 2-2,5 litert ittam egy nap, de most még többet bírok inni...
dcili81

Gyermekem mindjárt kirúgja a ház oldalát......
dcili81

sinaszi: Olykor begörcsöl a méhem, amúgy jórészt lent, nagyon lent, teljesen az alhasamnál érzem a szúró, nyilaló, majdnem folyamatos fájdalmat. Az orvosom külföldön van, tegnap írtam neki, de még nem válaszolt. Hafájással meg már többször voltunk "vaklármásan" kórházba, párom most már csak legyint és azt mondja, minden rendben van. És vszínű igaza is van. Annyi leletem van már..

Mai pocakfotók, azért már növöget (soha nem volt még ekkora a hasam:)):

Kép Pocak_fotó1
Kép Pocak_fotó2

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ki volt már cukorterheléses vizsgálaton? Kicsit félek, mert holnap meyek és a túl édestől rosszul vagyok....
dcili81

Sziasztok!

Mint az a korábbi hozzászólásból is látszik, megjöttem a pihenésből.

Az út nagyon jól sikerült, mindenkinek csak tanácsolni tudom, hogy ha megteheti, két hétre menjen pihenni. AHhoz képest, hogy a hasam már igen méretes, egész jól bírtam a sétákat és az autózást.

Zölditől szeretném megkérdezni (mint első számú szakitól), hogy amennyiben vásárolt már, milyen babakocsiba ölte a pénzét... :D Én Franciaországban is nézelődtem, de sajnos egyik sem nyerte meg a szívemet.

Még egy kérdés: mikor lesz a következő tali?

Ja, és Zöldi, csütörtökön mész jógára, mert mostmár tutira elmennék... :D

Kép[/img]
mannababoca

sziasztok!

itt vannak az igert mertek. szakertok velemenyet kernem, hogy jok-e.

BPD: 45mm
FL: 31mm
HC: 171mm

csatolom a sztarfotot is. majd a koldokzsinort nezzetek!

Kép kibabank290708

aida. nagyon jo a poci kep. mar alakul neked is! biztassanak a kepeket, amiket wera baratnem tett fel par napja.

mindekinek koszi a gratulaciokat.

bebic. a kisfiunak ugyanigy orultunk volna, de teny, hogy valoravalt a kivansagom. :lol: szerintem eppen ezert jol boszorkanykodtal! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

szia manna. szupi hogy jol sikerult a nyaralas. kerunk majd kepeket!
a talira eddig tobb eselyes datum van. aug 26-30 kozott. zoldi csinalt egy szuper tablit (elozo vagy azelotti oldal). ha megirod mikor ersz ra te is kapsz csillagokat, aztan gondolom, amire a legtobben el tudnak menni azon a napon lesz.

aida. nem irta suzy veletlenul, hogy kisfiut varnak?

KépKép
KépKép
mush589

bébic:
Igazából nem gáz a védőnő, de most jelentkeztünk át lakcím ügyileg, így újhoz kerülök. Aztán nem is látom értelmét a védőnősdinek, elmegyek hozzá azért, hogy megmérje a súlyom, vérnyomásom, és beírja a kiskönyvbe az utolsó adatokat. A vizsgálatokra az orvosom küld, ő ad beutalót. Szóval így nem sok értelmét látom. Annával még lelkesen mentem, klassz volt, hogy járhatok, mostmár van jobb dolgom is :)

fotel:
bizony van ilen, azért vettük, mert folyton felmászott a felnőtt fotelbe a szobájában. Most tanítjuk, hogy ez az övé, és erre ülhet.
Ő mindenhol elalszik, nem zavarja az új vagy extrém környezet :)

dcili:
én is rengeteget iszom, fel is készültem rá, hogy a terhelésem megint jó sz*r lesz.. Annával diabéteszes voltam, akkor is ment a lőtyölés. Persze nem csak ennek lehet jele a szomjúság, lehet, hogy szimplán meleged van. Inkább igyál sokat, mint keveset...
A cukros lötyi nem gáz, vigyél citromot, úgy egészen el lehet viselni.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magnes! Tuti jó képeket tettél fel! :) Édes a lányod... látszik, hogy milyen huncut tud lenni!!!!

Aida! Nagyon szép a pocid! Csinik vagytok! :)
A fájdalommal kapcsolatban! Szerintem a baba a legfontosabb, nem az, hogy hányszor voltatok vak lárma miatt a kórházban, orvosnál. Szerintem próbálj meg lehetőleg minél többet feküdni - és amit írt is valaki: Nem tesz jót, ha sokat ülsz! Tudom, hogy én is szenvedtem, amikor asztalnál ülve tanultam! Pihenj sokat és inkább menj eggyel többször orvoshoz, mint hogy ne menj el egyszer, amikor pedig kellene! Védőnéniddel nem tudsz beszélni?
Vendég

Aida: szép pocakfotók. Nyugi biztos minden rendben lesz. Pihenj sokat.
Mush: szerintem ezek jó adatok. Aranyos a tekeredő köldökzsinór
Cili: én augusztus 25-én megyek terheléses cukorra. Nekem is azt ajánlotta a védőnő, hogy vigyek citromot.
Hír: el is felejtettem hogy tegnap "díszpéldány" anyósom küldött nekem pár szem almát, meg valami újságot hogy olvassak. Csak a párom volt náluk, úgy látszik ez jót tett neki. Nekem meg pláne!! :lol:
Ja én is csináltam fotót. Ne nevessetek mert egyedül vagyok itthon és így sikerült. Amúgy ennek a fele így is megvolt már! :lol: Kép Pocak
Vendég

boci: Ez is szép mamapocak! :)

sinaszi: Holnap megyek AFP eredményért ide a körzeti rendelőbe, majd mondom. Bár múltkor amikor a vérzéssel mentünk be a körzeti kórházba, kb. nem csináltak semmit az volt a nagy vizsgálat. :D

Amúgy mindenki mondja, írja, hogy pihenjek meg ágynyugalom, de az a vicces hogy nekem a hasfájás és pocigörcs is inkább fekve jön elő, ülve ritkán, sétálva soha. Leggyakrabban akkor keményed a méhem, ha háton fekszem. Ezért azt próbálom kerülni. De ma már akárhogy feküdtem nem volt jó. Egyedül a szoptatóspárna segítségével hason.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sziasztok,nekünkis van ilyen fotelunk már négy éves és tök jól birja a srapát!
Kép
Mush nagyon gratula a kislányhoz,mert te nagyon azt is szerettél volna.és a többieknek is akik végre megtudták a babójuk nemét! :lol:
pagabó üdv köztünk!Kisrácot kivánok nektek! :lol:
aida szerintem én a helyedben már felkerestem volna a dokit!A pocid nagyon aranyos!d cili vigyél magaddal vagy cirtompótlót vagy egy kis citromlevet az segit lenyelni azt az édes löttyöt!
bocika pocija is tök jó de főleg a rucija tetszik! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Köszi a citromos tippet megfogadom. Az én védőnőm nem mondott semmit. Soha nem mond el semmit. Pl azt sem tudom mikor kell legközelebb uh-ra mennem.
dcili81

Sziasztok!

Én sem tűntem el, de nálnuk közelharc folyik a gépért a fiúkkal, és általában én kerülök ide utoljára. Mivel még mindig dolgozom, sokszor már csak pihenek mikor hazaérek, főzök, vasalok, egy kis játék a kisfiammal, aztán alvás.
Vasárnap megvettük Zalánnak az iskolatáskát. Biztos nem vagyok százas, de sírva fakadtam, amikor a hátára vette. Olyan hihetetlen, hogy iskolába megy. Most született.
Már írtam nektek, hogy Debrecenben jól megijesztettek, hogy van valami a baba szívén, ami ugyan nem rendellenesség, de mégis ott van. A 19 hetes ultrahangon a doki is és én is annyira a kis szívére koncentráltunk, hogy nem is foglalkoztunk a baba nemével. Tegnap eldöntöttük a férjemmel, hogy mégis elmegyünk a Kardiológiai intézetbe, de még nincs időpontom. biztos vagyok benne, hogy minden rendben van, de ha az ország legjobb szakembere azt mondja, hogy minden rendben van, teljesen megnyugszom majd. Ha ezen túlleszünk, elmegyünk 4D-s ultrahangra, remélem, ott kiderül majd babánk neme (bár én most is azt mondom, hogy szerintem fiú, olyan erőteljesek a mozdulatai - állandó családi programmá vált az esti pocaklesés).
75 kg-mal lettem terhes, a rókáktól 73 kg-ra fogytam, jelenleg 74,2 kg vagyok, persze továbbra is tartom a cukordiétát (a jó eredményeim miatt azért előfordul, hogy bűnözünk, ma is voltunk fagyizni).
Graulálok az újabb kislányokhoz és kisfiúkhoz, és a jó ultrahang eredményekhez. Remélem, hamarosan mi is színesek leszünk!
Üdvözletünk mindenkinek:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Köszi Sarmi! Ez már egy régi ruha, csak itthon van rajtam a nagy melegben, de imádom! Tényleg szuper és kényelmes. Mikor megvettem 20 kg-al kevesebb voltam de így is jó rám. igaz emberek közé már nem megyek benne. 8)
Cili: nekem a rendes gümi citromot mondta a védőnéni. Amúgy az enyém tök jó fej, fiatal van már egy kisgyereke és régen még buliztunk is együtt. :lol:
Vendég

aztaa mire végére jutottam a nagy részét elfelejtettem.
üdv az újjaknak
és gratula akiknek kiderült a neme a babónak.
kilók nekem nem azért mennek le iylenkor mert rosszul voltam hanem mert hormonproblémám van. én fordítva működök :lol: :lol:

ma strandon vltunk én meg 3 gyerekem és nagyon jó volt mert összefutotam ott két barinőmmel is.
cukorra én majd 12-én megyek vagy utána

harivera
Budapest XXI. kerület

szeles azt hittem a táska árától fakadtál sirva,mert attól is lehet! :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X