Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Marcsi: szerintem elég korrekt a táblázat Kép

Teljesen kómás vagyok a szombatról vasárnapra virradó éjjelen tett tescolátogatásomtól Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Zsizsa, a kalácsot mi tea mellé és lekvárral ettük, de szerintem csak úgy simán magában is nagyon tuti volt Kép Én a kenyérsütőben sütöttem, de elvileg készíthető normál sütőben is.
Azon én is nagyon meglepődtem hogy már most megjött, lévén tavaly 5 hónap is eltelt szülés után vérzés nélkül. Most meg már a 6. héten jelentkezett Kép Sajna nem is túl rendszeres még, 2x 2 hét után jött meg, most megvolt rendesen a 4 hét. A dokim azt mondja semmi gáz, a tejtermelő hormon kiszámíthatatlan módon hat a szervezetre, van akinek abszolút nem jön meg míg be nem fejezni teljesen a szoptatást, másnak hónapokkal a szülés után megjön, és akad akinek már hetekkel utána. Hát most nem volt szerencsém Kép
A tejtermelést észrevehetően befolyásolja, de kétségbe azért abszolút nem kell esni. Előtte néhány nappal kezd kevesebb lenni a tej, aztán visszaáll ahogy gyakrabban szopizunk. Persze jobban örülnék ha nem lenne ilyen zavaró tényező, de ha már így alakult, ehhez alkalmazkodunk. Marad a váltott cici és a néha elégedetlenkedő leányzó Kép

Judit, szerintem rém egyszerű hogy tudd mikor ürült ki a mell: ha már nem hallod hogy kortyolgat, csak szív folyamatosan, akkor lehet hogy érdemes váltani. Legalábbis én így szoktam. Na meg érzem is hogy üres, de lehet csak én vagyok ilyen főtudor KépKép

Itt van még egy link hozzátáplálási táblázattal, szerintem elég jó ez is: http://www.babapont.hu/egesz/bamenu/sorrend.html

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok Lányok

Tegnap olyat hallottam, h kiakadtam.. történet ... unokaöcséméknél megszületett a lurkó, normális dolog Kép csaszis a kiskölök most 4 hetes. Mamijának a múlt7en csütörtökön vették ki a varratokat. A védőnőjük azt mondta nekik, h 2 HÓNAPOSAN kezdjéh adni a D-vitamint és K-vitamninról meg az unokatesómék nem is hallottak, h kellene adni a kiskölyöknek, a védőnő nem mondta, de a dokijuk sem. A csajnak még most is fáj a sebe és a hüvelye roppant érzékeny, azt mondja, h alig bír hozzáérni fürcsikor.

Annyira kiakadtam ezen, h elmondani nem tudom, szegényeket úgy sajnálom.

Na megyek, mert felébredt az én Tarhonyám, mostánban olyan nyügike.

Anita
Nem voltál tegnap délelőtt/délben a Bricostorba??? Mert láttam egy kissrácot, aki tisztára úgy nézett ki, mint a Robód. Vicces lenne ha Te lettél volna Kép Olyan édes kissrác volt..
(pszt... A Jézuska kenyérsütő gépet hoz, tutti recepteket tud vki küldeni mélosban??)

Na tényleg lépek, majd jövök még..

Mikor lesz már nyár???? Jó idő????

Su&Tarhonya
susie

Su,
K vitamin ügyben én is így jártam és ha nem vagyok kiokosítva (innen a netről) és nem veretem laposra a dokit apával, akkor nincs K vitaminunk, mert nem kell az, MINEK??? Hát ja. Kép
D vitamint azt felírta rendesen.
Ann

Ui.: Tényleg, mikor lesz nyár???
annann

Sziasztok lányok!

Sajna elszállt ma a gépem és vele a táblicsku is, még jó, hogy mások írtak be linkeket. Bocsi csajok, ez van. Néha utálom nagyon ezt a gépet.

Javulunk amúgy, de nem tökéletes Beni még állapotilag, még kell szívni az orrát, de már csak 3-4 alkalommal. Ettől is üvölt. Kép Ma ráadásul nagyon nyűgös napja volt, egész nap sírt vagy üvöltött, most kicsit vidámabb. Talán az idő, nem tom mi okozhatja. Most itt ül az ölemben és próbál ő is írni, megy a harc Kép. Megyek is, mielőtt szétszedi...Kép

sziasztok
zit
zit

Sziasztok!Kép

Vera
Örülök, hog helyreállt a tejtermelésed.Kép Én mostanában azt veszem észre, hogy egy kicsit több, mint eddig volt. Igaz eddig kb. 4 deci volt egy nap, most meg 5. Sajnos Nikinek ez elég, így nem adok tápszert. Igaz adnék inkább csak már egy kicsit többet egyen.Kép
Ma kaptam egy kis kimenőt és beszereztem a mintás pelustKép.

Zsizsa
Sajnos nagyon ritka az ilyen rendes orvos, mint a szemész akihez ti jártok.Kép
Úgy tudom, hogy a szívbeteg babák lassabban gyarapodnak, na meg a kromoszóma miatt is lehet. Például a down-os babák is lassabban fejlődnek, bár Niki nem az, de lehet, hogy hasonló lassan mennek majd a dolgokKép, persze ezt még az orvosok sem tudják megmondani, amíg ilyen fiatal.
Ma volt a védőnő és szerinte fejlődik, még ha a súlygyarapodást nem is viszi túlzásba.

Docka
Niki is nyálzik, de nem vészesen. Általában akkor, amikor a szájában turkál.

Judit
Nekem még nem jött meg és remélem, hogy még nem is fog.
Viszont ma elkezdtem fogigátlót szedni lehet, hogy ez majd bekavar. Tényleg valaki szed közületek valamit? Én most a Cerazettet szedem.

Susie
Ez tényleg nem semmiKép, hol laknak az unokatesódék? Csak anyatejet eszik a baba? Mert csak akkor kell a K vitamin. Nekem például nem kellett adnom, mert én adok egy kis tápszert is és abban van.

Szép estét mindenkinek!Kép
Laura
Laura2

Igaz most lenne több időm is írni, mert úgy néz ki Robóka elaludt , de nagyon fáradt vagyok. Közben apósom lábát is ma műteni kellett hirtelen, apa nem volt itthon én szaladgáltam minden felé, szóval teljesen kifáradtam.Közben még szoptatni is rohantam haza, még Robóka az egyik ismerősünkel volt, gondolhatjátok....

Ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek, elkezdem aztán a többit holnap.

Hozzátáplálás: mi is hat hós kórtól kezdjük majd, bár nálunk a doki is ezen a véleményen van. Természetesen mindkét mamai már régen adna mást is, de hát csak én vagyok az anyukaKép.Úgy vagyok vele, amíg van tejcsi egyen azt, persze a ló másik oldalára sem szeretnék átesni, hogy esetleg addig húzni a hozzátápit, hogy ne akarjon mást elfogadni az anyatejen kívűl. Így marad a hat hó.

Menszi: nekem kb két hónapja fordult elő kisebb pár napos vérzés, bár nem tudom ezt már annak lehet e nevezni? Természetesen a tejcsim akkor csökkent egy kicsit, de gyakori szopival helyreállt szerencsére.

K vit: nálunk két hetes kortól kizárólag anyatejes táplálás során kell adni, azt még nem tudom meddig, majd szerdán jön a doki és rákérdezek ismét.

Elkezdek hátulról visszafelé írni nektek.

A névtelenhez mindenképpen egy szó erejéig: miért nem vállalod a neved???Szerintem az IQ de még az AQ sem érettségihez kötött....

Laura: Niki súlyban mennyi már? Köszi így utólag is a mailt.Átelemezni még sajna nem volt időm, de átnézem.Remélem jól vagytok és szépen fejlődik Niki.

Zit: jobbulást neketek.

AnnAnn: nem semmi amit a gyógyszerekről írtál...Kisbuksiékról vannak újabb hírek? Írd meg légyszi.

Szisz: sajna tejallergáról nem tudok mit írni. Örülök, hogy jelentkeztél.

Judit: nekem úgy néz ki már van menszi.Virág szépen fejlődik. tejtermelődés: nekem elejétől kezdve , vagy talán az első pár hétben folyt csak a tejcsim, azóta sem, szóval én erről nem igazán tudnám leszűrni, hogy elegendő e a tejcsim vagy sem. Persze a kereslet kínálat beállta is okozhatja nálad, hogy nem folyik már úgy. Mindenesetre ne aggód azon, hogy elfogy, mert attól csak rosszabb lesz. Ha úgy érzed éhes még, kínáld meg neki a másik melled is, de tényleg a legjobb tejserkentés ha sűrűn mellre teszed .

Zsófi: gratula a vizsgákhozKép.

Vera: kösz a mailt.

Pár szó magunkról: Robó tegnap elég jól aludt,úgy néz ki nem a foga miatt volt nyűgi. lehet tényleg az időjárástól. Mostanában ha brrr-ümögök neki utánozza, olyan édi. Szerdán oltást kapunk már előre félek tőle. Ma pedig öt hónaposak vagyunk. Röviden ennyi. Nézzétek el a sok zagyvaságot amit írtam, de hihetetlenül fáradt vagyok és még a csontjaim is fájnak.

Na most jól összekeveredett itt minden, de azért most nem kezdem előröl.

Suzie: nem voltam vásárolni Pesten most, de jó lett volna összefutni. Bár ha fent vagyunk mindig figyelem a babákat, hátha valamelyikőtökre ráismerekKép.

Diti: köszi a hozzátáplálós oldaltKép.

Cory. írj magatokról egy pár sort légyszi.

Mindenkinek köszi az együttérző és nyugtató sorokat. Jólesett!!

Jó éjt mindenkinek: ANita
anita77

Sziasztok!

Örülök, hogy tetszett a beszámolóm Kép

Kikába mi is elnézünk a héten, nekem is tetszik a mintás pelus, énis bénázok a tetrával a fej alá. Köszönöm a tippet Vera! Kép

Megnéztem a táblázatokat, érdekes, hogy nagyban eltérnek Kép Nálunk szerencsére semmivel sem volt semmi bajunk, pedig adtam már paradicsomot és körtét is. Kiwi nemnagyon ízlett Kép

K-vitamin nekünk sem kellett a tápi miatt. Persze nekem van itthon és kezdetben adtam is...amikor még küzdöttem a szoptatással.

Lányok! Vigyázzatok nagyon, azt hallottam, hogy csúnya influenza járványnak nézünk elébe Kép Állítólag Karácsonyra fog tetőzni Kép Próbáljátok kerülni a tömeges helyeket...bár ilyentájt elég nehéz a vásárlások miatt...Kép

Akkor még egy picit Tiranáról:
Első évben a legrosszabb az áramszünet volt. Pláne télen....mondjuk ott nincs olyan nagyon hideg, mint itthon, de fűtetlenül elég gáz Kép Anyuék lakása (az első) hatalmas volt. 140 nm-es...kettejüknek Kép Apukám néha bringával járt a nappaliból a konyhába Kép Szomszéd csak alattuk volt, így az sem fűtött. Volt, hogy télen 8 fokos lakásban fagyoskodtak a sötétben, mert ugye csinálni sem lehet semmit áram nélkül. Az áramszünet ott nem fél órákat jelentett, hanem 6-12 órát. Volt, hogy bementek a kövire melegedni. El is költöztek onnan egy szintén nagy lakásba (2 emeletes volt a lakás), abba az utcába, ahol lakott valami fejes, így ott ritkább volt az áramszünet. Azért vetettek egy aggregátort is, ami viszont baromi hangos volt és iszonyú sok olajat megevett.
Ez az egész azért van, mert a nagyeszű albánok - egy olyan országba, ahol viszonylag kevés a csapadék - vizierőműveket építettek. Persze eső híján nem működtek. A folyók (mellesleg gyönyörű sötétbarna vizük van...ha van) tökig kiszáradtak.
A vezetékek (elektromos) is ezerévesek, nem újították, bővítették őket. Jó volt ez régen, mikor minden viskóban volt egy-egy darab villanykörte, de nem manapság, amikor a háztartási gépek tömkellege működik egyszerre.
Ennek ellenére villanyszámlát fizettek, de rendesen...átveréstől tartunk, szerintünk anyuékkal fizettették ki az egész környék fogyasztását. 60 000 ftnak megfelelő villanyszámla nincs (/hó) Kép Kép
Másik érdekesség a tv Kép Sok sok adó jön, de majdnem mind illegális. Lopják ezt is. Volt egy adó...a Calvin, ezen a legmenőbb, mozikban játszott filmek mentek angolul (+angol felirat). Most vinném apunak az újabbnál újabb filmeket, erre már majd mindet látta Kép Viszont olyan, hogy tv-műsor (újság/teletext) ebből kifolyólag nem létezik. El kell csípni véletlenszerűen Kép
Jah, még ami mókás volt: Montenegró-Albán határ Kép semmi nem jelzi a határátkelőt, de amikor a km. kb. stimmel és az ember egy rozzant fatelepre ér, és jön a béla, hogy útleveleket...na megérkeztünk Kép Eleve vicces az egész....vagy inkább elkeserítő, de a hab a tortán, hogy bele kell menni a kocsival, vmi roppant gyanús medencébe....lötyibe, fertőtlenítés céljából! Nehogy bevigyél valamit a kerekekkel...vagy nemis tudom...Mindenesetre első alkalommal (az ember még tudatlan) belementek apuék, aztán soha többet. Különben érdekes az út is, Montenegró gyönyörű. Ahogy közeledik Albánia, a növények úgy kezdenek ritkulni, mire odaérünk tök kopár minden. Egy-két fa árválkodik csak a hegyoldalban. Jah a hegyi utak is izgisek....kanyargósak, iszonyú rosszak, csomó gödör...egyet kikerülsz belemész háromba, védőkorlát pedig nuku. Tériszonnyal elég gáz egy utazás. A másik, a jólnevelt albánok a hegyre hordják föl a szemetet, hogy ott ledobják valami szakadékba. Ezért a hegyen is "csodás" tud lenni a környezet. A városban különben mindenki söpröget és locsol (ez a kedvenc szórakozás, locsolják a port, mintha lenne vmi értelme a sáron kívül)...a saját portája elött. Láttam, hogy faszikám felszedi a banánhéjat az üzletkéje elött....épp kezdtem csodálkozni....mire egy laza elegáns mozdulattal elhajította úgy 2 méterrel arréb.
Amúgy ennyi szemetet még az életben nem láttam, mint ott. Ennél egy fokkal rosszabb állítólag India, egy ismerős (Albániából szintén) most odament. Azért poén lehet, mert ott jár a rabszolga...azaz a benszülött, aki havi 2$-ért mindent megcsinál. Kimenni ott nemnagyon lehet a követség területéről, nem biztonságos. Iszonyat nagy a nyomor, az emberek az utcán laknak, ott állítják fel maguknak az ágyat is. Sok a leprás is. Lépten-nyomon koldusok Kép No kicsit elkalandoztam...
A másik amin ledöbbentem Tiranában...az a kb. 20 perces sűrű zápor volt...azaz a hatása. Épp autóval mentünk hazafelé, mikor leszakadt az ég. Egy pillanat alatt elöntötte a víz a várost, de úgy, hogy kerékmagasságig hömpölygött az utcán. Ez csak azért jó, mert nem látni a lyukakat. Jah azt nem mondtam, hogy a csatornafedő is hiánycikk, azt is ellopják...egy csatornanyílásba behajtani kellemetlen lehet.
Azt már említettem, hogy a tenger mocskos. Azaz a Földközi....mert délebbre, ahol a Jón-tenger kezdődik...na az csodás. Gyönyörű átlátszó kék Kép Érdekes, ahogy haladunk dél felé...jönnek az olajfaligetek, nagyon tetszettek. Kiszállni a kocsiból ugyan nem nagyon mertünk, mert iszonyú sok kabóca van az olajfákon. Borzasztó hangosak is. Szállodában egyszer voltam, délen...a szálló vadiúj volt, mi voltunk az első vendégek....ez némileg csökkentette a kockázatot Kép Reggel a pincér lejött a partra, hogymit óhajtunk reggelire Kép Kedves...Kép Gina persze ittis velünk volt, bent aludt a szobában Kép Az árát persze megkérték....mint mindennek Kép

Most abbafejezem, szólít a FŐNÖK Kép

Szép estéket, jobbulást a náthásoknak!

DBarbi
DBarbi

DBarbi: ne haragudj, hogy az előbb lemaradt, de engem is nagyon érdekel a beszámolóKép.Nagyon jóóóóóKép

Anita
anita77

Sziasztok!

Úgy látszik, csak este jutok idáig... Zsoltikám még nem alszik, Apukája ringatja. Közben hallgatjuk az Altatót, hát én mindjárt el is alszom Kép

Ma nálunk is nagyon-nagyon nyügis nap volt, nem tudom miért. Zsoltika sokat sirdogált, nem nagyon, csak épp hogy. A nagy szél miatt nem voltunk sétálni sem Kép

Két kérdésem volna, hátha tudtok segiteni:

Kérdés 1: Ti hogyan tisztitjátok a babucik fülét? Mi igazán sehogy, nem merek belenyúlni fülpiszkáló pálcikával. Kell egyáltalán tisztitani?

Kérdés 2: Zsoltika arcocskája kicsit kipirult, de csak az egyik oldalon. Gondolom a feje alatti pelenka kidörzsölte. Szerintetek bekenjem valamivel? Nem látszik, hogy fájna neki.

Most sajnos csak ennyire volt időm. Betegeknek jobbulást, és mindenkinek nyugodalmas éjszakát:
Gabi

pgaboka

Sziasztok Lányok!

Gondoltam teszek fel pár képet, már rég mutattam meg a gyerkőcöket Kép

De előtte válaszolok neked Gabi:
1. Én fültisztító pálcával csinálom, de csak kívül, ami fürdés közben leázik, azt letörölgetem vele és ennyi. Bele nem nyúlok, de fölösleges is, általában tiszta a fülecskéjük.
2. Ha úgy érzed ki is van száradva, nyugodtan bekenheted valami enyhe krémmel. Én Gabi testápolót használok a gyerkőcöknek, és még soha nem volt gond vele.

És most jöjjenek a képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Remélem nem baj hogy többet tettem, de olyan ritkán szoktam, gondoltam behozom a lemaradást Kép

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!
Anita, remélem Robó legalább kimélte az éjjel a hulla fáradt anyukáját...a soraid alapján rádfér(t).

Mensi: nekem is megjött a múlt héten (nem egész 10 héttel a szülés után). Nem mondom, hogy örültem. Bár azért nem volt olyan erös, mint szokott. Mindezt ugy, hogy a gyerekágyi meg 7 hétig eltartott Kép Kicsit a tej is kevesebb lett, amit onnan vettem észre, hogy amikor megkináltam a másik cicivel rávetödött, mintha nem is lett volna túl már az egyiken. De a kettö elég volt. Mondjuk nekem egyszerü a váltogatás, mert még mindig nagyon erös a tejleadó reflex, kétszer megnyalja a bimbót és folyik a tejcsi.

Cory, tényleg irjál, mert mindig csak rövid válaszokra hallunk rólad, de érdekelne, hogy mi van a fiukkal. Lehet, hogy más topicban leirod, de nem nagyon van idöm még máshova is benézni (mondhatni egyáltalán nincs).

Képzeljétek, megcsillant Botiban az értelem valamelyik nap, teljesen odáig voltam. Egy ilyen forgós játék volt neki fellógatva ugy, hogy ne érje el, de nagyon igyekezett. Ahogy figyeltem egyszer csak láttam, hogy kézzel hadonászást abbahagyja, felemeli a lábait és célzott rugásokkal elkezdi rugdosni a macikat. Nagyon élvezte, vagy 10 percet folyamatosan csinálta és vigyorgott közben ezerrel. Odáig voltam.

Egyébként elég nyüszi egy pár napja megint, csak kézben jó neki, de azért mégsem hurcolázhatom egész nap, mert már igy is szalad a lakás. Mondjuk voltunk mostanában erre arra és többnyire volt aki foglalkozzon vele. Lehet hogy csak hozzászokott a jóhoz, hogy valaki folyton az ö fenekét rázza.
Ma mennénk be a munkahelyemre a karácsonyi bulira, de igy, hogy esik a hó nem merek elindulni. Meglátjuk délutánig mi lesz...

Sütöttem beiglit (egyelöre csak a cégnek) és ahogy reszeltem az almát felmerült bennem, hogy megkinálom Botit...aztán mégsem. Gondoltam minek, igy is mostanában megint 4szer kakil egy nap. Ebböl egyet már másodszor rám...nagy öröm a kiskert.

Barbi, nagyon jók a beszámolóid! Irtó élvezetes ez a szaggatott elbeszélési stilus is, nagyon tetszik.

Bocsi, hogy nem irok névszerint, de ennyi mindenre lehetetlen reagálni. Vagy kéne egy bébiszitter KépKépKép

Szép havas napot mindenkinek,
Edit

<pre>
[size=-1]Anyuka[/size] [size=-1]Baba[/size] [size=-1]Baba szülinapja[/size] [size=-1]Baba születési adatai[/size] [size=-1]Testvérkék[/size]
[size=-1]DBarbi[/size] [size=-1]Fanni Auróra[/size] [size=-1]2003.06.17[/size] [size=-1]3500 g / 56 cm[/size]
[size=-1]Zsófi[/size] [size=-1]Bence[/size] [size=-1]2003.06.27[/size] [size=-1]3770 g / 51 cm[/size]
[size=-1]Anita77[/size] [size=-1]Róbert[/size] [size=-1]2003.07.15[/size] [size=-1]2600 g / 50 cm[/size]
[size=-1]Marcsi[/size] [size=-1]Ákos[/size] [size=-1]2003.07.23[/size] [size=-1]3200 g / 55 cm[/size]
[size=-1]Kata[/size] [size=-1]Mihály[/size] [size=-1]2003.06.30[/size]
[size=-1]Barbi[/size] [size=-1]Ádám Csaba[/size] [size=-1]2003.08.01[/size] [size=-1]3385 g / 53 cm[/size]
[size=-1]Zit[/size] [size=-1]Benjámin[/size] [size=-1]2003.08.09[/size] [size=-1]4000 g / 54 cm[/size]
[size=-1]Gabi75[/size] [size=-1]Dávid András[/size] [size=-1]2003.08.14[/size] [size=-1]3250 g / 54 cm[/size]
[size=-1]Dea[/size] [size=-1]Ábel[/size] [size=-1]2003.08.22[/size] [size=-1]3270 g / 54 cm[/size]
[size=-1]Szisz[/size] [size=-1]Boróka Anna[/size] [size=-1]2003.08.26[/size] [size=-1]3150 g / 50 cm[/size]
[size=-1]Zsizsa[/size] [size=-1]Gabriella[/size] [size=-1]2003.08.28[/size] [size=-1]2830 g / 48 cm[/size]
[size=-1]Cory[/size] [size=-1]Zsombor[/size] [size=-1]2003.08.31[/size] [size=-1]2280 g / 48 cm[/size] [size=-1]Balu[/size]
[size=-1]Kati[/size] [size=-1]Levente Richárd[/size] [size=-1]2003.09.01[/size] [size=-1]3200 g / 51 cm[/size]
[size=-1]Vera[/size] [size=-1]Bence[/size] [size=-1]2003.09.02[/size] [size=-1]2150 g / 48 cm[/size]
[size=-1]Batkamano[/size] [size=-1]Emma[/size] [size=-1]2003.09.03[/size] [size=-1]3925 g / 53 cm[/size]
[size=-1]Dandy[/size] [size=-1]Martin[/size] [size=-1]2003.09.05[/size] [size=-1]3860 g / 54 cm[/size] [size=-1]Dorina[/size]
[size=-1]Docka[/size] [size=-1]András[/size] [size=-1]2003.09.06[/size] [size=-1]3800 g / 52 cm[/size]
[size=-1]Judit[/size] [size=-1]Virág[/size] [size=-1]2003.09.10[/size] [size=-1]3300 g / 53 cm[/size]
[size=-1]Gabi[/size] [size=-1]Zsolt Márk[/size] [size=-1]2003.09.10[/size] [size=-1]3400 g / 55 cm[/size]
[size=-1]Laura2[/size] [size=-1]Nikolett[/size] [size=-1]2003.09.21[/size] [size=-1]2600 g / 49 cm[/size]
[size=-1]Susie[/size] [size=-1]Anna Gréta[/size] [size=-1]2003.09.23[/size] [size=-1]3200 g / 56 cm[/size]
[size=-1]Diti[/size] [size=-1]Réka Tünde[/size] [size=-1]2003.09.23[/size] [size=-1]3340 g / 56 cm[/size] [size=-1]János Ádám[/size]
[size=-1]Nyuszimanó[/size] [size=-1]Petra Sári[/size] [size=-1]2003.09.29[/size] [size=-1]3670 g / 51 cm[/size] [size=-1]Donát[/size]
[size=-1]Edit[/size] [size=-1]Botond[/size] [size=-1]2003.10.03[/size] [size=-1]3350 g / 57 cm[/size]
[size=-1]Meme[/size] [size=-1]Nóra[/size] [size=-1]2003.10.12[/size] [size=-1]3300 g / 56 cm[/size]
[size=-1]AnnAnn[/size] [size=-1]Hanna[/size] [size=-1]2003.11.04[/size] [size=-1]3490g / 56 cm[/size]
[size=-1]Dorki[/size] [size=-1]Nikolett[/size] [size=-1]2003.11.08[/size] [size=-1]3700 g / 52 cm[/size] </pre>

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Írok, írok Kép Igyekszem, csak erre már sokszor nem marad időm. Karácsony. Hímzek ezerrel, vásárolok este/éjjel (minél kevesebb gyerekkel Kép).
Kicsit mozgalmasak a napjaink. Mindkét fiú náthás. Ma már mindkettő köhög is, úgyhogy délután dokihoz megyünk.
Szombat éjjel hajnali 3-kor mentem ki a tescoba, mert összetört az orrszívónk Kép Persze nem volt, és végül fagyoskodtam 40 percet a buszmegállóban, mert előttem ment el a busz.
Pénteken én is jól belázasodtam.

Zsoma már 5380g volt vasárnap este Kép Vigyorog, egész sokat van már ébren. Kicsit tornáztatni kell, mert nem akarta emelni a fejét. Mármint mikor hason feküdt.
úgyhogy most amennyit lehet, hason van, de azt utálja, így közben ott fekszem és dumálok neki Kép
BAlu egyre többet dumál, szeretgeti Zsomát... Kép Imádom őket Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!!!

Három napig tartó nem túl magas láz, két nap láztalanul, aztán piros pöttyyök a háton, hason, nyakon, arcon, szerintetek mi ez????

Ja, és egy jobb hír: Tegnap felültünkKép
Még nem az igazi, de alakul. Mindenesetre az ágyat lejjebb tettemKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi: 3 napos láz Kép De komolyan. 2 év alatti gyerekek szokták elkapni. Elvileg ezzel vége is.
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Diti, köszönöm szépen a tanácsokat! Nagyon édesek a gyerekeid, Tüncike jó kis husi! És nagyon huncut a mosolya.

Edit, köszike a táblát! Most nálunk is kevesebb a tejci, sajnos úgy néz ki, hogy nekem is megjött Kép Enyhe vérzés van még csak, hát én sem örülök neki. Most ismét kétóránként eszik Zsoltika, de ő is nagyon nyűgös! Sokat hurcolászom itt a lakásban.

Ma már szerencsére lemehettünk kicsit sétálni, hideg volt, de az a kisebbik gond. Inkább a szél miatt nem mertem tovább maradni. Olyan rossz a szobafogság, utálom ha nem mehetünk le!

Cory, éjjeli vásárlás Kép Mi is gondoltunk már rá! Akkor a tömeg is kisebb gondolom Kép Mi szombaton megyünk a Kikába, nyitásra startolunk, mintás pelust szeretnék venni + egy-két apróságot.

Vera, mekkora is a mintás pelenka mérete? Ugye ez is textil? Tudom, irtál már róla, csak most nincs időm visszakeresni Kép

Zsófi, gratula Bence felüléséhez Kép Piros pöttyök lehetnek esetleg fürdetőtől vagy testápolótól? Nem tudom, nálunk még nem volt ilyen szerencsére.

Olyan jó, hogy jön már a Karácsony, annyira szeretem! Bárcsak hó is esne, bár erre elég kicsi az esély, azt mondják az időjósok.

Lányok, honnan lehet elektronikus képeslapot küldeni? Ismer valaki egy jó kis oldalt? Idén ilyet küldenék a barátoknak, a postán ugyanis mindig hatalmas a sor.

Felébredt Zsoltika, megyek is.
Üdv:
Gabi

pgaboka

Zsófi, ne izgulj, valószínű a háromnapos láz nevű betegség jött ki rajtatok. Tavaly mi is átestünk rajta, pár nap alatt elmúlnak a kiütések is maguktól.

Diti
diti

Sziasztok!

Szokásosnál is kevesebb idöm van, biza még olvasni is. Nem tudom miért, de Ádámnak most alakul ki a "személyisége" roppantul nehezményez dolgokat, és ilyenkor irtózatos bömbölést csap. Ha meg abbahagyja a sirást, olyan durcásan áll a szája,meg lehet zabálni. A párom szerint ezt a durcázást tölem örökölte, na,kapott érte rendesenKép

Nem tudok pedig nagyon szeretnék irogatni, remélem Cory jobban vagy, nagyon rossz lázasnak lenni és mellette 1 (Te esetedben 2 ) gyerköcöt is ellátni. Nyáron volt benne részem, szerencsére akkor még itt lakott anyukám is velünk. (igazándiból "nyaralni" volt velünk)
Szóval Ádi hisztizik,nekem fogy a cérnám, mit ne mondjak, szivesen hazaküldeném postacsomagban egy kicsit anyuéknak, ott talán többen jobban birnának vele...Éjszakáink vegyesek, néha alszom, néha nem. Mi lesz itt,ha igazándiból jön a foga???

DBarbi elolvastam én is az élménybeszámolódiat (utolsó kivételével, erre most sajna nincs idöm, de majd pótolomKép) nem volt unalmas gyerekkorod, az már biztos! Már csak azt kérdezném meg, mi volt apukád foglalkozása, hogy ennyit költöztetek??

Zsófi, sajnálom Bencit, jobbulást kivánok neki! De ez nem az elsö ilyen lázas betegségetek már, igaz? Úgy rémlik irtál már ilyesmit korábban is. Nem lehet ,hogy van valami oka? Esetleg gyenge az immunrendszere? Egyébként meg amiket irtál, hogy szinte mindenkinek van allergiájaa családotokban, még jobban meggondolnám a korai tejcsizést, de tudom nem lehet meggyözni, kicsit fiatal és makacs is vagy. Valszeg Bencinek is lesz allergiája,akár mit csinálsz, bár csak ne lenne...
A névtelen beszólásokat meg annyira gyülölöm, mert eleve olyan szándékkal szól az illetö, hogy a másikat megbántsa. Ha legalább regisztrálni kellene, már lehet ez elvinné a kedvét a sok névtelennek. Annak idején irtam is a szerkesztöknek ez ügyben, na megszülettek a topicok "Csak regisztráltaknak", szerintem semmivel sem lett jobb a helyzet, oda úgy is olyan kevesen irogatnak.

Na, megyek a bögömasinámhoz, nem tudom sokáig hallgatni,ha igy szirénázik. Egyébként most álmos, dörzsöli a szemét, úgy sir, de akkor sem alszik el...Kis makacs fiam van.

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni Kép Csak egy gyors bejelentkezesre van idom. Ezerrel lakaskeresesben vagyunk, innen 1 ora kocsival (autopalyan) ahova koltozunk, es a papink is sokat dolgozik, meg en is dolgozgatok, igy elegge zurosek a napjaink mostanaban.
Szombaton voltunk mereckedni, es Emma 62 cm es 5840 gramm. Ez 2 cm es 720 gramm 5 het alatt. Igaz az also hataron van, de Emma boldog, kiegyensulyozott, szoval nem aggodok. A nyak-kontrollja kivalo es nagyon eros, a vedononek is megmutatta Kép
Az utobbi napokban nagyot valtozott, egyre tobbet es tobbfelet "beszel", legszivesebben felfalnam olyan edes. Viszont a sirasa is megvaltozott, magasabb hangon uvolt es egybol omlik a konnye (eddig inkabb veszekedett nem sirt), ez mar annyira nem tetszik. Allandoan ulne, rengeteget "hasizmozik", azaz labai egnek allnak es kozben huzza fel a fejet Kép es mindent nyomat a szajaba.
A napkozben 2-szer nagy alvast felcsreltuk 10-30 percesekre, de lehet, hogy ez a meleg miatt van. A baby-gym is unalmas mar, inkabb velem jatszik. Ejjelente meg mindig 3-4 orankent ebred, de sokszor felebreszti magat (fejvakaras, szemdorzsoles, fejtekergetes), igy most probalkozunk a hason alvassal - eddig bejott Kép
Itt nyar van, karacsonyi hangulatunk nincs, lassan pedig keszulodni kene Kép

Talalkoztunk a Mikulassal...
Kép

Bocsi, hogy onzo voltam es csak magunkrol irtam most, majd potolom am a lemaradast es irok mindenkinek!

batkamano
batkamano

Kiütéseink megvannak, voltunk vele ügyeleten, mit ne mondjak egy őskövület, maradi doktornőt fogtunk ki, aki két gyógyszert ismer, a tavegilt, és a vizesrázót. Mi az előbbit kaptuk, meg Kalciumot...
Merthogy ez allergia.
Hát mit ne mondjak, majdnem kiröhögtemKép
Nem tudom mitől lenne allergia??? A hipoallergén tápszertől, vagy az alma-krumplitól??? Mostanában csak ezen élünk.

Én is a háromnapos lázra gondoltam, jó, hogy megerősített hitembven mindenkiKép

Fürdetőt Johnnson-t használok, azóta, mióta megszületett, neki nem kellett gyógyszertári, bírta a bőre. A mosóport is, meg mindent, nem olyan érzékeny, mint a hugom. Őróla biztosra tudjuk, hogy allergiás lesz, mert minden kicsapja..KépKépKép Már nem ehet paradicsomot semKép

Na puszka, megyek nagytakarítaniKépKépKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Tegnap voltunk neurológusnál és Bencével minden a legnagyobb rendbenKépKépKépKépKép
Tök jól is jött ki, mert épp két napja tartja meg a fejét hason, így a doki meg is dicsérte hogy miylen szépen tudja tartani.
Valószínűleg az idő előtti lepényleválás okozhatott nála némi lemaradást, de a doki szerint csak annyi a "baja" hogy jobban szeret jobbra nézni, ez látszik is a fején, mert ott már egyáltalán nincs hajaKép Azt mondta hogy próbáljuk minél többször balra fordítani a fejét, ami nem mindig sikerül, mert rögtön visszafordul jobbraKép Este is próbáltam hason arra irányítani a fejecskéjét, erre elkezdte magát kinyomni és vigyorgott.Kép
Annyira megkönnyebbültem és nagyon boldog vagyok hogy tényleg nincs semmi probléma BencikévelKép

Tegnap egyébként egésznapos barátnős programunk volt, csak este 7kor értünk haza. A barátnőmnek ugyanennyi idős babája van, jót beszélgettünk. Remélem hamarosan a babák is értékelik majd egymás társaságát, mert ők még nem nagyon vettek tudomást egymásról. Hol az egyik aludt, hol a másikKép

Batkamanó!
Ez a kép nagyon jó! Emma tündéri, gyönyörű kislányKép
Tök érdekes hogy ül a télapó ölében nyári rucibanKép De jó nektek! Én is meleget akarok!!!

Gabi!
A pelus méretét nem tudom, jó nagy, legalábbis a fehérnél nagyobb. 100% pamut és nagyon jó puhaKép

Bocsi a többiektől, másnak most nincs időm írni mert vár a házimunkaKép

Üdv: Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Zsófi: remélem hamar rendbejön Benci! Kép Gratula a felüléshez! Kép

Képzeljétek, Fanni hasrafordult! Sztem ő is meglepődött Kép Kép Kép

Batkamanó: tökjó az a kép! Nagyon édi Emma...mintha picit meg lenne lepődve Kép Kép Kép

Megyek is, rohanás a mai nap....

DBarbi
DBarbi

Sziasztok Lányok!

Most nekem is csak egy röpke bejelentkezésre futja, ugyanis betegek vagyunk mindannyian KépKép
Kisfiam kezdte 3 napja, tegnap este nekem is és a férjemnek is megfájdult a torka, reggelre meg a pici lány is csupa takony lett Kép Szerencsére mindketten jól tűrik a porszívós orrszívót, kicsi fiam egyenesen imádja Kép
Láz nincs senkinél, remélem sikerül hamar kilábalni belőle.

Azért jövök amikor csak tudok.

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!

DBarbi:
gratulálok Fanninak a hasraforduláshoz.

Zsizsa:
kipróbáltam a mikrós süti receptedet. Nagyon tuti.

Vera:
ha el tudunk jutni a Kikába, mi is veszünk mintás textil pelust. Lassan jutalékot fizethetnének neked.

Ma voltunk oltáson (agyhártyadulladás ellni, nem kötelező) és kiharcoltam, hogy mérjék meg Ákos centijét is.
Azt akarták, hogy érjem be a 3 hónapos centizéssel, mert ők majd csak egy évesen mérnek újra.
Mondtam, hogy én akkor kívácsibb fajta vagyok és biztosan szépen néztem a védőnénire, mert előszedte a mérőkéjét Kép
A friss paraméterek: 6660 gr és 66 cm. Ma ilyen 6-os napunk van Kép

Sajna, már én is újra termékeny vagyok. Csodálkoztam is, mert Ákos csak anyatejes, sűrűn szopizik (nappal 2-2,5 óránként és éjszaka is 1-2 x, de mikor megjött, akkor még 2-3 volt az éjszakai szopi), komfortszopi is cicin van ... sz'al papírforma szerint simán nem kellene még menstruálnom.

Ákos továbbra is nagyon akar mászni. Már 1-2 másodpercre négykézláb van, de még a fejét nem tudja felemelni, így inkább kúszik.
Meg olyat is csinál ... na ezt nem tudom elmondani. Majd inkább lefényképezem.

Ébredezik Ákos Kép

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!
Én is bejelentkeznék innen, MagyarországrólKép Már 2 hete itthon vagyunk, de eddig nem volt időm írni, hol vendégjáráson voltunk, hol meg dokilátogatásonKép Az első hét uis szuper volt, rengeteg helyen jártunk, a 2.-on viszont végig beteg volt a nagyfiam, Petra baba megúszta, "csak" taknyos. Apuka pénteken jön, már nagyon várjuk, nagyon rossz nélküle.

Egy kicsit írnék magunkról, mert már rég jelentkeztem. A múlt héten a dokilátogatáson elvittem magammal Petrát is, ,mert igencsak érdekelt mekkora, hogy gyarapszik.
Amiért aggódtam: Petra születése óta 5x-max.6x szopik, és kb egy hónapja átalussza az éjszakát, de nem akárhogyan, este 8-tól reggel 7-ig szopi nélkül!!!! Mára ott tartunk, hogy beállt a napi 5x-i szopira. Szóval lemérték: 6070gr volt a múlt héten és 62 cm! 2.5 hónaposKép Szóval megnyugodtam, eleget eszikKép A dokik kivoltak ájulva tőle, milyen gyönyörű baba, "kicsit" híztam a boldogságtól.
Ja még annyi történt velünk, hogy kiderült Petra bal oldali könnycsatornája nem nyílt meg a születéskor, folyton könnyben volt, előfordult, hogy váladékos, csipás is volt. Ezt most megnyitották, alig sírt, könnyen meg lehetett vígasztalni. Amúgy most kezd játszadozni a kicsim, megfogja a játékokat, ütögeti őket, forogni még nem nagyon akar, viszont hason teljesen kinyomja magát. Azért trenirozzuk, hogy minél hamarabb forogjon, így jobban le tudja magát foglalni.
Szóval ennyi rólunk.

Vera!
Gratulálok nektek, gyönyörűen fejlődik a kissrác. Ez egy anyának, apának a legnagyobb boldogságKép

Marcsi!
Nem semmi, hogy már 4kézlábazik Ákos! Biztos nagyon mozgékony, korán fog mindent csinálni!

Zsuzsófi!
Jobbulást nektek! Ugye nem adtad be neki a gyógyszert, amit a doki adott?

Lenne egy kérdésem. Ti mikor kezdtek el mást is adni a szopin kívül a gyerkőcnek? a 4 hónapos kor ugye azt jelenti, hogy betöltött 4 hónap? Azért kérdem mert a MÁV-ban a gyerekdoki közölte, hogy adhatok ám már Petrának paradicsomot(!!!???), attól gyakrabban lesz széklete. Én meg néztem nagy szemekkel és totál megbotránkozott, mikor mondtam, hogy én még várnék pár hónapot.

Megyek, ébredeznek a gyerekek.
Puszi, Nyuszimanó és a 2ésfél hónapos Petra (no meg a 2 éves Donci)
nyuszimano

Sziasztok!

Nyuszimanó: anyatejes babának 6 hónapos korig semmi másra nincs szüksége az anyatejen kivül!

Nálunk torokgyuszi van. Mindkét fiúnál Kép

cory

cory
Budapest

Úgy látom nektek sincs több időtök. Most én is csak önző módon magunkról írnék, majd ha lesz picit több időm bővebben írok mindenkihez.
Ma kaptuk meg az öt hós oltást. Bár a szurikor nagyon sírt Robó, de aztán nem volt gond,(kopp kopp)Most éppen elaludt. Lányok, nálatoka doki meddig ajánlotta a K vitamint?Persze ezt csak a kizárólagos anyatejcsis babáktól kérdezeném. Annyira változó ezen a téren a dokik véleménye .Nálunk pl addig még csak anyatejet kap Robó.
Mennem kéne vasalni is, ezer dolgom lenne még. A karácsonyi ajándékokkal sem állunk sehogy , fenyőfánk sincs még.A többit meg már nem is sorolom....

Beteg babáknak jobbulást, minden újabb fejlődéshez gratulálunk.

Anita
anita77

Diti, Batkamano!Azt elfelejtettem az előbb írni, hogy minden fotón lévő baba (persze a többi baba isKép) nagyon nagyon édesekKép: Kép.
A tábla is szupi EditKép.

Anita
anita77

Hát Lányok, kivagyok mint a liba KépKépKép
A gyerkőcök egész jól viselik ezt az influenza-szerűséget, néha-néha kiszívjuk a nózijukat, esetleg, nagyritkán kapnak orrcseppet ha szükséges, de amúgy tök jól elvannak, vigyorog mindkettő egész nap.
Mi a férjemmel viszont egész nap kóvályogtunk mint az őszi légy Kép Torokfájás, orrdugulás, fejfájás, minden van ami csak kell... Váltogatjuk a gyerekeket ki hogy bírja éppen. Nekem ráadásul a végtagjaim is fájnak, meg végig a bőr az egész testemen. Kész vagyok, rádásul nem is szedhetek semmit a szoptatás miatt.
Na de nem nyafogok tovább, húzok fürdeni, aztán remélem reggelre valamelyest kialszom. Már ha a két kis ördög is úgy akarja Kép

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!

Jobbulást a betegeskedőknek! Kép

Rövid leszek, képzeljétek, azt hiszem Fanni alsó ínyén...mintha fogacska tetejét látnám Kép Kép Nagyon apró, nagyító kéne, de azt hiszem az első fogunk lesz Kép Kép

Tegnap voltunk Kikában, megvettük a mintás pelusokat és az utsó ajándékokat Kép Mostmár várom a Karácsonyt, hogy mindennel megvagyunk Kép
Viszont tömeg sux Kép Tescot már nehezen viseltem...és ez csak fokozódni fog Kép Nemis megyek többet az ünnepek elött Kép Hacsak nem lesz muszáj Kép

Pussz Mindenkinek: DBarbi Kép
DBarbi

Sziasztok!

Marcsi,
ha tudsz írni, írd meg légyszi, hogy hová jártok babauszira, és milyen egy foglalkozás! Köszi! A mi gyerekorvosnőnk nem támogatja a babaúszást, mert szerinte ott egy csomó betegséget összeszed a gyerek. Gabit mondjuk most még nem vinném, mert autónk az nincs, és ilyen hidegben nem hurcolászom át a városon, de tavasszal szeretném, ha neki is tetszik. Tanuláshoz kitartást!Kép

Vera, Ann,
köszi a homeopátiás infokat! Még annyit kérdeznék, hogy vagy a városközpontban, vagy a 18. kerületben nem tudtok egy helyet, ahol kapható?

Hozzátápiról megint:
apu tegnapelőtt mondta, hogy most már lehet neki szilárdat is adni, nem? Mondtam, hogy majd hat hónapos korától. Teljesen padlón volt.Kép Azóta nem tér napirendre afölött, hogy nem teáztatom Gabit, mióta megszületett a kiscsaj. Hiába mondom neki, hogy nézzen rá, már három és fél hónapos, és még nem halt szomjan, szerinte mindig azért sír, mert szomjas. Mondjuk most már direkt rá is játszik egy kicsit, mert bosszantani akar, de azért érzem, hogy valahol kicsit komolyan is gondolja.

Bögrés sütiről még egyszer:
azt ugye írtam, hogy kell bele sütőpor is?!

Lányok,
mi a mintás pelus neve? Nekem anyukám megy el megvenni, próbáltam elmagyarázni, hogy hogy néz ki, de nem nagyon értette. Pedig én is akarok!!!Kép

Szisz,
gyere gyakrabban!Kép

Laura,
én nem szedek fogamzásgátlót, de úgy hallottam, hogy a Cerazettet sokan szedik. Remélem megjön majd Niki étvágya, de a fő dolog tényleg az, hogy ha lassan is, de fejlődik.

DBarbi,
a leírás irtó érdekes!Kép

Gabi,
én csak kívül tisztítom a fülét, enyhén olajos vattával letörlöm, de bele nem nyúlok egyáltalán, nem szabad. Nekem azt mondta a dokinéni, hogy amikor viszem sétálni Gabit, akkor az arcát kenjem be popsikenőccsel, ha fúj a szél, mert az megvédi. Nem tudom, hogy pirosodásra jó-e.Kép Képeslap: én csak egyet tudok így hirtelen: www.kepeslap.hu. Nem tudom, hogy milyen. De a www.startlap.hu -n biztos vannak képeslapos címek is (nem néztem meg, de úgy emlékszem).

Edit,
ez a lábrugdosás nagyon jó! Tényleg nagyon értelmes Boti, hogy így kitalálta!Kép Megkérdezhetem, hogy minek a bejglihez az alma? Vagy almás bejglit csináltál?

Batkamanó,
nagyon érdekes lehet a meleg karácsony!Kép

Nyuszimanó,
nekem a paradicsomot kifejezetten nem ajánlotta a védőnő, csak Gabi egy éves kora után, mondjuk nálunk a férjem családja nagyon allergiás.

Az összes beteg manónak és szülőnek jobbulást kívánok!!!!!!!!

A babók irtó édesek!!!!!!!!

Képzeljétek, tegnap Gabi azt mondta, hogy apúúúúú. Igaz, hogy ez még nem bír nála jelentéssel, de azért tök jó volt hallani, főleg, hogy amikor a férjem hazajött, mondtam Gabinak, hogy mondd, hogy apu, erre mondta, hogy apúúúúú. Kis drága!Kép

Biztos nem hiszitek el, de még mindig nem ment vissza a köldököm. Én nem hiszem el. Egyszerűen elképesztő. Az egész hasam elképesztő! És (bocsi, hogy ilyesmiről írok) kihullott a fanszőrzetem kétharmada. Ahelyett, hogy a lábamról hullott volna ki a szőr. Természetanyánk elég vicces hangulatában van!Kép

Bocs, ha valakinek nem írtam, de most futok, mert megyünk méreckedni, holnap meg a neurológushoz kontrollra, kíváncsi vagyok mit mond majd.

Szép napot!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Zsizsa: a te fickód sem hajlandó szakirodalmat olvasni? Nálunk ez megy, és közben nyomja az okosságait Kép

Zsoma hányt ma reggel a köhögéstő Kép Most már remélem, hamar túlleszünk ezen a retteneten!

cory

cory
Budapest

Cory,
bocsi, félreérthető voltam, az apukámról beszéltem.Kép Az én fickómKép szerencsére felvilágosult, nem olvas ugyan szakirodalmat, de mint természethez közel álló ember, azt gondolja, hogy a tej teljesen elég a babának, hiszen az ősemberek meg Afrika stb.... Ezenkívül, mivel én olvasok szakirodalmat, mindent rámhagy, sőt mellém áll a nagymamákkal/nagypapákkal szemben. Ilyen szempontból nekem nagyon jó.Kép Sajnálom, hogy a te fickód nem ilyen.Kép

Remélem Zsoma hamar túljut a betegségen!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Zsizsa: hogy te milyen mázlista vagy a pároddal!!!! Mondjuk egyéb szempontból egy szavam nem lehet rá, de ezzel az őrületbe tud kergetni! A nagyszülők szerencsére békénhagynak Kép

cory

cory
Budapest

Cory,
látod, engem meg a nagyszülők tudnak az őrületbe kergetni!Kép A nagymamák ráadásul állandóan körülöttünk sertepertélnek, amikor ott vagyunk, mintha mi lennénk a nap, ők meg a bolygó.Kép Oké, értem én, első unoka, de néha tényleg nagyon fárasztó, főleg, hogy nem szeretném őket megbántani azzal, hogy rájuk szólok.

Úgy látszik, most rólunk szól ez a topic.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!Kép

Diti
Nagyon szépek és aranyosak a gyerekeid és milyen vidámak.KépKépKép Már én is várom, hogy sikerüljön egy mosolygós képet csinálnom, de még nem jött össze.

Vera
Örülök, hogy Bencivel minden rendben.KépKépKép
Niki is folyton jobbra néz, főleg amikor a hátára teszem. Régebben alváskor is jobbra fordult, de mostanában többször forgatja a fejét és így már nem csak a jobb oldalán fekszik.

Zsizsa
Köszi a receptet.Kép
Édes lehet a Gabó amikor gagyog.Kép
A mintás pelus nevét sajnos nem jegyeztem meg, de ott van a többi textilpeleka mellett 5 db-os csomagban és mind más mintájú. Valami német neve van asszem.
Valaki kérdezte a méretét 80x80-as, kicsit vékonyabb anyagú, mint a fehér pelus.

Cory
Jobbulást nektek!Kép

Anita
Hogy repül az idő, már öt hónapos a Robó.Kép
Niki még csak 3600g, legalábbis hétfőn ennyi volt. Talán pár dekát azóta felszedett, de ha így haladunk még négy kiló sem lesz az idénKép

Batkamano
Emma nagyon édes a télapóval.KépKépKép

Néhány új képet feltettem a profilomba, bár ezek is még novemberben készültek, csak eddig nem tudtam beszkennelni.

Laura
Laura2

Laura,
Niki nagyon cuki!Kép
Köszi az információt a mintás pelusról, tájékoztatom anyukámat, így már biztosan megtalálja.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

SziasztokKép

Hú, de le vagyok maradva Kép
Tegnap voltunk 6 hetes kontrollon, minden ok Kép

DBarbi, késsssz vagyok ezektől a storyktól, nagyon jók Kép Kép Kép

Gabi, mi nem tisztítjuk Hami fülét (mármint belül), de nekem azt mondták, hogy nem is szabad.

Diti, batkamano, Laura2 annyira édesek a csemetéitek! Kép

Edit, ezek az attrakciók Kép
Zsófi, gratula az üléshez! Kép
Marcsi, 4kézlábazás Kép
Annyira ügyes itt minden baba!!!

Vera, nagyon örülök, h minden ok veletek Kép

Nyuszimanó és milyen itthon? Kép Örülök, h szépen fejlődik Petra! Paradicsom?!?! Hmmm... A MÁVban? Melyik volt az? (van egy kedvencem Kép)

Diti, cory és akik még betegek: jobbulást!!
Mi az orrszívó a tej kiszippantására használjuk, ugyanis kicsi lányom azt tárol az orrában, és szegénykém nem kap tőle levegőt Kép Persze ez csak éjjel van.

DBarbi, fogacska???? Kép

Zsizsa: elvileg itt van. (Én tegnap a széna téren vettem)
http://www.hogye.hu/gyogyszertar.htm

Ma du megint nagyon nem alszunk=sírunk, már ki vagyok purcanva Kép Most átvette apa és gyömöszöli a hordozókendőbe Kép Remélem, használ!

Szerintetek mikor dől el, hogy milyen színű szeme lesz a gyereknek? Haminak még s.kék van, olyannal született. Apájának barna szeme van, nekem meg kék vagy szürke, szóval többesélyes a dolog. A szempillája viszont apájé - szerencsére!

Pusszancs nektek, megyek mosogatni Kép ugyanis a tegnapi nap úgy ahogy van kimaradt az itthoni teendők terén

Ann
annann

Sziasztok!!!
Már jó régen (van vagy 1 napjaKép) nem irtam,legalább is úgy érzem, sokat kihagytam...
Tegnap karácsonyoztunk barátnövel, olyan jó volt már egy kicsit kizökkenni, plusz hát ez a legszebb ünnep az évben,már vártam nagyon...

Na, és akkor most magunkról,mert nagy változások történtek..Tudjátok irtam, hogy mostanában Ádám feltünöen sokat sir, vigasztalhatatlanul, és nem tudom mi baja..Egyik nap megpróbáltam délben még pluszban tápszert adni, és 100 mili úgy lecsusszant, hogy csakna...Utána vigyor és egyedül eljátszott a gym-ben, amire már napok óta nem volt példa. VAgyis az én drága szivem éhes volt. PEdig cicikére rakom majdnem 2 óránként, de fogalmam sincs mennyi tej van, hiszen nincs mérleg, csak annyit látok,hogy ö szopik...Szóval igy jött a felismerés, talán nem elég a tejcsi neki, és jelentem másnap megkóstoltuk a rizspelyhet, kanalazva!!!Csuda ügyesen nyitja a kis kelepelöjét, és nyeli a kanálról a hamit, az én drága nagyfiam! Olyan kis ügyi.Szóval most marad a szopi, és napi 2szer ez a gabonapehely,és nincs sirás, azóta megint nagyokat vigyorog.
Söt, tegnap óta hangosan sikongat, elöször a kutyánkra(Kép), aztán apára. De ma már én is kaptam egy kis sikongatást!
És tegnap fürdés elött a pelenkázón 90%osan átfordult a hátáról a hasára! Már csak a keze maradt maga alatt, de egyébként teljesen a hasán volt.

Hát idáig jutottunk, nem vagyok elkeseredve, mert látom Ádámon, hogy sokkal vidámabb amióta kap hozzátápit, azt hiszem erre mondta a védönö és a doki is, lehet adni, ha készen áll rá. Anyukámnak elmeséltem elöször a hisztizést, most meg az ügyes kanalazást, azt mondta,hogy ök gondoltak erre, csak nem mertétk mondani hogy lehet éhes a babám...Jó mi, mindenki tudta, csak az okos anyja nem...

Szóval ez van velünk,minden visszatért a régi kerékvágásba, van egy állandóan mosolygó Ádám, aki csuda ügyesen eszik kanállal is már.

Minden betegeskedönek jobbulást, hess-hess csúnya betegség!!!

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

AnnAnn: hozzám is jöhetnél mososgatni. (vicceltem)Bár ha belegondolok, nem is lenne rossz.Kép.A szemszín nálunk kb három hós lehetett, amikor már teljesen babarnult. Addig hol szürkés kék volt, hol barnás, de műára már tiszta barna , sőt feketésbarna. Gyönyörű szeme lett Robónak. Bár minden szemszín szép szerintem. lehet azért vonzódom a barnához én is, mert nekem zöld szemem van és mindog kéket vagy barnát szerettem volna.Nálunk is vannak nyűgibb napot, lehet az időjárástól is. kirtartás és egy jó nagy pihit kívánok nektek.

Laura: mit akarsz, már elnézéstKép, de olyan tündéri erős baba a képeken NikiKép. Nagyon aranyos. Hidd el, szépen be fogja ő is hozzni a lemaradást. Látod a sok törödés és a torna meghozta a gyümölcsét, gyönyörűen tartja már a fejecskéjét NIKIKép. Örülök nagyon neki.Gratulálok hozzá, és még sok erőt kívánunk.Látszik, hogy rengeteget foglalkoztok vele!!

Cory, Zsizsa: érdekes ez a hozzátáplálás téma. Nálunk a párom egyetért velem(bár ő nem sokat ért hozzá de pozitívum, hogy rám hallgat nem a szüleireKép ). A nagyszülök, pedig lépten nyomon megjegyzik, hogy ők már ebben a korban...A teázást meg nem is említem már.De annak ellenére elég jól kihúztuk eddig, csak kizárólag anyatejcsit kapot, nagy ritkán egy pici teát.

Cory: jobbulást nektek.Náthás is volt Zsoma?Szegénykém.Vigyázz te is magadra!

DBarbi: fogacskával mi van már? Kép. Drukkolunk, hogy fájdalom nélkül bújjon ki!

Diti: jobbulást nektek. Nem lehet könnyű. Mielőbbi gyógyulást kívánunk. Amúgy milyen orrcseppet szoktatok használni a kicsiknek?Kitartást és pihizzél ha tudsz.

Nyuszimanó: örülök nekterk, régen jártál erre . hozzátápit én személy szerint majd hat hó után szeretném elkezdeni, feltéve ha addig elég lesz a tejcsi, de miért is ne lenne elégKép?Nálunk a doki sem erőlteti szerencsére a hozzátápit, szerinte az allergiás megbetegedések miatt várhatunk vele nyugodtan.Petrát és Doncit is üdvözöljük.Gratulálok az átaludt éjszakákhoz. Nálunk még mindig ébredezünk kb 2-3 alkalommal.

Marcsi: gartaula Ákoska kúszásához.Nagyon ügyi. Menszesz témában én is meglepődtem, mikor három hónapot betöltve megjött. Azt hittem, tényleg csak szoptatás után (nagy könyv szerint) tér vissza ismét. Bár kevés mennyiség, de azóta sajna van.Gratula a 6-os naphozKép, szépen fejlődtök nagyon.

Vera: nagyon örülök, hogy Bencivel minden rendben van . Természetesen nektek is elismerésem, mert rengeteget tornáztatok és foglalkoztatok vele. Bizti jó lehetett a barátnős program, már én is vágyom egy kis kikapcsolódásra.

Zsófi: jobban vagytok már? Remélem tényleg a három napos láz lehetett és mára már elmúlt. Minden esetre jobbulást kívánunk.

Barbi: természetes, hogy Ádi egyre több törődést ígényel, ez nálunk is így van. Ami a személyiséget illeti érdekes dolog ténylg, hogy ilyen kis korban már kialakul. Nagyon aranyosak tudnak lenni tényleg. Azért gyere sűrűbben ha lesz időd.

Gabi: sok helyről lehet képeslapokat küldeni. Pl nézd meg a www.google.hu oldalt és ott a keresésnél írd be a képeslap szót, rengeteg oldalt kiad. remélem tudsz majd választani közülük.

Edit: köszi a táblát nagyon jó, és rendi vagy, hogy csinálgatod.A nyügösség meg tényleg lehet az időtöl is . Remélem már jobb napotok volt.

Susie, Szisz, Meme, Docka, Dandy,Dea, Gabi75 merre vagytok. van aki már nagyon régen írt, remélem minden rendben.

Csak pár szóban rólunk, mert Robó már karattyol a kiságyban, pedig az előbb elaludt.Nagyon érdeklődő, nekem már sokszor fel sem tűnnek a dolgok, csak a mamaik mondják, hogy már ezt is tudja???A képeslapot lapozgatja , meg sorolhatnám milyen ügyességeket csinál, de a legmeghatóbb, hogy simogatja az arcunkat. Húzodik oda és a két kis kezével simizik. Meg tudnám zabálni. A mosolygás még azóta sem sűrűsödöt, ez van, komoly fiúnk vanKép.Majd teszek fel képeket is, de már brümmög is , így megyek.Még annyit, hogy az oltást szerencsére átvészeltük láz nálkül. Nagyon ügyi volt Robó. Picit iugaz sírt, de utánna semmiKép.Megyek nem játszom a türelmével....

Tőletek is várok újabb képeket, már kíváncsi vagyok a csemetékre, régen láttam őket.

Nyugodt, nyügimentes éjszakát kívánunk: Anita+Robó
anita77

Szia Anita!
Gyorsan küldök is egy mai képet, éppen az ajándékba kapott nadrágját próbáltuk fel Ádámra (csak úgy a tipegöre), és amint elövettem a fényképezöt, rögtön elkezdett nevetni...Mindig igy járok, csak idöben kapjam el a mosolyt...
Kép

Sziasztok,megyek "ebédeltetni" Ádámot!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Kikás pelenka: Az van ráírva, hogy Mullwindeln, 80X80-as, 5 db. és 1990 Ft Kép Nekem is nagyon tetszik, tökaranyos minták vannak rajta Kép

Fog: vettünk Dentinox nevezetű valami kencét, amivel az ínyt kell bekenni és picit állítólag elzsibbasztja, így nem érzi ha fáj. Még nincs semmi gond, de felkészültünk Kép A fog még mindig nagyon picúr, megnézni sem egyszerű, mert a nyelvecske mindig takarja Kép

Laura2: megnéztem énis Nikit, büszke lehetsz, csodaszép kislány Kép Azok a hatalmas szemek!!! Tündérke Kép És gyönyörűen tartja magát Kép

Fül: énsem nyúlok be, csak külső részét tisztítom Kép

Fanni most épp az apja könyvét akarja "olvasni", amit ma vettünk Gábornak Karácsonyra...persze férjecském már elkezdte olvasni. Fanni meg nyúlkál Kép Nyúlkál minden után, könyv, távirányító, ropizacskó...egyremegy Kép Az íróasztalról már pakol (le a földre), ha ideveszem az ölembe Kép Mi lesz, ha járni fog???

Ma konyhaablakpucolásra adtam a fejem. Feladtam azon elvemet, hogy ez férfimunka Kép Nem lett 100-as, de legalább kilátni Kép Kép

Kitaláltam, hogy üvegfesteni fogok. Azaz azt a fajtát, ami matrica szerű, és az ablakot lehet díszíteni Kép Fanni ablaka lesz az első. Márcsak a mindent kell hozzá megvenni Kép Najó...sablon már van Kép

Szemszín: nálunk még mindig nem alakult ki. Barna lesz, de egyelőre világos még. Biztos vagyok benne, hogy olyan lesz, mint anyumnak és nekem...sötétbarna. Egy darabig olllyan gyönyörű sötétkék szeme volt, hogy csuda....aztán mondták, hogy ilyen szemszín nincs Kép Gáboré szürkéskékes, úgyhogy barna lesz Kép

Barbi: nagyon édi vigyoriÁdám Kép Huncut Kép

Anita: Fanni is simogatja az arcunkat...de ahogy hajat ér, azt húzza Kép Nem nagyon szeretem, mert nehogy a szájába kerüljön...Jaa és a nyakláncra, fülbevalóra is bukik, meg anyum szemüvegére (állandóan leveszi Kép) Örülök, hogy az oltáson túl vagytok, láz nélkül Kép

Ma a délelött elég gázosra sikerült, mert ahogy kitettem a lábam Fanni szobájából elkezdett kiabálni, majd sírni...aztán ahogy beléptem, meglátott, már vigyorgott is. Remélem erre nem szokunk rá Kép Olyan szépen elvolt eddig önállóan is...

Na megyek, nézem a Fábryt Kép

Szép álmokat! Kép

DBarbi
DBarbi

Sziasztok!

Anita: köszi a hiányolást!
Jól vagyunk, bár Dorka még mindig náthás kicsit, de mostmár csak 1-2 nap és gyógyult lesz.
Martin egyre többet vigyorog és egyre többet "beszél". Kb. 2 hete felvette azt a szokást, hogy fürdés után szopi közben elalszik, majd 20-30 perc mulva felébred és fél11-ig teljesen éber, és foglalkozni kell vele. Ő is kapaszkodik mindenbe, ruhába, hajba, apa szakállába Kép.

Szopi közben, ha már nem teljesen üres a bendő akkor keresi a nővérét, nézi az ajtót, hogy jön-e. Még mindig imádják egymást.
A szeme még mindig kék, bár most néztem a fényképeinket, hogy olyan sötét rajtuk a szeme, mintha barna lenne. Nálunk a hozzátáplálásba senki nem szól bele, és nem erőlteti, sőt örülnek, hogy tudom szoptatni. Amin meglepődtem, hogy a védőnő sem erőlteti, bár nemrég volt nekik továbbképzésük, ahol a 6 hónapig csak anyatejes táplálást hirdették! A doki nénink nem ezt vallja, de még nem ért rá egy tanácsadáson sem hangoztatni.Kép Persze mindketten tudják, hogy nem első csemete és hogy eü-s vagyok.
Menzim még nem jött meg, remélem így is marad még egy darabig.Kép

Laura: Niki nagyon szép! Szép hosszú fekete haja van, és formás!

Barbi: Ádám éhes Kép

Diti: jobbulást!

Kép

Dandy
Dandy

Sziasztok!

Ezeket kaptam mailben, szerintem nagyon aranyosak Kép

Kép
Kép
Kép

Kép

Nem vagytok túl aktívak a mai nap Kép
Tessék írni!!!

Üvegfestésre adtam a fejemet, ma megyünk beszerezni a festékeket, kivi leszek, hogy hogy sikerül Kép

Szép Napot!

DBarbi
DBarbi

Sziasztok Lányok!

Köszi a sok pozitív energiát, szerencsére most már úgy néz ki megmaradunk mindannyian Kép
Tegnap még elég trutyin éreztem magam, de ma már közel jól is vagyok, a többiek meg már tegnapra jelentős javulást produkáltak.
Épp most fejeztem be a karácsonyi ajándékok becsomagolását, elszöszmötöltem vele pár órát. De nem baj, úgy imádom, nagyon élveztem Kép Alig várom már a karácsonyt KépKép
Pindurunk a mostani hétvégét a másik nagyijánál tölti, múlt héten az én anyukáméknál volt. Így most hármasban vagyunk itthon apával és Tüncikével, és valami szokatlanul nagy a csend Kép
Megyek is és kihasználom a szabadidőt, megírok pár karácsonyi képeslapot.

Sziasztok, Diti

U.I. Anita, bocsi, majdnem elfelejtettem amit kérdeztél: mi Nasivin bébiorcseppet használunk, elég hatékonynak, ugyanakkor kíméletesnek tűnik. De még ezt is olyan ritkán adom nekik amennyire csak lehetséges. Amúgy terhesség alatt, meg most a szoptatás idején én is ezt használom, ugyanis a felnőtt orrcsepp nem ajánlott ez idő tájt.
diti

Sziasztok!Kép

Na volt ma egy potyautam, babygymet akartam venni, elmentem a minimanóba, de nem volt olyan amilyet akartam. Szerintetek létezik olyan, ami zenél is, de nem forog hanem lógnak rajta ilyen zörgős valamik? Mert csak forgósba volt olyan ami zenél, és csak sima volt csörgősbe. Na ezt jól megaszontam.Kép
Bundazsákot is vettem volna, de ami tetszett 56-os volt, azért attól kicsit nagyobbat vennék.
Vett valaki mostanában? Milyet és hol?

Dbarbi, Dandy
Aranyosak a télapók.Kép

Lányok
Niki nevéban köszönöm a bókokatKép, de sokan mondták már, hogy a képeken nagyobbnak látszik élőben meg milyen picike.

Szemszín
Nikinek most szürke a szeme. Tisztára olyan, mint anyósomé, csak anyósé kékesebb. Kíváncsi vagyok milyen lesz, mert a férjemé kék, az enyém meg sötétbarna. Régebben úgy gondoltam barna lesz neki, mert az a dominánsabb, viszont nekem egyáltalán nem volt kék születésem után hanem fekete volt. Kicsit reménykedek, hogy megmarad ez a szín neki, ami most van, mert ez nagyon szép szerintem.Kép
A haja egy kicsit világosabb barnás, mint a képen. Kicsit mintha kezdene vörösödni és a szemöldöke is vöröses. Na ezt viszont nemtom kitől örökölhette, mert nincs vörös a családban. Talán a postástól?Kép

Anita
Édes lehet a Robó, amikor simogat Benneteket!KépKépKép Várjuk a képeket.Kép

Zsizsa
Megcsináltam a sütit, kakaós-kókuszost. Nem lett tökéletes, szerintem azért, mert a múlt hétem eltörtem a mikró forgótányérját és most nem forog. Emiatt néhol kemény lett, valahol meg feljött szépen viszont kicsit ragadt. Az íze jó lett el fog fogyni. Tettem alá sütőpapírt így nem ragadt le.
Tudja valaki hol lehet forgótányért kapni?

Szép estét mindenkinek!Kép
Laura
Laura2

Sziasztok!!!

Annyit írtatok, hogy képtelen vagyok visszaolvasniKépKépKép

A babókákat viszont megnéztem, mind nagyon szépekKépKépKép

Mi jól vagyunk köszönjük szépen, kiütéseink is eltűntek, tegnap viszont Anna lázasodott be. Ill tegnapelőtt este, úgyhogy lassan ennek is vége leszKép

Szülinapi kép:
Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Barbi: Ádi nagyon édes, az új nacija is szupiKép. Úgy bírom őket, mikor így kissé felnőttesen vannak felölteztetve.Köszi, hogy tettél fer róla fotót. Mosolya is ariKép.

DBarbi:hogyan csinálod az üvegfestést, írnál róla. Értem ezalatt, hogy milyen festékkel, mire, hogyan? Ami a munkát illeti, hát én is csak lépésekben haladok a házi munkákkal. Sokstor el is gondolkodom, hogy régebben mikor Robó nem volt, és csomót dolgoztam, minden tipp topp volt itthon és mégsem voltam annyira fáradt mint most. De nem bánom ámKép.

Dandy: örülök, hogy írtál. Képzeld az esti szopi nálunk is így működik mostanában. Ha a cicin alszik el, akkor 100% hogy fel is ébred 1/2 -1 óra múlva és akkor nem alszik. Viszont ha én altatom el, akkor tovább bírja, bár az éjszakát még nem alussza át most sem.Örülök, hogy jó tesókKép. Olyan jó érzés lehet.Dorkának jobbulást.

Diti:köszi az orrcseppes infót. Örülök, hogy jobban vagytok. Biztosan nagyon fura most, hogy "üres" a lakás. Nem is tudom majd nálunk hogyan lesz, mert Robó így is annyira tud hiányozni. Persze azért néha a nagyszülöknél is kell lennie majd. Furcsa lesz nagyon.

Laura: nálunk is a fotók kissé csalnak, Robó sem akkora mint a képeken. De akkor is szépen fejlődik Niki, levontam belőle amennyit a kép csalhat, még így is szuperul fejlődikKép. Szép kislány , büszkék lehettek rá!Nálunk bundazsák már pár hónbapja van, kaptuk de abból 82-es van. Igaz még javában jó Robóra , elejében nagy volt, de az nem gond. Szerintem még jó ideig jó lesz, mert ha nagyobbacska lesz, akkor már úgyis cipőcskét adunk rá, és ez praktikus, mert később nadrágot lehet belőle csinálni. Szeretjük nagyon.

Zsófi: boldog szülinapot Annának. Jó a fotóKép.

Teszek fel egy képet az én kis drágámról. itt éppen rájöttünk, hogy van ám nekünk lábunk is és azt meg is tudom fogni:

Kép

Nyugodt éjszakát mindenkinek, holnap mamiéknál leszünk Robóval és ott is alszunk, így nem leszek.Csak azért írtam, ha hiányolna vki...
De utánna bepótolom ám az írománytKép.

Anita
anita77

Laura: létezik! Mi olyat vettünk, amin az egyik játék zenél Kép Tescoban.

cory
Budapest

Sziasztok Lányok!
Csak egy gyors hajnali bekukk, még most jöttem csak rá, hogy néhány (2) közeli családtag ajándéka kimaradt, mert tök jót találtunk ki, aztán nem sikerült megszerezni, de letudva éreztem, ugyhogy ma is rohanós napunk lesz. Pedig már tegnap is horror volt a közlekedés a városban, mi lesz még ma? (Röpke 2,5 óra autózással jutottam el otthonról Újpestre. Vissza nem egészen 1 óra volt. )
Boti mostanában egyre rosszabbul birja, ha felborul a napirendje. Itthon egész jól kezelhetö, de ha elmegyünk valahova (mármint látogatóba) akkor azért elég nyügi tud lenni. Eddig ez nem volt. Ennek ellenére azt hiszem kell vinni, mert különben könnyen bezápulunk mindannyian. Váárlással, ilyesmi nincs gond, mert a kengurut még mindig imádja. Inkább a mások kezében levés kezd neki nem annyira tetszeni. Pedig ez még korai, nem?
Szuperek a képek! (meg a gifek, az angyalkázó Télapón nagyot nevettünk)

Zsizsa,
Van egy szuper beigli receptem, abba elég sok minden kell, többek között reszelt alma is. De csodájára járnak a népek már évek óta. Ha kell valakinek szivesen elküldöm.

Mára ennyit, legyetek jók.
Diti, irigyellek a teljes becsomagoltság miatt. Én még neki sem kezdtem, a lakás fut, és nálunk lesz a családi Szenteste...huhh, jó kis napok jönnek. A férjem meg reggel fél 5kor elmegy és este fél9-9-re ér haza. Heti 7 nap Kép De szerencsére ez az örület is csak Karácsonyig tart.

Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?