Új privát üzeneted érkezett!

Bosek!

Remélem hatott az alvás és elmúlt a migrén...ismerős a szitu...a férjemnek szokott több napon át tartó migrénje lenni :cry:

Jim!

Basszus...ez nem a férjed éve :( (kivéve Martin születését :wink: )
Remélem több rossz már nem történik veletek...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Judit18,
Esztinek jobbulást!!!

Linocs,
Én is hallottam a hírt, szomorú nagyon, hogy ilyen megtörténhet.
Nekem még nem olyan drasztikus módszerrel csinálták, mert nagyon fiatal terhesség volt.
Ja, és nyugodtan adjál rózsaszínet a lánykádra, abban is gyönyörűűű!

Panny,
utólag is boldog névnapot! Hogy ünnepeltetek?

Pepike,
Köszi az együttérzést, napról napra jobb!

Mzx,
NINCS NAGY ORRA ERIKNEK! Nagyon helyes kisfiú!!

JuditK,
Ínycsiklandóan néznek ki a kaják, és a sütik is!!! Hmmm, még reggel van, de már tudnék belőle enni.
Nagyon édes a Levi kép is.

Jim,
Részvétem :cry:

Az elmúlt éjjel kb 3 órát hagyott aludni a lányom. Ki vagyok akadva. Nem értem hova lett az én jól, és sokat alvó kislányom már több mint egy hónapja.
Arról nem is beszélve, hogy iszonyúan szúr a szemem a fáradtságtól, és még most kell a nagyobbikkal is játszani, gyúrmázni, főzni, stb.
Ha nem javul hamarosan a helyzet felhívom a dokinkat, hogy adjon valamit neki :(
Vendég

Márti,

Neked akartam még írni, hogy komolyan őszinte részvétem a banya miatt. Bírka türelmed lehet, én már tized-ennyiért felrúgtam volna anyóst. Csodállak.
Vendég

Tegnap mikor lefeküdtem akkor jutott eszembe, hogy Kmanna is anna :!: :oops:

Tehát!
Kmanna, nagyon boldog névnapot kívánok neked! Jobb megkésve, mint soha. (remélem mást nem hagytam ki - Pannyt köszöntöttem)

Mzx!
Ezek szerint így kell csinálni (mármint a testsúlykontroll-t). Miért nem eszel akkor mikor Eriket eteted? Nekem pont az a bajom, hogy még ha nem is akarok enni, vagy nem vagyok éhes, és Levit etetem akkor én is eszek :oops: :(

[size=12]Kacika! Kmanna! Aranykavics!
Hétfő vagy csütörtök a jó nekem. Mikor és hol talizzunk????
[/size]

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Linocs!
Hogy ez nekem nem jutott eszembe :!: :?: :wink: (a füdőkádban etetés)
Úgy utálok felmosni, mert rögtön az első evésnél az etetőszék körül fellelhető a menü. Úgy érzem mindig feleslegesen dolgozok. Pedig már az ételdobálásról leszoktattuk Levit. Nagyon sokáig csinálta. Hiába volt bármi szép szó, hangos szó, kézreütés - ránknézett és a szemében a "csakazértiseldobomhaafejetektetejéreisálltok" nézéssel elhajította az ételt. Vagy egyszerűen megfogta a tányért az egyik szélénén és nemes egyszerűséggel felemelte. A tartalom jó esetben az etetőszék tálcáján landolt, rossz esetben meg....
A rózsaszín szerkó nagyon jó, Fruzska mindig nagyon szépen van felöltöztetve. Olyan kis(nagy)lányos. És még cipője is van...Nimónak nincs. Szóval ahogy már írtam Fruzsi még mindig csúcs. Amúgy Levi is olyan húzott szemű, és a korkülönbség is egészséges köztük. Mit szólsz?

Ja és valaki kérdezte a fenti képekről hogy akkor most a felső az Nimi-e. Nem ez mind Levi. Szerintem mostmár nagyon különbözőek. Egyik sötétbarna hajú, szemű, másik szőke hajú és kék szemű :lol: :lol: :lol: Márcsak egy kislány hiányozna barna hajjal kék szemmel, vagy szőke hajjal barna szemmel... :lol: :lol:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemet: húúú, én is készülök már lelkileg arra, hogy a lányunk majd mindent le fog dobni, mert már most úgy érzem, hogy nagyon tudja a lány, mit akart, és próbálgat minket hol vannak a határok. (persze, biztos nem tudatosan...) Szóval igen, amikor már tudatosak a babók, akkor igen, elindul a határfeszegetés...
Köszi a dicséreteket, majd átadom Fruzskának, ha felébredt ;) Háááááát, az a helyzet, hogy Kölyök már jelentkezett a fiacskájával...
Viszont Fruzska nagyon érdeklődő, és nagyon szivesen ismerkedik. Én meg ugye próbálom minél kevésbé ráerőltetni a magam akaratát, szóval őrajta múlik minden ;)
(no meg hát azon, hogy egyszer Ti jöttök Pestre, vagy hogy mi menjünk Kecskemétre :) )
linocs

Linocs!
:D :D
Természetesen ők döntenek! Hál Istennek, már nem azok az idők vannak, amikor még más szempontok voltak a döntőek....

Levivel tart még a harc, de már Nimó is kiköveteli magának a figyelmet. Egyre jobban...már csak akkor alszik el kint, ha tologatom a babakocsiban. A szobában meg ált. cicin.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

linocs

és egy metálos, klasszikusos, ébrsztős:
http://www.youtube.com/watch?v=OGnAzkh9kn0
linocs

Kacika,Linocs!

Mi volt a szomorú sztori?Lemaradtam :? .....Hiradóban volt?

Kacika!

Hogy hogy ünnepeltünk??...basszus az én áldott jó alvó gyerekem pont a névnapom estéjén elhatározta hogy nem alszik...este 9-től fél 12-ig altatgattam(etettem,ringattam,cipeltem..stb..)mire végre elaludt sajna már apa is elaludt :oops: :oops: :oops:

Judit(k)!

Ne is mondd...már előre rosszul vok az evés körüli tzakarítgatástól :cry:
Már mindkét srácom szépen eszik egyedül és"tisztán"...majd Olika kezdi előlről :wink:

Kmannának is Boldog Névnapot!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Csak egy sütirecept erejéig!
Lehet ismeritek, akkor tárgytalan.
1 pohár kefír, 1 pohár kristálycukor, 1/2 pohár olaj, 2 pohár liszt, 1 vaníliacukor, 1 sütőpor, 1 tojás. Összekeverni közepes tepsibe tenni, gyümi rá és megsütni. Gyors és finom.

Nálunk most ez van, gondoltam megosztom veletek.

Panny!
:D Tudnak időzíteni!

Kép
Kép
tündérmanó27

Linocs!

Kösz h megírtad.
Nagyon gáz... :(

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Tegnapra minden Annának, Anikónak, Pankának nagyon boldog névnapot kívánok! :)

Jim, részvétem. :(

Linocs, Botka manónál ez az aktuális kedvenc. http://www.youtube.com/watch?v=XwFMqTkMHvg
Végtelenítetten felvettem a telefonomra, mert erre hajlandó ordítás nélkül elaludni kb. 5-10 perc alatt. :wink: :lol:

Juditk, nem semmi a kaja-, és sütimerénylet ellenünk. Mindjárt éhen halok, pedig az ebég még várat magára... :roll: :oops: :wink: :lol: Nagyon tetszik Leviről a bandzsi-dagi fotó! Olyan igazi kis csibész arca van! És nekem speciel nagyon tetszik mindkét fiad! :wink:

Márti, banyát én már nem bírnám idegekkel. :evil: Baromi jó a tűrőképességed!

Mzx, szerintem sincs nagy orra Eriknek. Botkáé is ilyesmi. Pont azt néztem valamelyik nap, hogy azt valószínűleg tőlem bírta örökölni. Nem baj, majd egy kis sminkkel optikailag kicsinyítem neki..., ugye Jim??? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mni, milyen volt az esküvő? Hogy éreztétek magatokat? Lilla élvezte?

Évi

KépKép
kvaszeva

Panny, akkor nem lett sikeres a tegnap este..., na majd ma hátha sikerül bepótolni. :oops: :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Ételdobálás: mi egyszerűen sokáig nem adtunk neki tányért, csak olyan étellel, ami nem volt gáz, ha kiömlik. Ezen kívül kapott egy pár játékot a tálcára, azokkal elvolt, vagy mesét olvastunk neki. Bár állítólag nem jó, ha evés közben elvonjuk a figyelmét, de tapasztalatom szerint az evés és az étel nem kötötte le Eriket sokáig, így akkor mindenki "szórakoztatására" jött a rendetlenkedés. Valamit mindenképpen dobálnak, így legalább a játékot dobálta. Azt a stratégiát követtünk, hogy amit ledobott, azt nem kapta vissza, így pár sírás után már sokkal kevesebb volt a ledobált játék. Egy időben aztán lekötötte az, hogy egyedül próbált enni, de mostanában megint nem. :(

Kép

Kép
mzx

Niki!

Lillának ma tartjátok a névnapját?Ha igen akkor Boldog Névnapot neki :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Boldog névnapot az Anikóknak, Annáknak és Lillának! :)

Kvaszévi, neked vagy nincs nagy orrod, vagy jó a sminked! :D :wink:

Kép

Kép
mzx

Köszi nagyon aranyosak vagytok, de nem most tartjuk a Lillát. Mi július 11-én tartottuk. :) Az sem volt rég, de azt hiszem a hivatalos február 16-án van Julianna napján, de az túl közel van a szülinapjához. :)

KépKép
KépKép
mni

JuditK,
Nekem a kettő közül talán a csüt. jobb, de a többieknek a hétfő, azt is meg tudom oldani.

Szerintem valami játszótér lenne a legjobb, ott a nagyok tudnak rohangálni, én ugyanis mindenképpen vinném Pétert, csak így tudom megoldani.

Asszem a szimferopol téren téren van egy játszó, az elég jó. De pl. a Jakó mögötti játszót is most újították fel....Nos?

Kmanna, bocsi, tényleg Neked is most lehetett a névnapod, utólag is Isten éltessen. :lol:
Vendég

Niki,
Akkor utólag is boldog névnapot a kis Lillának! :D
Vendég

Talisok: most akkor mikor és hol lesz? Elméletileg jó időt mondanak...
Ha tényleg sikerülne gyorsan végezni az iparosokkal, akkor tényleg megjelenek! :)

Juditkecskemét, Laura alig alszik, úgyhogy amikor Erik eszik, akkor közben Laurával is foglalkoznom kell, mert nem sokat van el egyedül, és estefelé már nagyon nyűgös :(. Erik most éppen a "nem vagyok hajlandó egyedül enni" korszakában van, úgyhogy van, hogy az ölemben van Laura és úgy etetem Eriket. Nincs több kéz...

Kép

Kép
mzx

Mzx!
Péterem már három és fél is elmúlt és nála is előfordul-utóbbi időben egész gyakran-, hogy "nem tudom ezt egyedül megenni, anya, etessél meg", és akkor bizony ha a lány ébren van, és sír, akkor ő jön az ölembe, és úgy etetem Petit... :? Úgyhogy kitartás!!!
Vendég

Nagyon köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést!!! Panka nevében is :D
Nagy családi banzáj volt, mert négyen vagyunk Annák, anyukám és mamim is, szóval szupi kis nap volt a tegnapi, tele kajcsikkal, ajéndékokkal, sataratta...

Potyka nagy-nagy gratula a hatalmas Danigyerökhöz!!!!

Judit, Kacika, Kavics,
nekem inkább a csütörtök lenne jó, játszó vagy a főtér és utána fagyizós-játszós, vagy bármi..Panka úgyis a babkocsijában lesz :) vagy nem :)

KépKép
kmanna

Halihó!

Először is nagyon sajnálom, hogy mi nem megyünk a talira, de mindenkit az őrületbe kergetnék egy pesti úttal. Majd legközelebb! Így is álandóan azt hallgatom, hogy nem tudok a fenekemen megmaradni, és különben is miért kell annyit autózni a gyerekkel... stb. Na jó valamilyen szinten megértem mindenki paráját, de Grétire jobban vigyázok, mint a szemem fényére!!!

ANNÁK, ANIKÓK nagyon boldog névnapot!!!

POTYKA
Hatalmas gratula! Jó egészséget, sok boldogságot és rengeteg tejcit kívánok!

Kvaszéva
Neked van nagy orrod? Mit mondjak én?! A párom annak idején mindig azt mondta, hogy reméli, hogy a mi gyerekünk nem az én hatalmas görbe orromat fogja örököli! Na de ezt majd meglátjuk, mert ennyi idősem még az enyém sem volt görbe!!

Panny
Sajnálom, hogy a tegnap este nem úgy sikerült, ahogy Ti elterveztétek. Tessék minél hamarabb bepótolni!

Juditk
Csodállak, hogy két gyerek mellett is ilyen kajákat, illetve sütiket "dobsz" össze!!
Levi és Nimi igazán zabánivaló szerintem, olyan tipikusan abba a kategóriába tartoznak, hogy az ember legszívesebben megharapdálná Őket! A hamvas őszibarack fonnyadt valami a pofijuk mellett!!!

Mzx
Erik tisztára úgy néz ki mind az egyik kolléganőmnek a kisfia, ugyanilyen huncut a mosolya!

Jim
Add át részvétem a férjednek! Sajnos tudom milyen érzés elveszíteni egy embert!

Bosek
Mi újság, jobban vagy már?

Márti
Anyós-pajtás odaköltözött hozzátok?

Pété
Hát nem semmi, hogy most kevesebb a súlyod, mint mielőtt terhes lettél! Mondjuk, amikor nekem már egy dinnye volt a pocakom, Te még akkor is topmodellnek néztél ki. Olvasva a soraidat, fellelkesültem, hogy most én is elmegyek sétálni Grétivel, amit tegnap meg is tettem, hát mit ne mondjak egyből azt dobta ki az agyam, hogy kisétálunk a temetőbe, ami oda és vissza is 1-1 és 1/4 óra séta volt.

Mni
Nem semmi, múltkor mozi, most meg esküvő! Hogy bírja ezt a kiképzést Lilla?

Kép
tand

Sziasztok!

Kis késéssel boldog névnapot Kmanna, Panka és Panny!
Linocs, jó az a rózsaszín cucc, a sapka különösen tetszik. :D (A talira mi is rózsaszínbe öltözünk. :D )
Niki, nagyon aranyosak a kutyás képek Lillával és hogy milyen csinik voltatok az esküvőn!!!
Rima, főkukkoló :lol: , gyere gyakrabban!
Pété, az album: www.gyermekeink.fotoalbum.hu
Eszterxx, ezt nem értem, amit a taliról írtál: "Valószinű az utolsó ilyen nagy találkozó, a többin már mások lesznek."
Sajnálom, hogy rosszul bánnak Apukáddal! :cry: :cry: :cry:
Jim, részvétem a férjednek!
B.márti, hát nem tudom, hogy bírod!!! :shock:
Pepike, hát te sem jössz??? :(
Juditkecskemét, :evil: :evil: :evil: a kajás képekért! :lol: Kinek volt szülinapja? Még sok boldogot neki!
Tündérmanó, ki fogom próbálni a sütidet, jól hangzik. (Privit megkaptam. Küldöm. :))

Anya, ne fotózz, hanem vegyél már ki innen!
Kép

Most azért sem vigyorgok!
Kép

Végül egy videó Vikó legújabb tudományáról :lol: :
http://www.indavideo.hu/video/Rugolab_
Vendég

Kacika, Kmanna, Aranykavics!

Akkor legyen csütörtök, és szerintem is játszótér lenne a legjobb. Kb. délelőtt 10-11 óra. Nektek hogy lenne jó az időpont?
Amúgy csak halkan megjegyzem, hogy mellettünk 3 házzal van a falusi fagyizó és ott van egy kis mini játszótér. Persze szívesen megyek máshová is. Az Arborétum játszóteret is ajánlanám, mert ott azért el lehet bújni szoptatni. Meg nem mellesleg nagyon szép a környezet is. Na?

Tand!
Azért tudtam összedobni a kajákat mert volt gyerekfelügyelet, ugyanis vendégség volt nálunk. Igaz az egyik sütit két nappal előtte dobtam össze csütörtökön, a levest és a pogit meg a káposztasalátát pénteken, a lecsós szeletet, meg a másik sütit szombaton. Szóval csak aprádonként ment nekem is :D :D
Köszi a kölökbókokat. Jól esik. Tényleg olyan az arcocskájuk, hogy majd kicsattan, mindenki szívesen dögönyözi. Viszont a Te Gréti kislányod is gyönyörű, mikor először meglestem egy másik topikban, azt gondoltam, hogy ilyen kislányt képzeltem el álmaimban magamnak. Dús barna erős szálú hajjal...tündéri pofival.(ilyen még a Bosek kislánya, meg Lilla, meg Mézgombi hajasbabája).
A többi baba is nagyon szép persze :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is tudom sajnos milyen elveszíteni fontos személyt az életünkből. Tudod Apukám a kórházba vonulásom előtti estén halt meg, reggel meg mentem abban a tudatban, hogy nemsokára császármetszéssel világra hozom Nimót. :cry: :cry:

A sétátok akkor tényleg megvan. Sajnálom, hogy az úticél a temető kell hogy legyen :cry: :cry: :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nahát Zsu!!!
:shock: :shock: Vikó milyen ügyes!!!! Mi ehhez képest sehol nem vagyunk. Ezek szerint ő hamar mászni is fog. Levi annak idején 9 hónaposan kezdett mászni. Már úgy volt hogy a gyógytornászhoz viszem. El is vittem, az közölte, hogy jöjjek vissza pár nap múlva (akkor adott időpontot) és akkor nagyon megmasszírozza. Készüljek fel hogy nagyon sírni fog. Amúgy nagyon lenézően nézett Levire. El is döntöttem hogy nem viszem. Erre pár napra rá elkezdett mászni.. :lol: :lol:
Ja és nagyon édesen vigyorog Vikó, örül a tudományának... :lol: :lol:

Ferinek lesz holnap a szülinapja, nekem meg pénteken. Egy évben születtünk pár nap különbséggel :lol: :lol: :wink:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... highlight=

Ha anyós problémával küzdötök szívesen látunk benneteket újonnan nyitott topikunkba :D
Vendég

Sziasztok!

Most csak rövid leszek.

Potyka,
gratulálok, nagyon sok örömet kívánok Nektek! :D

Annáknak, Anikóknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Majd még jövök.

Melinda

Kép
melinda80

Csak gyorsan írok, Kmanna, és JuditK, akkor legyen csüt.
Az arborétum nekem is tetszik. Mindenki meg tudja oldani???

Nekem ha délelőtt, akkor minél hamarabb, 9-10 lenne jó, ha du, akkor 3-4, inkább utóbbi. Na?
Vendég

JuditK, akkor Boldog szülinapot Nektek!!!!!
Vendég

Kacika!
Nekem a délután nem jó, mert Levi 5-ig alszik. Nimi meg este sűrűbben szopik, szinte óránként. Délelőtt 10 volna jó, esetleg kicsit korábban...
Köszi a köszöntést előre!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

húú de ügyes Vikó! nem semmi, holnap élőbemutató?remélem végül tudtok jönni

most néztem csak meg valamiért a fényképalbumot, Zsu igazán tök jó fej vagy, hogy ilyen szépen megcsináltad és frissíted, köszi!!!

KépKép
judit18

Helló!!!

Először is Jimm!
Részvétem a férjednek más nem is hiányzott nektek, ha lesz időd és lelki erőd majd írj , jó????

Bosek!

A fejfájás iszonyatos dolog, én tudom.
2 napja most is küzdök vele, csak egy a baj hogy ne vagyok fejfájós tipus de ez most nagyon kicsinál! Szédülök a fájdalomtól!!!!!!!!Egy baj van hogy ilyen utooljára tavaly júniusban volt mikor Liza a pocimban volt. :shock: :?
Nagyon remélem hogy nem sikerült túl jól a házassági évfordulónk! :roll:

Judit 18!

Egy Árkádos taliba én is benne lennék, ha nem vagyok tolakodó!:roll:

Kiszazsu!

Nagyon jók a képek, édes Vikó ahogy ki kukkant és találóak a mondatok is !
Ari vagy hogy hiányolni fogsz, de most nem megy, viszont tarthatnánk valamikor egy minitalit ha gondolod!?

pepike

Kép

Kép
pepike

Helló Mamik!
Lenne egy kérdésem.
Ti babátoknál 3,5 hónapos kora körül nem volt változás az éjszakai alvási szokását illetően?
Kicsit beparáztam, hogy a gyermekünk, aki eddig 5-6 között ébredt, rászokik a 3-4 körüli teljes felébredésre. Nemcsak felsír, hanem totál felébred és 2 órán keresztül fent van, nem akar aludni, stb. (Persze ilyenkor Anyukája sem alszik.)
Remyénykedtem, hogy csak az oltás, frontok, stb. miatt van ez, de már 1 hete "elromlott".
Tudom, hogy nem nekem szól, de köszönöm az Anikós névnapi köszöntést! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép estét!Bambi

Kép
1bambi

Ja, és bocs, nem kértem engedélyt eddig tőletek, hogy csatlakozhatok-e hozzátok néha-néha.
Csatlakozhatok? Kérdezhetek néha az "időben pár héttel előttünk járó babák mamáitól"?

Kép
1bambi

Sziasztok!!!!

Köszönöm szépen, elmúlt a fejfájás, hála a reggeli kétadagkávéegyszerre módszeremnek, igaz egész nap hányingerem volt tőle, de a mekis kaja helyretett... :oops: :oops:
Ma voltunk motorkázni: Zsámbék, Tatabánya, Tata, haza. Nagyon király volt, legalább hat kiló zsír lesült rólam.. :lol: :lol:

Tényleg ne haragudjatok, hogy most is csak ennyit írok, de hegyekben áll a mosogatnivaló, kénytelen vagyok nekiállni...

Linocs, Apocalyptica nagyon ott van, ez a kedvenc számom tőlük (a Sandra Nasic-es verzió) !!!

Kmannának és Pankának szintén boldog névnapot!!!

Na akkor holnap élőben folytatjuk!

Szasztok!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Zsámbéki romtemplom:
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

1Bambi!
A napokban tárgyaltuk az alvás-nem alvás témát. Ekkor én egy tök jó cikket tettem fel, hivatkozás formában. Természetes, hogy 3-4 hónapos koruk körül van egy ilyen szakasz. Nagyon sok inger éri őket, nem tudják feldolgozni. Meg egyre jobban meg akar arról is győződni, hogy a szeretett személy "az Anya" nem tűnt el, és ott van vele. Ha eddig jó alvó volt szerintem akkor ez átmeneti, de olvasd el a cikket. Nem tudom pontosan mikor de a héten volt ez téma.

Pepike!
fejfájás :(

Bosek!
Szép a kép!!
Most nézem hogy Blanka már 5 hónapos is elmúlt :shock:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Találtam képeket a neten a Szent István Parkról.
Javaslatom a következő: ahogy belépünk a főbejáraton a Pozsonyi út felől, és elindulunk a Duna felé, úgy a park Duna felőli részén mind balra, mind pedig jobbra van füves rész. Én javaslom a jobb oldali részt, mert ott egyrészt kevesebben szoktak lenni, másrészt ott árnyékosabb délután.

Két kép ehhez:
Ezen a középső rész, és a bal oldali füves terület látható:
Kép
Ezen pedig a jobb oldali füves terület látható (na ide javaslom a gyülekezést)
Kép

Még azon gondolkodtam, hogy milyen nehéz lesz majd az elsőként érkezőknek, akik esetleg nem ismerik (fel) a többieket, és minden babakocsival érkezőt (amiből pedig van egy-kettő olyan kettő környékén a parkban ;) ) leszólítanak... Hogy oldjuk meg ezt a problémát? Vagy ez lesz az első "cselendzs" (challange = kihívás) ?
linocs

Bosek! Most én mondom, hogy ejnye-bejnye, itt jártatok a szomszédban és nem jöttetek felénk!!!! :twisted:

Zsu! Nem semmi Vikó! Hogy levagyunk maradva! Mi még csak a fordulásnál tartunk. Ezt a héten kezdte, de azóta alig egy pillanatot van háton és már a következőben hason is van. :D
Milyen képet láttál Nikiékről?

Jim! Részvétem a párodnak! Mi jöhet még rátok???

Linocs! Nagyon jól áll Fruzsinak a rózsaszín. Sajnos nekünk is a legtöbb cuccunk ilyen, ezért ha látok egyéb színű csajszi ruhát egyből elcsábulok. Pedig gondolhatod, hogy nálunk mennyi lányruha van. Ha egyáltalán nem vennék akkor is lenne mibe öltöztetnem Borókát. Csak nem bírok ellenállni a gyerekruháknak. :(

Pepike! Gyanús vagy nekem!!!! Én nagyon nem bírom a fejfájást. Már ha érzem, hogy tompul a fejem beveszek valamit, mert utána nagyon szarul tudok lenni. Hányingerem lesz, feszült vagyok és ez senkinek sem jó.

Remélem holnapra elvonulnak az esőfelhők! Itt ugyanis zivatar van. :evil:

Kép
Kép
Kép
petramama

1bambi
Én "szerencsére" nem tudok semmit a nem alvás témában segíteni, mivel Grétinél nem jelentkeznek ezek a problémák!

Juditk
Így már értem hogy tudtál sütni-főzni!

Bosek
Mekis kaja, kirándulás!? Igazán kirúgtatok a hámból!

Pepike
:evil: :evil: :evil: :evil: Fejfájás! :evil: :evil: :evil: :evil:
Nekem ilyenkor az algopyrin nagy haverom, próbálkozzál, hátha Te is jóba leszel vele!!

Zsu
:shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon ügyi Vikó! Mi még csak átfordulni sem tudunk (igaz hason feküdni sem szeret Gréti, na meg nem kis súlyt kell megmozgatnia :wink: )

Petramama
Nálunk is esik már (na meg villámlik és dörög is). :?

Tényleg lányok Ti miben altatjátok a piciket? Hálózsák, takaró? Rövid ujjú, hosszú ujjú body?

Kép
tand

Tand! Alvás: melegben rövidujjú bodyban, hűvösebb időben vékony hosszú ujjú rugiban és mindkét esetben takaróval, ha nagyon meleg van, akkor vékony pléddel.

Na, én elteszem magam holnapra. Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
petramama

Na, ilyen sem volt még, hogy én legyek az első!!! :lol: :shock:

Nem tudok aludni, ritkán van ilyen. Gyorsan nekiállok mosni meg ilyenek.

Szerintem én az elsők között leszek a talin, mert hamarabb megyünk, be akarok nézni egy bababoltba a Visegrádi utcában.

Tehát: világoskék háromkerekű babakocsit keressetek, amit dagadt szőke anyuka tol. :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Tand!
Nekem van egy remek technikám. A pólyát altta hagytam és nem hajtom rá Nimóra, hanem a tararót a pólya középső megkötőjével rákötöm. Hálózsákban megsülne, egy body van rajta, az időtől függ, hogy hosszú vagy rövid ujjú.

Talisok!Érezzétek jól magatokat! A képeket alig várjuk!!!

Linocs!
Szerintem már képekről felismeri egymást mindenki, nem igazán van olyan akit még nem láttunk képen :) :)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Petramama, Juditk
Köszi az infót az alvástechnikára vonatkozóan.

Bosek
Azért nem tudsz aludni, mert izgulsz a tali miatt?

Mindenkinek jó szórakozást a talihoz! Várjuk az élménybeszámolókat, illetve a képeket!!

Kép
tand

Linocs, ha itt vagy, SOS: ugye a park mindkét oldalán is van bejárat? Mert ha a főbejáraton mennénk, Alexa felismeri a játszóteret, rögtön megrohanja, és esélyem sincs eljutni hozzátok. :roll: Oldalról talán nem tűnik elsőre fel neki, hogy hol vagyunk. :?

Bosek, különös ismertetőjel. :shock: Noooooooormááááááááális????? :wink: :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

JuditK, ok, mi szerintem odamegyünk 9 körül, aztán majd jöttök. Nekünk kb legkésőbb fél 12 kor lépni kell haza, mert Peti dél körül eszik, és fél 1-1 közt alszik.
Ja, és ugyanígy altatom és is a lányt, pólya alul, csak a miénk tépőzáras. Azt vagy rárakom, vagy nem, attól függ milyen idő van.

De jó a mai talisoknak, kicsit irígykedem. Kénénk majd sok-sok képet.

SZép napot Mindenkinek!
Vendég

persze kérnénk :oops:
Vendég

Sziasztok!

Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Legközelebb nem ússzátok meg nélkülem, azaz nélkülünk!! :wink: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Vissza: Várandósság