Sziasztok Lányok,
Kata: tök jó ajándékot vettél a barátnődnek!! nekem nagyon tetszik!!
Évi: vigyázzatok magatokra, pihizz és picit próbálj megnyugodni!! gondolom kapsz utrot 1000-el! én is azt kaptam , amikor 1* volt egy barna foltom! babák: kapaszkodjatok nagyon!!!
Monic, Némóka: jobbulást nektek!! folsav első 12 hétben fontos a mindenféle bababetegségek elkerülése végett, utána akkor, ha a vasatok nem elég!!
Dita: jobbulást neked is! és ne legyen lelkifurid, ha aludni , pihenni szeretnél! a szerevezeted tudja, h mire van szükséged, és most neked a legnagyobb szükséged a pihire van, h a babád tapadjon!!! autón se izgasd magad, persze sok pénz, de nem tudsz mit tenni. vagyis lefestetitek.
Ancsi: sajnálom, h megjött! de ne adjátok fel! beszéld meg a dokival a stimu nélküli inszemet.
Boni: nagyon szép a szoba, nagyon fickós a sok kék miatt! és nagyon csini a pocid!!!
mi elég sokat pihiztünk a hétvégén!
pénteken ettem egy kis kolbászt (vagyis nem is volt az kicsi!
) olyan beteg voltam! ilyen még nem fordult eddig elő velem!
szerintem nem ízlett a PiCzinkének.
vas reggel viszont nagyon mocorgott PiCzinke, még az apja is érezte! nagyon boldog volt, h érezte 3 rúgását is! de vas egész mozgékony volt, mert még a moziban is rúgott párat, majd este lefekvéskor is ,,elköszönt,,.
vas juhtúrós sztrapacskát akartam csinálni és én balga a reszelt krumplira ütöttem a tojást (pedig tudom, h egyesével kellene külön tálkába!) , hát a 2. tojás tök záp volt, tiszta fekete! mindent dobhattam ki a kukába! kicsit voltam csak ideges!
ma reggel úgy ébredtem, h azt hittem, h vas van, de rá kellett jönnöm, h tévedtem.
szép napot mindenkinek! és végre süt a nap!!