Új privát üzeneted érkezett!

Linocshoz:

Linocs!
Megkövetem magam, igazad volt.
Ennyi poronty (ennyi jó süti :oops: :oops: ) mellett nem volt vita.
Asszem ki is ment a fejemből, kire akartam durcázni... :?
Mindegy is.

Télleg köszönjük az ötletet, a szervezést, a szoptatós sört, és fogadjunk, hogy a jó időt is Te rendelted.
Érdrül jó messze vót, de megérte.
Isten tartsa meg jó szokásodat. (=szervezheted a következőt :wink: )
Ügyes voltál!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
linocs

Na mi van, mindenki pilled?????

Böbi

Kép

Kép
bosek

Mingyá nyomatom a képeket én is, csak kicsinyíteni kell... szval köbö egy óra. :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Feriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii CSODÁLATOSAK A KÉPEK !!!!!!!!!!!!
(köszke a CD-t! Mindjárt meg is nézem)

Tali: nem is volt olyan jó!!! Csúnya napsütés, csomó süti, csoki, mézeskalács, gyümi, citromos, alkoholmentes söröcske ...eszem-iszom, egy kölyök nélküli beszemtelenkedő (valami Szilvánusz, vagy mi volt a neve!), unalmas nevetések, beszélgetések, csúnya fotók (fent láthatóak+egy meglepibe kinyomtatva ), szóval igazán semmi jó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: CSINÁLJUNK MÉG ILYEN UNALMAS DOLGOKAT!!!!!!!!! :P :P :P :P

Nálam van 2 db. textilpelus: ha valaki(k) hiányolja, ordíííííítson, és egy látogatásért cserébe megkaphatja!!!

És miközben ezeket írom, aligtudom lenyomni a torkomon valaki fincsi kókuszos sütijét!!! Még ez is!!!!! Igazán megterhelő!!!! :P :P :P
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.07.28 20:54-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

Linocs,
köszi szépen a szervezést! Jól éreztük magunkat (én tuti, Apa a vége felé már unatkozott). De legközelebb szerintem úgy lesz, hogy én ott maradok, ő meg talál magának addig valami programot. Mégiscsak csajbuli volt. :) Jó volt új arcokat látni, na meg a babákat is, élőben! :)

Ha tudunk, megyünk a következőre is!

Niki,
köszi a süti receptjét, üdítően finom volt! :)

Fanetta,
én is kérem a receptet, fincsi volt a padlizsánkrém! :)

Remélem elfogyott a kókuszos kocka! :wink:

Melinda

Kép
melinda80

Jaj, nem is írom, hogy szuperek a képek! Köszi Niki és Feri!!!

Melinda

Kép
melinda80

...én ott maradok Dórival...így akartam írni :oops:

Melinda

Kép
melinda80

Na akkor:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

melinda: még nem teljesen, de azt a párat már lenyomom a torkamon!!!! Igaz, hogy a kedvencem ez a süti, és ez is szipi-szupi finomra sikeredett - de a kedvedért megeröltetem magam, és lepostázom az emésztőrendszerembe!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

fanetta, ezennel megszavazlak legszebb anyukának! Komolyan mondom, van szemem hozzá.

beus, van netem, megyek msn.re, feltéve ha most ráérsz.
Vendég

És még:
Kép
Kép
Kép Kép
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Aztán:

Fanetta, Szilvánusz, Zsu, tudom, hogy elfoglaltak vagytok, de szakítsatok időt evésre is, mert ilyen csúnyák maradtok........ :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bosek, csini vagy élőben is. :wink: :wink:

Lusie, örülök, hogy végül el tudtatok jönni, kár, hogy ilyen rövid időre.

Dóri és Blanka apukák, büszkék lehetnek Rátok a csajok!

Jim, szar, hogy nem voltál ott, agyaltunk ezerrel, felhívjunk-e, de ebből nem lehetett jól kijüönni, ha hívunk, ha nem. :? :? Hiányoztál, Szőke.

Kvaszévi, jó volt látni.....................................a Mátyást.... :oops: 8)

Niki, hihetetlen jókat sütsz. A múltkori torta, meg ez a citromos :shock: :shock: Szakácsművésznő tyúkanyó!! :lol: :lol:

Feri, nem hittem, hogy a viták kereszttüze után eljössz. NAgyot nőttél a szememben, karakán, egyenes dolognak tartom, hogy ott voltál, álltál az esetleges nézetkülönbségek megvitatása elé.
És szokás szerint köszönet a lencsevégre kapott pillanatokért!!!!!!!!!!!!!!

Pepike, mzx, legközelebb ne nélkületek, jó???????????????!!!!!!!!!

Melinda, keveset beszéltünk, de lestem sokat Dórit, gyönyörű nagylány lett.

Judit, a pogid és a lányod bubija észvesztő. És sikerült úgy öltöznöd, hogy nem léátszottál tehénnek. Nézd csak meg a fotón :wink: rád is csak irigykedem :roll:

Az a tar csajszi hova tűnt végül az édi kisfiával? Olyan jó határozott kézfogása volt, hívtátok a topikba (olvasni :roll: :roll: :roll: )?

Beuska, Pumperka, Petramama, gyönyörűek a nagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tutifix kihagytam valakit. Na lesssssz sértődés.... 8)

Kép
Kép

mpatr

fanetta, a legszebb mellé megkapod a leghülyébb címet is :lol:
Vendég

Továbbá:
Kép
Kép
Kép
Ennyi.

Böbi

Kép

Kép
bosek

nem is te lennél:

Kvaszévi, jó volt látni.....................................a Mátyást....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

képzeld az okos biológus barátosnéd vett feromonos molyírtót, most tele van a lakás hím egyedekkel, a csapda meg üres! Mi lest itt éjszaka! :lol:
Vendég

Bosek - honnan retusáltad Marcit Szilvánusz kezébe??? vagy az a mellkidobós csajszi, akinek a kezében van Marci, az nem is Szilvánusz? Na mindegy, akárki is az, tartozunk neki egy veréssel a szerkója miatt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

mi lesz itt éjszaka, akartam mondani :oops:
Vendég

Niki, köszi az e-mailt!!!! Majd küldesz olyat csak nekem, amin én is rajta vagyok?? Köszi!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

[quote="melinda80"] írta:melinda80Jól éreztük magunkat (én tuti, Apa a vége felé már unatkozott).

Persze, miután mindenkinek legalább egyszer már látta a szoptatós melltartóját, a második szoptatási hullámtól már dög unalom lehetett neki :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bocsi, nem bírtam kihagyni :oops:

Kép
Kép

mpatr

Azért Fruzska cicikivillantós szerkója se gyenge az utsó képen!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja, Jim mi leléptünk, mert haza kellett érni időre, ami nem sikerült a dugó miatt, ezért nem vagyunk a csoportképen. De Niki lefotózott bibibííííí és engedteeeeem, csak nem nyilvános. Előbb lemeózom. (remélem :lol: )

Böbi

Kép

Kép
bosek

szívemnek két kedvenc matematikusa:

Kölyök, olyan jó volt újra látni!!!!!!! Köszönjük a csokit, és most meg is lehet sértődni, de leírom, neked nagyon jól áll, hogy olyan asszonyosan kigömbölyödtél! Igazi anyukás vagy, de nem a szó elhízottmertgyereketszültezértegyokádékhájfejlett hanem a nagybetűs értelmében!!!!!!

Ügynöknő, jó, hogy láttalak. Büszke lehetsz magadra, hogy a mostani helyzetben is időt szakítottál ránk. Én büszke vagyok rád és kész. Óvasgassad a könyvet és hívjál többször.
És csúfosan bebuktál, hogy alszik a Te fiad is :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép

mpatr

IRIGY VAGYOK NAGYON!!!!!!!!

Nagyon szépek a babák!!!!!!

Na jó ti is!
És az a kis rövidhajú vörös maca ! :wink: (ha nem ismerne magára Pati!)

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike, Te akarsz valamit tőlem??????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annyira udvarolsz 8)

nyitott kapukat döngetsz, én is imádlak :wink:

Kép
Kép

mpatr

Na, megyek vasalni.... :cry: :cry: :cry:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim: előre szóltam Ferinek, hogy megverem, hogy ha netretevés előtt nem retusálja a képemet!! Úgy látom beijedt!! :lol: :lol: :lol: - komolyra fordítva a sót, izé szót, sok erényem van, de ezúttal a szemed csal.
A leghülyébb címen meg már sokan osztoznak!!! :lol: :lol: Szerintem magadra is ismersz (nem dadogok, direkt írtam így)!!

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!!!

Én is nagyon szépen köszönöm a szervezést Linocs! Örülök, hogy végül mégis sikerült odaérnünk. Siettünk ezerrel.
Sajnos rövid ideig maradtunk, mert egész nap alvás-hiányban szenvedtek a gyerekek. Na és persze mert Olcsi nem akarta megérteni, hogy a szökőkút nem medence! De tök jó volt látni Benneteket, na meg persze a sok kis gyönyörűséget.
Feri, Niki, Bosek! A képek baromi jók lettek!
Zsu! Köszönjük szépen a jándékot! Nagyon aranyos.
Bevallom őszintén, féltem, hogy nem foglak megismerni Benneteket, de szerencsére Bosek a segítségemre sietett egy egy arc beazonosításánál. :lol: (Pumperkát és Zsut magasabbnak gondoltam, Esztert és Nikit pedig alacsonyabbnak.)
Pati, Neked a hajad így sokkal jobb - szerintem!

Na jóccakát Mindenkinek!

Livi
Kép
Kép
lusie

Zsu!! Köszönjük szépen a tablót, színesben is !!!! Mindenkinek, aki készült (nálam jobban ugyebár :oops: :oops: ): köszönök szépen mindent!!!! A sütik és a gyümik isteni finomak voltak, az üdítő és a mézeskalács nagyon jó ötlet volt! Asszem legközelebb is megyek...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Én annnnnyira jól éreztem magam!!! :lol: :lol: :lol: (Köszönhetően Alexának is, aki a vártnál jobban viselkedett. :D )
Remélem, mindenkivel sikerült néhány szót váltanom, ha valaki kimaradt, bocsi!
Szilvánusz, mindig is szerettem a nyugodtságodat, a vidámságodat, mindig sugárzol, de most már azt is tudom, hogy egy tündér vagy! Köszi! (Azért legközelebb kicsit kevesebbet panaszkodom majd. :oops: )
Niki, a sütikirálynő! Köszi a receptet!
Lusie, férjednek köszi a babysittelést! :wink:
Patti, ha látnád, hogy mennyit tudok enni... :roll:

A férjem buzerál, hogy kapcsoljam már ki a gépet, aludni akar! :roll: :roll: :roll: "Holnap ugyanúgy meg tudod írni, nem?"

Melinda, Petramama, írjatok nekem egy email-címet, mert elküldtem a tablókép átszerkesztett változatát mindenkinek, de a ti címeteket nem tudom.

Kép

Holnap folytatom!
Vendég

Fanetta, az Szilvánusz az, bár ki tudja, én egyszer Petramamára azt hittem, Szilvánusz és nem értettem miért szoptatja Borókát :) :)

ja és ide azt a padlizsánkrémreceptet !!!! a tömeg nyomásának engedned kell!!!

és asszem az enyém az egyik pelus, de tudunk nélküle élni (egy darabig, a legközelebbi találkozóig...a rómain a közeljövőben??)

Bosek, köszi a képeket! nekem is van olyan ahol Blanka ráveti magát a csokiszacsira, majd letöltöm holnap

Petramama, nagyon édin pesztrálta Dorka Esztert!

Pumperka, Csenge is olyan aranyos volt, hallottam ahogy beszélget és mindenkinek valami kedveset mondott!

Patti szerint Eszter rá hasonlít (a frizu):

Kép

és tényleg! :)

Gordon meg olyan lelkesen szolgált fel üdítőket, hogy odavoltunk. mondjuk leginkább Dorkának nekem úgy tűnt... az idősebb csajokra bukik?? :)

Eszterxxre meg simán féltékeny vagyok, hangosan nevettette (kis) Esztert hogy kész voltam...

egyéb fénypontok

Boti folyamatos kúszásban volt, így többször el kellett Esztertől távolítani, hogy ne fejeljék le egymást

Fruzsi simizte (vagy rossznyelvek szerint meg akarta szerezni) Eszter hajkoronáját....

bocsi, hogy elrohantuk, de Eszter nyűgös volt, megint lenyomott egy erős negyedóra alvást a kocsiban és nemrégig kukorék ment. azt hittem majd beájul de úgy felpörgették az események, hogy alig bírtuk lenyomni...

Linocs, még egyszer köszi-köszi a szervezést!

Zsunak pedig a cuki ajándékot!!!

Nikiéknek a képeket

meg mindenkinek aki eljött!!!!

meg szüleimnek, hogy felneveltek, meg a menedzseremnek, és természetesen az akadémiának....

jóccakát!! megyek 24et nézni!! köszi Szilvánusz

KépKép
judit18

Csajok,
nagyon jók a talis képek!!!

Judit,Kacika,
akkor csüt. délelőtt az arborétumban!!! (konkrétan melyik részén?)Pontos időpontot nem tudok mondani, mert Pankánál elég hektikus a reggel...de igyekszünk..megpróbálom rébeszélni Mézgombit is (itthon vannak Félegyházán Hannussal meg Julcsikával).

KépKép
kmanna

Pati,
egyáltalán nem baj, hogy nem hagytad ki! :wink: :)
Köszi a Dóri dícséretet! :) Nortin ámuldoztam, hogy álldogált! Nem semmi! :shock: :)

Melinda

Kép
melinda80

Na lányok, ugye nem is fájt olyan nagyon ez a találkozó???? ;)

Valaki kérdezte, hogy meséljünk, milyen volt. Hát ilyen:

[quote="linocs"]
írta:
linocs2008. július 28. 14:00 Szent István Park: huszonvalahány kismama minimum egy porontyával bevonul. Rájön, hogy nincs is más gyönyörűség a világon, mint ezek a gyönyörű gyerekek, és ezek a viharfelhők, mint a rossz idő elhussannak, és lőn vidámság, csacsogás, evés, ivás, kikapcsolódás, dőzsölés, világbéke ;) ....

És ezzel teljesítettétek egy vágyam! Köszi! ;)

Amúgy jött egy csajszi a babájával, aki szintén márciusi, és Szilvánusz (Nyilvánusz :) ) odahívta hozzánk, aztán voltak öreg nénik, bácsik, akiket jókedvre derített a sok-sok poronty (ezért is már megérte), és szerencsére nem jött a karhatalom, hogy gyülekezünk?gyülekezünk?

Szóval jó volt, legyen még sok ilyen!!!

Amúgy Pati: már van következő találkozóra szervező! Hisz Kvaszévi jelentkezett már, hogy a következő legyen nála, meg aztán Kikó is jelentkezett, hogy menjünk hozzá minitalálkára, meg aztán ott a kőbányai sporttelepi randi, meg aztán miért is kellene mindig szervezni - megy ez magától ;)
linocs

Zsu,
köszi mégegyszer az ajándékot! Nagyon jó ötlet volt ez a tabló! Ügyes vagy! :)

Melinda

Kép
melinda80

Zsu, lécci tedd fel ide is a tablót, mert annnnnnnnnnnnnnnyira édes, hogy ezt mindenkinek látni kell!!!
Óriási ötlet volt!!!Köszönet érte!!!

Kép
Kép

mpatr

Csak egy gyors bekukk :)
Csajok! Köszönöm, hogy mostanra szerveztétek!!! Naggyon szuper volt!!!

Feri, Niki, a képek csodaszépek! Az a sok baba egyszerre együtt, hihetetlen!!! kár, hogy Blanka már nincs rajta :(

Olyan jóóó volt!!!! Nem tudok most mindenkire reagálni....
de valamit elfelejtettem, pedig az odaúton és a visszaúton is eszembevolt:
Isten éltesse az 5hónapos Lillababát ;) Meggyőződtünk nem photoshop trükk, tényleg mosolygós aranyos baba :) kis tündér :) de azért ő is tud ám sírni ;) ;)

Jellemző még alig találkoztunk Szilvánusz máris tesztelt... :D

Pati, ilyen szépen még nem mondták, hogy hát igen, maradt rajtad fölösleg, de bevallom nagggyon jól esett amit írtál! ;) Most belenéztem a tükörbe és hát igen, már nem az a 17évesvidámmiénkanyárenyémavilágkiscsaj vagyok.... de azért lélekben még olyan kicsit :) csak már beérem alkoholmentes sörrel is :lol:
de tényleg, köszi a bókot, nagyon jól esett ;)

Eszterxx!!!4 naggyon köszi a pingvinest ;)

Niki, tuti kifogom próbálni a citromos sütit, mert tényleg nagyon fini!!!!

jaj, annyi minden kavarog bennem, olyan jóóóó volt!!!

Máté valamelyik csemetétől megtanulhatta, hogy a kocsiban dejól lehet aludni (talán pont Lillától ? ;) ) szval hazafelé végigaludt, pedig meleg volt, én ideges voltam, dugó volt... :)

najó, most télleg nincs több időm írni,
mégegyszer, Csajok ez szuper volt!!!!

Kép

Kép
kolyok28

[quote="judit18"]
írta:
judit18
meg szüleimnek, hogy felneveltek, meg a menedzseremnek, és természetesen az akadémiának....

Ez nem fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiix!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ja és a nap egyik csúcspontja: A SZEMÜNK LÁTTÁRA FORDULT MEG ELŐSZŐR PUMPERKA KISFIA :P :P :P :P :P De ettől a látványtól hazasietősök megfosztattak!!!! :lol: :lol: :lol: Kapott is ám egy nagy tapsot miszerénységünktől, a kis lurkó.

Bosek: még egy kép Nimródról, és küldöm is a jattot!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Zsu, elkerültük egymást :oops: :oops:
mpatr@citromail.hu
és köszi!!

JUDIT18 ÍRJÁL!! MÉG!!!! SOKAT!!!!!
KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha kéred, ez is a Tied :P
ezisüjeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akartam már kérdezni, van olyan tv reklám, amit te csináltál? Olyan jó lenne úgy nézni, hogy bibibííí, ezt az egyik babanetes barátném csináltaaaaa!!!

Kép
Kép

mpatr

Hát tényleg irigykedem!

Nem akarjuk megszervezni máris a következő talit? ÉN IS SZERETNÉK MENNI!!!!!!!!!!!!!

Nem elég, hogy a képek magukért beszélnek, még valami fincsi sütikről is beszéltek, hát van nektek szivetek?????

Pati, Kölyök
Én sem ismertelek meg titeket! :shock: :oops:

Kép
tand

ja és Linocs köszi a szervezést, khmmm, nem tehetek róla hogy Máté Boróka felé (is) kacsingatott.... ;)

Zsu, köszi a tablót! szuper egy ötlet volt!!! :)

KvaszÉvi, bocsi de ezt a mézest már megfogom enni, mindjárt ;)

na lépek, nyüszög ;)

Kép

Kép
kolyok28

Feri, Niki, a képek csodaszépek! Az a sok baba egyszerre együtt, hihetetlen!!! kár, hogy Blanka már nincs rajta :(

Szerintem is... :( Így is fél hétre értünk haza...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Csajok, szuper lehetett a tali :lol: ! Gyönyörűek a babák!
Nagyon sajnálom, hogy nekem nem jött össze, de hát Pati nem is hiányolt, biztos az én hsz-aimat ugorja át rendszeresen :wink: .

Kölyök, mégegyszer nagyon köszönöm, de ha van még egy kis időtök és kedved, gyere ki hozzánk!!!!

A kőbányai tali továbbra is áll, ha gondoljátok.

Ildi

Kép
kikó70

Téééééleg, Pumperka, gratulálunk Zsombornak, és annyira jó volt részese lenni ennek a történelmi pillanatnak!

Kölyök, nem bók volt :!: :!:

Jim, mi is lesz ottan éjszaka?????? 8) 8) 8)

A csütörtöki talisoktól kérünk képeket!!!!!!!

Lilla és a photoshop: ez a kiscsajszika döbbenetesen sokat változott mióta láttam utóbb élőben :shock: A képek, fotosoppos vagy nem, nem adják úgy vissza, hogy milyen. Olyan igazi szép kis hercegnő lett, és ezt most tényleg komolyan mondom, mert megfogadtam, hogy babát nem dicsérgetek csak azért, mert úgy illik.

Kép
Kép

mpatr

Linocs, nagyon jók a képek!!! Köszi!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Gyönyörűek a képek, Ti is és a babák is!

Szeretettel üdvözlöm az egész csapatot.

Minden jót és szépet kívánok Nektek a jövőre nézve!
Vendég

Tand: mondtam má, az a fincsi-pincsi citromos sütit, megatöbbit olyan nehéz volt lenyomni a torkunkon!!!! :lol: :lol: :lol:

Feriék: nem tudok betelni a fotóitok szépségével!!! Egyszerűen gyönyörködik benne mégalelkemis!!!! Becsszóranemnyalokmost!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Kikó (és visszamenőleg Pétének is szól): KETTYÓS PIPIK, A TI HSZ-AITOKAT ELŐSZÖR OLVASOM, MINDENKI ELŐTT, HA ÍRTOK NAGY RITKÁN!!!!!
és csúúúúúúúnya vagy, nem ér cseszegetniiiii :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

tand :lol: :lol: :lol: :lol: ez gáz :shock: :shock: :shock: :shock: a következőt szervezd Te, és Szfvárra, nekem közelebb van, mint a Szt István Park. Így aztán egy jelentkeződ máris lenne :wink: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Fanetta
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Már így is csöpög a nyálam!

Kép
tand

Pati
Okés a Fehérvári tali! :wink:

Kép
tand

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?