Köszi Ettike! Megnézem!
Mégegyszer gratula! Szerencsés vagy, hogy így összejött nektek a baba. Mi meg itt össze vissza tervezgetünk és reménykedünk. Gondolkodtam már rajta, hogy elkezdhetnénk megint védekezni, mondjuk megszakításos módszerrel, hátha úgy besikerül véletlen a baba!
És egy kis esküvői beszámoló még: Szóval!!
Sok volt a kisgyerekes család, meg az idősek is, így mindenki kérésére előrébb vettük a dolgokat. Ahogy besötétedett eltáncoltuk a keringőt, utána felvágtuk a tortát, majd jött az átöltöés és a többi tánc. 3kor már ágyban voltam. Pont elég volt, mi nagyon kitáncoltuk magunkat, és azért a fiatalok is táncolgattak, a gyerekek meg egyszerűen fáradhatatlanul ugráltak a parketten. Persze a buli végefelé már mindegyik pici az anyukája vállán aludt.
Egyedül az az ember sértődött meg, aki a kaját hozta, ugyanis 11re volt megbeszélve, hogy hozza a káposztát. No, gondolhatjátok, hogy addigra mindenki túl volt tortán, sütin és lassan kezdtek szállingózni az emberek. De feltaláltuk magunkat, mert mindenkinek elcsomiztuk a káposztát. Abból maradt a legkevesebb. Ma áthozták a maradék pörit, meg levest is. Szóval a pasi megsértődött, mert miért mennek el ilyen korán a vendégek.
Nem rontotta el a kedvem, mert szerintem annyira vicces! A mi vendégeink, a mi bulink, mi köze hozzá, hogy mikor mennek el a vendégek. Így alakult, megoldottuk, mit kell itt megsértődni? Megkapta a pénzét, nem mondtunk vissza semmit, úgyhogy innentől kezdve kuss a neve szerintem.
No, hát még biztos tudnék mesélni, de így hirtelen ennyi jutott eszembe. Mi is és a vendégek is jól érezték magukat, kaptunk egy csomó borítékot , de képeslapokat is szép idézetekkel, meg mindenféle tárgyi dolgot is. Szóval most még kupi van az egész lakásban. Szép lassan pakolgatok, de nagyon fáradt vagyok. Anyósom tegnap egész nap kómás volt mi tettünk rendet férjemmel (
) a suliban, de nem volt nagy rendetlenség, csak a padokat kellett visszapakolni a termekbe, meg picit felseperni.
Ja! Végül a gyertyagyújtás nem a templomban volt, mert nem akartuk még azzal húzni az időt, hanem azzal kezdődött a vacsora. Megkértük a lelkészt, hogy ő mondja el a pohárköszöntőt, és annak keretében megtörtént a gyertyagyújtás is. Szép volt, jó volt minden!!
És olyan véletlenek voltak, hogy el sem hiszem! A díszítés ugye lila volt végül, és a koszorúslányok is lilában voltak, pedig meg sem beszéltem velük semmit. A csokrom is gyönyörű volt, mondjuk abba én kértem lila virágot is a fehér rózsák közé. (végül nem kála lett, de nem bánom, így le tudom szárítani a csokrot )