Új privát üzeneted érkezett!

Íme a friss tábla:
Kép Decemberi kismamik

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

NANA áljon mega nászmenet!!!!!!!!!!!
Nem aug 26-ról volt szóóó a talira??????????????
Mert én totáll abban a hitben voltam!!!!!!!!!!!!!!!
Hiszen tegnap volt a nagy babanet tali és én azon voltam a minneláris parkban!!!!!!!!!!!!!!
De én tényleg aug 26-ra emlékeztem még be is írtam a naptáramba!!!!!!!!!!!!!

friss haspoci
Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Jelenleg így nézünk ki (érkezési orrendben)

Kép

Kép
zölddisznó

Vera! Nemnem! Még írtad is, hogy aznap, amikor a nagytali van majd átjössz erre a talira. És hát végig erről beszélgettünk a héten.
...de megbocsátunk!

...hasban viszont Te vezetsz!

Kép
zölddisznó

Nekem a 30-a előtt más nem nagyon jó talinak, mert dolgozom és olyankor ált. sokáig vagyunk. :( Mikor találkoznátok hétköznap?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hello,

Zoldi, nekem elvileg barmelyik nap jo 20-a utan.

Koszi mindenkinek aki irt a zsibbadassal kapcsiban, kozben irtam SMS-t a dokinak, azt irta a babara nincs hatassal, az idegkotegek nyomas alatt vannak a folyadek visszatartas miatt, ezert van.

Illetve baba mozgassal kapcsiban kerdes.. az elmult napokban mintha ereztem volna, de ma semmi, hiaba fekudtem..
Ez normalis? lehet mashogy fexik, es azt nem erzem?

Kép
zsiraf8

Vera! Öregszel! :wink: Melyik nap jó neked?

Aida! Azt, hogy hánykor, azt a dolgozók döntsék el! Neked hétköznap hánytól lenne jó?

Oké Zsiráf, beírtalak.
Én a 19. héten éreztem először, de csak nagyon ritkán. Két napja merem mondani, hogy rugott, eddig csak kapirgált. Úgy érzem legjobban, ha félhason fekszem, vagy hanyatt, és benyomom tenyérrel a hájamat. Barátnőm csak a 23-on érezte először.

Kép
zölddisznó

Kép

Kép
zölddisznó

Szép kis pocakok nem mondom :) megnyugodtam, hogy nem is olyan nagy az én hasam..:)

Én mikor van fél szabad percem, folyton hanyatt vágom magam, hogy érezzem, hogy mocorog. Annával ez jól bevált. Most viszont annyira fáj a keresztcsontom, hogy nem tudok így feküdni... Pedig már én is éreztem mozgást, most meg sehogy em sikerül kifognom...

Ha még valaki olvas ma, tudom hülye kérdés, lerágott csont, plusz már voltis ilyenem, de gőzöm sincs, hogy AFP-re és Hepatitis szűrésre éhgyomorra kell-e menni??? Holnap megyek, nem merek enni..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ne egyél, úgy pontosabb az eredmény. Csak vizet igyál, azt viszont bármennyit.
Hasdícséret :oops:

Kép
zölddisznó

Zöldi:
köszi, akkor a reggeli parilé kilőve... :wink:

Ja és örömmel újságolom, hogy az én folyamatos fertőzésemnek a kúp végre búcsút intett :) már el is felejtettem milyen érzés így élni :)

Jóccakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jeeee!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Egy ideje már olvasgatlak titeket és néha olyan jókat röhögök, hogy belefájdul a hasam ( Pld. Zölddisznó rétessel kapcsolatos tanácsán és a pokhálós linzeren) Ha nem bánjátok én is csatlakoznék hozzátok, Aidával egyidős a pocaklakom és a nemét remélhetőleg csütörtökön fogom megtudni. Holnap lesz AFP eredményem, remélem nem ijesztenek rám.

Jó éjszakát mindenkinek, Enikő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

:oops:
Ahoj Enikő!
Muti a pocakod, MOST!
Jössz talira, ugye?
Szurok AFP-hez!

Kép
zölddisznó

Nekem is tökre fáj a keresztcsontom!
Én az első Afp előtt nem ettem és mégis szar lett az eredményem.A második előtt igen,de azért biztos nem ettől lett jobb.
Szia isarenikö.Mesélj egy kicsit magadról.
Köszi aki dicsérte hogy jókat fözök,igyekszem is,hogy szépen növekedjen a kis családom.
Verának ÓÓÓÓÓÓriási a pocakja,És Zölddié is már jó nagy.
megyek ma kidöglöttem,jóéjt!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

vera, zoldi. szep pocakok! :lol:
megnyugtato, hogy a baratnod is a 23. heten erezte, akkor meg nem vagyok lemaradva annyira. :?

eniko. udv a csapatban. most mar ketten vagyunk enikok. :lol:
ha csak csutortokon tudod meg a nemet a babonak, akkor miert hivod Csengenek? :roll:

magnes. szupi, hogy jobban vagy.

szoktatok merni a pocakotokat? korbe, ahol a legnagyobb. nekem most mar 96 cm. :oops:

szep jo ejszakat mindenkinek

KépKép
KépKép
mush589

Sarmi! Te nem tudsz jönni talizni? Tudom, sok a meló a házzal, meg nincs is közel, de hátha!

Kép
zölddisznó

sziasztok...jo reggelt...

Mush:Igen én vagyis a barinőm szokta nekem mérni(mindig ugyanott) és nekem 125cm...bár elég vastag a derekam :D :oops:

Tali:nagyon sajnáltam hogy nem jutottam el a szobatira...de muszáj voltam segiteni a festésnél..Mégis csak az én kuckomat csinálják...
:) de augusztusban nekem 26-tol bármelyik nap jo..Ki nem hagynám...

Ma megyek az afp-mért és remélhetőleg időpontot is kapok genetikai uh-ra...addig is pusza mindenkinek..

Kép

Kép
nikianya21

Enikő üdv!
Zöldi és Vera: hát nem semmi pocakok, főleg Veráé! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Mush:
nagyon szuper kisrucikat vettél!!!

Édik a pocakok!!!!

Aida:
nagyon tetszik a babakocsi, a szine is! :lol:

Nikianya:
drukk, a jó AFP eredményhez!

Enikő!
üdv köztünk!

Zöldi:
párom tegnap kacagva megjegyezte, hogy :te valamit erősen elrontottál anyósodnál, hogy igy csinál veled! :lol: :lol: :lol: Ő is észrevette és szólt neki, errefel nem hozott tegnap semmit.. :wink: A réteseket egy pékárustól veszi, nem ő süti..Na azt kilesném amikor ő nekifog sütni...Már van vagy 10 éve, hogy nem sütött...Egyedül él,elvált, megengedheti magának...Főzni is csak egy héten egyszer főz...Néha megkérdez engem, hogy ezt, meg ezt hogykell késziteni, mert már elfelejtette.... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Marti: ne is foglalkozz vele. Legalább megkérdez, hogy mit hogyan kell főzni. Az enyém eddig csak egy valamit kérdezett meg hogyan kell csinálni, de azóta sem csinálta az a tuti lasagnem volt. Úgyanis rosszul esett neki hogy a fiacskája agyon dícsérte, hogy én milyen jót tudok csinálni. Naná hogy ez bosszantotta, meg az is hogy én nem az "unalmas" vasárnapi ebédet főzöm: húsleves, rántott húsi, krumpli, hanem beújítok. Persze van mikor nálunk is ez a menü, de nem sűrűn. Szóval én úgy "bosszantom" hogy finomakat főzök - vagyis megpróbálok - és a kisfia náluk agyondicséri. Persze én meg magamban kuncogok! :lol: :lol:
Vendég

Aida!
Szülésem várható időpontja egy hónappal előrébb van.

De lehet kiselefánt lesz :)

Betti
Kép
betti0412

betty. szerintem a szulesed 11 honappal kesobb van :wink: kulonben mar babaznal. :lol:

zoldi. voltam olyan gonosz, hogy ellestem az itt olvasottakat, es megnyomirgaltam a pocakom egy kicsit. kaptam erte egy gyengecske rugast!!!! de en mar ettol is nagyon boldog vagyok! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush: gratula a rúgáshoz. Az én kisfiam, akkor hagyja abba, ha az apja közelít. Hétvégén nyugis volt, de ma hajnalban 5-3/4 6-ig kevert rendesen. Mire apa odért abbahagyta. Meg most itt a melóhelyen is néha rúg egyett, így ülve érzem a legjobban, mert tudod eléggé ki vagyok párnázva hasterületen!!!! :lol:
Vendég

zÖLDDI,ÉL SEM TUDOM MONDANI MENNYIRE SZERETNÉK TALIZNI VELETEK!!!nővérem pesten lakik,lehet összehozom egy ottalvással,aztán el tudok menni a talira...ő meg addig kiélvezi a gyerekeimet(mert sajna neki nem sikeredik összejönni a baba)Mihelyst mondtok egy konkrét dátumot,elkezdek szervezkedni! :lol:
Ma kertészkedek,mert rengeteg a leszedni-eltenni való:bab,cékla,tök,fokhagyma... :roll:

Hihetetlen ,de az éjjel csak egyszer keltem fel pisilni!Ez szokatlan az eddigi 5-6-hoz képest.Mondjuk lehet elfáradtam tegnap aztán aludtam mint a tök.
Készülget a grillezőnk is:
Kép

de ezen még lesz egy beton alj,még rajt két sor tégla amire majd a rács fektethető...és sülhetnek is a husikák...! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

hipp hipp hipp hippppp most látom BETÖLTÖTTEM A 20 DIK HETET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eZT MÁR ÚGY VÁRTAM,INNENTŐL VÁGOM A CENTIT! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok Csajok!
Basszus... nem semmi teljesítmény volt visszaolvasni 4 nap termését! De megtettem... A munka várhat, nem? :-D

Az elmúlt 4 nap eseménye:
Tapétázás babaszobában még nem ért véget, de talán ma.
Péntek reggeli istenhegyis UH szuper volt, Zölddi köszi az ötletet, maximálisan meg voltunk elégedve! A doki tök szimpi volt és még az ujjait is megszámolta a babának, minden ok vele ééésss.... valószínüleg KISLÁNY!!! :-D Bár mindenki fiút álmodott meg és tervezett, de a lánynak is nagyon örülünk. Már Zsófinak szólítom, nem is Pöttynek.
A győri hétvége is jól sikerült, anyukám sütött-főzött, jókat ettünk, pihentünk, beszélgettünk és Zsófi mozgását már Apa, meg anyukám is érezték. :-D

Márti!
Nagyon sajnálom szegény fiad! Jó, hogy már túl van a bárányhimlőn… Jó a pocifotó! Anyósod a rétesekkel nem semmi…

Zölddi!
Tapétázás még nincs kész, de ha meglesz, teszek fel képet. Anyukád Pannonhalmán lakik? Tök jó! Odavalósi? Anyósod neked is kedves nő lehet!

Lehet még felhúzott lábbal félhason aludni? Nálam akkor Zsófi mindig nekiáll mocorogni, ezért úgy gondoltam, hogy úgy valószínűleg nyomom őt. Viszont teljesen az oldalamon fekve meg eléggé szenvedve alszok.

Hemej!
Utólag is boldog születésnapot gyerkőcödnek!

Nikianya!
Nem irigyellek a foghúzásért! Tudom, hogy a tanulóknak is meg kell valakin tanulnia fogat húzni, de miért pont rajtad???

Aida!
A fizetős genetikai UH-t nekem is 20+3 naposan csinálták, az Istenhegyin azt mondták, hogy még a 21. héten is lehet.

Mush!
Hogy viseled, hogy a férjed egyedül jár bulizni? Én féltékeny lennék! Szerencsére nálunk Apa nem nagy buliba járós. Inkább egy jó kis összejövünk, dumálgatunk, iszogatunk, grillezgetünk dolog… azt meg lehet közösen is. :-D Persze nálam most az iszogatunk kimarad!

De jó, hogy nem vagyok babonás! Nálunk a babakocsi már pár hete itthon van…

Aug.-i tali: 30.-a ok, a többi nap talán... elég képlékeny még a programunk, valamikor nyaralnunk is kéne már, valószínüleg a 20.-i héten fogunk. Apát viszont tuti nem vinném, a rózsaszín babaruháktól (de még a kékektől is) kb. 5 perc után kiakad. Babakocsi, meg egyéb műszakibb babacucc jöhet, de a ruháktól kímélem.

Szerintem amúgy a 20.-i időpont hülyeség! Akkor a városba bejutni sem egyszerű, meg az olyan családi nap.

Zsiráf!
Erről a zsibbadás dologról hallottam, hogy terhesség alatt lehet, de szerencsére engem elkerült. Én tuti azon paráznék, hogy infarktus. És hamar elmúlt?

Sarmon!
A két héttel ezelőtti balcsis túránk óta egy jó kis sajtos-tejfölös-fokhagymás lángosról álmodok… akkor nem sikerül ennem, de legközelebb!!!

Laura!
Jól kifogtátok a rossz időt a nyaralásra! Szép nagy már a pocid!

Harivera!
Pociban tényleg te vezetsz... nem semmi!

Zölddi!
Azért már nálad is alakul a pocak!!!

Enikő!
Üdv nálunk!

Kép
Kép
lbernuska

betti: Upsz:) Gyanús is volt..

Enikő: Üdv! Akkor neked is a kiírt dátum dec.28? :) Küldd az adatokat az oldal tetején látható táblázatba, ha van kedved.

zöldi: Munka ált. 5-ig van, tehát csak azután lenne jó, csak az a baj, hogy a westendtől kb. 1 órára lakunk és túl sokáig nem akarnék kimaradni. De majd megbeszéltek vmit és remélem nekem is jó lesz. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sziasztok..
megjöttem az afp-vel...0,89...ami jooooo :D Most már tényleg teljesen nyugodt vagyok...

szerdára kaptam időpontot genetikai uh-ra...ugyhogy megyek majd 10-re Vivi nézőbe...alig várom...kis cseppem egyre többet mozog ,főleg esténként..Na most mennem kell..Folytatom a dobozolást..

Kép

Kép
nikianya21

Niki! Beírtalak.

Márti! ...talán jobb is, hogy nem ő süti. :wink:

Bocika! Felírtam az anyósidegesítési naplómba a te módszeredet is, köszi :wink:

Betti! Aidaboszi kártyái azt mutatják, hogy te már rég babázol, csak biztos titkolod! :lol:

Musi! Jeeeeeeee! Ha türelmesen figyelgeted, és erősen gondolsz RÁ, többet is érzel! Tenyér pocakra, kicsit lenyom, hanyattvág és nyugalom, csend és gondolás. (Kaja után esélyesebb)

Nekem tegnap este - dinnye után - 1 órát randalírozott!

Sarmi! De jóóóó! Jelenleg 26-30-ig mindegyik időpont esélyes (pontosabban 28-ig, hogy Mági is tudjon jönni).
Grilleződ minden építési fázisáról képet kérek...le akarom koppintani :wink:
...asszem titeket is megszállunk egyszer, úgyhogy igyekezzetek befejezni őszre a házat!
Boldog félidőt!

Berni! Nagyon örülök, hogy Istenhegyi bejött neked is. Gratula az eredményhez!
Integettél az én anyukámnak?
Nem tősgyökeresek, 1966-ban költöztek oda - apu a Bencéseknél tanított.
Félhason aludni? Simán. Nekem is úgy mocorog a legjobban.

Vera! Beírtalak.

Eddig így állunk:
Kép

Kép
zölddisznó

zöldi: 30-ról miért tűnt el a csillagom?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi: szívesen. Ez bejön, mert úgye a drága kisfiúk mindig a mama főztjéről áradoznak és ez nem esik jól a feleségüknek. Na de ha feleség is tud valami mást főzni, ami tényleg jól szokott sikerülni az bosszantja az anyóst, pláne ha olyanokat mint a mieink! :lol:
Vendég

Hihi! Mert kétszer szerepelsz :lol: Kijavítottam, köszi!

Kép
zölddisznó

aida. te ketszer vagy a tabliban veletlenul.

zoldi. azota se jelentkezett, de en mar ennek az egy rugasnak is nagyon orulok. en is felig hason fekve szoktam aludni, de ugyse. asszem nagyon jol ki vagyok parnazva! :lol: :lol: majd este kiprobalom a kajalas utani hanyattvagos modszert. :lol:

niki. gratula a jo afp-hez!

berni. gratula Zsofihoz!!!!
en nem vagyok feltekeny. Valahogy erzem, hogy ugyse csinalna semmi olyasmit. meg mehetnek en vele, ha akarnek, de koszi nem. a varosban mindenki tok reszeg, tomegnyomor van, fel ora mire megkapsz egy italt, nem lehet leulni. Nekem az nem hianyzik. Meg nem is szeretjuk ugyanazt a zenet. En ugy erzem, hogy menjen, ha akar. en ugyis bealszok legkesobb 11-kor. o meg unatkozik. amikor meglesz a babo, akkor mar ugysem mehet.
Pentek este en is elmentem vele a pubba, de masfel ora utan hazamentem, mert csak a sracok voltak, es hat a foci, meg csajok engem nem kotott le igazan. :D

KépKép
KépKép
mush589

en is 20 hetes vagyok. hurrrra!

sarmi. tok jo lesz a grillezotok.
mi majd bogracsnak szeretnenk epiteni valamit. vicces lesz elhozni a bogracsot Magyarorszagrol, mivel annyira kicsi a suly, amit fel lehet adni a repulore. valoszinu, hogy kezipoggyaszkent probalom meg. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Kép

Kép
zölddisznó

Musi! Neked is gratula! És türelem, meg dinnye! :wink:

Augusztusra trendivé tesszükbe a bogrács-retikült, és akkor nem lesz ciki kézipoggyászként a repcsin. :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi! Sajna én sem tudok menni, mert nekem aznapra szabit kellene kivenni hogy felérjek időben és a kolléganőm pont akkor nincs így én nem mehetek szabira. Ja meg apa sem tudna velem jönni, én meg nem szívesen vezetek le oda-vissza 250 km-t egyedül.
Vendég

Sarmon, Mush:
GRATULA A FÉLIDŐHÖZ!!!

Zöldi:
én is arra gondoltam....Ha ő sütné ugy járnék mint Hófehérke az almával :wink: :lol:

Tegnap kirámoltam a balkont és rendet raktam... A fiuk játékait is kiválogattam és eldobtam 2 zsákkal.... :roll: , már annyi játékuk van, hogy nem lehet a szobájukba belépni...Nos, az lett a következménye, hogy délutánt ágyban töltöttem, mert annyira fájt a derekam meg hasam alatt... Párom ágybaparancsolt, közben leszidott, hogy miért nem tartottam szünetet,miért kellett egyből csináljam az egészet..
Ma reggel is derékfájásra meg pocifájásra ébredtem...

Kép
Kép
Kép
f.marti

marti. vigyazz magadra!

koszi zoldi! :lol: :lol:

nagyon profi a tabli!!!!

KépKép
KépKép
mush589

Mush:
vigyázok, most pihizek ezerrel.... :lol:
Te holnap mész babakukucsra, de jó neked... Akkor holnap már tudni fogod a nemét!Ha minden igaz.... :lol: Drukk, hogy megmutassa magát!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Megint van egy aggodalmam. A párom nővéréék itthon tartózkodnak (párom édesanyjánál, ahol párom ikertestvére is lakik) már 3 hete. A nővére férjénél bárányhímlő okozta övsömör alakult ki. A hétvégi találkozást emaitt le is mondtuk. Viszont a párom (munkája miatt) napi érintkezésbe van az ikertestvérével (aki pedig ott él ahol most a beteg). Párom és ikertestvére is volt már bárányhímlős. Én viszont még nem. Most azon aggódom hogy ilyen közvetett úton megfertőződhetek?? A bárányhímlő rettentő veszélyes, mind babára, mind mamára.. Ráadásul én, párom és párom ikertestvére együtt mentünk volna nyaralni a hétvégére. De párom ikertestvére ott él a beteggel. Nem tudom mit tegyek.. Mehetek így nyaralni? Lehet ő hordozó?? Írtam az orvosomnak, de külföldön van és sajnos még nem írt vissza. :(

Kérem mielőbbi tanácsotokat, okosságokat!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: bocsi, de ehhez én nem értek OFF. Hívd fel esetleg a védőnődet, hogy ő mit mond!???!!!!
Vendég

Sziasztok,

Aida: én úgy tudom, hogy a bárányhimlő csak közvetlenül fertőz, és csak az első harmadban jelentHET gondot. Azért remélem kapsz konkrétabb választ is.
Ha jól számolom, most lesz a szülinapot, BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok.

Zölddi: elnézést, hogy én is lemondtam a talit, ezért nem is mondok semmit a következőre, döntsön a többség, ha tudok, úgyis megyek. Másfél éves gyerekkel nem felhőtlen a találkozás, ha nem babásról van szó. Rosszabb tud lenni, mintha apát vinném. Türelem még semmi. Ezért, ha meg tudom oldani a mamával a megőrzést, akkor ok., megyek. (Ő 60 km-re lakik.) A férjemet csak (bocsánat, de) 'fontos' dolgoknál kérem meg bébicsőszködni, ő nagyon sokat dolgozik. Na, ennyit ahhoz, hogy megértsétek a helyzetemet, de nem kifogást kerestem.

Niki: kinél fogsz szülni? Én is az ÁEK-ban Unk dokinál.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Bocika! Szombaton is dolgozol?

Márti! Rossz vagy! :twisted: Megparancsolom, hogy többet ilyet ne csinálj!

Musi! :oops:

Kép
zölddisznó

Zöldi! Szombatra írtam hogy aznap van apa szülinapja és este meg lánybúcsúba megyek, így nem jön össze! :(
Vendég

aida. szerintem is kerdezd a vedonot vagy akar a haziorvost is. azt neki is tudni kene.

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?