Új privát üzeneted érkezett!

s lássuk be 4840 gr-os gyerekek hálistennek nem mindennaposak mert a nők kikészülnének a gondolattól is :lol: :wink: hogy kikell préselniük magukból
tappancs28

Tappancs , az a lényeg, hogy Te fel tudtad dolgozni a történteket.

A Tesók hogy fogadták a legkisebbet??

KépKép
tüccs

Tappancs,
én Veled is és a többiekkel is egyetértek. Mert hiszen pont azért, mert nem dönthet semmiben sem egyedül, ez igenis a többiek hibája is. És igen, még nincs rutinja, de az idővel megszerezhető, a pozitív hozzáállás és figyelmesség azonban nem. Mindegy, tényleg jó, hogy túl vagytok rajta, és így tudsz rá utólag visszagondolni, ez a legfontosabb. Én is csak jókat hallottam eddig a dokidról, ezért is csodálkoztam. És nekem is csak jó tapasztalataim vannak vele, igaz, engem nem vizsgált, csak hát jól megismertem egy csomó dokit a kórházi heteim alatt.

Egyébként én mindig ezt mondom, hogy az, hogy egy doki valójában milyen, nem a sima problémamentes terhességeknél derül ki (ahhoz igazából doki sem kell), hanem a komplikációknál. Én ezért bízom meg 1000%-ban a dokimban, mert lehet, hogy olyan amilyen emberileg (bár nekem ezzel sincs bajom), de ha bajban döntést kell hoznia, tudom, hogy nem tétovázna egy percig sem.

Tüccs,
keményedésekre nem kérdeztél rá? Pihenj sokat, az ikerterhesség nem sétagalopp, ne várj Magadtól annyit, mint egy "sima" terhes!!!!

Kép
Kép
nircee

Tappancs: sajnálom, hogy ilyen kellemetlen élményeid voltak, és az nagyon nem szép a dokiktól, hogy kibeszéltek téged azok után, hogy összevissza mondtak mindenfélét a vizsgálatok során...
Abban meg Nircee-vel értek egyet, hogy igen, a problémás esetekben derül ki, hogy mennyire jó egy doki - én is ezért bízom a sajátomban, mert amikor gond volt, gyorsan döntött és jól...

A lényeg, hogy túl vagytok rajta!

Nálunk semmi különös, lassan készülünk a nyaralásra (jövő hétvégén utazunk). Mi is mentünk volna a hétvégén Bajára, de nekünk se jött össze - úgy látszik, ez egy ilyen hely! ;)
Lolo nagyon elkezdett beszélni, minden nap tanul valami új szót. Málna, torta, szandi, autó, kacsa - ezek most a legújabbak. :) Anya még mindig nem! ;)
Ja, és rendszeresen mondja, hogy "kaka, sssss" - utóbbi a pisit jelenti - és ül rá a bilire. Ruhástul. :) Ilyenkor levetkőztetem, ráültetem, de semmi eredmény... volt hétfőn a védőnő, ő is azt mondta, hogy ennyi idős korban az is szép eredmény, ha utólag szól, ha valami van a pelusban.

Egyébként most a felmászós korszakot éljük, és nagyon sok hisztivel járt, de aztán rájöttem, hogy ha kompromisszumot kötünk, akkor elkerülhetjük a hisztiket. Az volt a mániája Lolonak, hogy felmászott a karosszékre, és onnan át akart mászni a konvektorra, ablakpárkányra, és ott ácsorogni. Ha nem engedtük, vagy korábban levettük, mint ahogy szerette volna, akkor ment a hiszti ezerrel. Aztán párszor megengedtem neki, hogy a karosszék karfáján ácsorogjon úgy, hogy én ültem a karosszékben, fogtam, és ott bohóckodott, amíg meg nem unta - na ez elég is volt neki, többet nem is kívánkozott az ablakpárkányra, és teljesen megnyugodott attól, hogy ennyit engedtünk neki, abbamaradtak a hisztik, utána már jókedvűen játszott magában. Mindezt azért írtam le, mert sokan panaszkodtatok a hisztikre, és úgy látom, érdemes megpróbálni kompromisszumot keresni - mindenkinek jobb. :) Egyébként anyukám mondta, hogy amikor a gyerek mászik, akkor gondoljak csak Szabó Lőrinc: Lóci óriás lesz c. versére. A gyerekek igenis óriások akarnak lenni, magasból nézni dolgokat, ezért másznak fel mindenhova, és egy kicsit engedni kell nekik. ;)
Vendég

Ja, voltunk mérésen is, és 10,68 kg a kisasszony. (Pimpoka, ez elsősorban neked szól, téged szokott érdekelni a lányom súlya. :) ) A védőnéni szerint nagyon szépen hízik, április óta hízott kb. 1 kilót.
Vendég

Helló!

Tappancs, én nagyon tisztességes dolognak tartom, hogy így beszélsz a dokidról. :wink: ÉS többet nem is szeretnék hozzáfűzni. :) :wink:

VErna, teljesen igaz. Hisztiknél én is próbálok alkudni, kompromisszumot kötni. Ami engem már nagyon fáraszt, hogy ami bejött tegnap, ma már nem. :? Szonja annyira profira gyúrta ki magát a témában, hogy rendesen örömtáncot járunk, ha sikerült megtalálni az arany középutat. :? :wink: :)
Viszont nagyon ügyi a szobatisztaságban. Egyáltalán nincs neki pelus. MIndig szól, ha pisilni, kakilni kell. Sőt ha várni kell, tartani is tudja. :wink: Éjszakára sem kap pelust már másfél hete, mert sosem pisilt bele, és utálta felvenni. :)
Anniyra szereti a wc-zést, hogy ma pl elmentünk vásárolgatni, és minden boltban közölte, hogy pisilnie kell. Az elsőben még bedőltem, bár ott sem produkált semmit. Viszont körbe nézett a slózin, elmondta, hogy a néni is pisil, sárga a wc papír, stb, stb... :? :)
JA hajmosás terén odajutottunk, hogy úgy tudom fürdésre bírni, ha megígérem, hogy mosunk hajat... Két hete még nem gondoltam volna... :shock: :wink: :D

Szantre, olyan cuki Márk! nagyon kis huncut! VAcsival mi a helyzet?

Giga, mi tavaly ugyanígy jártunk. Nyaralás alatt végig szar idő volt, mikor hazajöttünk 49 fok... :x :?

Holnap nem leszek, megyünk az esküvőre. JA, mivel órákig kóboroltam, a végén idegemben vettem egy fotóalbumot, aminek tudom, hogy a barátnőm örülni fog, mert szereti az ilyesmit, és két hullám fotókeretet. NEm szokványos, és kb minden lakásban elhelyezhető. Szóval ez lett a nagy ötletelésből.... :? Viszont vettem lottót. :wink: :)

thenus

Verna!
Jól haladtok a bilizés felé. Lili még most sem szól ha kakilt a pelusba, úgyhogy nagyon kell szagolgatni a csaj alsóját. :?

Thenus!
Naggyon ügyi ez a lány, hogy már ilyen szobatiszta. :wink:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Henus,
nagyon ügyes Szonja a szobatisztaságban!!!!!!! És nagyon örülök, hogy a hajmosás is így megoldódott. :wink:
A fényképalbum jó ötlet, arra mindig szükség van!

Verna,
végre elkezdtett nőni a Lány! :lol: Gratula a szobatisztasághoz vezető úthoz!!!
A kompromisszum tényleg nagyon jó ötlet, nálunk is beválik - többnyire. De ahogy Henus is mondja, ami egyik nap bejön, a másikban nem. Nekem néha magamat is nagyon nehéz eltűrnöm, így komoly erőfeszítést kíván az arany középút megtalálása, de azért igyekszem. Nem mindig megy... :oops:

Mi is fejlődtünk szobatisztaság terén: ma Marci magától odahozta a wc-szűkítőt (a bilit le se sz.ja), és mondta, hogy pipi, és mutatott a wc-re. Betettem a szűkítőt, ráültettem, erre elkezdett sírni, levettem, hagytam, hogy ismerkedjen vele magától. Odatettem a fellépőjét is, és egyszer csak kérte, hogy ismét tegyem rá. Persze még csak ruhástól. Annyira tetszett neki a dolog, hogy le sem akart onnan jönni, végül fél óra múlva az apja vette le onnan, addig nézelődött. Most este, fürdés előtt, mikor már meztelen volt, kértem, hogy mutassa meg a Nagyinak (itt van Anyu), hogy hova kell pisilni. És odafutott a wc-hez, mutatta. Rátettem a szűkítőt, ráültettem Marcit, ő meg ott trónolt, nagyon büszkén, és mondta, hogy "kukac", megfogta, és beirányította a wc-be. Pisi végülis nem jött, de megdicsértük, hogy ilyen ügyesen megmutatta, mit kell tenni.

Kép
Kép
nircee

Itt van 2 mai pocakkép:

Kép
Kép

Kép
Kép
nircee

Nircee
atyaég, nem semmi pocak! :shock: Hogy bírod?? :shock:

Kérdésem lenne, valaki járt közülünk egy biz. Hajdú Krisztinánál úgy emlékszem. Uh-os doki, csak nem tudom hol rendel.
A dokim az afp miatt elküldött a sote-ra kontroll uh-ra, de lehet, hogy inkább ezt a nőt választanám. Tudtok segíteni?

KépKép
tüccs

Képzeljétek!
Bulcsú már meg tud fordulni. Juppíííííííííííííííjééééééééééééé!
Bár még így is sirdogál néha, de már korántsem annyit és úgy mint azelőtt.
Viszont tegnap éjjel megjártuk a kórházat. Szerencsére Lili anyuméknál aludt pont. 11 óra tájékán mentem be a kissráchoz, mert már nagyon nyűglődött. Akkor vettem észre, hogy egy nagy adag hányásban fekszik szegény. Gyors mosdatás, tiszta ruha, és erre megint hányt egy iszonyat nagyot. Majd rá 2 perce megint és utána is még egyet. Ezek mind frankón hányások voltak, egy felnőtt is megirigyelhette volna a mennyiségét. Felhívtam az ügyeletet, de ott azt mondták, hogy kijönnek, de úgyis a kórházba küldenék be, így menjünk inkább oda egyből. Bevittük, de addigra már megnyugodott, és el is aludt a kocsiba. Megvizsgálta a dokinéni, de semmi extrát nem talált nála. Kapott B6 vitamint, meg egy fél Dedalonetta kúpot. Hazajöttünk és aludt egy nagyot. Ma is volt még egy hányás, de az már majdnem bukás volt. Kevés volt, és vizes. Remélem a ma éjszakánk már jobb lesz.
Ja! Mindezen izgalmak előtt volt egy majdnem feljelentésem is. Egy barom autós leszorított minket az útról, és utána még neki állt feljebb. (Megjegyzem egy k.csög kis dakota volt, pontosabban 3). Felhívtam a rendőrséget, de össze vissza kapcsolgattak. 3-szor meséltem el a sztorit a telefonba, és az lett a vége, hogy menjünk be a legközelebbi örsre, és tegyük meg a feljelentést. Ekkor már este 7 felé jártunk. Bulcsú szegény üvöltött, mert a tetves koszosbőrű üvöltözött az autó mellett. Így hagytuk az egészet a fenébe.
Szóval jó esténk volt. :? :(

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Nircee, nem birom megállni szó nélkül, hogy ez a pocak óriási.... :shock: :shock: És még van egy hónap... :shock: NEm könnyű cipelni biztos... :roll:
MArci pedig nagyon ügyi a wc-nél. Ebben a korban ez szerintem nagy dolog. :D

Giga, nálatok is mindig történik valami... Mi lehet Bulcsuval? VAgy csak egy nyári gyors vírus? ÉRdekes, hogy hirtelen ilyen sokat hányt, másnap meg szinte semmi.... :roll:

Tegnap nagyon jól éreztük magunkat az esküvőn. KEllemes csalódás volt nekünk, mert igazi vidéki "parasztlagzira" számítottunk de nem így volt. NAgyon szolid volt az egész, arrafele nincsnek olyan "rongyrázós" szokások, mint felénk. Tetszett, hogy nem éreztük azt a nyomást, hogy itt minden arra megy ki, hogy minnél több pénz jöjjön össze. NAgyon kedves volt mindenki, és jó volt a hangulat. Izléses volt a teríték, a dekoráció, a koszorúslányok, az egész szervezés... fél12-ig bírtuk, de Szonjával ez is nagy teljesítmény. Ő szerzett is magának kis barátot, akivel időnkét nagyon jól elrakosgatták a köveket, és cserélgették a lufikat... :wink: :D
Mostmár 7 óra óta alszik, mert egész nap nem aludt, már megint :? HA itt van nálunk valaki, alig lehet letenni napközben annyira pörög... :evil: Azért nem szeretem ha ilyen korán fekszik, mert kb éjfélig úgy alszik, hogy világát sem tudja, ágyú is döröghet, onnantól meg reggelig fél óránként nyöszörög... :?

thenus

Sziasztok!

Aztaaaaa, Nircee! Mekkora pocid van! ;) Biztos, hogy még egy hónap van hátra?

Giga, nem semmi estétek volt. Érdekes ez a hányásos sztori. Remélem nem ismétlődik meg.

Verna, ez a kompromisszumos dolog nagyon jól hangzik, csak sajna Lajuránál ez nem jön be. Vagyis néha, nagyritkán bejön, de legtöbbször tojik a fejünkre. Annyira makacs, önfejű, mint az anyja. :oops:
Flóra nagyon ügyi kiscsaj. :wink:

Henus, de jó, hogy végül jól éreztétek magatokat. Képeket majd kaphatunk?

Ma van apukám 60. szülinapja, amit itt tartottunk meg. Kerti grillezés volt, anyukám pedig tortát sütött. Apa annyira örült az ajándékoknak (kapott egy új számítógépet és egy Sára-Lajura képes pólót), hogy szegény szóhoz sem jutott. Eskü azt hittem elsírja magát. Olyan cuki volt.
Lajura egész nap anyukámon lógot, állandóan ment a mama-mama-mama. Eddig anyut is papának hívta, de ma elkezdte mamázni.

A jánynak amúgy megint van egy dudli ugyanabban a fülében, amelyikben múltkor. Szerintem megint furunkulus, úgyhogy éjszakára betadinos vattát dugunk bele. Ha nem fakad ki hamarosan, akkor vihetem megint a fülészetre. Szupcsi...

Majd dobok képeket.
Vendég

Bocsi a sok megint-ért... Fáradt vagyok...
Vendég

Sziasztok!

Hát, Lányok, én mondtam, hogy óriási a pocakom, nem üres nyavalygás, mikor azt mondom, hogy néha alig élek, és a létezés önmagában is elég teher. Most már nagyon nehéz ezzel a pocakkal, de az vigasztal, hogy még néhány hét és vége. Elvileg pont 1 hónap van hátra, de talán nemhiába érzem úgy, hogy bármikor megtörténhet a dolog. A derekam iszonyatosan elkezdett fájni néhány napja, ma este konkrétan akkorákat nyillalt, hogy majd' besz.rtam. Eddig csodák csodája megúsztam hátfájás nélkül. Aztán a szeméremcsontom is minden lépésnél nagyon fáj, érzem, ahogy mennek széjjelebb a csontok. És jó kis összehúzódásaim is vannak, meg egyre többször vannak konkrét görcseim, amik már fájnak. Érzem, ahogy Simi beékelődött, és nyom szét mindent. Úgyhogy már bármi lehet, persze még mehet ez 1 hónapon keresztül is, de nem nagyon hiszem. Csütörtökön sok minden kiderül, akkor megyünk Uh-ra. Én meg holnaptól elkezdem inni a málnalevél-teát, hátha az is segít. Én azért még megvárnám a jövő hét utáni hét péntekét, akkor lesz aug. 8, a 37. hét kezdtete, azelőtt nem szeretnék szülni. De AKKOR IGEN!!!! :D :D :D

Anyunak is ma volt a szülinapja, elmentünk mindannyian étterembe, persze a nevelőapám otthon hagyta Anyu ajándékát, úgyhogy miután elhelyezkedtünk a kényelmetlen padokon, szó nélkóül otthagyott minket, mert hazament érte. Mi meg vártunk rá 40 percet, addig persze nem rendeltünk, csak Marcinak. Udvariasság.... Persze, ha mi tettük volna ugyanezt, akkor már rég bekajált volna mindenki.... No comment.

Giga,
hogy veletek mindig történik valami!!!!!! :cry: Mi a nyavalya lehetett ez a hányás???? A lényeg, hogy nem lett komolyabb baj, és Bulcsú nem száradt ki. Remélem, nem fog már visszajönni ez a dolog! A dakotákkal meg nem lehet mit tenni, egyszerűen ők az urak ebben a hülye országban... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Gratula a forgáshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Henus,
majd tegyél fel képeket!!!!!!! Tök jó, hogy jól éreztétek magatokat!!!!!

Tüccs,
nyugi, neked is ekkora lesz a pocid a 2 emberkével!!! :wink: :lol: :lol: :lol: Uh ügyben sajna nem tudok segíteni.

Pilla,
szegény Kiscsaj, sokat szenved a fülecskéjével! :cry:

Na, ezt még elmesélem, aztán megyek aludni: a héten megint alakítottak Anyuék. Ugyebár mindketten fogyózunk a férjemmel, erre szerdán beállítanak 4 óriási muffinnal (a kedvencünk), és 6 szelet Mami-féle sütivel. Áááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!! Állandóan az önuralmunkat teszik próbára! És mikor mondjuk, hogy fogyózunk, akkor a válasz erre mindig az, hogy 1 szeletet nyugodtan ehetünk!!!! Miért nem lehet megérteni, hogy mi EGYETLEN FALAT SÜTIT SEM eszünk??????? Miért nem lehet ezt tiszteletben tartani????? Amikor meg ezt megjegyezzük, akkor megsértődnek. Ha meg Marcinak hozzák (aminek szintén nem nagyon örülök), akkor hozzanak 1 SZELETET!!!!!! Így akármennyire is vérzett a szívem, kidobtam az egészet. A röhej az, hogy alapban a családom nem is nagyon eszik édességet, Anyu állandóan fogyózik, a nevelőapám csak sutyiban, igaz, ő 150kiló, a nagymamám cukros, egyedül a nagypapám ehet amennyit csak akar, 83 évesen már megteheti. Szóval nem értem, hogy minket miért kell tömni. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
nircee

Jó reggelt!

Nircee, Nagyon jó, hogy ilyen következetesek vagytok a fogyózással. Engem anyós tömött állandóan édességgel, pedig az elrontott cukorértékeim miatt egyáltalán nem szabadott volna ilyesmit ennem. Amúgy gyűlölök minden édes cuccot, de a terhességem alatt baromira kívántam. Mondjuk én simán engedtem a csábításnak. :oops:
Töménytelen mennyiségű dinnyét is benyomtam, ami tudtommal csak víz meg cukor. Erre a párom mondja valamelyik nap, hogy az új fogyitrend az, hogy 5 napig csak dinnyét eszel. Állítólag 5 kilót simán leadsz, viszont hosszabb időt nem bír ki a szervezeted. Eskü ki fogom próbálni a nyaralás előtt, mert imádom a dinnyét.

Tegnap este magától kifakadt a furunkulus Lajura fülében, úgyhogy mégsem kell a fülészeten órákat várnunk egy vizsgálatra.

Az ígért képek, kollázs formájában:

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Pilla remélem nem lesz semmi Laura fülével...

Képeket tennék én, ha nem hagytuk volna itthon a fotómasinát... :? :evil:

Nircee, mikor olvasom a családi sztorijaitokat mindig Mézgáék jutnak eszembe... :lol: :lol:

Pimpoka, és Andi merre van???? :shock:

thenus

Sziasztok!
Szerencsére minden rendben volt az este folyamán. Valószínüleg egy gyors vírus volt ez a kiskrapeknál. :?

Nircee!
:shock: Méretes pocak. :wink:

Pilla!
Örülök, hogy Lajurának magától kifakadt a furunkulus a fülijében. :)
Kár, hogy ilyen piciben tetted fel a képeket. Alig látszik. :( Nem tennél fel 1-2-t nagyobban is?

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Nircee, nagyon szép kerek a pocid! És persze jó nagy :wink:
Mekkorára saccolja a dokid Simikét? Lehet, hogy ő is óriásbébi lesz?? :shock: :wink:

Giga, tényleg veletek mindig történik valami. Szegény Bulcsú, remélem nem lesz több hányás.

Verna, Lolót olyan rég láttuk...

Henus, kár hogy nem lesznek képek a lagziról :( de legalább jól éreztétek magatokat.
És gratula a szobatisztasághoz!

Hát a vacsi nagyon változó :? És ettől függetlenül, még mindig sokszor ébred, és sokat iszik Márk.
Kezdem rászánni magam erre a Junior tejre, de a dm-ben nem láttam csak a saját márkájukat, meg azt sem tudom por-e, vagy rendes tej.. Szóval Nircee, okosíts ki tej ügyben! Meg talán Bio-Karob port is vennék (kakaó helyett), de azt se tudom hol.. bioboltban?

Teszek fel egy képet. Márk kapott a nagyijától gumicsizmát, és Márk imádja. Hurcolja magával. Kár hogy most nem tudjuk felvenni..

Kép

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Köszi Henus.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pedig esküszöm, eddig nem voltak ilyen problémák, csak mióta terhes vagyok. :?: :?: :?:

Szantre,
Junior tejben a nagy dobozosak /Nestlé fém dobozos/ por alakúak, azokat vízzel kell összekeverni, a kisebb dobozok vagy a műanyag palackok folyékonyak, azokat csak ki kell önteni, és már ihatók is. Ezekkel az a baj, hogy piszok drágák, és max. 1 napon belül oda kell adni a maradékot felbontás után, a por sokkal jobban adagolható. Egyébként egyenértékűek.
Talán Nektek elsőre érdemes lenne venni 1 doboz kész tejet és azt odaadni 2 este, mert így olcsóbb, és ha nem használ, akkor a por sem fog, ami azért sokkal drágább (bár sokkal kiadósabb).
Én a port hideg vízzel keverem össze, úgyhogy utazáshoz is egyszerűbb, nem kell azon agyalni, hogy a maradékot hol hűtsem. A DM-es cucc az táp, ha azt adsz (mi kipróbáltuk, tök jó), akkor Márknak a 3-ast vegyed, de az sajna ritka. A Junior tej az Junior Milk-ként van írva, ha nem ezt látod rajta, hanem pl. Folgemilch, akkor az táp.
Tesco, Auchan mind tart junior tejet.
Én a Bio-Karob port nem ismerem, ha nagy ritkán adok Marcinak, akkor sima Nestlé kakaó port öntök a tejébe, vagy veszek Müllermilch kakót, és abból öntök bele egy keveset. Mindegyiket nagyon szereti, a léyneg, hogy ne legyen benne túl sok kakaó, mert az túl édes neki.
Haláli az a gumicsizma!
Dokibácsihoz csak csütörtökön megyek Uh-ra, addig nem tudjuk, mekkora Simi. De az első perctől kedve végig óriási volt a pocakom, és Simi sosem volt nagy baba, mindig az adott időpontnak megfelelő +/- 3-4 nap. Úgyhogy nem hiszem, hogy nagy lenne, a múltkori Uh-on azt láttuk, hogy a magzatvíz a sok, de Marcival is az volt. Inkább az lehet, hogy egyrészt én szedtem fel sok kilót, és abból a hasamra is ment jócskán, másrészt meg a szülés óta nem sikerült a hasizmaimat megerősíteni, így szinte 0 hasizommal kezdtem a terhességnek, így baromi hamar meglátszott az állapotom. Na mindegy, majd csütörtökön okosabb leszek.

Henus,
sajnálom, hogy nem lesz kép. :cry:

Pilla,
nagyon nehezen tudom megállni, hogy ne kajáljak össze mindenfélét, szerencsére az, hogy a férjem is fogyózik, sokat segít. Egyedül nem menne. Ezért is vagyok mérges a családra, mert elég nagy küzedelem árán tudom tartani a diétát, és óriási önfegyelemre van szükségem, hogy ne essek neki a finomságoknak. Az tartja bennem a lelket, hogy mindezt Simiért és a könnyebb szülésért teszem, és már nincs sok hátra.
A képek tényleg nagyon kicsik, alig látszik valami! :cry:
Örülök, hogy kifakadt Laja füle!

Kép
Kép
nircee

Kép
Vendég

Kép Kép
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Tappancs, először is nektek szeretnék gratulálni a gyönyörű babátokhoz!!!!!!!Nem semmi méretekkel jött a világra a fiatal úr. Gondolom, egyből 62-es rucikkal kezdetek :wink: Olvastam a szüléstörténetedet, jól megszenvedtetek mind a ketten. De az a lényeg, hogy jól vagytok. Nagyon tisztellek azért, ahogy beszéltél az orvosodról. A gátsebed szépen gyógyul? Vagy fáj nagyon? Írtad, hogy nagy lett.

Nircee, nem semmi a pocak méreted. Nekem jóval kisebb, de az is épp elég :wink: Le a kalappal előtted, ahogy a diétát viseled!

Csajok, most, hogy olvastam, hogy Nircee már szülni készül, pedig csak két hét van köztünk, kicsit elgondolkoztam, mi jövő hét után akarunk festeni, kórházi cucc nuku, gyerkőc cuccai még a padláson, most selejtezek ezerrel a szobában, annyi szir-szarunk van, kell a hely Sára ágyának....szóval kicsit le vagyok maradva??? :shock: Bár még 7 hete van elvileg Picúrkánknak. Aug utolsó hetében már jöhet, akkorra készen lesz minden :D

Tüccs, mi narancssárgásra, vagy a sárgának valamilyen árnyalatára festjük a szobát, ha kisfiú lesz, akkor is szép szín mindkettőjüknek. A bordűrhöz választunk majd színt, aug.8-án hozzák meg.

ilyet rendeltünk: a 257502 számú kiskacsás
http://www.gyermektapeta.hu/tapeta-bordur-kidsclub.html

Pilla, Giga, örülök, hogy rendeződtek a gyerekek gondjai(hányás, fülecske)

Szantre, nagyon cuki Márk a gumicsizmás képen, Sárika is nemrég kapott egy gumicsizmát, nagyon szeret a pocsolyákban ugrálni. A Börzsönyben ki is tudta használni, sokat esett az eső :?

Henus, gratulálok Szonja szobatisztaságához!!Sárikának eddig kétszer sikerült bilibe kakilni, mindig utána szól, hogy bilire, wc-be, miután már pisilt, vagy éppen kakil. De akkor éppen nyakon csíptem, mielőtt a rövidgatyóba nemt volna, és gyorsan bilire ült, volt nagy öröm, ő húzta le a wc-t, és édesen hajol, hogy töröljem ki a popsiját. Szóval azért mi is haladunk :D

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Én a Flór Ferenc 2008.-as topikból néztem át hozzátok, ugyanis segítségre volna szükségem.

Volt köztetek valaki, aki kért EDÁ-t? Én második babámat várom és szeretnék kérni. Ma sikerült is egyeztetnem az aneszteziológussal, de nem kaptam konkrét választ arra, hogy ennek milyen anyagi vonzata van. Ezek szerint ezt úgy kell értenem, hogy itt is mindenki ad amennyit gondol? És mégis, milyen összegben kell gondolkodjak?

Végigfutottam ezt az oldalt és mindenkinek gratulálok a már meglévő és az éppen úton levő gyönyörű gyerkőcökhöz.

Nircee: veled még akár össze is futhatok, ahogy az időpontodat nézem :wink:

Előre is köszönöm a válaszokat!
blenda

Pilla!
Köszi a képeket!
Nagyon jók lettek!

Szantre!
Márk édi a csizmában. :)

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Kicsit el voltunk foglalva mostanság, meló+házkeresés (ami nem halad :x ), nagyszülőlátogatás.... bocsi!
Ez utóbbiból teszek fel pár képet, most jöttünk haza anyuéktól, átruccantunk egyik nap a Vadasparkba Nyíregyházára. Lejártam a lábam minimum térdig, de megérte! Iszonyatosan jól éreztük magunkat, a csajok pörögtek ezerrel, Bogi már a kora miatt is élvezte, de nagyon meglepődtem, hogy már Roni is rákattant az állatokra... :shock: a tevének cuppogott, a póninak kiabált, a tengerimalacokat meg ki akarta szabadítani, rámarkolt a ketrecre, alig bírtuk lefejteni a kezecskéjét róla. Bogi meg az állatsimogatóban nem csak simogatott, hanem amikor az apja nem figyelt oda, meg is puszilgatta az egyik kecskegidát... és közölte, hogy "nagyon szejetem!". :lol:
Sokmindenre most nincs időm, elkezdtem visszaolvasgatni, de még van pótolnivalóm. :oops:

Tappancs,
neked ezermillió gratula a "picurikához"! ügyi vagy, nem semmi a sztori!

Itt van pár kép, és megyek is!

1. Roni reggeli önarcképe, már nem is nagyon látszik a hadisérülése a kaszkadőrmutatvány után, illetve megtanult a drágám "főzni", újabban utánoz, kavar minden csészében-lábosban-csetreszben ami a keze ügyébe akad - és etet minket azzal, amit "főzött" és közli mellé, hogy "hamm". itt konkrétan annyira röhögött közben, hogy képtelenség volt lefényképezni nyitott szemekkel:
Kép

2. ismerkedés az állatokkal
Kép

Kép

3. Bogi annyira elfáradt, hogy kiűzte Ronit a babakocsiból, és anyunak tologatnia kellett, míg ő aludt másfél órát. persze Roni nem bánta, így apuci csak vele foglalkozott.
Kép

4. aztán hazaindulás előtt még egy kicsit motorozott a nagylány. Roni meg a mamit nyúzta.
Kép

jók legyetek, puszi mindenkinek!
andibab

Blenda,
én sajna nem tudok EDA-val segíteni, de majd biztosan lesz, aki igen. Nem sokan szokták választani.
Lehet, hogy találkozunk, poén lenne! Bár meg ne sértődj, de én jobban szeretném, ha nem várnánk addig, és hamarabb megszülnék, konkrétan jövő pénteket szúrtam ki magamnak. Akkor már 37 hetes leszek, Marci is azon a héten született, és milyen poén lenne a 08.08.08-as születési dátum. Persze nem indíttatom vagy ilyesmi, Isten ments, ez csak amolyan lelki dolog. :D

Kép
Kép
nircee

Andi,
nem semmik a Lányok!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Nagyon jók lettek a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roni meg!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
nircee

Én most csak képeket hoztam, most kaptam meg párat az esküvőn készült képekből. Íme:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Helló!

Lesznek lagzis képek, csak el kell kérni.. A barátaink is ott voltak, és ők fotóztak. Úgyhogy ha megkapom, teszek fel... :wink:

Blenda, én EDA-t kértem, és a doktornőt konkrétan megkérdeztem az árról. Ő erre azt válaszolta, hogy mivel ez nem egy vállalkozás, nem is ad számlát, nem mond árat, de elmondta, hogy volt olyan is aki semmit nem adott, és volt olyan is aki bővebben megszámolta a kelleténél. Én egyébként egy 10-est szántam. Ez 2006-ban volt. NAgyon kedves volt a dokinő, végig velem volt. Délután 3-kor jött, és este 10:13-kor császároztak, ott is az ő biztató szavai segítettek nekem a legtöbbet. NAgyon alapos, lelkiismeretes, és nem utolsó sorban emberi.
Hát röviden ennyi. Tul képp rád van bízva menniyt adsz. Ahogy a pénztárcád birja. Szerintem. :wink: :roll: :)

Tiop??? :roll:

Pilla, jók a fotók. És hogy te mennyire hasonlítasz anyukádra!!!!! :shock: :shock:

Andi, hát előkerültél. HAláliak a lányok.... :D mint mindig... :lol: :lol:

Katica, nem vagy szerintem lemaradva az előkészületekkel. Innentől már csak ez az egy dolgod lesz. :wink: :D
Nircee jól megtervezte a szülést, aztán ember tervez....Simike végez... :lol: :lol:

Szonja ma egész nap alig volt itthon folyton csavirgázott. Délelőtt elment anyósommal soppingolni, addig én elkisértem a barátnőmet fej CT-re. Mire visszajöttem megint nem volt itthon, átmentek a dédihez. Ott megebédelt, hazajött bubikázni. Mikor felkelt már itt voltak anyuék,és elment velük Erdőkürtre a nagymamámékhoz. Onnan 8-kor jöttek haza, és fürcsi, alvás... Tiszta csavargyáros lett... :lol: El is fáradt rendesen, mert magától ment az ágyba betakarózott, és közölte, hogy "Szonna bubisik" :D

thenus

Jaj, de szép volt LOlo!!!! :wink: :D :D

thenus

Henus, ez jó! :lol: :lol: :lol:
Én szuperül megterveztem a szülésem, és pont emiatt lesz minden másképp. De nem baj, egyszerűen ilyen vagyok, szeretek mindent aprólékosan megtervezni, utálom a kapkodást és a hirtelen döntéseket. :wink:

Katica,
szerintem sem vagy semmiről lemaradva, bőven van időd, a barátnőm 1 nappal előttem van kiírva, és ezen a héten még a Balatonon nyaral, semmit nem pakolt össze, igaz, már vásárolt egy csomó babaruhát, meg van kiságy, de ennyi. Csak én vagyok ilyen elmebeteg, mint fent írtam, utálom a dolgokat a végére hagyni. Engem megnyugtat, hogy minden készen van, és már tényleg csak Simin múlik a dolog. :lol:

Verna,
Hű, Loló mennyire szép volt! És már kész hölgy!!!!! Rengeteget változott szerintem! Vagy csak régen láttam. GYÖNYÖRŰ!!!! És a ruhája!!!!! Hajjjjjjjj........

Kép
Kép
nircee

Flórának Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép
Vendég

Tusinak is Boldog Névnapot!

Kép
Vendég

Andi!
Jó kis képek a csajokról! :wink: Nagyon szépek!

Verna!
Ezek a szemek, és milyen szép göndör haja van Lolonak. :shock: :D

Kép
Kép
giga1

Lolónak boldog Névnapot!!!

Kép
Kép
nircee

Tusinak és Lolonak mi is boldog névnapot kívánunk!!!

Andi, Verna nagyon szépek a csajok!! Lolo tényleg sokat változott, olyan nőcis lett. Roni meg jövőre mehet iskolába, eszméletlen hogy fejlődik!! :shock:

Ichtus
köszi a gyermektapétás címet, megnéztem, hát dönteni nem lesz könnyű. Valami sárgás színen gondolkozunk mi is.

Szantre
Bio-karobport én is vettem, de nekünk nem jött be. Vagyis szerintem nem túl jó íze van, szóval nekem még mindig megvan a dobozzal. Elküldeném, csak fel van bontva.. Szóval én arra jutottam, hogy egy kis sima kakaó nem tud ártani a gyereknek, ráadásul még jó íze is van.
A gumicsizmás kép nagyon klassz lett!!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Juj, már hétfő reggeltől csak visszaolvasok...:D. Jó sokat termeltetek.

Vasárnap költöztünk vissza Vizsolyból, jó nagy hajtás volt, barackozás. 1800 fát kellett lecsupaszítani és eladni.

Vasárnap kell befeküdnöm a kórházba, hétfőn műtenek. Remélem gyorsan regenrálódok.

Sajnos az egyik dédi meghalt, holnap lesz a temetése, úgyhogy időm egy szál sem.

Majd csak jelentkezem már valamikor, azt hiszem, hogy csak kórház után.

Üdv Mindenkinek!

Pimpoka

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pimpo
egy kalappal neked hétfőre!!! Sajnálom a déditeket. Várunk vissza mihamarabb.

KépKép
tüccs

Helló!

Pimpoka!!! De jó, hogy jelentkeztél! :D A dédit sajnálom, :( és remélem hamarosan visszacsatlakozol... :wink:

Névnaposoknak Boldog Névnapot!

Hová tűnt mindenki??? :shock: :shock: Pl. hol van Tiop?
De mindenki be szokott jelentkezni kicsit, most meg semmi... :shock: :roll:

thenus

Sziasztok!

Pimpó, részvétem a dédi miatt.
De jó, hogy újra itt vagy!

Nircee, köszi a részletes választ! :lol: :lol:

Tüccs, neked is köszi a választ. Én még nem merek kakaót adni Márknak, mert a párom családja tele van allergiásokkal, és úgy tudom a kakaó is allergizál. (Bár azt még nem sikerült kiderítenem, mikor lehet bevezetnünk.. :roll: :oops: )

Verna, Loló olyan a képeken mint egy játékbaba, nagyon csini! :wink:

Ichtus, üdv itthon!! Nem kell kapkodni, a babóca biztos megvárja, hogy készen legyen a kiskacsás birodalma :) Nagyon jók ezek a bordűrök!!

Tusi, Loló, utólag boldog névnapot!

Mi strandon voltunk ma a Törpével, jól érzetük magunkat. Márk nagyon hamar megszokta a vizet, és már egész bátor volt benne, de az azért nem tetszett neki, mikor próbáltuk ringatni, úsztatni, mint annó a babauszin. Csak komótosan merigette a vizet az egyik edényből a másikba, menetelt a derékig érő vízben, nem volt nagy hancúr.
És kapott igazi fagyit! Nagyon tetszett neki! ;)
Teszek fel pár képet ;)

Kép Túrós palacsintával
Kép Emo Baby
Kép A szárazföldön

Kép Nyamm

Kép Fagyi

Na, még valami.
Már akartam kérdezni, hogy nektek szokott csöpögni az Aventes cumisüveg?? (Nem az itató.) Nekem már a második cumisüveg csöpög! :evil: Persze nem kezdettől fogva, de egy idő után elromlik, mintha elkopott volna a menet. Az igaz, hogy rengetegszer kell utántölteni (Márk cirka 3 liter vizet iszik meg egy nap :roll eyes: ), de azért az Aventtől jobbat várnék... !

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Voltunk ma 4D-s ultrahangon. Megerősítették, hogy egy kis Marci van idebent. Jó volt látni a kiskrapekot, habár nem sokat mutatott meg magából. De szerintem rám hasonlít! :lol:
Ja és a frász jött rám tegnap megint: Dani kiesett a kiságyából, hisztizett, hogy nem akar aludni, már nagyon késő volt és nem akartam kihozni, erre úgy gondolta, hogy majd ő megoldja... Hál' Istennek egy kis puklival megúsztuk. Úgyhogy este 10-kor szétszereltük a kiságyát. Aztán az lett a vége, hogy apával aludt a heverőn. Ma visszaszereltük a rácsokat, de négyet kivettünk belőle, így ki-be tud bújni és a leesésgátló is megoldódott.

Tappancs! Gratulálok nektek és sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Tüccs! Neked ki a dokid? Sajnos nem ismerem a dokit, akit kérdeztél.

Pimpoka! Szorítok neked! Biztos minden OK lesz!

Verna! Szép volt Lolo az esküvőn!

Giga! Sajnálom a nyaralást, viszont gratulálok Bulcsúnak a forgáshoz!

Nircee! Óriási a pocakod. Nem tudom mi lesz később, de én már most ki vagyok és elég kétségbeejtő, amit tőled hallok! Szorítok, hogy a 37. hét összejöjjön! Képzeld én is elkezdtem diétázni, egyrészt mert sokat híztam, másrészt a cukor miatt. Hát baromira nehéz, mert éhes vagyok. Nem csak nasizni vágyom, hanem tényleg éhes vagyok! Ma reggel már hétkor felkeltem inkább enni, ahelyett, hogy szundiztam volna még egy kicsit míg Dani elvan (kb 1/2 8-kor már nem lehet őt semmitől sem visszatartani), pedig volt vagy hajnal 2 mire elaludtam.
Tőled is egy kérdés: egy szobában lesz Marci és Simi?

Pilla! Jók a képek! Örülök, hogy meggyógyult Laura füle! Új szavak?

Ichtus! Rögtön az jutott eszembe, hogy Sárikánál biztosan már haptákba volt vágva minden ennyi idős terhesen. Vagy nem? Ilyen szempontból sokkal lazábbak vagyunk a 2. gyerkőcnél, szerintem.

Szantre! Jó a gumicsizma! Nekünk is van és, ha meglát egy pocsolyát, azonnal közli, hogy csimma felvesz. Na ezek után nincs menekvés, akár egy órát is eljátszik a pocsolyában. Én vettem neki esőkabátot és nadrágot is, úgyhogy a múlt heti rossz időben is rengeteget voltunk kint az udvaron.

Andibab! Azt szerettem volna kérdezni, hogy a csajszik rögtön egy szobában aludtak? Klasszak a képek.

Rakok fel képet a fiúkról, egy következő hsz-ben, iszonyú lassan tölt fel.

Mali
Kép
Kép
mali

Kép Én vagyok a kis királyfi...

Kép Apával a Duna-parton

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.4642.jpg[/img] A pancsizást nagyon élvezem az unokatesómmal

Kép Marci

Mali
Kép
Kép
mali

Sziasztok!

Szantre,
szerintem már adhatsz kakaót a srácnak. nagyfiú ő már! :wink: a Nesquick-et Bogi egy éves korától kapja, pedig ő is allergiára veszélyeztetett. egyszerűen csak hozzácsaptam a tápihoz / babatejhez / juniortejhez egy púpos teáskanállal. de akár a Macikávét is megpróbálhatod, azt is szeretik a törpék. nálunk ment a Biokarobpor is, egy éves kora előtt abból volt a "kakaó".

Mali,
grt a kissráchoz! és igen, nálunk azonnal egyszobában aludtak a csajok. az első pár éjszaka volt kicsit zűrösebb (talán 3-4), mert Bogi azonnal ébredt, ha Roni felnyekergett. olyankor én Ronit rendeztem, apuci meg 20 másodperc alatt visszaaltatta a nagylányt. de nagyon hamar eljött az az idő, hogy Bogi meg se rezzent, ha Roni felsírt, bár szerencsére már jó ideje végigalusszuk az éjszakákat, talán havi 3 alkalommal van éjszakai ébredése a kisebbik gengszternek. mi úgy döntöttünk, hogy sokkal egyszerűbb lesz, ha hamar összeszoknak. szerencsére igazam lett, mostmár van "csajsziszoba" ahová mi nem mindig mehetünk be, mert ők játszanak - bizony! Bogi szokta mondogatni, hogy "gyere Roni menjünk rendetlenkedni a csajsziszobába" :lol:

és nálam van egy alapszabály, miszerint a hálószoba nem gyerekszoba, az azért van, hogy én és apa pihenjünk, és némiképp együtt tudjunk lenni. ha esetleg valamiért felriad álmából a gyerek éjszaka, egy félórára-órára odavesszük magunkhoz (Bogi már jön magától) de mihelyst elaludt visszatesszük a saját ágyába. lehet, hogy sokaknak ez ridegnek tűnik, de próbáljon meg valaki úgy aludni, hogy a nagylányom táncol a veséjén-gyomorszáján... :P

most megyek, leragad a szemem, bocs, hogy nem írtam mindenkinek!
andibab

Sziasztok!

Tényleg kicsit eltűnt mindenki.
Én még mindig Anyuékkal harcolok, tegnap is beállított Anyu egy halom túrórudival, meg Kinder Paradiso-val, a Nagyim meg délelőtt hozott bolognai spagettit.... Persze "szigorúan csak Marcinak". Mikor meg Anyunak megjegyeztem, hogy azért kicsit figyelmesebb is lehetne, akkor megsértődött, hogy azért egy "köszönöm" jobban esett volna. Én meg mondtam neki, hogy bocs, de idehoz egy halom kedvencemet, amit nem ehetek, Marci is 1-1-et max, tehát hetekig itt fog velem szemezni a sok finomság, én meg szenvedek, mint a kutya, hát bocs, de ezt nem köszönöm meg. Lett is jó kis összeveszés, de nem érdekel, nincs energiám jópofizni, és tényleg rohadtul elegem van belőlük.

No, mindegy, ma voltunk Uh-on, Simi 2980g, tehát pont jó méretű, a gép szerint 36-4 napos, tehát egyáltalán nem óriásbébi!!! Én vagyok óriási, de ahogy a szonográfus is mondta, a pocak és a gyerek mérete között semmi összefüggés nincs, ez alkati tulajdonság, továbbá attól is függ, hányadik a baba.
Méhszáj zárt, de nem adom fel, én jövő pénteken szülni akarok!!!!!! Még 2 hétig van itt a dokim, mire visszajönne, már túlhordanám a babát, úgyhogy ezentúl nem kímélem magam, ismét megyek gyomlálni, lehet, apát is bevetem, ha hajlandó lesz rá. :wink:
Ja, és még egy jó hír: a szigorú diéta következményeként eltűnt a candidám, pedig volt belőle rengeteg!!!!! Úgyhogy csak van valami értelme.

Pimpó,
megy a drukk ezerrel, majd lenetkezz!!!! Részvétem a dédi miatt!!!! :cry: :cry: :cry:

Szantre,
ha fagyit kapott Márk (ami csupa tej, színezék és egyéb adalék), akkor nem értem, miért nem mersz kakót is adni neki???? Bocs, nem kekeckedni akarok, mert én is adtam Marcinak fagyit (míg ehettem), csak a logikádat nem értem. :wink: :D
A képek egyébként szuperek!!!

Avent,
nekem nem csepegett, csak a csőrös része, de az is ritkán. Most meg már jó ideje varázsitatót használunk, mert annak a legnagyobb az űrtartalma, és az sem csöpög, ha jól meg van húzva, illetve, ha a férjem nem felejti el betenni a szelepet. :roll:

Mali,
Gratula még egyszer Marcihoz!!!! A képek nagyon jók! Én is egy szobában fogom altatni őket, mert a legtöbb ismerősöm ugyanazt mondta, mint Andibab, hogy az első néhány nap nehéz, de utána sokkal hamarabb megszokják egymást, és onnantól nincs semmi baj. De ha nagyon nem bírják majd, akkor valószínűleg Marci Apával alszik majd, én meg Simivel a gyerekszobában, de ez csak nagyon végső eset. Én sem szeretem összekeverni a hálószobát a gyerekszobával, ebben is osztom Andi véleményét. Nálunk sosem volt gond az alvás, talán pont amiatt, hogy Marci az első perctől külön alszik.Napközben az más, akkor lehet együtt szenderegni.
Hát, nem könnyű ez a hülye diéta, pont mikor az ember terhes, és a fél világot összeenné!!! Én is folyton éhes vagyok, és az energiám is sokkal kevesebb, de belátom, hogy hosszú távon megéri. Kitartás hozzá!!!
Nem semmi Dani, nem értem, hogyan tudnak kiesni az ágyból, Marcinak is a nyakáig ér az ágyrács, lehetetlen ekkorát húzódzkodni! Vagy nem? :? :roll: :?:
Dani szereti a hintalovat? Én is gondolkodom rajta, de olyan drága, és attól félek, megvenném, és 1 nap után ráunna. Egyébként ezt hozná kistesó, de nem merem megvenni.

Kép
Kép
nircee

Nircee, szerintem a legtöbb gyerek szereti a hintalovat a ritmikus mozgása miatt. Szonja egy éve nem unja. Arra szalad, felugrik, kicsit lovazik, továbbmegy... Szerintem bátran vedd meg, nálatok nem fog kárba veszni, ha Marcinak mégsem jönne be, még Simi használhatja. :wink:
Amúgy tényleg baromi drága, nekünk egy réggebi tipusú IKEA-s van.

thenus

Sziasztok!

Thenus: köszönöm a választ. Én is így 10-15 között gondoltam, de örülök, hogy megerősítettél.

Nircee: a 08.08.-as dátumot én is kinéztem magamnak :wink: Na majd visszanézek, hogy Neked vajon bejön-e.

Mindenkinek további jó babázást és babavárást!
blenda

Nircee!

Daninak is a nyakáig ér a rács, de olyan laza, hogy a lábát simán felteszi rá, és valahogy hasmánt fekszik a tetején, de már lefelé ugye nincs hova tennie a lábát és potty...
Hintaló: szereti, de csak pár percig ül rajta. Habár hozzáteszem, hogy ajándékba kaptuk karácsonyra és túl nagyot vettek. Kb. most olyan magas Dani, hogy már kis segítséggel fel- és le is tud szállni róla.
Hálószoba: mi is a különalvás híve vagyunk abszolút. Csak reggel van egy kb. 10 perces együtt hancurozás hármasban(négyesben).

Nekem is mondta a szonográfus, hogy a cicim alatt van a popsija a babának. Ez azért érdekes, mert pont olvastam, hogy 21-22. héten éri el a méh a köldök vonalát. Mondtam ezt az ultrahangosnak és egyből az volt a válasza, hogy a 2. gyereknél azért egy kicsit másképp van minden.
A 2980 barátinak tűnik, ugye ilyenkor szokták azt mondani, hogy hízzon inkább idekint. Szorítok, hogy péntek legyen a nagy nap!

Mali
Kép
Kép
mali

Jó reggelt!

Boginak Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép

Ichtus, jó újra látni Téged! :wink: Szerintem nem vagy lemaradva az előkészületekkel, a második gyermeknél már lazábban veszi az ember lánya a dolgokat.

Andibab, csak ámulok és bámulok, hogy Roni milyen nagy. Szépek a lányok. :wink:

Verna, nagyon csini volt a lány az esküvőn. Hogy pózol a fényképésznek. Igazi csajszika.

Pimpoka, részvétem! Egy kalappal hétfőre!

Szantre, Lajura megszületésétől használjuk ugyanazokat az Avent üvegeket. Eddig nem volt velük gond. Csak akkor folynak, ha véletlenül rosszul csavarom rájuk a cumit. Viszont Laja már elkezdte szétrágni a szilikonokat... Na ott folyik...
Nagyon jók lettek a strandolós képek.

Mali, még egyszer gratula a kis Marcihoz, és kitartást a diétához.
Új szavak ezen a héten a kutya és a cipő. A kutyát érthetően a kimondja, viszont a cipő az cipi lett. Apukám vasárnap hülyéskedett Lajurával, többször elmondta grimaszolva, hogy fincsi, Laja meg jókat kacagott rajta. Na azóta mondja, hogy ÓCSÓ. Az ócsó = fincsi, de ezt nem tudom, hogy hozta össze.
Apropó, grimasz... Lajura egyre többet gyakorolja az arcmimikát. Néha egyáltalán nem odaillő fejeket vág, úgyhogy jó nagyokat nevetünk rajta.
Az Uh-os kép szuper lett, a királyfi pedig ügethetne erre a "hófehér" paripáján.

Nircee, sajnálom, hogy a család nem érti meg a diétás dolgot. Talán most, a veszekedés után. Bár nem sok esélyt látok rá... Ha eddig nem értették meg, valószínűleg ez után sem fogják.
Anyósom az édesség tiltások után, múltkor titokban tömte Lajurát Tic-tac cukorral, de lebukott, mert a lánynak adta a dobozát. Már nem szóltam egy szót sem... Úgyis letagadta volna...
Hintalovunk nincs, csak az FP zebra, de azt még a mai napig imádja a lány. Egy nap egyszer biztos, hogy ráül, és hajtja, mint az őrült.

Mi jól vagyunk, sokat medencézünk, mert a víz tegnap már 29 fokos volt. Amúgy semmi extra történés. Apa jövő héttől itthon lesz egy hónap szabin, aztán kezdi az új melót. 16-tól nyaralni megyünk, egy hétre. Röviden ennyi...
Vendég

BOGINAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pilla,
asszem igazad van...
Tegnap írtam sms-t anyunak, hogy ma üljünk le, és beszéljük meg, hogyan áshatnánk el a csatabárdot, mit várunk a másiktól,és mit tudunk mi tenni ennek érdekében. Erre ma, miután nem jött a szokásos időben, kérdeztem, mikor jön, a válasza az volt, hogy köszöni nem jön, majd holnap, ha nem zavar. Most úgy érzem, bőgni tudnék. Én nyitott voltam egy megfelelő kompromisszumra, és úgy érzem, egy félórás beszélgetéssel sokminden megoldódott volna, de ez a mai eset mutatja, hogy semmi esély rá. Elzárkózik a megoldás elől. Részemről akkor lezárva a dolog. Idejöhet, játszhat Marcival, de én nem beszélek vele a legszükségesebbeken kívül. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, a szívem sajog, de semmi energiám most állandóan jópofizni és azt találgatni, hogy vajon mikor miért fog megsértődni. 2 gyerek mellett meg végképp nem lesz időm mások lelkivilágával foglalkozni, főleg úgy, hogy előtte nem próbáltuk meg rendezni a dolgot. Csak tudnám, mivel sértettem meg ennyire, mert nem kiabáltam, nem veszekedtem vele, csak megmondtam a véleményemet őszintén. Bár igaz, megtanulhattam volna, hogy a családomban az ember minden lehet, csak őszinte nem....

Kép
Kép
nircee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?