2001.07.14 01:04
Szerző: Anonymous
Sziasztok,
Úgy érzem az lenne a legegyszerübb, ha azt mondanám: " Tudjátok mit? Csináljatok, amit akartok! ", de mivel ez az én életemre is és a gyerekeim életére is egyre erősebb hatással van, ezért megpróbálom leírni - ezek szerint abnormális nézeteimet.
Én is egy bizonyos szint felett érzem magam, de az én intelligenciám azt mondatja velem, hogy a homoszexualitás nem helyes.
Egyetértek azzal, hogy "ki kivel es mit csinal a haloszobaban, legyen mindenkinek a maganugye", de sajnos ez már az utcán, médiákban zajlik és egyre inkább teret kívánnak maguknak, a másságuk elfogadásának.
"Es ha egy no a noket kivanja meg, hat istenem. Ettol meg nem hiszem, hogy rosszabb ember lenne, azert mert nekem nem ez a gusztusom, en nem nezem le oket, nem elem bele magam abba a feelingbe, hogy en most huha milyen elkepesztoen erkolcsos ember vagyok, ez az egyetlen jathato ut, vesszen a tobbi."
Eva, ezt azért idéztem, mert több olyan dolgot olvasok benne, ami elképeszt. Miért nem rosszabb ember?? Miért ÉN vagyok a kevésbé intelligens, aki ezt nem tolerálja? Én sem élem magam bele az erkölcsösségbe, szeretek szórakozni, mulatni, de sohasem lépem túl a magam szabta határokat. Mert rajtam múlik, mit engedek meg magamnak és mit nem.
"És minö meglepetés, az emberek többsége nemi orientációját se az egyik, se a másik végletbe nem tenné,"
Dia, nem tudod véletlenül hogyan tették fel pontosan ezeket a kérdéseket? Mi volt a válaszolók foglalkozása? Hány évesek voltak? Mindezek, szerintem nem mellékes tényezök.
El tudnád-e képzelni, hogy azonos nemü partnert szeress?
El tudnád-e képzelni, hogy azonos nemü partnerrel szeretkezz?
Ha megtehetnéd, szeretkeznél vele?
Szerintem óriási különbségek vannak a kérdések között!!
"Söt, a pszichológia azt, aki valamelyik végletbe tartozik, kissé abnormálisnak tartja. Persze, ezzel is lehet vitázni, de ha belegondoltok, én inkább nem tenném" Dia ne tedd! De én azért megpróbálom az elöbb is emlitett dolgok miatt pl.
Miért az abnormális, ha valaki egyértelműen a saját nemével ellenkezö nemüektöl vár testi, lelki szerelmet? Nem érzem magam abnormálisnak, mégsem fordult meg egyszer sem a fejemben, hogy velem azonos nemüekkel "foglalkozzak". Szerinted abnormális vagyok?
"Aztán az is elgondolkodtató, hogy vajon ez a heves tiltakozás nem-e néminemü jól leplezett és szégyelt érdeklödés és kiváncsiság eredménye. " Dia, nem. Azért tiltakozom, mert igy védem magam ez ellen a "divathullám" ellen. Miért gondolod azt, hogy leplezni akarom az érdeklödésemet?
"Szerintem az IQ a másság elfogadásához kell, és ha már itt tartunk, én inkább nevelem a gyerekemet a másság elfogadására, kissé elborzasztana, ha 20 évesen cigányozna, zsidózna, buzizna, stb." Szerintem az IQ a másság elutasitásához kell. Ezt a genetikai kényszert - ha van, le kell tudnia gyözni magában egy intelligens embernek, mint ahogy a genetikailag kódolt gyilkostól is elvárjuk, hogy fékezze meg magában ezt a hajlamot. Az emberiség által szabott határokat be kell tudnom tartani, mert ettöl vagyok ember. Nem engedem, hogy ezeket a határokat kitolják!
"És ha ö maga homokos lenne a késöbbiekben, lelke rajta. Max. nem lesz unokám, de attól még a gyerekem, és nekem az a fontos, hogy boldog legyen az életében, nem az, hogy hogyan." Szerinted csak az a fontos, hogy boldog legyen? Tényleg nem számit, hogy hogyan? Ha például szadista hajlamai jelentkeznének, nem próbálnád befolyásolni? Az a baj, hogy ha engedünk a másság elfogadásának, akkor bizonyos idö után BÁRMI elfogadott lehet.
"De ha megfelelö értékrendet sajátít el egy gyerek, az se baj, csak a kérdés, hogy mi a hasznosabb, elkerülni és a szönyeg alá söpörni a dolgot, vagy igenis észrevenni, és nem nagy ügyet csinálni belöle." Elözö példára visszatekintve is igy gondolod? Hogyan próbálod a külvilág hatásaitól megvédeni, ha már gyermekkorában ilyen befolyások is érhetik? Meg akarod védeni a különböző hatásoktól vagy lásson mindent a maga realitásában és válasszon ö?! Biztos, hogy ráhagynád a gyerekedre a döntést, csak azért, hogy boldog legyen? Hogy mutatsz neki példát, amikor azt is láthatja, hogy a melegek is szeretik egymást. Söt, meghitebben, sokkal nagyobb érzelmekkel mint azt Te bármikor kimutathatod a Te párod felé, mert te csak abnormális vagy. Ugye azt szeretnéd, hogy a Te gyereked ne legyen abnormális?
"Hogy no azt sose... Pedig manapság már az iskolák WC-jében szívják a speedet a dolgozatok elött, magyarán mindenkinek áll a zászló. " Nagyon szomorú. Viszont ha ez ellen sem teszünk semmit, akkor egy idö után már elfogadott lehet, hogy az óvodás, abszolút befolyásolható kisgyermekek is LSD-s bélyegeket gyüjtsenek az óviban.
Vigyázzatok a "MÁS" kifejezés használatával, mert nagyon sok genetikai torzulást nevezhetünk még másságnak! Nem szeretném megélni, amikor büszke pedofilok felvonulnak az utcán! Vagy esetleg azok, akik halott emberek testét kivánják! Ilyen logika alapján ök is csak mások!
"Egyébként meg öszintén: ti meg tudjátok mondani, hogy hány homokossal találkoztok egy nap?" Hála Istennek nem. Nagyon örülök neki, hogy most még otthon intézik a dolgokat.
" Addig nem kellene senkit sem bántani, amíg nem jelent veszélyt a külvilággal szemben. " De már veszélyt jelent! Olyan erösen próbálják elfogadtatni öket, hogy valós problémává váltak.
Szerintetek mit szeretnének elérni a homoszexuálisok? Miért kell erre büszkének lenni?
Senkit sem akarok bántani, ez az én véleményem, ezek az én érzéseim. Én MÁS vagyok!!!
ZZZ
Az a divat, hogy legyünk toleránsak, nyitottak a másságok iránt. És beszélni róla.
Egyébként szomorúan tapasztalom, hogy amíg szörnyűnek tartjuk akár látni is kézenfogva egy meleg párt, addig sokan azt is szörnyűnek tartják, hogy otthon a gyermekeik előtt, a saját házastársukkal elcsattanjon egy-egy csók, vagy simogatás.