Új privát üzeneted érkezett!

Aida: Bern mellett. Ott annyi volt, hogy nem voltak kukák, a szemétért zsákonkért kell fizetni, vagyis meg kellett venni azt a zsákot amiben kirakja az ember a szemetet és csak abban lehet kirakni és csak azt viszik el... (nem is igazán értem, miért olyan egetverő kérdés a pelenkák gyűjtése.. a lényeg, hogy ne legyen büdös... a környezetet meg az ember sokkal jobban szennyezi egy masszív, csak emiatt megvett zsákkal mint pl. néhány újrahasznosított zacskóval... bár a pelenka már önmagában is környezeti katasztrofa... de behalnék ha minden nap kakis pelenkákat kéne mosnom...)

(mondjuk én nem voltam úgy oda Svájcért (ld. emberek - s ezt az összes ott élő ismerősünk is megerősítette), de a táj mindenért kárpótolja az embert... évek óta útba ejtjük néhány napra (na jó, amióta megvan Lilla nem, de amikor a hasamban volt akkor azért mentünk:)... Ja, és augusztusban a leárazások... ha arrafelé nyaral az ember akkor bizony rá kell szánni néhány napot mert olyan ocsón lehet olyankor megvenni a legmárkásabb dolgokat, hogy csak les az ember... Tele vannak pénzzel, megengedhetik, hogy mindig a legújabbat vegyék meg, a tavalyi modell már ciki ezért olcsó:)))))
Vendég

Bocika:
az AFP-m 0,75 lett, de a dokim azt mondta felejtsem el, mert a labor rossz adatokkal csinálta. 12 hetes uh méreteit beirták 14+6 nak, majdnem 15 hetesnek... Azért nem mind 1 és nem volt jó időben sem levéve..

Kép
Kép
Kép
f.marti

jo reggelt!

itt engem puculogus egyetlen egyszer latott. meg a legelejen, amikor azt hittek, hogy mehen kivuli. talan 5 hetes volt a baby.
azota senki se nezett be oda, vagy tapogatozott ott. szoval nekem peldaul fogalmam sincs, hogy milyen a mehszajam.
ultrahangon 12 es fel hetesen voltunk. meg majd most megyunk kedden (20.het).

niki. remelem mar jobban van a fogad helye. kaptal erzestelenitest?

KépKép
KépKép
mush589

Márti: Hát az enyém sem volt valami magas 0,78 de a doki szerint jó föleg hogy van nem kevés súlyfeleslegem. Most megnézett mindent alaposan és rendben találta a bébit, így azt mondta semmi ok aggódalomra.
Vendég

Na, én megyek vidékre. Jó szórakozást a talihoz!
Majd kérünk beszámolót!

Kép
trombibébi

Jó szórakozást holnapra! Képeket csináljatok! :lol: :lol:

Raktam fel tegnap friss pocakképet! :lol:

verzso

Sziasztok megjöttünk,a második AFp-ém 0,80 lett!!!Végre megnyugodhatok.Shoppingoltunk,mert holnap bográcsos kerty party lesz néhány barátunkkal,vasnap meg megint a fránya házon melóznak a fiúk!
Különösen mushnak:holnap tejfölös csirkepöri lesz bográcsban nokedlivel,vasárnap pedig székelykáposzta lesz ebédre! :lol: ja és linzervirágocskákat sütök... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

verzso. nekem ekkora pocim van egy gyerekkel. mar ertem miert kerdik mindig, hogy ikrek-e. :oops: :oops:

sarmi. :twisted: :twisted: :twisted: asszem en repulore ulok, es megyek hozzatok kerti partyra! :lol: :lol:
kerhetek receptet a linzerviragocskakhoz? koszi

KépKép
KépKép
mush589

Verzso: nagyon szép pociképek!
Vendég

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

20+1 hetes "koromra" kaptam időpontot a 18. heti genetikai UH-hoz. Háát, nekem az soknak tűnik. Elvileg 20. hétig lehet. De én akkor már betöltött 20. hetes leszek, a 21. hétben és ráadásul a kis ficánka is idősebb, mint a vélt kora. :(

Holnap pontosan mikor és hol találkoztok? Ha megyek akkor tudjam. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmon! Gratula a jó AFP-hez! Hétvégére jó bográcsozást!
Vendég

aida. en is 20+1-en megyek arra az uh-ra. itt meg be kell hogy toltsed a 20. hetet. szoval szerintem ne izgulj!

tenyleg sarmi. gratula a jo eredmenyhez! nem tudom hogy hova tunt a jomodorom! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Röff!

bb! Hozhatod a kisfiadat is ám!

...már csak hatan vagyunk :cry:

Mush! Van egy véralvadási zavarom, ami 8*osára emeli a trombózisveszélyt. És mivel az terhesség alatt amúgy is nő, ezért szúrkálnom kell magam heparinnal, ami gátolja a véralvadást.

Márti! Örülök, hogy elkezdtetek kibárányosodni!
Hú, de lelkiismeretes dokid van!

Trombi! Jó vidékezést!

Verzsó! Szépen alakulsz.

Sarmi! Jó könnyű kis nyári kaják! :wink: AFP jeeee!

Aida! Naná, hogy jössz! Én még mindig azt mondom, hogy a mozi oldalán lévő bejárat előtti parkban lévő szökőkútnál találkozzunk. (A Ferdinánd híd tövében) Ott biztos egymásra ismerünk!

Mindenki igazoljon vissza, hogy tud-e jönni!
Sinaszi
Vera
Coca
Aida
Nikianya+Hajni
Edoci

Kép
zölddisznó

Hová tűntetek?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi! Nekem oké a randi! 4 óra és akkor a Westenden kívül!? Annál a szökőkútnál, ami előtt padok vannak és az aszfaltból "csövel" ki a víz?

Sarmon! Grat a tökéletes AFP-hez!!!!!

Verzsó! Szép pocó! És van egy műtéti heged ugyanúgy, mint nekem!!! :)

Üdv. az újaknak!
Vendég

Sina! Nem.
Piros karikábal jelöltem a térképen.
A Lehel tér felöli csücsöknél lévő bejárat előtt van egy kis park, és ott egy pici szökőkút - körülötte 3 pad.
A térkép tájolva van, délen a Nyugati pu, nyugatról a Váci út, északról a Ferdinánd híd, keletről a sinek.
Aki ígysem talál oda, azt megbuktatom föciből! :lol:

Kép

...eddig ketten leszünk Sinával?

Kép
zölddisznó

Ismertetőjel!?????? Piros szalag... ;)
Vendég

mush:én hívom linzervirágocskának,hétköznapi neve linzerkoszorú vagy vaniliás linzerkarika.De íme a recept:

30 dkg liszt,20 dkg margarin,5 dkg cukor,1 csomag vaniliás cukor,1 tojássárgája,1/2 teáskanás sütőpor,lekvár,porcukor.

A lisztet a vajjal,cukorral,van.cukorral,tojássárgájával,sütőporral összegyúrjuk,kinyújtjuk vékonyra.Csinálunk pogácsaszaggatóval egy teli karikát,virágformával meg középen egy lukas karikát,rövid ideig sütjük,hogy omlós maradjon,kivajazott tepsiben.Mikor kihűl,sütésálló lekvárral összeragasztgatjuk,és megszórjuk porcukorral.Másnap a legjobb,mikor kicsit megszikkad és omlós lesz.
Kapni ilyen készen a boltokban,de feleárból nagyon sok kijön ha házilag készítem.holnap ha kisütöttem küldök képet is.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sina! Majd én megismerlek :lol:

Kép
zölddisznó

Többieeeeekkkk! Hahóóóóó!

Vera, Niki, Edoci jöttök?
Aida! Te jössz és kész!

Kép
zölddisznó

Oké Vera! Köszi az infól pelenkáról.

Kép
zölddisznó

Úgy irigylem azokat, :cry:akik taliznak holnap!!!Jó szórakozást nektek csajok! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sziasztok..bár nem lesz sok időm és végül egyedül megyek ha minden igaz..(anyum vigyáz hajnira) de ott leszek...
Bár lakás felujitás van :? Ugyhogy nem garantálom..Ha megyek 4 re tuti ott leszek..Ha nem sikerülne akkor a következön,de eddig vagyok.. :P Piri szalagom nekem sincs,de szerintem egymásra fogunk ismerni...:DMindenesetre rajtam farmer lesz,előre kiszámithatatlan felsővel....

Lehet lesznek gipsz darabok a hajamban :D Meg pár tapéta csik.... :lol: De reményeim szerint megyek..addig is pusza

Kép

Kép
nikianya21

Mush: jövök majd a "szagmentes" infókkal! :lol:
Én nagyon várom már felőled azokat a füstjeleket! :D

Niki: remélem már jobban van a fogad!

Zöldi: :lol: :lol: Figyelek ám én! És örülök, hogy nincs baj, és nátürlik nem is lesz! :)

Csakegy: asszem perfektül leírtad, én hogyan fogok megszabadulni a büdi pelustól! :lol: Ma meg is állapodtunk a férjemmel, hogy ha meg mégis égető szükségét érezzük egy pelenkatárolónak, akkor is ráérünk megvenni, úgyhogy ez a téma kivesézve. 8) :)

Pucnológus, lukvizitor...hihihihi....betojok! :lol: Nekem a nőgyogyó volt eddig a maximum.... :P

Marti: Örülök, hogy jobban van a kisfiad! Most már tudsz te is egy kicsit pihenni?

Bocika: Nekem 0,9 lett az AFP-m, a nődoki nem szólt rá semmit, a genetikai uhun kaptam el a csajszi egy olyan félmondatát, hogy "hát, igen, elég alacsony lett az AFP-je is", de ezt fogalmam sincs, mire mondta... :roll: Mert amúgy meg mindent rendben találtak, így én sem aggódom.

Trombi: Jó vidéki feltöltődést! :)

Verzso: Egyre szebben gömbölyödik a pocid! :D
És csatlakozom Mushhoz: nekem is kb. ekkora, de....1 pocaklakóval! :shock: :P :D

Sarmi: Nem ér ilyen finomságokat felemlegetni terhes nők körében! :twisted:
Nálunk linzi koszorúcskának hívják, és imádom, gyerekkorom favorit édes sütije, nyamiiiiiii! :lol: (a sós pedig a sajtos rudacska :lol:)
És gratula a szuper eredményhez! :D

Vera: A börze 27-én lesz, nem? Vagy én egy másikról tudok?
Mi erre tervezünk menni, jónak tűnik: www.babaruhaborze.hu

Vannak új név-tippjeink, de persze a végleges még mindig nincs meg :( : Ákos vagy Kristóf.

Hamarosan én is jövök pocifotóval, csak az összes fellelhető elem lemerült... :(

Ja, és ma vettünk egy utazóágyat a Minimanóban (Sina, igazad volt, ha nem babaruhát akar venni az ember, vannak jó áron egyéb cuccok, pl. néztünk kiságyat is), nem mintha olyan nagy világjárók lennénk, de ezt tuti maximálisan ki fogjuk használni:

Kép Kistücsök utazóágya

Holnapra jó talit nektek, legközelebb én is igyekszem megjelenni!
bébic

Naszóval, későre jár: puNCológus és bocsi az óriás képért, nem gondoltam, hogy ekkora lesz... :roll:
Szép álmokat mindenkinek, jobb, ha én ma már nem kerülök billentyűzet közelébe... :oops: :P
bébic

sarmi. koszi a receptet. aszzem vasarnap megprobalkozom vele. hanyason sussem es mennyi ideig? nem vagyok otthon sutesben meg... :wink:

remelem jol sikerul a tali holnap es szep idotok lesz! varjuk a beszamolot meg a kepeket is!

KépKép
KépKép
mush589

Bébic: én sem aggódom az AFP miatt. Az én dokim azt mondta, hogy egy újabb idegesítő baromság amivel terhelik a kismamikat és hetekig lázban tartják. Szerinte egy alapos 12 hetes és 20 hetes UH a fontos, ott minden kiderül. Én sajnos tudok nagyon rossz példát. Egy nagyon jó barátnőmnél - aki nem mellesleg egészségügyis - végig mindent rendben találtak. Értsd: jó AFP, meg UH - sőt mivel ő ott dolgozott a kórházban többször átment a dokijához hogy megnézzék a babót . Aztán sajnos a 7. hónapban nem érezte jól magát, iszonyú magasra felment a vérnyomása és meg kellett császározni. Hozzáteszem mindig magas volt a vérnyomása, de ezzel nem igazán foglalkoztak. Nagyon nehéz egy-két hetük volt, aztán Pécsett egy doktornéni felfigyelt a babóra, hogy valami nem stimmel vele. És sajna beigazolódott hogy DOWN szindrómás a baba. Nagyon-nagyon sajnálom őket, de a barátnőm egy igazi hős mert nem adja fel és nagyon-nagyon erős. Szépen fejlődik a kisfiú, de sajna le van maradva a korához képest. Amúgy édi, mert én is jóárszor megdögönyöztem.
Szóval szerintem kidobhatják a francba az AFP-jüket.
Remélem nem keserítettem el senkit, de ezt el kellett mondjam.
Mindenkinek szép hétvégét.
Vendég

Sziasztok
Elvileg a tali jó nekem is!Remélem meg foglak ismerni benneteket! :lol:

edoci

Sziasztok!

IRIGY-IRIGY-IRIGY vagyokk!!!! :lol: :lol: De jó nektek, tudtok talizni!
Jó szórakozást nektek!!!!!Fényképeket kérünk!!!!

Képzeljétek, anyós megint visszajött a régi formájával... Minden nap majdnem, hoz 3 rétest, egyet a fiának és kettőt az unókáinak... :o Szóval....no comment..... Szerintetek??? Direkt csinálja, vagy meg sem gondolja???? Főleg, hogy mindig kijelenti, hogy kinek is hozta a réteseket...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Marti: úgy látszik itt sokaknak van próblémája az anyósokkal!! :lol: Ismerős helyzet, de ne is foglalkozz vele!
Vendég

Bocika:
én már immun vagyok anyós efféle megnyilvánulásaira, csak csodálkozom rajta, hogy azért nem gondolja meg, hogy terhes kismamával csinálja ezt???Szerencse nem vagyok kivánós...Csak nevetek rajta! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bocika:
a te anyósód is hasonló?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Marti: igen, de azt hiszem egy-két oldallal ezelőtt írtam róla/róluk (mert após sem különbb). 10 éve ismernek (azóta vagyunk együtt a férjemmel), de nem igazán fogadnak el. Ok egy idősebb korosztály (70 körüliek) de talán el kellene már fogadniuk. Az is hozzátartozik a sztorihoz hogy én lecsaptam a férjemet az előző szerelmétől :lol: Persze ehhez más is kellett nemcsak én. Kiábrándítoan viselkednek, így általában kerülöm velük a találkozást, mert csak felhúznak és azt hiszem ebben az állapotban erre nincsen szükségem. Írtam hogy kb. egy hete (tehát jó félidősen) kérdezte meg először, hogy hogyan is vagyok. Azért mégis az ő unokájukat is hordom a szívem alatt. Persze nekik van már kettő a férjem bátyjától akik már 20 és 24 évesek. Nagy a korkülönbség a férjem és a bátyja között (13 év), ja és mi sem kapkodtuk el a gyerekkérdést (én 29 a férjem 36). Szóval ez egy bonyolult helyzet, de lassan beletőrödök.
Vendég

Sarmi: megcsináltam a linzerkarikát, mert valahogy megkívántam! Bár egy kicsit vastagra sikerült. Íme:
Kép Linzer
Vendég

Röff! Csajok! Akkor én 3/4 4-re odamegyek, és várlak benneteket. Engem könnyű megismerni, 183 cm magas vagyok, fehér vászon gatyó lesz rajtam és valami tarka felső. 06-20/3106236-on csörgessetek meg, ha nem találtok meg bennünket, és majd egyeztetünk.

Márti! Én azt csinálnám, hogy amikor átadja a téteseket, ott az orra előtt elkezdeném zabálni, megennék kettőt, és hálás köszönet hangos kifejezése közepette megemlíteném, hogy a harmadikat majd szépen eloszthatják a fiuk, ha meg nem kívánod azt is. Van egy jó ciános receptem... :wink:

Bocika! Nekem az anyósom 2 éve - akkor még csak barátnő voltam, nem feleség - közölte, hogy az ő fia már minek nősülne meg, nekem már úgysem lesz gyerekem ilyen öreg korban, és különbenis kövér vagyok. :lol: ...ekkor lopta be magát a szívembe! :lol:

Gyerekkorunk nagyi-sütije ez a linzer. Drága nagymamám mindig jó előre megcsinálta, mert "annál jobb, minél többet pihen". Persze azt már nem gondolta, hogy ezt a pihenézi életfázist egy fémdobozman kéne megélniük szegény kis linzereknek, így felrakta egy tálcán a szekrény tetejére, és.......mi csak PÓKHÁLÓS SÜTI-nek hívtuk. :lol:

Kép
zölddisznó

Mindenki sütit süt?

Kép
zölddisznó

Zölddi
Elmentettem a számod! :lol: Én nem sütök semmit, :lol: lassan készülök,összeszedem a kölköm és indulunk. :wink: Még előtte van egy kis dolgom. :wink:

edoci

en meg nem sutottem sutit, de asszem holnap megprobalom.
nagyon jol nez ki! nyami! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Süti jöhet ide is! :wink: Nekem nem jó a sütőm . :cry:

Milyen jó most egyeseknek!!! :lol: :lol: Jól szórakoznak!
Az én pocakpicúrom is jól szórakozik, a hólyagomat rugdossa meg boxolja, annyira, hogy felmerült bennem a kérdés, mi lesz később, ha nagyobb lesz, ha már most ilyen erőseket tud rugni??? :roll: :shock:

Zöldi:
hogy van a ciános recept? :wink:

Bocika:
akkor neked is diszpéldány anyós jutott :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

marti. te tudod mar hogy fiu vagy lany lakik a pocidban?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Bocsi, de sok volt a kinti munka. Igen az én anyósom is egy díszpéldány!!! :evil: . De megpróbálom nem felhúzni magam rajta.
Remélem finom lett a süti, még puhul egy fémdobozban. Legközelebb egy kicsit vékonyabbra sütöm.
Azért tettem fel a képet, hogy így virtuálisan küldök mindenkinek.
Az én kisfiam nem igazán aktív ma. Hiába olyan mint az anyja, nem csípi a meleget. Itt ma nagyon meleg, fülledt idő volt. FUUUJJJJ
Vendég

sziasztok..

sajna én is lemaradtam a talirol... :? pedig annyira biztam benne hogy össze jön..de sajna csak délután kezdtük a lakás festést és nekem kellett törlnöm a festékpöttyöket..stb....amikor meg indultam volna már nem lett volna ott senki...és géphez sem fértem..ááááááá...

na majd jövöhonapban...de amugy nagyon elfáradtam..apum hozott egy spéci szinezőt és nagyon király lett a szoba szin...imádom...olyan szine van mint a meggylevesnek.
Párom elment pokerezni én meg most probálom kipihenni e hosszu nap fáradalmait...

Kép

Kép
nikianya21

Mush:
még nem tudom :cry: ,majd augusztus 13. ha megmutatja magát...megtudom...

Bocika:
itt meg olyan hideg esős idő van, hogy csuda!

vajon hogy telt a lányoknak a tali??? :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

boci. eldontottetek mar, hogy mi lesz a baba neve?

KépKép
KépKép
mush589

Nikianya:
aztán kérünk fotókat a művetekről! :wink:

Mush:
nektek van már nevetek??

Nekünk csak a lánynév dölt el, fiut nehezen találunk..... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hát vannak már nevek, sőt a Kristóf név már évek óta favorit nálunk, de a férjem kitalálta - és valahogy egyet értek vele - hogy akkor adjunk neki nevet, ha kibújik. Leszűkítjük 2-3 névre a kört és ott döntünk. Az beszéltük, hogy egy duci mosolygos babóra más illik mint egy komoly úriemberre.
Megyek a férjem meghívott egy bambira!
Vendég

igaz bocika. nekem is az a celom, hogy legyen 2-3 nev, amibol majd ott valasztasz.
nalunk az angol lany nev listan eddig Isabel, es Emily van a toppon.
nem sokara teszek fel kepeket rucikrol. csak meg le kell kicsinyitanem oket

KépKép
KépKép
mush589

szombaton megyunk eskuvore es keszitettem egy kepeslapot. gondoltam megosztom veletek
Kép Kép

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?