Sziasztok!
Talán lesz egy kis időm írni nektek!
Petitpois!
Gréta nálunk minden este pont ugyanazt csinálja, mint Laura! Én már megfejtettem az okát a hisztinek!
Szóval nálunk azért ilyen este, mert délután nem alszik. Este alszik kb. 10től 5ig fél6ig, aztán eszik és visszaalszik fél 10-10ig. Szóval ő egyhuzamban elég sokat alszik és így 10től estig nem alszik, csak séta alatt kb. fél órát. Estére annyira elfárad, hogy már a szopihoz is fáradt. Amik önnyen jön neki tejecske az elején, azt kiszippantja, aztán hiszti ezerrel, hogy a többi nehezen jön, eszik, sír, eszik sír, mígnem bealszik!
Gondolkoztam azon, hogy a délelőtti alvásba belenyúlok, hogy délután is aludjon, de még nem mertem megtenni ezt a lépést, mert félek, hogy összezavarnám!
Fanni!
Tündériek a fiúk! Azért tudsz mellettük kicsit pihenni?
Múlthéten csütörtökön voltunk csípőszűrésen, ami negatív lett a doki szerint. Az asszisztens ehhez képest mindenfélét írt a papírra, de ennek az okát ma megtudtam, hogy miért csinálják ezt a gyerek klinikán.
Azért írják rá, mert ha a 4hós kontrollon mégis baj lenne, akkor tudnak azzal védekezni, hogy ők ráírták a leletre, hogy terpeszpelenka javasolt! Áh, ezen nagyon kiakadtam!Ugyanis ma megnézte egy gyógytornász Gréta csípőjét, és ráncosasszimetriája van
Szóval kell neki a terpeszpelenka.
Illetve ez a duplán pelekázás. Valaki közületek csinálta ezt ugye? Csak nem tudom már ki
Ezt tényleg a nap 24 órájában kell?
Kicsit fura volt ez a gyógytornász egyébként, mert megjegyezte kicsit gúnyosan, hogy nem viszi Gréta túlzásba a hízást. Hát másfél kilót hízott 7 hét alatt, én ezzel meg vagyok elégedve!
Ma visszadtam a védőnőnek a mérleget, már nem mérem! Nem akarom magam ezen idegesíteni, péntek óta nem mérem és még a tejem is több, mióta nem foglalkozom azzal, hogy pontosan mennyit is eszik. De eleget, az tuti!
Képzeljétek kedden és csütörtökön lázas voltam! Először a mellemre gyanakodtam, de tuti hogy nem az, mert nincs begyulladva és nincs benne csomó sem, megnézte ma a védőnő is!
Délután megyek a dokimhoz kontrollra és mondom azért neki, este a bal petefészkem kicsit fájdogált lehet az? Nem tudom.
Kicsit hosszú lettem, bocsánat, de már régen voltam!