Sziasztok!
Tünde!
Első kérdésem: Szeretnél-e bekerülni a táblicskuba? Mert ha igen, akkor légyszi szedd össze sorba az adatokat, és írd le nekem, ne kelljen kibogarászni az üzidből. Köszike.
Én biztosan veszek cumisüveget is, mert ha nincs, akkor tuti szükség lenne rá azonnal (és én vidéken lakom, nem olyan egyszerű bekeverni a városba, ha netán azonnal kell egy
) úgyhogy egyet biztosan veszünk. Vagyis azt hiszem anyukám már ezt is megvette, szerintem egy kicsit flancolt is, mert valami Tupperware vagy Zepter cumisüveget vett, nem is tudom. Természetesen nekem bőven elég lett volna egy sima
Képzeljétek, voltunk a győri Brendonban, hogy körülnézzünk kiságy ügyben.
(A történet: a hugicám kiságya teljesen épen megmaradt, nem is olyan gagyi, mert kombi kiságy (a húgom 12 éves
), meg kaptunk a férjem barátaitól is egy pelenkázót, kiságyat, autósülést 5000 Ft-ért. A pelenkázó csúcs szuper, a kiságyat viszont a két fiú gyermek szétbarmolta, és nem lehet összerakni, csak később majd ha már heverőre lesz szükségünk. A hugim kiságya anyósomékhoz kerül, mert én nem megyek gyesre, itthon dolgozom távmunkában, de ha be kell mennem, akkor ott hagyom anyósoméknál egy órára, és akkor azért jó, ha van náluk is kiságy. Így vennünk kellett egyet, de mi nagyon egyszerűt, semmi extrát nem akartunk.)
Na a körülnézés annyira jól sikerült, hogy 13000 Ft-ért vettünk egy fenyő kiságyat, de ebben az árban már egy 6000 Ft-os 6cm-es szivacsmatrac is benne van, ami ilyen antiallergén bigyóval van átitatva. A kiságy 7500 Ft-ba került. Még a hülyének is megéri (mondta apukám
)
Baromira meglepődtem ezen a tényen. Ráadásul kaptunk ajándékba egy baba magazint
Mostmár valahogy bátrabban gondolok arra, hogy lassan készülődni kellene a szobának, vennünk kéne apróságokat, amire már az elején szükségünk lesz. Ha belegondolok, már csak 9 hét van hátra.
Karmennek meg Kittynek pedig csak 6-7 hetük van. WOW.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerültem.
Puszi: Bogi