Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm Lányok!
leo50

Leo!Utólag :oops: Boldog Szülinapot!-ééés ++++++++++++++++++
Mó!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok!

Nem voltam errefelé mostanság, de nem is kellett sokat visszaolvasnom... :roll:

Leo,
sok boldogságot és az oly rég várt Babát kívánom Neked szülinapodra!!! :P +++++++++++++++++++++++++

Mo :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viktu, hogy állsz? (Lemaradtam :oops: )

Lois,
úgy látszik, "elírigyeltük" Babától a mensi-vacakolást...
(Az én 26 naposom most a 31. napon tart, még soha nem késett!!! A hőm magas, a reggeli teszt viszont negatív...(Viktu, az elsőt ellőttem, nem az volt a zebrás :oops: - tovább próbálkozom! :P ) AKKOR MOST MI VAN??? :roll: - ma van Apa szülinapja, uúúgy megleptem volna egy zebrás teszttel... :oops:

Baba,
írok privit, nehariii, behavazódtam :oops:

tillidian

Baba,
válaszoltam végre!!! :P

Lányok,
aki ráér holnap 14-15h között, kukkantson be a blogra, chateléssel fogunk kísérletezni!!! :P Gyertek!!!

tillidian

Till, pedig már azt hittem, hogy jó hírrel jössz! Boldog szülinapot apának!

Leo, boldog szülinapot!++++++++++++++++++++++++++++

Mó, megadrukk!!!

Viktu,+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szia Dalmi, remélem jót pihentél! :)

Beuról és Bubiról tudunk valamit? Eltűntek... :roll:

skrisz72

Krisz! Sajna nem csak ők tüntek el. :( Mereszt is. Ő sem válaszol semmire. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Háááát,
fránya piri megjött... :oops: -kénytelen leszek Apának más ajit kitalálni :? :cry: majd rajzolok valamit :? :lol:

Beu, Bubi,
reméljük, jól vagytok!!! És Mereszt is!!! (Reméljük, csak intenzív pihenés zajlik... :roll: )

Skrisz,
aranyos vagy, bár így lenne...az maga lenne a csoda :D
(Tudjátok, mi volt az érdekes? Eddig mindig izgulva, remegő kézzel tépdestem a teszt borítóját, most pedig annyira nyugodt voltam...sőt, félálomban mintha még két csíkot is odaképzeltem volta, és el is játszottam, és örültem is neki...és igazán nem is rázott meg, mikor lámpafénynél kiderült a turpisság...Na jó, monológ vége :D )

Holnap gyertek chatelni a blogra!

tillidian

Sziasztok!

Ugye a két hete (15 nap) kapott tüszőrepesztő szuri már nincs jelen az ember szervezetében? (igen, azért kérdezem, de pssszt....)

Köszi

Kép

Mó+++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!
8-10 nap a kiürülése (úgy tudom) és nagyon-nagyon ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Mó! Nincs! Drukk! +++++++++++++++++++++++++++

Leo! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
hanna30

Köszi Lányok!!! :) (MOST kezdtem ráizgulni a vv-re...)

Kép

Mó! Elhiszem. :wink:

Kép
hanna30

Mó - nagyon drukkolok!!!!!!!!!!
leo50

Sziasztok Lányok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy hallottam h augusztus 25-én nyit a Kaáli a szünet után, de a szünet alatt lehet időpontot kérni pl: Uh-ra szerintetek?

Kép
kata05

Sziasztok,

Leo, Mó, Viktu
+++++++++++

Leo,
Boldog szülinapot, így utólag is!:)
Vendég

Sziasztok!

Mó: :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viktu: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajnalban voltem IR kontrollon, holnapra meg is lesz az eredmény. Nagyon ügyes asszisztens volt ma, nem úgy, mint múltkor (ugye Babim? :roll: ), meg is dicsértem!!!! :P Holnap kell hívnom őket, hogy beszélhessek a drnőmmel, kell-e gyogyó.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Mó, jaj de izgalmas! Óriási drukkhegyek!!!! Ebből már lehet VALAKI!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo, továbbra is szorítunk neked!!!!++++++++++++++++++++++

Viktu, hajrá!++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli, remélem már nem kell bogyó! :lol:

Kata, szerintem kérdezd meg őket, mielőtt bezárnak. Vagy már szünetelnek?

skrisz72

Till, nem tudok napközben chat-elni, mert a tűzfalunk nem engedi. Pedig úgy kipróbáltam volna... :(

skrisz72

Skrissz:eddig nem szedtem gyógyszert rá, "hátha a diéta elég" alapon. De ha nem javult, akkor most már szednem kell. (hogy az októberi lombikig "megjavuljak") :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Halihó!

Mó! :D (így van , ez már nem a repiszuri!) Nagyon drukkolok!
Leo!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kata!Szerintem telefonos ügyelet lesz, de hogy időpontot lehet -e kérni?-passz... oda kéne csörögni-most-

Till!Fura, hogy nem lett kétcsíkos :shock: Majd a következő! :wink:(az enyém az lett,...na jóóóó csaltam, benyomtam egy ovitrelle-t :P )
Puszi! Remélem jó lesz a kontroll érték! :P

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu :lol:

skrisz72

Mó!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viktu,
majd a következő az lesz abból, amit küldtél! :wink: :P

Skrisz, és Mindenki!
Jól sikerült a chat! :) Igaz, nem voltunk sokan (5-en), de közvélemény kutatás következik:
Kinek jó inkább este? Vagy inkább hétvégén?

Egyenlőre belőttük a maiakkal a péntek du 2 órát, de bármikor máéskor is lehet! :)

(Puszedli,
csatlakoztam Hozzád, tennap úgy elöntött mikibá, hogy még :oops: )

tillidian

,

:lol: :lol: :lol: extra sok drukkot küldök a vv-hez++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

Kata: szerintem is érdemes odatelefonálni még előtte, hogy mi a helyzet.

Leo! Boldog szülinapot! Tudod: ez az oroszlánok hónapja +++++++++++++++++++++ (holnapi vv? vagy jössz velem szerdán? :-))

Puszedli! Reméljük, elég a diéta! (nem írok pluszokat, a Te inzulinodnak most mínuszok kellenek :-))

Viktu :) Korábban én is elhatároztam, hogy az ovitrelle után csinálok egy tesztet, csak hogy lássak már végre pozitívat is :wink: végül aztán ez elmaradt... Hajrá ébredés!!

Till, nekem jobb az este a chathez.

Babim, Hanna, Puszedli, Krisz, Leo, Bella, Till, Monic és akiket most nem soroltam fel: köszönöm szépen a drukkokat :lol:

Kép

Till,
nekem este is jó, meg hétvégén is. Pénteken 2-től meddig lesztek, mert én csak 3-4 óra felé érek haza?

skrisz72

,

én továbbra is drukkolok, gondolom szerdáig ólomlábakon jár az idő...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

sziasztok!

mó, leo, viktu: drukk+++++

leo: boldog szülinapot utólag is!

till: sajnálom a pirit :( nekem is jobb az esti chat.

puszedli: drukk az eredményhez.

rólam: ma voltam az eredményért, minden oké.

mindjárt rakok táblát.

kati
katica30

Kép
Kép

kati
katica30

Mó,
továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P

Leo, Viktu:
szintúgy!!! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok,
akkor betervezünk egy hétvégi esti chat-et is! :P
Mit szólnátok egy vasárnap estéhez úgy 7 körül? (Gondolom, szombaton Mindenki bulizik :lol: )
Ha nem jó, javaslatokat várok! :)

Katica,
köszi! :oops: (jóanyám szerint akár vetélés is lehet, jócskán késett és nagyon erős :roll: - nem szok' ilyet csinálni! :oops: )

tillidian

Jó reggelt!

Mó! Leo! Viktu! Nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Katica: orulok h nem talaltak semmit!

Leo: en is csatlakozom a jokivansagokhoz, es mielobb legyen egy baby az a jadnek!

Till: nagyon sajnalaom a pirit

Mó: kitartas!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek meg szep napot es nagy olelest kuldok!

amina
amina09

Sziasztok!

Vasánapi chat nekem ok.

Till, nem elkeseredni, neked is összedrukkoljuk a babát. :lol: Ugye, Mó? :wink:

Mó, Leo, Viktu ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica, de jó, hogy minden oké lett az eredménnyel. Folytatás?

skrisz72

Jó reggelt mindenkinek!

Mó, én szerdán fogok menni, kb fel 10-10 korul.
leo50

Leo, tesztet nem is csinálsz?

skrisz72

De csinalok azt is :-)
leo50

Szevasztok,

Gyors bekukk és beszámoló az itten Meforalozó, Leidenező brigádnak.
Most már 1 hete hogy megműtöttek, és itthon lábadozom.
Valljuk be azért sokat lendít a dolgon ha az államiból magán lesz.
A műtét mindösszesen 1 órás volt.
Sajnos a baloldali petevezetőtől meg kellett válnom, mivel az endometriózis több helyen is berágta magát illetve az elmúlt 5 évben hiába próbálták átjárhatóvá és kevésbé kanyargóssá tenni, szóval úgy döntöttek, hogy viszlát, mint további rizikófaktort eltávolítják.
Jobboldali petevezetőt a tetején szintén megrágta a büdös dög – endometriózis – de leszedték róla, szétnyitották és szuper átjárhatóvá tették. Így lett 1db jól átjárható gyerekcsúszdám. Méh szuper állapotban, rajta nem kellett semmit generáloztatni.
Szerdán már itthon is voltam. Étvágyam lassan már visszatér, de lassan olyan soványság leszek, hogy ideje lesz teherbe esni.
Trombózis szurit kaptam össz-vissz 5 napig.
Sajnos valamit sikerült beharapnom vagy már eddig is bennem bujkált, mert szombatra totál lerobbantam, de azóta szépen erősödöm.
Holnap már megyek dolgozni – privát sofőrrel oda, BKV-sel vissza- .
Az igazság az, hogy még fel sem fogtuk milyen kegyes volt a természet és milyen ügyi volt doktorom. Abban maradtunk, hogy ebben a ciklusban spontán örömködünk, de a következőben már inszem lesz, mert 2 évvel ezelőtt ezt elpuskáztuk és 3 hónap alatt összenőtt újra a petevezető. Most biztos nem futunk lukra, mert másképp nem is lehet.
Ami egy picit aggasztó, hogy a Meforaltól illetve az étvágytalanságtól – bár mindig eszem 5-ször – a héten már 60 kg alatt leszek és ezt a zsírhiányt már a szervezetem is érzi, 3 óránként vadul követeli a kaját, tehát csak minőségi étkezést folytatok.

Csók Farkasok
farkasok

sziasztok!
Farkasok, mielőbbi megerősödést, és mielőbbi babát kívánok neked! hajrá spontán! Ez a csúf endometriózis hogy miket tud csinálni! Hol operáltak?
leo, drukk!
Mó, nagy drukk!
katica, klassz, hogy ez is rendben!
puszedli, van már eredmény?
drukk mindenkinek!
nani72

Sziasztok!

Láttam a szép, hosszú táblázatot és benne az időpontokat. Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy ha szeptemberben megyek konzultációra, akkor mikorra kapok időt lombikozásra?

KépKép
charlott

Sziasztok!
Bocsánat, hogy így bepofátlankodok hozzátok, én is a Kaáliba készülök. A Krizsa doktorhoz szerettem volna bejelentkezni, de nem lehet. Ezért szeretném megkérdezni tőletek, hogy rajta kívül még kit tudnátok ajánlani?
Köszi előre is! :)
andisz

Gyors és önző leszek, bocsánat, de vendégeket várunk. Megjött az eredményem:

Glucose terhelés 0 perc 4.04 mmol/l 3.30 - 5.50
Glucose terhelés 120perc 4.11 mmol/l 3.30 - 5.50
Insulin terh 0 perc 3.68 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 120 perc 42.55 mIU/l

Tehát javult , mert 50 volt, de nem eleget, mert még ez is sok,.... :roll: Hívtam őket recept ügyben, vissazhívnak.

Drukkkkok mennek továbbra is, holnap jövök!

Kép

Kép

*puszedli*

SZiasztok,

ma nagyon sz@r napom volt. Annyira fájt a fejem már hajnal óta, hogy nem bírtam felkelni sem. Aztán jött a szédülés és a hányinger ami kitartott egész nap. Most kezd belém visszatérni az élet, de már este van...

Charlott,

én május 29-én voltam az első konzin a Kaáliban, június 12-én volt a punkció, 16-án a beülti és 28-án a babát igazoló vérvétel. Úgyhogy nem tartott sokáig, mondjuk én Szegedre jártam. :wink:

Mó, Leo, Viktu,

Mó, Leo,

holnap gyertek ám gyorsan a hírekkel! :wink:

Kép}
monic80

Móni: tényleg gyorsan lezajlott a lombik program nálatok.
Ment a pü. :-)

KépKép
charlott

Charlott,

válaszoltam :wink:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Leo! Nagyon drukkolok!! +++++++++++++++++++++++ Holnap én korán megyek, fél 8-8 körül, aztán még munkahely...

Hírekkel én csak este tudok jönni, napközben nem tudok internetezni. Igazából én az UH-t várom nagyon, szeretném azt tudni, hogy jó helyen van(nak).

Farkasok! Mindjárt írok privit!

Monic :( Jobbulást!

Andisz: szerintem itt mindenki ajánlja a saját dokiját. Én dr. Kovács Péterhez járok.

Charlott! A pesti Kaáliban 5-6 hónappal lehet számolni.

Krisz! Jóhogy, senki nem marad babátlanul :wink:

Kép

Mó - én is drukkolok nagyon!!!!

Andisz - szerintem kérdezd meg, h kinél van leghamarabb szabad időpont.....:-)

Puszedli - mit mondtak, ebből gyógyszer lesz?
leo50

Értem, köszönöm... Ezek szerint ott bárkihez megyek mindenki nagyon jó? Mert a Krizsát ajánlották, de hozzá már nem lehet menni, mert nagyon sokan vannak nála. Feltételezem nem véletlenül....
andisz

Mó, Leó!
Mindenem csuriban értetek!!!! :lol:

Till! :)
bocsika, nekem ez a pénteki chat sem fog menni, mostanság túl vagyok terhelve programokkal, de a nyugis őszi-téli estéken számíthatsz rám :wink:

Farkasok!
Együtt érzek endo-ügyileg, főleg, hogy érintett is lennék..gyógyszert nem is kapsz rá?? :shock:

Puszedli!
Hát ez tényleg nem lett sokkal jobb, de a gyógyszer majd szépen rendezi..mit fogsz kapni, Meforalt? Adimetet?? Kitartás a "hozzászoktatáshoz" :? ja, a múltkorira visszautalva a te cukrod tényleg szépséges :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok Lány-sereg! :P

Mó, Leo!!! 1000-rel+++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz! :P
Ez annyira jól esett!!! :P Köszönöm! (Természetesen Neked is "összedrukkoljuk"! :wink: )

Viktu, drága!
Télleg lemaradtam, :oops: hol tartsz? Nagyon+++++++++++++++!

Farkasok,
de jó "látni" Téged is! :P Örülök, hogy túlvagy a műtéten, gyorsan gyógyulj meg, és óriás -nem is kalappal, hanem-bödönnel szurk az inszemhez!!!!!

Charlott,
ha a pesti Kaáliba mégysz konzira, akkor 6 hónap múlva készüljetek lombikra...(mi tavaly júliusban konziztunk először, és egyből fel is vettek a januári listára...)

Andisz,
ha gyorsan szeretnétek "elindulni", akkor bízhatod a recepciósra is: ahhoz a dokihoz ad időpontot, akinél leghamarabb van hely...erről pedig már írtunk: a Kaáli egy "márkanév": nyilván a legkiválóbb orvosok dolgozhatnak itt, tehát bárkihez is kerülsz, jó kezekben leszel!
Ahogy Mó írja: mindenki a maga orvosát ajánlaná, és vagyunk itt szép számmal mindenik dokitól! :P
(Én tavaly direkt Kovács P dokihoz jelentkeztem be, kb. 3-4 hetet kellett várnom -, mert a barátnőm (akivel együtt küzdöttünk babáért) Nála lett babás, sokat mesélt a dokiról, és tényleg jól döntöttünk, megbízunk benne, és egyedül a lényeg!)

Lois,
sebaj, akkor majd összel jössz! :P

tillidian

Andisz, itt tényleg minden orvos nagyon profi, bárkihez is kerülsz. Valóban mindenki a saját dokiját ajánlaná, így kár is neveket kérned. :D Bíz a recepciósra. Sok sikert.

Puszi, mit mondott a doki?

Vérvételeseknek++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Andisz! Üdv itt! A csajok jól mondják. Minden doki szuper. :wink:

Leo! Mó! Kezem-lábam csuriban. ++++++++++++++++++++

Viktu! Készülj. :wink:

Angel! Boldog szülinapot!
Kép

Kép
hanna30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?