Sziasztok!
Nem tudom csatlakozhatom e?
Nálunk az a helyzet, hogy én a kedvespapával már nem vgaok együtt. A terhesség kb.8.hetében szakított velem, de ez nem ide tartozik. A lényeg, hogy mai napig nem vagyunk együtt és nem is leszünk. Ezért még nehezebb elviselnem az "anyóst". Alapból kedves, állítólag nagyon szeretnek engem (
), de ha azt vezsem alapul, hopgy a 2 gyerekükből mit neveltek, akkor legszívesebben elzárnám előlük a lányimat!
Kedvespapa 30 éves, a húga 22. Mindeketten otthon laknak, eltartják őket, oda-vissza kiszolgálják, és azt hiszik ez a természetes. Mert ez a család dolga, ők segítik egymást. Volt párom helyett anyja intézi mai napig az egyetemet, banki ügyeket, ő vesz a fiának cipőt és alsógatyát. Minden hivatalos ügyet apja.anyja intéz, a mai napig kocsival furikázzák, ha dolga van, mert szegény nehogymá' elkéssen. A húgát, aki most végzi a középsulit (
), minden hétvégén beülteti papa.-mama a kocsiba, és elviszik az iskolába, mert olyan korán van szegénynek!
Eleinte velem is ezt játszoták. Millió kellemetlen szituba kerültem, mert a megkérdezésem nélkül intézkedtek ebben-abban. Pl. mikor kontrollra kellett menni a lányokkal, a hátam mögöt megbeszéltek egy másik időpontot, mert ők csak akkor tudtak elkísérni minket
. Velem már csak az új időpontot közölték! Mérges voltam, de legyintettm. Ezek után tajtékozva fölhív a doki, hogy hol vagyunk, meg nem ér rá egész nap? Erre kiderült, hogy hülye anyós valami nővérrel beszélt, és a dokit nem is értesítette senki! Az orvos persze nekemtámadt, hogy miért nem ÉN intézem a gyerekeim ügyeit, mikor felnőtt ember vagyok!
Olyan pipa lettem, hogy még!
Ráadásul a kedvespapa azt hiszi, hogy a szülei nélkül megáll az élet. Folyamatosan azt hallgatom mennyit tettek értem! Hát semennyit. Amit tettek, a megkérdezésem nélkül ugye, azt is az unokákért csinálták.
Megkértem őket, persze udvariasan, hogy örömmel venném, ha engem nem vennének egy kalap alá a gyerekeikkel, mert én évek óta egyedül élek, mindent egyedül intéztem a lakás körül, magam körül és most a gyerekek körül, és jó lenne, ha nem akarnánka mindenben "segíteni".
Persze ők tudják, én milyen jól csinálom, és mennyire imádnak...
bocs, ha hosszú és unalmas voltam