Sziasztok!
Végre túlvagyunk a csütörtöki, pénteki és azombati vendégségeken!
A csütörtöki viszonylag jól zajlott, egy kis pofavágást leszámítva, minden balhé nélkül telt.
(Persze míg apósomék itt voltak, addig anyuék át mentek a húgomhoz, így csak rövid időt kellett kibírnia!)Pénteken mi voltunk bent anyuéknál, mert odajöttek a mórahalmi unokatesómék a 8 hónapos kislányukkal, majd szombaton hozzánk jöttek, utánuk pedig (meleg váltásban) a szegedi barátnőmék.
Sajna a Zoli szombaton se tudott segíteni, mert egész napos csapatépítő bulijuk volt. Felrakták őket egy hajóra, elutaztak Esztergomig meg vissza. Este fél tíz után ért haza!
De ő legalább jól érezte magát!
Szandra!
Sajnos nem tudtunk menni, mert készülnöm kellett a vendégségekre, és Dóra baba mellett nem mindig egyszerű, (de hisz tudod) ráadásul mi is "mozgássérültek" voltunk, mert apa elvitte a kocsit, hogy hamarabb érjen haza!
Rendszabályozás: időnként nem árt!
Gyöngyi!
De érdekelne engem is egy gyógytornász! Mi ennek a menete??? Mostanában nagyon ritkán alszik kifliben, szerintem főleg azért, mert olyan sikeres volt "hasonfekvésre szoktatás" projektem, hogy minden éjszaka és napközben is többször alszik már hason, mint háton.
Szerintem napról napra ügyesebb, most már önállóan fordul a jobb oldalára és akár 5-10 percig is úgy fekszik, majd erölködik tovább, de mivel még nem tud megfordulni, ezért berág és sírni kezd! DE ezt csak jobb oldalra csinálja, és egyébként is többet használja a jobb kezét. Remélem ez nem gond!
Anikó és Lili!
Boldog névnapot kívánunk mi is!
Ibolya!
Jók a frizurák!
Kata!
Minden rendben ment és meg is könnyebbült tőle Dóra baba!
Majd gyógytornász ügyben is szeretnék veled konzultálni!
Ildi és Kriszta!
Jó szórakozást nektek a most már tényleg nyári időben!
Denesandi!
Biztos nagyon szépek lesztek! Én mondtam a Zolinak, hogy jó ideig nem szeretnék semmilyen felújítást, festést, mert nagyon nem bírom az ilyet! De ha muszály....