Csajok Nőkről tud valaki valamit?[/quote]
Hanna!
Köszönöm, hogy hiányoltál!
Júl. 12-én elköltöztünk az új házikónkba, ami rengeteg energiámat felemésztette, és a be- majd kicsomagolás, intézkedés sok időbe telt.Netünk sem volt, mostanra sikerült elintézni. De most már látom az alagút végét. A gyerekszoba kész, már csak képek hiányoznak a falról, nem tudom lesz-e még időm beszerezni. Babarucik kimosva, vasalva a szekrényben várakoznak. Az én csomagom is lassan kész, már csak a bőröndbe kellene bepakolni.
Pénteken voltam UH-on és NST-n. Minden rendben volt. Kb. 2,4-2,5 kg volt a kislányom súlya. Az NST-n meg sem akart mozdulni, eléggé szomorú voltam, a szülésznő ott nyomkodta a hasamat, tapsolt, kevés sikerrel. Ennek ellenére, hogy ilyen kevés aktivitást mutatott a leányzó, jó eredmény született. Holnap megyek megint NST-re, remélem most aktívabb lesz a leányzó!
A jövő héten matekból vizsgázom, nagyon rendi a tanárom, mert hozzám alkalmazkodik. Most írtam neki levelet, hogy mikor menjek, mert már nem szeretném halogatni. Tanulni már úgysem tudok, mert az a kevés dolog amit elvégzek úgy lefáraszt, hogy nem tudok a tanulásra összpontosítani.
Sajnos annyi lemaradásom van, hogy nem tudom most pótolni, ezért elnézést mindenkitől, akinek most nem írok!
Hanna!
Zsebi nagyon gyönyörű! Gratulálok hozzá!
Zöldi!
Gratulálok a félidőhöz! Szép pocid van!
Boni!
Látom még Ti is egyben! Hogy vagytok? Hogy bírod az időt, a fekvést, az alvást ill. nem alvást, úgy egyáltalán? Az én orvosom azt tanácsolta, hogy a teát a betöltött 37. hét után kezdjem el inni, és a homeos bogyókat is.
Fókica!
Ti már ennyi idősek vagytok!
Gratulálok!
Igyekszem jönni! Szép estét mindenkinek!