Sziasztok!
Nálunk sincs most semmi különös a 7vége miatt, igaz nem sokat vagyunk itthon. Tegnap anyósék voltunk ebédre, meg közben rendbetettük a kocsit kívül-belül, én már ugy meguntam a közepére, h ott is hagytam a párom, majd ő befejezi, mondjuk igyis ő csinálta a nagy részét.
Ma pedig kicsit sétálni voltunk, meg szintén rokonoknál. Most pedig még besegítek a programozási munkálatokba, ugyh megy a 7vége szép nyugisan.
Andi!
Igaz már beszéltük msn-en, de azért mégegyszer nagyon jó utat nektek, remélem minden jol sül el az út alatt, és kettesben is ki tudtok kapcsolodni. Mondjuk már vasárnap délután van, lehet haza is értetek? Milyen volt az út?
Évi!
Gyönyörű lett a kis Szasza szobája, nagyon szép a kiságy a szoba és a babakocsi is!
Hogy érzed magad? Remélem nem erősödtek a fájásaid, és Szasza baba kibírja még egy kicsit odabent! Majd jelentkezz, h mi van veletek! És nagyon fontos, h inkább pihenj!
Olgi!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!
Kriszti!
Jó utat nektek, érezzétek jol magatokat, aztán majd várjuk az élmény beszámolot!
Panka!
Emili szépen növekszik, csinos a kiscsaj. Néztem a képeket a blogon, azok alapján nagyon jol érezhettétek magatokat! Olvasni már nem volt időm az élménybeszámolód, de majd később azt is.
Anita!
Szupi h már ilyen szép méretei vannak Anna babának! Azért még te is bird ki egy kicsit, nehogy idő előtt kibujjon a baba, remélem minden rendben lesz!
Köszi az infot nekem is jól jön az családi pótlékos, viszont ha szept. 27-én lesz a baba expo pesten, akkor oda már biztosan nem megyünk, mert én szept.30-okt.6 között vagyok kiirva, ugyh pár nappal előtte már nem megyünk sehova, de azért köszönöm az infót!
Ja a szobáról képeket még azért nem tettem fel, mert még nincs berendezve, csak a fal lett kész! Addig viszont be sem rendezzük, amig nincs meg a szőnyeg, az vagy a jövőhéten vagy utána lesz meg, mert keressük a megfelelőt, aztán már be is tudjuk rendezni, mert a bútorok nagyrésze már megvan. De akkor teszek fel a falról
Zsuzsi!
Hogy vagytok? Hazajöttetek már? Milyen volt a balcsin? Pannikának hogy tetszett? Remélem ahol ti voltatok, nem volt olyan rossz idő mint amiket itt hallottunk, és tudtatok nyaralni normálisan!