2003.12.17 14:58
Szerző: beszti
Mint ahogy a következö hozzászólás sem lett bemásolva:
Névtelen:
"Elküldve 2003 December 17 szerda - 09h 43:
Besztike! Az interneten te is névtelen vagy, semmivel nem vagy hitelesebb forrás, mint én!
Viszont mindketten utolérhetők, és akár felelősségre is vonhatók vagyunk, mert ez következik a technológiából.
A MÁV-ról már egy éve többen is írtuk, hogy nem annyira rózsaszín, mint ahogy ti azt látni akarjátok.
Akkor magatokból kikelve védelmeztétek az osztályt. Még most is ártatlanságról, meg csúsztatásról írkáltok...
Ami meg virágot illeti. Ezt írta, így írta, ő írta.
Slussz."
Pedig hadd reagáljak már rá:
Elöször is nem vagyok Besztike, Beszti néven regisztráltam.
Nem érdekel, hogy névtelen névtelen-e, vagy én az vagyok-e vagy sem. Az sem, hogy ki mennyire nyomonkövethetö.
Mindössze az háborit fel, hogy névtelen irást a TV2 mint hiteles forrást használja fel egy riportja elé. Ha ez igy van, akkor bárkit, bármikor, bármiért föcimre lehet tenni. És mig a bulvársajtótól ezt megszokta az ember, azért egy (mégha kereskdelemi is) TV-töl az ember nem ezt várja. Egyszerüen a többi hirükkel együt hiteltelenek lesznek.
Nem akarom a MÁV-ot rózsaszinben láttatni, azt hiszem, egyszer nem szóltam hozzá HSZ témához sem, pont azért, mert nem tudtam, hogy mi történt.
Viszont a sajtónak ez a kapányszerü ráugrása egy dokira szerintem hihetetlenül felháboritó, föleg úgy, hogy semmit nem mondanak róla, az információik forrása kétséges, ezenkivül szenzációhajhász és csúsztatott. A csúsztatásokat is leirtam (pl. az m1-nek a korai inditással, koraszüléssel való összemosása).
Nagyon sok kórház nagyon sok orvosa csinálja ezt, még egyáltalán nincs bizonyitva, hogy a halálesetek és az egész összefügg (ezel most lehet vitatkozni, de ugye nem állt még biróság elött, nincs ellene itélet).
Innentöl kezdve mindenki magába nézhet, hogy ha ö lenne a helyében, akkor jó lenne ez neki. És még egyszer: nem a dokit védem, hanem ezt az egész eljárást kritizálom!
A Virág elleni dolog: a kérdés, hogy ehhez az egész témához most mi köze volt a bemásolt részletnek. Virág ezt 1 éve irta, nem is tudom, hogy láttam-e mostanában a hozzászólók között. Névtelenek már nem tudnak egymásra ugrani, ezért dobjunk valakit az oroszlánok elé????
(Én visszaolvastam és vállalom a hozzászólásaimat, bár nem nagyon értem, hogy lehet a kórház iránti feltétlen és kritika mentes szenvedéllyel vádolni, mert pont amiatt, hogy lassan 1,5 éve szültem ott, a jelenlegi helyzethet nem is nagyon szóltam hozzá (ámbár lehet, hogy aki keres az talál), csak a dokimmal kapcsolatban.)
Beszti