Sziasztok Kismamak!
Bocsi, hogy ilyen sokaig nem jelentkeztem, de a munkahelyen problémak vannak a nettel, itthon meg nem jutottam a géphez!
Jo sokat irtatok ez alatt a rövid idö alatt!
Alice!
Örülök, hogy itt latlak! Remélem még emlékszel ram! Szoritok Neked, hogy minden rendben legyen!
Chello!
Az UH-d 3D-s? Bocs, hogyha baromsagokat kérdezgetek, de valahogy annyira mas, mint az én UH képeim, és 3D-s képet még csak nagyobb babarol lattam. Amugy nagyon szép
Lino!
Tényleg jo a honlapod. Végigolvastam, hasznos is
Es olyan aranyos a kislanyod!!!
Nanda!
Kérdezted a komplex vitamint. En nem szedek csak folsavat.
Az én dokim nem ajanlotta, én megbizom benne, és inkabb az egészséges taplalkozas hive vagyok, nem szivesen szedek be semmit, ha nem muszaj. Mondjuk ha sokat hanynék, vagy nem tudnam megoldani a valtozatos étkezést, lehet, hogy masképp döntenék.
Mucska!
Elöször is üdv a topikban! Nagyon örülök, hogy siekrült a babuci! Mi is viszonylag sokat vartunk ra, bar nem annyira sokat, mint Ti. Azért egy picit el tudom képzelni, min mehettetek keresztül. De amikor összejön, az ember olyan gyorsan képes elfelejteni a rosszat!
Ja, nekem is szeptember 10-én volt az utolso mensim!
Szöszi!
Gratula az UH-hoz!
Bori!
Megértelek, hogy kétségbeestél és hülye gondolatok jutottak az eszedbe. Ugy szeretnék segiteni, de sajnos semmi ötletem nincs. Azt hiszem, hogy a helyedben felhivnam a dokit, elpanaszolnam a bajomat, hatha tud mondani valamit, de ha csak megnyugtat, mar az is jo.
Sogornöm szerint is fius név a Dömperke, nekem teljesen "semlegesnemü". Nincs megérzésem, hogy fiu-e vagy lany, de mar nagyon kivancsi vagyok!
Barbara!
Borzaszto amit irtal!
Mindig van min aggodni, de azért én mindig megfogadom, hogy probalok pozitivan gondolkodni. Eleinte nehéz volt, mert nekem is volt mar egy vetélésem a 6. héten, igy nagyon izgultam.
Viszont ahogy haladok elöre, mindig jobban örülök Dömperkének, és egyre kevésbé aggodok.
Kinga!
Szoritok a vizsgahoz!
Kispapa ügyben tul sok okosat nem tudok mondani.
En sem partolom azt, hogy a baba miatt feltétlenül az apaval kell maradni.
Dönteni ugyis Te fogsz, kivanom Neked a legjobbakat!
Most elköszönök, bocs, hogy kicsit hosszu voltam!
Sok puszi
Süncsi
14