Új privát üzeneted érkezett!

Gratulálok Potyka, sok boldogságot kívánok!

Ildi

Kép
kikó70

Potyka megelőzött a kiPotykantás hírével... :shock:

De ha megelőzött, ha nem, a legifjabb márciusi babának is jár a piros nagybetűs :wink: :wink: :

MEGSZÜLETETT POTYKA KISFIA, DÁNIEL 4750 G, 58 CM!!!

ÉÉÉÉÉÉéS akkor íme a szaftos részletek:
a MI POTYKÁNK :wink: csepp 4750 g-os csemetéje a bátyjához hasonlóan hátsó koponyatartásos volt, ennek ellenére simán született!!!!! :shock: :shock:
Potyka, gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Isten hozta a legifjabb topikcsemetét!!!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

na bakkker...
helyesen:
MEGSZÜLETETT POTYKA KISFIA, DÁNIEL 4750 G, 58 CM!!!

Kép
Kép

mpatr

Potyka, gratulálok!!! Nem semmi kis vasgyúró lett a srác!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

:oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

4 keresztneve is van a kölöknek :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN. És SOK-SOK TEJCSIKÉT NEKIJE !!!

Kép Kép Kép
fanetta

Na, megyek is aludni. Boldogan!!!

Szóval a tali kettőkor lesz??? Akkor még a munkanélkülibe is be tudok menni sorszámért...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Fanetta, valószínüleg a dvd átírás nem fog menni, mert eredeti írásvédett. Még megkérem az egyik haveromat, hátha. Videjókazettán nem jó??? Az menne pikk-pakk.

Böbi

Kép

Kép
bosek

[color=blue]Potyka!
Gratulálok, egészséget, boldogságot kivánok ötöskének!!
Csak jókat![/color]
Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Nebula, nagyon tetszett a hozzászólásod, nem is akarunk megszabadulni Tőled, sőt Senkitől sem! :) Jó a vonalzó! :) Ha ezt látná Kölyök! ;)
Lusie, ezt a határozott hozzászólást... le a kalappal, jókat írtál, legalábbis nekem tetszett! ;)
Biribon, ne vedd magadra a dolgokat! Én mindig úgy örülök, ha írsz, nem Téged akartak megbántani! Léccciii gyere el a talira!!!
[quote]M írta:egismerhetem legalább egy részét a társaságnak! És annyira vágyom már rá, olyan jópofa lehet ennyi majdnem egyidős baba egy rakáson.

Judit18, mitől vannak a fura pöttyök, mit mondott az orvos?
Juditkecskemet, azta micsoda maszat Levi a képen! Bocsánat, hogy megint rontjuk a hangulatot... :( :cry:
Eszterxx, köszi, hogy megvédtél! :) Jól esett!
Bosek, nagyon jók a képek, cuki Blanka ahogy vigyorog és ahogy kiteszi a lábát a kád szélére. :)
Petramama, szuperek a tegnapi képek, Boróka hogy örül Nortonnak... és már milyen ügyesen áll! Pati még mi mindent tud Norton? Beszél már? ;) Nagy gyerkőcök is helyesek, szép pár! ;)
Panny, van még csöpögő csap a házban vagy már mindet megszerelte Krizsi? :lol:
Kiszazsu, cuki az unokahúgod kisfia!
Mzx, sajnálom, hogy ennyi minden összejött hétfőre... :( de hátha sikerül még eljönnöd...
Monácska, sajnálom, hogy ilyen bunkó orvost fogtatok ki. :( Jó nyralást és jó időt!!! :)
Enikő, köszi a képeket, szuper, hogy még mindig csak szopizik Noémi!

Potyka, gratulálok és sok-sok boldogságot Nektek!!!

KépKép
KépKép
mni

POTYKA, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!! szép nagy bébi!! ejha, nem véletlen a múlt heti fotó!! (mármint a hasadról)

Niki, ételallergiától vannak a pöttyök. nem biztos, hogy allergiás mondjuk a sütőtökre amit tegnap kapott, csak még hozzá kell szoknia a szervezetének állítólag.
de amúgy tök jó kedve volt ma, miután hazajöttünk a dokitól végig vihorászott, kezdett már az az érzésem lenni, hogy valamit beszívott, mindenen vihogott (máramennyire egy baba tud). zabálni való volt :)

Bosek, kíméletlen módszer! :) de hatásosnak tűnik.
itt becsusszant a gyümölcslével. csak utána már nemigen akart már tápszert enni, kíváncsi vagyok mikor ébred :(
ő 7kor kapott pépet barackkal, nem hiszem, hogy azzal kitart sokáig....

KépKép
judit18

na, bocs, pirosra akartam, valamit elszúrtam!
POTYKA, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!! szép nagy bébi!! ejha, nem véletlen a múlt heti fotó!! [color=red]
[/color]

KépKép
judit18

Potykának, Daninak és a teljes Potyka-családnak én is szívből gratulálok!

Kép
KépKép
nebula

Potyka!

Gratula!!!

Niki!

Egész nap a szerelőládával mászkált Krizsi :wink: ...és azzal is aludt el... :roll: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

[quote="panny"]
írta:
pannyEgész nap a szerelőládával mászkált Krizsi :wink: ...és azzal is aludt el... :roll: :lol:

Ismerős a szituáció! Nagyon aranyos lehetett!!!

Potyka! Szép nagy legénykét potykantottál! :D Nagyon sok boldogságot kívánok!!!(
Akkor hétfőn már jöhettek is a talira! :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
Kép
petramama

Potyka!
Gratulálok!!! Kívánok mindent, amit csak szeretnél!!!!!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Képek, aztán lépek ;)

Na de APAAAA, egy kicsit még nagy rám ez a sapka (igaz, hogy nagy fejem van, de nem ennyireeeee):
Kép

Fruzska! Lesifotósok! Jaj, Nimród, én nem is merek odanézni!
Kép

Vigyázat! A lenti kép trükköket tartalmaz, és nagyon rossz minőségű (nem úgy van forgatva, ahogy kellene - és mobillal készült)
Kép

Anya elvadult a mobillal :)
Kép

Nem is igaz, hogy egész nap rosszkedvű voltam! Most például nagyon jól érzem magam:
Kép
linocs

Sziasztok!

Sajnos hétfőn nem tudunk menni, mert apát berendelték dolgozni valamint még az anyukámhoz is menni kell, mert földet adunk el és bejelentkeztek hétfő délutánra a vevők.

DE közeljövőben biztosan megyünk BP-re és, ha esetleg valaki talizna majd, szívesen venném!

Mni, Feri
Nagyon szeretem a képeiteket!!!!! Nekem öröm, ha megosztjátok őket velünk. Nagyon sok olyan kép is van, amin nem Lilla látható! Természetesen azért a Lillás képek a legjobbak!!!!!! :D A fotós ötleteknek pedig kifejezetten örülök, mert én is szeretek fotózni.

Nebula
+++++++++++

Eszter
+++++++++++

Potyka összehozta topicot! :D :D :D

Jó éjt Mindenkinek!!!
Vitamentes hétvégét!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Linocs
:D :D :D :D :D :D
Édes Fruzsi!!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Tündérmanó: Köszi!!!
Kár, hogy nem tudsz jönni, jó lett volna találkozni!
Viszont, ha itt vagytok Pesten, és van ráérő időd, és mondjuk még kiváncsi is vagy rám (vagy még másokra is) jelentkezz, és összehozunk egy minitalit ;)
linocs

Most olvastam vissza a mai termést, hát lassan megtölthetjük az osztályterem falát az "akikre ma büszkék vagyunk" képekkel :evil: :roll: ....................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok, akkor akinek inge vagy aki kellően mazochista, az vegyen mindent magára, aki akarja az cseszegesse a többieket, aki akar sértődjön meg, csak legyen már végre nyugalom!!!!!
Írja le mindenki bátran a véleményét anélkül, hogy azon öt ember megsértődne és kivonulna a topik életéből.

Magánvéleményem, amire senki sem kiváncsi, de hát erre való a topik ugye, hogy néhány nappal ezelőtt, ahogy azt jeleztem is, egyáltalán nem értettem egyet Feri hozzászólásával (nem baj, nem vagyunk egyformák!), de én például igenis kifejezetten rajongok a képeikért!!!!!!! Profi géppel profi témákat fotóznak, a szerkesztett képeik pedig gyönyörűek!!!! Egyik meghatározó élményem volt a szülés körüli időszakban az a képük, amikor Niki utoljára pocakosan áll a tóparton és "búcsú a pocaktól" vagy valami ilyesmi címe volt a képnek. Nem a részletekre emlékszem, csak azt az érzést tudom bármikor felidézni, amit az a kép bennem kiváltott. Katartikus volt, köszönet érte!
Nekem nem Lilla a kedvenc kiscsajszim a márciusi rózsaszín-csapatból, ennek ellenére nagyon szívesen nézem a fotóit!

Szeretném még egyszer és részemről utoljára megerősíteni és leegyszerűsíteni a a múltkori vélemény-nyilvánításomat, mert egyre többen forgatják ki (vagy lehet, hogy egyszerűen csak nem érthető):
Vannak, akik a barátaim a topikban. Nekik minden egyes hsz-ukat örömmel és figyelmesen olvasom. Vannak, akiket szeretek, az ő jelentkezéseiknek is örülök, de ha nincs időm, sokszor csak átfutom a hsz-aikat. Vannak, akik irányába semmiféle kötődésem nincsen, az ő hsz-aikat sokszor, időhiányban egyszerűen átugrom. Valószínűleg emiatt észre sem venném, ha nem írnának. De ettől még írjanak, mert valószínűleg másik 40 ember meg szívesen olvassa, ha ők írnak! Vannak kisebb klikkek, baráti csoportok a topikon belül és vannak igazi tyúkanyócskák, mint pl. a Kvaszévi vagy Mni-Niki, akik igenis szívükön viselik MINDEN EGYES topiklakó sorsát. Picit irigykedem az ő hatalmas szívükre, szerintem az egész világ beleférne.

[quote]E írta:rre a gondolatra ugye neked is viszket már a lencséd

emmegmámegint kéééééééééééééééééééész
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A talival kapcsolatban: nagyon szeretnék elmenni, DE!!!!: rettegek attól, hogy kirobban a feszültség vagy a konfliktusok (csak pl. magamból kiindulva alkalmatlan vagyok tartani a számat, ha valami a bögyömben van). TArtok tőle, ha a fenti vitáról beszélünk akkor azért lehet feszültség (báááár, talán úgy előbb oldódik is) ha meg nem, akkor azért. ENNYI KISBABÁNAK ÉS GYEREKNEK NAGYON-NAGYON NEM HIÁNYZIK ÁM A FESZÜLT LÉGKÖR!!!!!!!!!! Kizárólag emiatt vacilálok, menjek-e.

ÜGYNÖKNŐ, APUKÁD??????

Még mindig csak ámulok és bámulok, amióta Potykát hívtam.
Ekkora gyereket kipotykantani :shock: :shock: :shock:
Na nyem baj, Potyesz, mégy te is az akikrebüszkékvagyunk-ra :wink: :lol: :lol:

Judit, örülök, hogy jobban van Eszter, izgultam miattatok!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mpatr 2008.07.25 22:33-kor.

Kép
Kép

mpatr

ja és még annyi (minthogy inter-nyet volt nekem napokig), hogy a fogas kérdésem záróakkordja az lett, hogy elmenetem a saját dokimhoz, ahol kiderült, hogy a fájós pukli az nem tályog csak gyulladás, és nemhogy nem kell, de nem is szabad kihúzni ezt a fogacskát :D :D :D hejehuja, trallala :D :D :D :D kicserélte a tömést ami kijött, és 2 hét múlva kell visszamenni, hogy végleg lezárja, vagy kinyissa a gyökértömés részt, hogy gyógyszeresen húzhassa le a gyull-t.
köszönöm a drukkokat, látjátok, meg is lett az eredménye :lol: :lol:

Ja és Kvaszévi, lökött tyúkanyóm, hogyan hívjalak a friss Potyka-hírekkel, ha ki van kapcsolva a mobilod?????
Ez is szőke. Látens szőke :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:oops:

Kép
Kép

mpatr

Linocs, a kalapos kép a kedvencem! Igazi Kópés, csibészes, Fruzskás! :wink:

Kép
Kép

mpatr

KiSzaZsu, Bosek, JuditKmét, MNI és Lusie köszönöm a hozzá(m)szólásaitokat!

Potykának nagy-nagy GRATULA!!!

biribon

Linocs: Fruzsi tündéri! A mai gatyi, borús napra, valami jó kis zenei ajánlatod???

Panny: Nagyon aranyos lehet Kristóf-mester!

Pati: Örülök, hogy megúsztad a "nagyműtétet" :lol:

Biribon: Akkor remélhetjük, hogy látunk hétfőn???

Judit18: Pöttyök múlnak?

Livi
Kép
Kép
lusie

Pár kép:
Művész úr:
Kép
JÓÓÓÓ a kedvem:
Kép
Alig folyik a nyálam:
Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Most csak Potykához: FOGADD TŐLEM IS HATALMAS GRATULÁCIÓIMAT!!! SZÍVBŐL KÍVÁNOK SOK BOLDOGSÁGOT ÉS MINDEN ELKÉPZELHETŐ JÓT EHHEZ A GYERMEKHEZ IS!

Később jövök még :wink: de most ébredeznek...
Vendég

Lusie: hú, a fiatalember is csorgatja a nyálát rendesen, és látom zenei pályára készül - nagyon helyes!!!!

Csajok! én tudatosan kerültem a személyeskedést a találkozóval kapcsolatban. Viszont mindegyik találkozóval kapcsolatos hozzászólásommal azt próbáltam sugallni, hogy gyertek minél többen, és talán vagyunk olyan okosak, hogy személyesen már jól elolvadunk a saját és mások gyermekeinek a szépségétől, és eszünkbe nem fog jutni semmiféle sértődömség, negatívum - lehet, hogy ez ügyben rózsaszín felhőket kergetek, de hátha utolérem őket... ;)

Zenei ajánlat mára:
Hangos, vicces, indiai:
http://www.youtube.com/watch?v=efWOPiT20Bk

Csendes, kedves, vérpezsdítő (ezt az egy számot tudom elszaxofonozni ;) ):
http://www.youtube.com/watch?v=p5Z11obllEQ

Na és egy bolondos, nosztalgiázós magyar:
http://www.youtube.com/watch?v=9Ky41lTtknU
linocs

(számomra) A nap híre: a kisasszony 10 kerek percen keresztül képes volt a szent szoptatópárna nélkül enni, ráadásul úgy, hogy tele volt a pelus. Mi lehet ennél nagyobb hír? ;):);):)
linocs

Potyka, itt is szeretnék neked gratulálni! Sok erőt, egészséget!!!!!!!!!!

hehe: ma lesz Edda koncert, akkor ki jön? Én mennék, de 138 ezer tegnapi fizetés után, a kocsi ismét szervízben :?

linocs: csak így tovább :wink:
Vendég

Apa etet, úgyhogy addig én is dobok gyorsan egy tegnap esti fürcsi utáni képet :D Kép
Vendég

Lusie,
édes Péterke!

Bosek,
nekem annnnyira tetszik a lányod!!!!!!!!!!!

Linocs,
Nagyon huncut Fruzsi :D

JuditK,
Jaaaaj de jó kép Leviről, nem volt csonti akkor sem :D , viszont cuki!

MOna,
sajnos elég sok a türelmetlen, bunkó orvos, nektek is ilyet sikerült kifogni.

És még mindig alig bírom felfogni Kispotyka méreteit, te jó ég, 4750....

Ja, Patti, ígértél valami sztorit ha én is és Potyka is túl leszünk a dolgon. Túl vagyunk mindketten, jöhet a sztori.
Vendég

Szisztok!

Potyka, gratulálok!
Ezekhez a méretekhez kellett is a sok név! :wink: :wink: :lol: :lol:

Tündérmanó, mivel rajta voltál a tali-listán, írd meg priviben a címed, elküldöm postán, amit készítettem. :D
Patti, te már előre kiharcoltad, hogy neked is jár :wink: , de azért jobb lenne személyesen. :lol:
Aztán lehet, hogy a végén mindenkinek postáznom kell, mert Apa dolgozik hétfőn Kép úgyhogy vinnem kell a Kisasszonyt is, és ha ő úgy dönt, hogy nem déltől fél háromig alszik, hanem fél háromtól hatig........ :roll: :roll: :roll:
De majd próbálom jól kifárasztani délelőtt. :lol:
Vendég

Juditkecskemét, azt hiszem te írtad, hogy jól néz ki Hugicám mákos sütije. Gondoltam megosztom veletek a receptet (szerintem többen is ismerik).
1 bögre mák, 1 bögre liszt, 1 bögre cukor, 1 bögre tej, 1 tojás, 1 sütőpor, 1 evőkanál zsír. Ezeket simán csak összekevered és zsírozott-lisztezett tepsiben kisütöd. Mák helyett darált dióval is finom, és én még szoktam belekeverni egy reszelt almát, úgy még jobb. :lol:
Vendég

Most sikerült net elé kerülnöm:
Potyka, szívből gratulálok!!!! Isten hozta a "kis" Danit, adjon neki sok vidámságot egészséget, nektek soksok örömöt mosolyt bennne és neked sok tejet!!!
Remélem olyan szülésed volt, amilyet vártál!

mennem kell... nézzétek el,hogy másra most nem reagálok :roll:

Kép

Kép
kolyok28

Helló Csajok!

Még élek...
Sajnos, vagy szerencsére van egy olyan gyönyörű, drágaságos kislányom, aki mellett nemhogy internetezni, de enni és élni sincs időm. (Már csak 52 kg vagyok, pedig 56-tal lettem terhes...)Ezért bánatomra már pár hete olvasni sem tudom a topicot.
De most hazajöttünk anyukámhoz, és gondoltam, belevágok.
Kezdtem az utoló két oldallal, és bevallom őszintén, elment a kedvem a visszaolvasástól. El sem tudom képzelni, hogy mi állhat rólam (ha nem is személy szerint nekem van címezve), mint eltűnt topic-tagról... :?

Úgyhogy csak írok egy-két sort magunkról, mert remélem, van akit érdekelhet.. 8)

Livike szépen fejlődik, sokak szerint nagy baba. Rengeteget mosolyog, imádja az embereket. Nagyon sokat megyünk, szinte egész nap mászkálunk, mert napközben csak a babakocsiban hajlandó aludni. IKEA, Árkád, Aréna-Plaza...Igazi "plázacica" már most.. :D
Egy pár hete megkezdtük a hozzátáplálást, de nem nagyon tetszik neki a kanál-téma. Hihetetlen hülye izlése van szegénykémnek! A keserű tápi, meg a sós gyógyvízzel hígitott baracklé a kedvence!
Az állandó szorulás miatt elkezdtem adni neki 2 napja a Mira baby gyógyvizet, és a baracklével hajlandó csak meginni. Magában a barack nem kell..Fúúúj!
A felülés még nem megy, pedig lassan két hónapja próbálkozik... Szegénykém annyit erölködik, de imád ülni, és bámulni a nagyvilágot.
Az arcán még mindig vannak pöttyök. Hol gyönyörű sima és tiszta, hol az egész vörös és pöttyös. A nyaka és a hajlatai is mindig pirosak, ha meleg van, ha nem. Százezer krémet, hintőport és minden vackot kipróbáltunk már, kész tortúra a fürdés, utána kencefincézés.

A talira ismét nem tudok menni, de ezt már hete írtam. Én is megorolhatnék, hogy mind a kétszer Kölyök miatt nem tudok elmenni, mert neki csak ez az időpont jó, de tudomásul veszem, hogy ő erősebb "tag", jobban részt vesz a "társasági életben", biztosan többen kíváncsiak rá.

Szóval, ne értsetek félre, nem durcizok, és rosszul sem esik, bár szerettem volna elmenni, de most nekem sokkal fontosabb, hogy hétfőn itt Debrecenben végre megnézi egy nagyon tuti dokinéni Livike bőrét, és hátha kitalál valamit, hogy elmúljanak a bőrproblémái. Ez nekem bármit megérne...

Kívánom, hogy legyen jó időtök és érezzétek nagyon jól magatokat!

Pati! Remélem, azért elolvastál.. :lol:

Potyka! Óriási gratula, és legyetek nagyon boldogok, egészségesek, szépek és okosak! :lol:

puszi Mindenkinek!

Kép
pété

[quote="pété"] írta:pétén is megorolhatnék, hogy mind a kétszer Kölyök miatt nem tudok elmenni, mert neki csak ez az időpont jó, de tudomásul veszem, hogy ő erősebb "tag", jobban részt vesz a "társasági életben", biztosan többen kíváncsiak rá.

Ne haragudj, Pété, de ehhez muszáj megjegyeznem, hogy nem azért időzítettük a talit Kölyökhöz, mert ő "erősebb tag", hanem mert külföldön lakik, és onnan kicsit nehézkes bármikor hazajönni. :?

Egyébként téged is szoktak/szoktunk hiányolni, érdeklődni felőled. (Az összes előzményt tudnod kellene a vitáról, mielőtt magadra vennéd.)
Remélem sikerült jó orvost találnotok, és megoldja Livike bőrproblémáit! :lol:
Vendég

Pété, nekem más időpont is jó volt, az időpont úgy adódott, hogy a legtöbbünknek ez volt a jó :S
Én személy szerint naggyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni kedves elsőtali-szomszéd ;)
Remélem nem fogysz tovább, ha gondolod sokan küldünk a legnagyobb örömmel pár kilót ;)
Én mindig annyira várommár hogy irj!! Remélem a szupidokinéni kideríti a pirosodás okát!! +++
na télleg lépek, ma van az érettségi találkozónk... kicsit izgulok hogy fog sikerülni.... :roll:
de többet nem szervezek az már tuti....

Kép

Kép
kolyok28

Hűűűű, nem semmi az előző 4-5 oldal....Milyenek a még régiebbiek? Lányok, és Feri! Hidegfront volt? :D Mostmár csakazért is megpróbálok visszaolvasni! Mégiscsak kíváncsi vagyok, hogy milyen beszólást lehet majd magamra venni... :lol:

Kép
pété

Kiszazsu!
Amit írtál az egy és ugyanaz, mint amit én írtam. Csak kedvesebb megfogalmazásban. Én is szóltam már kezdetben, hogy az az időpont nem jó nekem. De isten ments, hogy ebből is vita legyen!!!

Kérek mindenkit, ne reagáljatok a tali-időponttal kapcsolatos megjegyzésemre! Nem szeretnék megint negatív hozzászólásokat!

Kölyök! Örülök, hogy nem sértettelek meg, vagy legalábbis nem érezted sértőnek! Nem is szántam annak!!!!

Itt anyukám gépén nincsennek képek, amit fel tudnék tenni, de akit érdekel, az iwiw-en láthattok egy párat a kis hörcsögpofás tüneményemről! :lol:

Kép
pété

Ezt most kaptam:

Csak egy Anya

Egy nőtől, aki éppen a jogosítványát akarta megújítani a megyei hivatalban a hivatalnok hölgy megkérdezte, hogy mi a foglalkozása.
A nő hezitált, nem igazán tudta, hogyan határozza meg a munkáját.
Úgy értem -magyarázta a hivatalnok- van munkája, vagy csak ...? ''Persze, hogy van munkám,"- csattant fel a nő,
''Anya vagyok."
''Az anyaság nem számít foglalkozásnak, a háztartásbeli amegfelelő szó!"- hangsúlyozta a hivatalnok.
Egészen addig a napig nem is jutott eszembe a történet, amíg egyszercsak ugyanebbe a szituációba nem kerültem a polgármesteri hivatalban.

A hivatalnok láthatóan egy karrierista hölgy volt, kiegyensúlyozott, hatékony és megszállottja az olyan fontosnak hangzó címeknek, mint:
"Hivatali Vallató" vagy ''Városi Nyilvántartó".
''Mi a foglalkozása?"-kérdezte.
Mi késztetett rá, hogy ezt válaszoljam, nem tudom, csak úgy kibuktak belőlem a szavak.
''Tudományos munkatárs vagyok a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén.''
A hivatalnok megdermedt, a golyóstoll megállt a kezében és úgy nézett rám, mint aki rosszul hall. Megismételtem lassan, kihangsúlyozva a fontos szavakat. Majd csodálattal néztem, amint a kijelentésemet
fekete nyomtatott betűkkel a hivatalos nyomtatványra írta.
''Megkérdezhetem,"-kezdte a hivatalnok érdeklődéssel-
"Pontosan mit csinál ezen a területen?"
Hűvösen, minden izgatottság nélkül a hangomban, hallottam magam válaszolni
"Továbbképző kutatómunkát végzek, (amit az anyák nem) laboratóriumban és terepen, (általában úgy mondom a házban és a házon kívül).
A főnökömnek dolgozom (az Úrnak elsősorban, aztán az egész családnak), szereztem már négy elismerést (mind lány).
Természetesen ez a munka az egyik legelhivatottabb a földön,
(akar valaki ellentmondani?) és gyakran napi 14 órát dolgozom (a 24 közelebb áll a valósághoz).
De a munkám több kihívást tartogat, mint a legtöbb átlagos karrier és az elismerés sokkal kielégítőbb, mint pusztán a pénz.''
A hivatalnok egyre növekvő elismeréssel töltötte ki a nyomtatványomat, felállt és személyesen kísért az ajtóhoz.
Amint ráhajtottam a kocsifelhajtónkra, a csodálatos új karriereremben elmerülve, szaladtak elém a laborasszisztenseim: 13, 7 és 3 évesek.
Az emeletről hallottam a gyermekfejlődési programunk
új kísérleti modelljét (6 hónapos kisbabánkat),
amint egy új hangmintát tesztelt.
Úgy éreztem, csapást mértem a bürokráciára!
Úgy tűntem fel előttük, mint aki sokkal előkelőbb és nélkülözhetetlenebb az emberiség számára, mint "csak egy másik Anya''.
Anyaság!
Micsoda nagyszerű karrier!
Különösen, ha egy cím is van az ajtón.
Akkor a Nagymamák
"Vezető tudományos munkatársak a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok
területén '',
és a Dédnagymamák
''Ügyvezető tudományos munkatársak"?
Szerintem igen!!!
És hiszem, hogy a nagynénik
"Tudományos munkatárs-helyettesek".

:)

Kép

Kép
mzx

Pété, sokat gondoltunk rád! tényleg. ha Ikeázom, majd hívlak feltétlen! kár, hogy nem tudsz jönni
barackból Eszter is csak a szuperédeset ette meg. az édes alma jobban bejött

most én is szenvedek még Eszter bőrével, ma reggelre sajna már az egész hasán, mellkasán, kezein és a fején is vannak kiütések :(
nyomatjuk a kálciumot meg krémet, remélem hétfőre elmúlik, bár ha nem vagytok félősek akkor is mennénk ha még van neki, mert allergia és nem fertőző tuti.

Kvaszévi!!! nálatok mi lett Boti kiütéseivel???? Eszteré is úgy néz ki.

Patti, ugyan, gyere már, én személy szerint megígérem, hogy még át se suhan majd gondolataimon a fórumos vita... különben is látni akarom Nortont állni!!!

Linocs, akkor mégis volt tali tegnap, jól áll a kalap Fruzsinak :) (nincs is nagy feje!!)

Lusie, én is pályázom már egy ilyen nyálas képre, Eszterből ömlik literszám :)

KépKép
judit18

Pété, ha negatívra sikerült, bocsi :oops: , nem akartalak megbántani!
Az iwiw-et már néztem korábban és a közös albumba is onnan szedtem le képeket rólatok! :lol:
Vendég

POTYKA, Nagy-nagy gratuláció! Remélem szép élmény volt a szülés!
Tényleg, most akkor hány keresztneve van Daninak? Vagy valamiről lemaradtam???

Kép

Kép
mzx

Sziasztok :D !

Fokukkolo jelentkezik :lol: ! Csajok, necsinaljatok mar, gyertek vissza irni, kit fogok en olvasni :wink: !!!!!!!!
Ismet eltuntem, mint mindig, hmm en mar csak ilyen vagyok :oops: !

Jim! Te vagy az en kedvencem, nagyon szeretem a temperametumos stilusodat(en is ilyen vagyok :wink: )! Hogy van a ferjed?

Mzx! Nagy orr :shock: ? nekem nem tunt annak, jajjjj szegeny fiam, parom egesz csaladjanak akkora orra van, h nem kell napernyo, eleg csak ala allni, nekem meg gorbe, szegeny Leon nagy es meg gorbe is, hat nem mi leszunk a kedvenc szulei az biztos :roll: ...

Juditk! Nekem nagyon tetszik Levi a kepen(is), imadom az ilyen kis duci babakat es meg ha maszatosak is :D !

Feri! en szeretem a kepeidet(de a tobbieket is), a hszokat neha bantonak talalom, de attol meg irj es kuldj kepet, max aki nem szeret, nem olvas :wink:!

Kolyok! Kellemes talalkozot :) !

Potyka! Oriasi gratula!

Kép Kép
rima

Ezt a képet ajánlom Monácskának. Ugyanis, mikor rózsaszínbe öltöztetem a lánykánkat, akkor mindig ő jut eszembe, mikor még a pocakban lévő Nóriról dilemmázott, hogy lehet majd rózsaszínbe és fodrosba öltöztetni - nekem is ugyanazok voltak a problémáim, hogy én majd rózsaszínbe soha - hát bejött a "soha ne mond, hogy soha". Mondjuk az apja kezdte evvel a gatyóval....
Kép
linocs

Sziasztok!

Linocs, nagyon cuki a lányka rózsaszínben, nem tudom miért ellenkezel a szín ellen... :) Pedig csinike! ;)
Szia Pété! Én mindig nagyon örülök, ha jelentkezel és nem egyszer hiányoltalak is! Kérdezd meg Pumperkát! ;) Jut eszembe, Pumperka hol vagy? Szóval, én régen az Örs vezér téren dolgoztam és ott arrafelé laknak a kedvenc kolleganőim. Mindig írnak, hogy Ők nagyon szívesen vigyáznak Lillára, ha nem tudom kire hagyni... beprotezsáljalak hozzájuk? ;) Remélem gyógyírt talál a szuper doki Livi bőrére! Amúgy mi mindennel kened? Én Lillát semmivel sem kenceficélem... lehet a kevesebb több? És igen, én is nagyon sajnálom, hogy nem tudsz eljönni a talira, legközelebb Te adjál meg dátumot, hogy tutira el tudjál jönni! ;)
Kiszazsu, sajnálom, hogy lassan mindenkinek postáznod kell az ajándékot, még a végén gyűjtést szervezünk postaköltségre... :lol: Remélem sikerül eljönnöd!
Kacika, Lusie cukik a gyerekek!
Linocs, Fanetta de jó, hogy taliztatok! Édesek a picik, újabb frigy van kialakulóban? ;)
Mpatr, én tyúkanyó?? :oops: :oops: De tényleg szívemen viselem mindenki sorsát.... Köszi a képdicséreteket! :oops:
Fanetta, pedig lehet nem lesz fényképezőgép a talin, mert Feri sajtótájékoztatóra megy hétfőn, pótgépünk meg nincsen. :cry: :cry:

Mi ma esküvőre megyünk! :) Hurrááá! Remélem jó idő lesz, illetve nem fogunk elázni... vacsi után tervezzük hazahozni Lillát, utána mi visszamennék egy kicsit... :) Már nagyon várom! :)

KépKép
KépKép
mni

Csak gyorsba, mert rohanunk... :roll: :?

POTYKA! ITT IS SZERETNÉK NEKED GRATULÁLNI DANIGYEREK VILÁGRAJÖTTÉHEZ!

Pattikám, sosincs kikapcsolva a telefonom, de Bcs. 8. kerületében tartókodom. Nem olyan gáz, mint a pesti, viszont térerő nuku. :roll:
Egyébként meg tényleg szőkülök visszafelé. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jim, sömöst megkaptam, de itt elég meseszrű a net. Majd hétfőn otthon mindennek jól utánanézek. :wink: Az EDDA koncertért engem is esz a fene. :roll: :evil:

Judit18, a pöttyeink elmúltak, úh. szerintem tényleg a kaja lehetett. Azóta ettünk már banánt, almát, barackot, meggyet, na meg ezek keverékeit és semmi. Jövő héten kezdjük a zöldségféléket. Remélem attól sem lesz kiütéses! A Babé termékek egyébként nagyon jól helyre tudják hozni a picik bőrét. PÉTÉ, nektek is ajánlom, ha még eddig nem próbáltátok.

Bocs, hogy másra nem reagálok, de most tényleg nincs időm.

Szép hétvégét Mindenkinek!

Puszmák.

Évi

KépKép
kvaszeva

Kedves Annák és Anikók! Ezzel a virágcsokorral szeretnék nagyon boldog névnapot kívánni Nektek! (nem saját fotó)

Kép

KépKép
KépKép
mni

linocs: gyönyörű Fruzsi. Mi a bajod a rózsaszínnel? Most olyan képet kapsz priviben, hogy csak na!

pété, nekem mindig hiányoztál és kapd be, hogy 52 kg vagy. :wink:

rima: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?