Sziasztok Lányok!
Nagyon köszi a gratulációkat!
Ahogy elnézem, nagyjából heti 1 kg fogyok, ez igazán egészséges ütemnek tűnik. Bár nem bánnám, ha több menne le...
Most az utóbbi pár napban reggelente egy kicsit jógázom az ágyban, utána meg egy kis törzsfordítás, hajolgatás. Hát recsegek, ropogok...
Tudom, nem sok, de az is valami...
Olive - Gondolom örülsz, hogy a szüleid már ott vannak - pláne, hogy együtt tudtok ünnepelni is! Remélem azért majd tudsz jönni egy kicsit ez alatt a két hét alatt is?!
Én diabetikus sütit még sosem sütöttem, remélem nem is lesz rá szükség. Ez a Tk lisz és fruktóz kombináció biztos bejön majd Anyukádnak.
Az a cukrász a piacon, ahol Apukád veszi a diabetikus sütiket, nem használ aszpartámot? Jujujj!
Az osztálytalálkozó szeptember közepe körül lesz. Addig még van kb. 7 hét. Remélem addig meg lesz a -15 kg!
A Te 5 kg simán meg lesz addig mire a tiéd lesz! Már azzal is simán elérheted, ha délelőtt gyümölcsöt eszel, és nem kevered a fehérjét és a keményítőt.
A 60 kg a Te célod volt Olive, enyém 65 kg! 130 kilós "koromban", a kezdetkor mondtam, hogy feleződnöm kell. Egye-fene, azért a 60 kg-val is kiegyeznék.
Krizsta - drukkolok Neked, hogy az ING banknál sikerüljön az állás. Ha felvesznek, hogyan tudod megoldani a babádat? Bölcsibe adod 7 hónaposan?
Mit lett volna a munkád az ingatlanosoknál és mennyiért?
Ezt azért kérdezem, mert anno én is elvégeztem az Ingatlanközvetítői tanfolyamot, de annyira gyenge és gagyi volt, hogy teljesen elment tőle a kedvem. Normatív támogatású volt a tanfolyás, több mint 400 óra volt a szerződésben, de még 100 órát sem adtak le. Amikor szóvátettem, azt mondták el lehet menni, ha nem tetszik...
Most már kezdek feléledni, és gondoltam leporolnám a bizonyítványomat...
Ezért szeretném tudni, milyen tapasztalatokat szűrtél le, és melyik Ingatlan irodánál voltál?
Andi - egészségi állapotomban annyi változást vettem észre, hogy időnként kevesebb alvás is elég, máskor meg muszáj korábban lefeküdnöm, mint normális lenne, mert úgy érzem állva elalszom, mint a lovak.
Korábban volt, hogy totál kiszáradt a torkom, benyálkásodott, és kapart, és köhögtem is. Ilyenkor innom kellett, plusz bekaptam egy Negrót. Ez már legalább 3 hete egyáltalán nem jelentkezett. Állítólag ezek a tünetek a Reflux miatt jelentkeztek. Ezek szerint az is javulgat. Egyre ritkábban érzem, hogy mar a sav, így Salvus vizet is ritkán iszom már.
Az energia szintem az nagyon gagyi még. Nem igazán bírom a gyűrődést. Remélem fokozatosan ez is változni fog.
Visszatérve még egy kicsit az előző - előző hozzá szólásokhoz:
Andi, az tök jó, hogy szeretnél minél többet megtanulni szüleidtől. szép dolog is a hagyományok őrzése és továbbadása majd a Ti gyerekeiteknek.
Valamikor én is készítettem hurkát és disznósajtot, - olyan jól sikerült, hogy azóta is emlegetjük. Talán majd ha jön a hideg idő, lehet, hogy teszek egy kísérletet. Pipi kolbászt etettek már? Darált csirkehúsból szeretnék csinálni... majd... Mi lenne, ha miccset is töltenék kolbászbélbe?
Az a veszély nem fenyeget, hogy erdőt telepítsek - bárcsak tehetném. Pici a kertünk, alig terem meg valami. A spenótot amit ültettünk, felzabálták csigák. Örülök, hogy legalább a fűszernövényeim szépek még.
Na, hol is tartok?
J
úli. 23. szerda, 42. nap: délelőtt sárgadinnye lett volna, de ki kellett dobni, mert éretlen volt.
Más gyümölcs meg már nem volt itthon. Amikor haza értem a vásárlásból délután, akkor nyomtam be egy jó adag görögdinnyét. Uzsonnára csülöksonkát ettem nyers zöldfélékkel. Vacsorára grillezett szecsuáni csirke apróhúst zöldekkel.
Júli. 24. csütörtök, 43. nap: délelőtt görögdinnye, majd sárgabarack. (magok száradnak, B 17-vitamin). Ebédre fogyókúrás körömpörkölt
, nyers zöldségekkel, vacsora a maradék szecsuáni apróhús előző napról, zöldekkel.
Ma "keményítő napom" lesz, nem eszem húst. Szerdán elkészítettem a cukkini krémet, még meg sem kóstoltam. Ma az lesz menü, tönköly tk pirítós kenyéren. Lehet, hogy össze dobok egy kis zöldborsó levest.
Írtam szerdán, hogy elmegyek turmix gépet venni! Meg is vettem az Intersparban 5 ezer pénzért, valami névtelent. Ugyan ez Moulinexben több, mint a duplájába került volna. (Hiába, a reklámkölcségeket meg kell valakinek fizetni!). Na az nem én leszek! Haza hoztam, bedugtam, és nem működött!
Aznap már nem akartam vissza vinni. A 72 órás cserébe, még bőven jó lennék akár ma is. Aztán tegnap beugrott! Annyira alfa-béta vagyok!
Hát nem szereltem össze, hanem csak a motor részt dugtam be. Hát persze, hogy nem működött! Hiszen mindenféle mikrokapcsoló van beépítve, és csak akkor izemel, ha össze van rakva, ahogy kell! Igaz, hogy nagyon hangos, de megy mint a fene! Ennyit a műszaki zsenialításomról...
Hú, jó sokat írtam!
Mentem!
Szép napot!