Sziasztok!
Tényleg kicsit eltűnt mindenki.
Én még mindig Anyuékkal harcolok, tegnap is beállított Anyu egy halom túrórudival, meg Kinder Paradiso-val, a Nagyim meg délelőtt hozott bolognai spagettit.... Persze "szigorúan csak Marcinak". Mikor meg Anyunak megjegyeztem, hogy azért kicsit figyelmesebb is lehetne, akkor megsértődött, hogy azért egy "köszönöm" jobban esett volna. Én meg mondtam neki, hogy bocs, de idehoz egy halom kedvencemet, amit nem ehetek, Marci is 1-1-et max, tehát hetekig itt fog velem szemezni a sok finomság, én meg szenvedek, mint a kutya, hát bocs, de ezt nem köszönöm meg. Lett is jó kis összeveszés, de nem érdekel, nincs energiám jópofizni, és tényleg rohadtul elegem van belőlük.
No, mindegy, ma voltunk Uh-on, Simi 2980g, tehát pont jó méretű, a gép szerint 36-4 napos, tehát egyáltalán nem óriásbébi!!! Én vagyok óriási, de ahogy a szonográfus is mondta, a pocak és a gyerek mérete között semmi összefüggés nincs, ez alkati tulajdonság, továbbá attól is függ, hányadik a baba.
Méhszáj zárt, de nem adom fel, én jövő pénteken szülni akarok!!!!!! Még 2 hétig van itt a dokim, mire visszajönne, már túlhordanám a babát, úgyhogy ezentúl nem kímélem magam, ismét megyek gyomlálni, lehet, apát is bevetem, ha hajlandó lesz rá.
Ja, és még egy jó hír: a szigorú diéta következményeként eltűnt a candidám, pedig volt belőle rengeteg!!!!! Úgyhogy csak van valami értelme.
Pimpó,
megy a drukk ezerrel, majd lenetkezz!!!! Részvétem a dédi miatt!!!!
Szantre,
ha fagyit kapott Márk (ami csupa tej, színezék és egyéb adalék), akkor nem értem, miért nem mersz kakót is adni neki???? Bocs, nem kekeckedni akarok, mert én is adtam Marcinak fagyit (míg ehettem), csak a logikádat nem értem.
A képek egyébként szuperek!!!
Avent,
nekem nem csepegett, csak a csőrös része, de az is ritkán. Most meg már jó ideje varázsitatót használunk, mert annak a legnagyobb az űrtartalma, és az sem csöpög, ha jól meg van húzva, illetve, ha a férjem nem felejti el betenni a szelepet.
Mali,
Gratula még egyszer Marcihoz!!!! A képek nagyon jók! Én is egy szobában fogom altatni őket, mert a legtöbb ismerősöm ugyanazt mondta, mint Andibab, hogy az első néhány nap nehéz, de utána sokkal hamarabb megszokják egymást, és onnantól nincs semmi baj. De ha nagyon nem bírják majd, akkor valószínűleg Marci Apával alszik majd, én meg Simivel a gyerekszobában, de ez csak nagyon végső eset. Én sem szeretem összekeverni a hálószobát a gyerekszobával, ebben is osztom Andi véleményét. Nálunk sosem volt gond az alvás, talán pont amiatt, hogy Marci az első perctől külön alszik.Napközben az más, akkor lehet együtt szenderegni.
Hát, nem könnyű ez a hülye diéta, pont mikor az ember terhes, és a fél világot összeenné!!! Én is folyton éhes vagyok, és az energiám is sokkal kevesebb, de belátom, hogy hosszú távon megéri. Kitartás hozzá!!!
Nem semmi Dani, nem értem, hogyan tudnak kiesni az ágyból, Marcinak is a nyakáig ér az ágyrács, lehetetlen ekkorát húzódzkodni! Vagy nem?
Dani szereti a hintalovat? Én is gondolkodom rajta, de olyan drága, és attól félek, megvenném, és 1 nap után ráunna. Egyébként ezt hozná kistesó, de nem merem megvenni.