Új privát üzeneted érkezett!

Lucuska, most már elárulhatnád ki a barátnőd.... vagy csak nekem nem esett még le? :roll:

Évi és
Kép
csongianya

Tündi! nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Kép
mongi

Tündi!
Sok Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!!!!

Linda!!!
S.O.S-ben kellenne tanács!!!!

Ma vittük Robit vissza a szemészetre mert napos száraz időben piros a szeme,dörzsöli,persze essős ídőben szép tiszta szóval doki bácsi ma nem látott semmit a szemén,mondta hogy valamire allergiás és írt fel szem cseppet,3X1naponta,de az a bibi hogy a betegtájékoztatón meg azt írják 2éven aluli gyerekeknél nem használható a szemcsep neve:Spersallerg szemcsepp,most merjek cseppenteni vagy ne?????
Mert a délutáni napsütésben újra elkezte dörzsizni a szemét és már pirosodott is

Kép

Kép
katlina

Lucuska!!!!!!!!!!
Üdv itt!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok! :D
Nem tudtm még mindent végigolvasni, majd holnap, de gondoltam, bejelentkezek addig is.
Jól vagyunk, tegnap voltam genetikai UH-on, és minden rendben. 337 gramm a becsült súly :D :D :D óriás :D És mocorog, sokat, úgy örülök neki. Egyre többet érzem, de főleg napközben, este nemigen, pedig ennyian mondták, hogy este aktívabbak. na de nem baj.
ma viszont olyan volt, mint amikor valaki csuklik, egész sokáig (na jó, relative sokáig) ütemes nem is tudom, hogy an írjam le, nem rázkódás, de nem is rúgás.
olyan szépek ezek a babócák a képeken :D mindegyik :D
Melinda: ez klassz, hogy egy orvosnak is ilyeneket mondanak :twisted: de végül minden rendben volt. :lol:
ja, nem is írtam, a mostani UH-on is azt mondták, hogy nagy valószínűséggel kiscsaj :lol:
holnap olvaslak tovább Titeket!
sziasztok!
Dóri
dhoora

Hali.

Dóri.örülök,hogy minden oké veletek :)
Bizti tényleg csuklik... :D

TÜNDI.NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!

KépKép
KépKép
cleo27

Szép estét Mindenkinek:)
Mégegyszer köszönöm a szíves fogadtatást :)
Először is Évi:az én legjobb és egyetlen drága barátnőm a Vali :D
Ma délután is vele voltunk vásárolni,ritkán adatik meg,hogy így kiruccanjuk,de nagyon jól eltudjuk tölteni az időt :) Ilyenkor csak Lucust visszük magunkkal,ő egy tünemény baba,szinte alig lehet hangját hallani :D És nagyon jól tűri az autózást,vásárlást.
Néhány szó magunkról:Én 32 éves vagyok,párom 37.Most vettünk kertes házat Abonyban,nagyban megy a felújítás.Sokkal több meló van benne,mint amire számítottunk :x Persze több pénz is :?
Én ápolónő vagyok a H.G Kórházban,habár oda nemigen megyek vissza.Párom a Szolnoki Rk-n dolizik,mint nyomozókutya vezető:)Azt már írtam,hogy 3 gyerkőcünk van,2 fiú és 1 Kishercegnő:)
Ha valamit akartok még tudni,kérdezzetek :lol:
Judit!Majdnem egyidősek a fiaink:)
Na azthiszem lépek gyorsan pancsizni,aztán tente:)Apának reggel korán kell kelnie,mennek kerítést csinálni :)
Mindenkinek csendes,nyugodt éjszakát kívánok :)
Holnap majd írok pár szót a gyerekekről is,ez lemaradt :oops: Na tényleg lépek :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Nagyon nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!!!!:) :) Nagyon aranyosak vagytok!
Jól sikerült a du-táni grill party.nem voltunk sokan ,csak a szűk család.

Ilyen szép virágokat kaptam :) Kép

És a tortácskám :) Kép

Judit,nektek is kellemes kikapcsolódást a balcsin :) Ott állítólag ma már jó idő volt :wink:

Évi,gratulálok a táskához :) :) Gyógypuszákat küldök Csonginak.És örülök,hogy unokatesódék már jobban vannak :) Majdcsak eltelik már az a 2hét,és mehetnek haza.

Dóri,akkor mostmár biztosan kiscsajotok lesz :)

Lucuska,megsúghatom ki a bnőd?Jók lettek a vonalzók :)
Vali a bnő,ha jól sejtem :P

Mindenkinek kellemes hétvégét,és csütörtökön jövök!Addig is vigyázzon mindenki magára és a csemetékre!!!![/b]

Kép
Kép
tundi24

Holnapra! :)

Réka Annáknak nagyon sok boldog névnapot! :)
Kép

Leventének és Mártikának pedig nagyon sok boldog 3.ik szülinapot! :) :)

Kép

Kép

Kép
Kép
tundi24

27ére Kép Lilcsinek nagyon sok boldog névnapot!!!

Kép
Kép
tundi24

Bocsi, a névnaposoktól,de nem tudom miért ekkorába rakta a képeket,nem kicsinyítettem őket pedig :(

Puszi!

Kép
Kép
tundi24

Katlina, ez a szemcsepp és tudomásom szerint az összes hasonló ilyen kis gyererkeknél ellenjavallt, mert szisztémás hatásaik lehetnek. Fejfájást, aluszékonyságot, szapora pulzust okozhat - de biztos ez is szerepel a betegtájékoztatóban.
gyermekszemésznél voltatok?
érdemes lenne megkérdezni a véleményét, mert ő írta fel a szemcseppet. /néha adunk olyan gyógyszert, ami gyereknek általában nem való, de ezt mindig alaposan meg kell fontolni/
azt elmondtad, h napsütésben van tünete Robikának?

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Levente, isten éltessen 3. szülinapod alkalmából!

Mártika, boldog szülinapot kívánok neked is!

Lucuska, akkor súgd már meg Valinak, hogy nagyon hiányzik, és írjon már ő is gyakrabban :wink: :lol:
Rendőrkutya nyomozó :lol: Hú, ez tök jól hangzik... :lol:
És most pillanatnyilag merre laktok?

Dóra, de jó, hogy minden rendben van! Biztos csuklás az amire gondolsz :lol: Hogy viseled ezeket a frontokat?
Én már nagyon rosszul :wink:
Már megint áll a víz a játszótéren, Csongiék megint beszorulnak a lakásba :?

Ja, jelentem semmi baja :lol:

Katlina, nem tudom, hogy ekkora babának lehet-e (szerintem lehet) valami homeós bogyót adni.... nekem nagyon allergiának tűnik...

Évi és
Kép
csongianya

Először is....

Kép

Dóri! Én is sajnáltam babirkát, mikor csuklott. Többször is 1 nap, elég sokáig, tényleg. De az nem baj, mert azt jelenti, érik a tüdeje.

Lucuska! És akkor hová mész vissza gyes után?

Évi, örülök, hogy rendben lesz a pici lány! Meg annak is, hogy Csongi is túl van ezen a fosós-hányós micsodán. Mostmár lassan többen estünk át rajta, mint aki nem :lol:

Katlina! Tanulás hogy megy?

Délután készülünk a Tescoba, remélem, addigra kicsit felvergődik az idő... :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Leventének és Mártinak nagyon boldog szülinapot!
:P

Kép
jaimee1

Köszönjük az Anna napi köszöntéseket! :P
Nem kapott semmit a drágám külön az alkalomra, csak sok sok extra puszit. Törli szemét száját.... :lol: :lol:

Lányok, hidegtálat honnan érdemes rendelni? Van valami tapasztalatotok? Egy jó kis nyári szalmonellát nem kérnénk vele....
jaimee1

Hali!

Köszi a köszöntéseket!! :) Estére megmutatom a nagylegénynek... mind!

Márti! Boldog Születésnapot! :D

A két Anna nevezetű leányzónak is nagyon boldog Névnapot kívánunk! :D

A tegnapi nap fénypontja pedig, hogy Dév elkezdet kúszni... előre! (viszi mind a 10 kilóját ... kész csoda!) 8)
szilbee

Levente és Márti, boldog szülinapot kívánunk nektek!
Dávid neked gratulálunk, csak így tovább!

Kép

Réka éjjel egy kis cirkusz után 6 órát aludt egyfolytában! A kiságyában!
(a tejet le kellett fejnem a kimaradt szopik miatt)

hozattam anyatejgyűjtő zacskót: 4200 Ft-ot fizettek érte :evil:

Kép
pimelinda

Leventének és Mártikának Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok! :) Kép Kép

KépKép
diÁcska

Levente.

nagyon sok boldog születésnapot

Kép

Mártika.

Isten éltessen szülinapod alkalmából

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Levente, Márti!

nagyon boldog születésnapot kívánok!

Annáknak nagyon boldog névnapot!

hamarosan jövök én is mert tegnap vége lett a gyakszinak aztán most még pihenek, s utánna itt vagyok veletek együtt.

puszika

Kép
kbernadett

Levente!Mártika!
Sok Boldog Névnapot kívánunk!!!!!

Réka Anna!
Boldog Névnapot!!!!!!!

Linda!
A Hetényiben voltunk a 3.-on,ott Pap Ádám nézte meg a szemét hogy kimondott gyerekszemész-e azt nem közölte velünk senki!
Mondtam neki hogy napos ídőben jön neki elő,de ez is csak azóta mióta begyuladt a szeme,és hát ügye pénteken kezett kivírulni az ídő így még mikor odaértünk a szeme is szép volt!
Mondta hogy akkor biztos allergiás valamire és ír fel szemcseppet
Hát ezt írta!
Esetleg tudnál ajánlani valami jó szemészorvost akihez magánba is vihetnénk,mármost nem bíznám a véletlenre,mert hát ma is elég csúnya lett a szeme

Kép

Kép
katlina

Lilcsinek Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk!!!!! :) Kép

KépKép
diÁcska

Lilcsi!

Boldog Névnapot!!!
:)

Kép
szilbee

Nóri: Lilcsinek nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Jaimee: mi Csüllögtől rendeltünk már, meg a ph-ban is onnan volt több alkalommal állófogadásokon, meg Coop boltokban is lehet venni salátáit... szerintem finom.

Katlina: mi jövő héten szerdán megyünk elvileg egy jó gyerek szemorvoshoz: Dr. Paxy Klára: 30/968-50-26, csak magánrendelése van. Nekünk többen ajánlották őt.

Kép

Kép
szolkata

LILCSI.

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK
Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Lilcsi, nagyon boldog névnapot kívánunk!

Puszi neked!!

Erika és Réka

Kép
jaimee1

Köszönjük mindenkinek a köszöntést!!!
Visított Lili, hogy ez mind az övé :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lilcsi drága, Boldog Névnapot kívánunk Neked!

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Lilcsinek sok boldogságot kívánunk névnapja alkalmából!

Kép

Katlina, Paxy doktornőt én is ajánlom. Keressétek fel, mert nem csak allergia okozhat fényérzékenységet.

Mi alig aludtunk valamit. Babuci egész éjjel nyűglődött :cry:
kezdek hulla lenni :(

Kép
pimelinda

Lilcsi!
Sok Boldog Névnapot!!!!!
Kép

Tel.számot köszönjük!
Holnap hívom ídőpont ügyben!

Nóri!
Tanuok ám ezerrel :wink:

Kép

Kép
katlina

Ditke!
És őt helyileg hol lehet megtalálni?????

Kép

Kép
katlina

szilbee

SZilbee! Leventének nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

ELin! Lilcsinek boldog névnapot! Kép

Kép
Kép
mongi

Katlina: szerintem én... a Tabánban van rendelője a Pizza kert belső oldalánál (szóval be kell menni a Tabánba), de nagyon kedves volt a telefonban, elmondta.

Kép

Kép
szolkata

Köszönjük szépen a további köszöntéseket is!! :lol:

Tegnap sütöttem tortát is. Noname, de Isteni finom lett, ha akartam volna, biztosan nem sikerült volna ilyenre :lol:
Piskóta, vajas van.puding meg banánkarikák és kész.

Szilvi! Jók a képek (csak kicsit furcsa a sorrendje, volt, amit láttam vagy 8x, volt, amit 1x)! Jó lehetett a buli.

Kép
Melinda Rékájának boldog hófordulót!!!!

Mi még mindig itthon :cry: Tolódik az utazásunk...nem garantálom, hogy szombaton ott leszünk a talin.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Megnéztem! (Mondjuk már kismilliószor végig néztem Levente végett.) Minden kép csak egyszer szerepet! Viszont végtelenítve van az összeállítás... Lehet azért láttad olyan sokszor u.azokat a képeket.
szilbee

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de Lilcsinek én is nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

Évi és
Kép
csongianya

Móning!

Szilvi: A fotókkal én is úgy jártam először, ahogy Nóri, de ma reggel már okés volt, meg tudtam nézni mindet. Mennyi ajándék, fincsi torta....Csodaszép szülinapja volt Leventének! :P Anyósod tiszta Dorka! :D :D

Nóri: Tortához gratula!

Linda: Boldog hófordulót!

Rékámnak új heppje van, fel akar állni térdelésből. Liheg, zihál, erőlködik, izzad...aztán persze puff, eldől.
jaimee1

Erika! Olvastam a hivatalos oldaladon is!! Ne félj, nem sokára te fogsz lihegni :lol:

Tejcsivel mizu?

Amúgy elárulom, a piskótám azóta sikerül, mióta a te recepted szerint csinálom :wink: És mi a különbség? Az, hogy a felvert fehérjébe cukrot teszek. Ezt eddig 1 receptben sem olvastam....

Lilinek meg 2. éjszaka száraz a pelusa....de most nem akarom egyenlőre levenni róla, megvárom, milyen hatással lesz rá a bölcsibe visszatérni.....szól-e dadusának, ha menni kell, délben becsurgat-e és ilyenek....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Megvan az ídőpont!
Szerda
8:45,tényleg nagyon rendi volt a telefonban!

Nóri!
Számlalszám változásnál csak a szerződést kérik a tb-nél???

Fényképek nagyon jók!

Réka!
Boldog hófordulót!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Katlina! Nekem, mint gyesen lévőnek a MÁKhoz kellett mennem, mert az odatartozik. De gondolom, a TBnél sincsen másképpen. :roll: De ha tudod a számukat, egy telefont mindenképpen megér...nehogy te is le legyél tolva, mint én :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mano!
Dávidnak! Utólag is nagyon boldog születésnapot!

remélem most már mindenkit felköszöntöttem :oops:

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Na, tegnap fél 10-kor hazaértünk. Marci Anyuéknál van Fehérváron. Azt mondják semmi gond vele, persze hiányzik... olyan fura nélküle a lakás :) Készülünk kifesteni a szobáját, új szőnyege is lesz. (Jut eszembe! Tudja valaki, hol lehet kapni útmintás szőnyeget? ahol méretre szabják! A Dr Padló jutott eszünkbe csak, ott megnézzük.)

Hétvégén jó időnk volt, húgomékkal együtt, grilleztünk a teraszon. Strandra nem mentünk mivel biztos kihűlt a víz...
Most hogy mi eljöttünk a Balatonról, persze már jön a jó idő!

Nóri! Lilcsinek sok-sok boldog névnapot kívánok!! Kép

Jamiee! Akkor Réka már biztosan hamar fel fog állni! Egyébként Marci is 8 hónaposan állt fel először, a kiságyába kapaszkodva. Meg is van örökítve :)

Lucuska: párodnak érdekes lehet a munkája! Milán tényleg majdnem egyidős Marcival. Majd írjál a gyerekekről is, hogy milyenek! A másik fiadnak nem kreálsz vonalzót?

Később majd jövök,

puszi
judit_79

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Tiszta Rubint Réka ez a lány :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Nóri: Te is tojnázzá'! :lol: :lol: Mindkettőnknek nagyon tetszett! :D

Judit: Sajnos méretre szabottat nem tudok. Diego esetleg? Dr Padlóban is lehet.
jaimee1

Judit! Esetleg nézzétek meg az Obiban is...mintha rémlene réges-régről :roll: .....hátul balra, ahol a padlószőnyegek vannak, nem elöl a darabszőnyegeknél.

Erika...kmmmm :oops: ...rajta vagyok. Már egy csomót letöltöttem, a pilatestől a zsírégetőig, válogathatok. Szóval már csak az elhatározás hiányzik :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Haza értünk,nagyon jó volt egy kis pihenés!
Máté egy kicsit nyűgös volt,szegénynek nagyon szokatlan volt a hely!
Nem lehetett letenni a földre mászni,mert a stégről féltem hogy lemászik és bele esik a vízbe,vagy bele megy a kis kezébe a tüske!
Úgy hogy szenvedett mert már a kézben fogást is megunta a három nap alatt!!
De ennek ellenére teljesen jól éreztük magunkat!
Majd teszek fel fotókat!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?