VÉGRE VÍZSZINTBE VAGYOK!!!!!!!!!!!!!
Reggel baromi jól indult a napunk, az egy napos kocsi meg lett karcolva, de nem gyengén!
Ma bejártuk a fél világot, hogy mi legyen vele, vettünk matricát, körbetelefonáltuk az ismerősöket aki ért hozzá, de elég mélyen van a karc és hát rögtön 50.000 pluszköltséggel indítani! Kész voltam.
A szomszédéknál is folyt az élet. A kerítést amit a férjem segítségével csináltak a srác dübében fogpiszkálóra aprította, úgy kiszaggatta a helyéről, hogy öröm volt nézni. Valami front lehet.
Kimentünk nővéremékhez. Volt ámuldozás, mivel meglepi volt mindenki számára a kocsi. Tök jó volt, mert a kapuban várt minket simán elmentünk mellette és nem vett észre.
Elvittük őket is anyuékhoz, jött Vivien a kislánya és Kitti a nagylánya. Ezzel csak annyi gond volt, hogy ha ők is jönnek a nővéremtől nem lehet szóhoz jutni, pedig ő azért többször látja anyut mint én. Én egy évben jó ha négyszer, ő meg van, hogy hetente négyszer. Na mindegy mondta anya lehet hogy lejönnek jövő héten a férjével. A kertipartyra nem megyünk mégsem, mert kicsit fáj a pocóm, a derekam majd leszakad már reggel óta. Alig vártam, hogy hazaérjünk végre.
VICKY
Ha esetleg most nem sikerült - ami persze lehetetlen - akkor iratsz fel te is egy adag orált két adag kúpot és a délit beveszed ennyi. Én igy fogom! Amúgy Zsuzska fára mászott, nehéz dobozokat emlegetett, és egy fia utrót nem használt sem ilyet sem olyat és lám ott a kis buborékja. Tényleg jövő héten megy uhu-ra ő is!
LINACSKA
Mi is Dunakeszin voltunk a nagy madaras tescoba.
Apa nagy erőkkel válogatott az autós matricák között, jól össze is vesztünk, mert nekem egyik sem tetszett és azt akarta, hogy én válasszak, mondom hogyan ha egyik sem jó. Végül választottam egyet, erre meg miért azt választottam! twisted: férfiak!
BONI
Köszi a Dpo-s magyarázatot. Én is szeretnék mihamarabb egy zebrás tesztet!
Ügyik vagytok, hogy minden kész. Lassan megismerkedhettek a kis Zsigivel színesben is!
KATA
Jelen pillanatban 80 évesnek érzem magam olyan fáradt vagyok!
Megyek is tentizni, jó éjt nektek, tényleg nem csacsogtatok ma valami sokat!