Sziasztok!
Ági!
Nagyon szép kisfiad van, GRATULA hozzá mégegyszer!!!
Shine!
Nagyon jófej a V doki, ha csak úgy, a 15. héten meghallgatta a Kicsi szívét! Én a 18. héten voltam nála és akkor hallgattuk meg, az én kérésemre. Bár én nemigen izgultam, mert Balázs nagyon hamar jelt adott magáról, pontosan a betöltött 16. héten éreztem a bökést, de ilyen remegés-szerű érzések már 14 hetesen is voltak, állítólag már akkor is Őt éreztem.
Köszi, hogy megkérdezted, akkor szerintem megyek majd én is Veled legközelebb.
Kérdésedre: Igen! Mostmár azt mondom, tisztázni kell ezeket a dolgokat, amilyen korán csak lehet! Ha azt szeretnéd, hogy teljesen magától induljon be a dolog, azt jobb előre megbeszélni. Ha kádban szeretnél vajúdni, azt is, mert a Klinikán nincs vajúdókád.
Nade komolyan. Szerintem, ha nem is a következő alkalommal, de majd a 30. hét környékén beszéljetek erről!
Nekem azt mondta, ha szülök, hívjam mobilon, akár éjjel is, ha ki van kapcsolva, akkor irány a kórház és az ottaniak majd elérik.
MÁV-os doki: én azért vagyok rajta felháborodva, mert nem elég, hogy előre megszabja, mennyire legyek neki hálás majd 8 hónap múlva, ezért a pénzért még arra is lusta, hogy adott esetben otthonról jöjjön be szülést levezetni. Sokak szerint szakmai féltékenységből küldték el a MÁV-ból, mert neki túl sok betege volt ott. Hát én azt mondom, mindegy, miért kellett mennie, az ilyen, akinek a kezei közt a nemtörődömsége miatt babák halnak meg, az vesszen.
Angi!
Én sem írtam azt, hogy V doki provokálta a szülést, csak ha valami nem jól sikerül, az ember elkezd gondolkozni, mi lett volna, ha... Szülés után arra is gondoltam, hogy talán ha egyből megcsászároz, mikor leesett a szívhang... De a magzatvizen látszott, hogy az nem friss kaka, ami benne van. Amúgy meg a sógornőm pontosan ugyanígy szült, csak őt végül megcsászározták, de ugyanilyen ronda volt a magzatvíz és a szívhangok is leestek, az apgar is ugyanaz lett és a gyerek makk-egészséges. Szóval valszeg pechem volt, ennyi az egész. Csak nehéz ezt megemészteni, na.
Pirus!
A méhszáj-vizsgálat alapban nem fáj, csak akkor, ha tágítanak is. Mikor már húzós fájásaim voltak, akkor egyáltalán nem tágított a doki, csak a legvégén, mikor már nyomni akartam, de még a méhszáj nem volt kész, gondolom.
Na megyek lekvárt csinálni, jóéjt!
Annamari