Új privát üzeneted érkezett!

Kacika!
Ok! Mi is kb. 12-ig érünk rá, mert fél egy körül ebéd. Ráadásul most 3 gyerekre vigyázok. A szomszéd kislány is itt van a héten.
Nekem a korábbi érkezés azért nem jó, mert reggel Nimó szopizik 3-szor. De 10-re biztos ott leszek. Ha véletlenül úgy jön ki akkor korábban is.

Ja, az írásodat a szerkeszet gombbal javíthatod. Nem kell új üzenetben írni. Amit már elküldtél, a jobb szélén van a szerkeszt gomb. :lol:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Tudom miért állt le szinte a topic. Mindenki szépítkezik... :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Egy kis nosztalgia:

[quote="mpatr"][ írta:mpatrcolor=orange]Sziasztok!
ÉG A TALI-LÁZ!!!!
[/color]
Kép

Készülnek a kártyák, a játékok, mennek az egyeztetések.
DEJÓÓÓÓ!!!

Ha jól emlékszem, de tuti nem :oops: , ketten biztosan késnek a 6 órához képest. A dugók (forgalmi!!! :lol: :wink: ) kivételével kik azok, akik nem 6-ra jönnek és mikor számíthatunk rájuk?

Gyűlnek a telcsiszámok, jegyezzétek fel:
Pepike: 0670/5086794
Pété: 06 30 20 14300
Patrícia: 06 70 221 9565

Panny, kocsi kész, ugye?

Akinek bármihez létszám kell, Pannyval 20-an jövünk.

Az étterem elég jól látszik az útról, egy asszem (!!!!) bordó-sárga újépítésű sarokház aljában van, be kell kanyarodni a mellékutcába és ott van szinte egyből az étterem után a mélygarázs, ami most már fizetős.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Na, én messze vagyok a szépítkezéstől. Éppen dolgozom. :twisted: És utána még valami ebédet kell varázsolnom. :shock:

Pumperka, Beuska! Hozzátok a nagyokat is?

Patti! Ugye jöttök? Petra várja Gordont. Talán most nem lesz vele olyan undok, mint a múltkor. :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
petramama

Pmama!
Igen. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Én se szépítkezéssel ütöttem el az időt. :) Most lettem kész a sütivel. Dorka alszik, már csak tőle függ, hogy mikor indulunk el. Dél-fél1 körül tervezzük.

Már várom, hogy ott legyünk! :)

Melinda

Kép
melinda80

táviratiban:

jövünk, vazze.
ügynöknővel érkezünk, sütit hagyjatok.
mindkét fiamat hozom.

LÉNYEG:

JÁTSZÓTÉR KÖZELÉBEN ÜLJÜNK A NAGYOK MIATT!!!
Aki hallja adja tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lusie velem üzent, hogy nem jönnek :cry: :cry: :cry: :cry:

a többit személyesen, negyvenszemközt, pá.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Talisoknak jó szórakozást!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny!
Márknak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!!! Kép

Azuram is ma ünnepli a 34. szülinapját :lol: :lol: :lol:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Lusie! Irgum-burgum!!!!!! (Remélem olvasod!)

Patti! Örülök, hogy jöttök.

Szülinaposoknak boldog szülinapot!

Kép
Kép
Kép
petramama

én készülődök, már kiválasztottam Eszter ruciját! :)
most jön, hogy én miben nem nézek ki tehénnek

pogi megsütve, Nikit szedem fel f2kor kb

csak nyuszika hajnal óta nem akar enni, remélem nem a parkban vágja ki a hisztit.
egy fél almát sikerült belenyomni félórás küszködéssel majd 20 gr tápot úgy evett megy, hogy Attila egy - a Zánkai lángososnál vásárolt - béka formájú kis ventillátorral elvonta a figyelmét.
ez egyébként már párszor bejött, akkor nagyobb mennyiséget is bevágott békával. kész kabaré, ahogy 2 ember meg egy béka-ventillátor kell ahhoz, hogy egyen :)

de majd most élőben is megtekinthetők az éhező gyermek husilábai....

Panny, boldog szülinapot Márknak!!

KépKép
judit18

ohooooooooooooo
A nagy naaaaaaaaaaap!!!!!!Látom lázas készüléstek!!!!!! :lol: Nimi, a tervek szerint most épp alszik, a valóságban dumál az ölömben - szerintem ő is a tali miatt izgatott!!! Szóval befejezem még a kedvenc padlizsánkrémemet amit kitaláltam a talira, aztán iráááááááááááány!!!! jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép Kép Kép
fanetta

Az én kis megátalkodott porontyom alszik. Fél 10 óta. Egyszer már majdnem úgy volt, hogy felébred, de aztán meggondolta magát (mire beértem - pedig siettem - visszaaludt...)
Úgyhogy én már többé-kevésbé készen. Már csak a gyermek ébredési és étkezési kedvétől függ mikor érünk oda.
Amúgy meg úgyis tudtam, hogy mi, akik a legközelebb lakunk, nem leszünk az elsők között (de most már nem azért, mint anno a középsuliban ;) )
linocs

Boldog szülinapot a Szülinaposoknak!!!
linocs

Sós perec most lett kész!

Hajat már nincs idő mosni, szóval a fejemet ne nézzétek! :lol: :lol:
Innen Rákosborzasztóról tankolással, mindennel együtt min. egy óra az út.

Judit!
Én is kitaláltam mit akarok adni Zsombra, de rájöttem a szennyesben csücsül, szóval B terv. A fiúkat amúgy is nehezebb csinibe öltöztetni. Meg tudjuk a férfiaknak csak az a fontos, hogy kényelmes legyen. :lol: :lol: :lol: Kantáros rövidnadrág hiába cuki, fúúúj...... :lol:

Virágot se lehet a hajukba tenni, ugye Bosek! :lol: :lol: :lol:
Csini cipő? Ebben a melegben, :? :? :? :lol:
Szóval marad a legfelső a polcon. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szülinaposok:

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Köszi a köszöntést :wink: :wink: :wink:

Judit(k)!

Férjednek is Boldog Szülinapot!!!
Akkor ő is kőkemény oroszlán....ismerem a fajtáját :lol: :wink: :lol: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Márknak, és Ferinek(JuditK férje) boldog szülinapot!

Kmanna, Neked is jó, ahogy Judittal megbeszéltük? Hely, idő?
Vendég

Sziasztok,
Köszönöm a reagálásokat a nem-alvással kapcsolatban, és külön köszi juditkecskemét a cikkért. Hát, remélem tényleg csak átmeneti, mert nagyon ki vagyok dőlve...

Szép délutánt mindenkinek, kinek a parkban, kinek otthon :lol: :lol: :lol:

Bambi

Kép
1bambi

Ja, Bambi, nekem kb másfél hónapja romlott el a lányom.
2 hónaposan végigaludta az éjszakát, 9-reggel 6 ig, most meg csomószor felkel. Többnyire visszaalszik, de van hogy 8 szor is felkelt. :x Úgyhogy csak annyit tudok tanácsolni, hogy reménykedj, és kitartás!! És mivel úgy látom még nincs nagyobb gyerek nálatok, próbálj meg napközben pótolni az alvásból, nekem nappal erre nincs lehetőségem, a nagyobb miatt.
Vendég

Panny, Márknak boldog szülinapot!
Juditkecskemét, Ferinek is boldog szülinapot!

Linocs, köszi a választ! :D
Patti, valld be, hogy tudtad, hogy jössz, csak kéretted magad! :wink: :D
Lusie, ne már! Azt ígérted, a férjed vigyáz a lányomra is! :wink: :wink: :wink: Írj címet priviben, küldöm az ajit! (Bár már annyian lemondták, hogy félig nem is aktuális. Majd megértitek! :wink: )
Kacika, most vettem észre, hogy pont egy év van a nagyobb gyerekeink között! December 28.?

Én a második legközelebb lakó sem leszek első! :cry: Már fél egy elmúlt, de Alexa jelét sem mutatja, hogy aludni szeretne. :roll: Fogalmam sincs, mikor tudunk majd elindulni. :?
Vendég

Juditkecskemét, válasz ment!
Vendég

Panny
Boldog szülinapot Márknak!
Az oroszlánokat, meg nem leszólni, igaz akaratosak vagyunk, és egy kicsit uralkodó tipusúak, na de ez nem olyan rossz :wink: :lol: :lol: :lol: !

Juditk
Boldog szülinapot a férjednek!!

Kép
tand

[quote="kacika"] írta:kacikaÉs mivel úgy látom még nincs nagyobb gyerek nálatok, próbálj meg napközben pótolni az alvásból, nekem nappal erre nincs lehetőségem, a nagyobb miatt.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Napközben csak mozgó babakocsiban hajlandó aludni fél órákat. Nagyon ritkán 1,5 órát. De ez ritka és az utcákat kell róni (ezt hogy írják?) közben...Igaz ma végig bömbölte a boltot és a lottózót, de utána legalább aludt egy fél órát...
Bár most elaludt a játszószőnyegén 20 perce :shock: :shock: :shock: :shock:
De köszönöm...
Én bízok az átmeneti időszakban (már csak a kérdés, hogy napokról, hetekről, hónapokról vagy netalán évekről van szó az átmenetben :lol: :lol: :lol: :lol: )
Az egész nem alvás dolog leginkább azért aggaszt, mert szept. közepétől dolgoznom is kell...igaz, 4 órában, de akkor is.

Kép
1bambi

Én is nagyon boldog születésnapot kívánok Márknak és Judit férjének! :)
http://www.youtube.com/watch?v=Eg27RyD4U3Y

KépKép
KépKép
mni

Zsu, majdnem, dec. 16 :lol: Karácsonyra már itthon voltunk :D
Vendég

Niki, ezzel köszöntötték a fiamat az oviban a 3. szülinapján. Én is megnézhettem az ünneplést...végigbőgtem :oops:
Olyan szép emlék...

beteg is volt szegénykém. A többi gyerek vele szemben és tapsolnak, csak az nem látszik.. :wink:
Kép
Vendég

Kacika, akkor nem jó a vonalzód?

A kicsi már megint alszik, a nagy még mindig nem! :roll: Mi lesz így a taliból??? :roll: Mármint az én részemről. :oops: Már biztos mindenki elindult, csak én sajnálom itt magamat a gép előtt! :?
Vendég

Tényleg!!!

Kacikával egy napon születtek a kisebb gyerekeink....és a nagyoknak is ugyanaz a szülinapja :!: :lol:

Levi is dec. 16.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Mindenkinek köszönöm a férjem nevében a köszöntést. Niki a Halász Judit dala (és az egyéb hasonló itt fellelhető dalok) nagyon tetszettek a gyerekeknek is... :lol:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

A redőnyös még meg sem érkezett, úgyhogy már biztos, hogy nem jutok el a talira... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
mzx

Mzx: ha gondolod, és már elment a redőnyös, hívj, hogy elindulj-e még 209753609
linocs

Zsu, de jó, csak a Peti vonalzója nem írja a napokat. Amúgy 3 éves 7 hónapos :wink:

JuditK, igen ezt a kórházban is beszéltük, csak Levi 1 évvel fiatalabb :D de érdekes egyébként!!
Vendég

jó talizást, és köszönöm a részvéteket. Robi maga alatt van, nagyon szerette a mamát, ő tanította olvasni, írni, meg mindent, ő nevelte, anyja helyett. Jövő héten lesz a temetés.

Hédike is dec. 16. szegény fiaitok, nézzetek rám 8)

Megyek bőrdokihoz, remélem nincs bajom, más nem is hiányozna. (nagyon melanoma gyanús az egyik pöttyöm....)

potykával beszéltem, és bibibiiiiiiiiii, hallottam Ötöske hangját a háttérben. :D

Boldog szülinapot Panny gyermeknek és Judit férjnek!

ui: a lecsós kajádra még mindig csorog a nyálam, Judit!
Vendég

Akkor én meg 27 éves 7 hónapos 1 hetes 5 napos vagyok, beeeeeee (ezt kimondani is rossz volt, amúgy mindenkinek azt szoktam mondani 23 vagyok, nekem megállt ott az idő.......)

na lépek, majd egyszer talán jövök, ha egyszer talán jó kedvem lesz.
Vendég

Sziasztok!

Még mindig ott vagytok?????????????????
Híreket!!!Képeket!!!!!szegény itthon maradtaknak! :cry:

pepike

Kép

Kép
pepike

Kép

Kép

feri (mni)

Hát nagyon irigy vagyok!!!

Jó a kis ízelítő! Várjuk a beszámoklókat!

Ja és mellékesen megjegyzem, hogy most megmutattam anyunak a fényképeket, és leba...ott, hogy én miért nem mentem el Grétivel. (Persze, ha mondtam volna, akkor meg már előző éjszaka sem aludt volna, olyan ideges lenne :? )

Kép
tand

húúúúúúúúúúúúúúúúú, de jó fotók!!!!!!!!! Szilvánusz, hol van Marci????????

zsu, ki van melletted?

Bőrgyógyász: élmény volt, 5 percért otthagytam 16 rugót, de legalább nincs bőrrákom :?
Vendég

A redőnyösök fél 5-kor jöttek! :x :x :x

Jajj, de édesek! :)
Alul jobb szélen ki van??? Hol a babája??? Beuska babája is hiányzik! Aludtak? Írjatok nésort is, mert nem mindenkit ismertem fel. Pumperka mellett ki áll pl.?

Kép

Kép
mzx

vazze mzx, Patti!!!!!!!! Nekem is 5 perc után esett le!!!!!! :lol:
Vendég

Kép

Kép

feri (mni)

Amúgy Pattit Nortonról meg Gorkáról ismertem fel 8)
Vendég

Kép

Kép

Kép

feri (mni)

Névsor balról jobbra felső sor:
Pumperka, Mpatr, Kölyök, Linocs, Kiszazsu, Lusie, Eszterxx, Kvaszeva
Alsó sor balról jobbra:
Mni, Beuska, Petramama, Judit18, Melinda, Fanetta, Szilvánusz

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!
Én mindenkit felismertem :lol:

Meséljetek már!

Nagyon szépek vagytok, a babák meg gyönyörűek!
Bámultak benneteket?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

vazzze Jim, mzx :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

hm, Blankáról szupi jó kép, de hol van Bosek? :o sejtem, hogy í bírka nem engedte fotóztatni magát. 8) :lol:
Vendég

Citromos szelet

Piskóta:
15 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 4 tojás sárgája --> ezeket összekeverni, majd hozzáadunk
25 dkg lisztet, 1/2 csomag sütőport, 2 evőkanál tejfölt, 1 egész citrom reszelt héjját, 1/2 citrom levét. Felverjük a 4 tojás fehérjét, majd azt is óvatosan az eddigiekhez keverjük.
Ezt egy kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük és 30 percig 180 C-on sütjük.

Máz a tetejére:
1 citrom levéhez hozzáadunk 20dkg porcukrot, ezt kikeverjük és ráöntjük a már kisült piskóta tetejére. :)

Fanetta, hazafelé vettem padlizsánt... epedve várom a receptet! ;)

KépKép
KépKép
mni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?