Új privát üzeneted érkezett!

Ariaden: Sajnos van tapasztalatom bőven a norcoluttal kapcsoltaban. Szépen meredeken felviszi a hődet, aztán ha abbahagytad, akkor meg esni kezd. Nekem csak szép lassan, és az abbahagyástól számított 3.-5. napra szokott megjönni.

hofeherke

Ariaden: Rákészültem én a nődokira.... De minek? Nem volt ma rendelés :twisted:
mókica

Sziasztok!

Lona!
Én is jót nevettem a képletes írásodon, de tény, h így már sokkal nyugodtabb vagyok. Köszi.

Hunci!
Már nagyon nem megy a pozitivitás.... pedig próbálom. :?

babszika

Mókica!
Hogy tudtad beilleszteni ide a profilodhoz a nőivonalas vonalzót?Nekem eddig tickerfactorys volt, azt tudtam, ez nem megy! :roll:

Kép
Kép
zazzy

Bocsi!Tárgytalan!Sikerült!!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
Aranyos a vonalzód! :D (Tesóm nagy kedvencei vannak rajta. :D )

Babszika!
Küldök pozítiv energiát, hogy könnyebb legyen átvészelni a nehéz helyzetet. Kitatrás! :D
mókica

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

Halihó... :)

El is felejtettem zebrás lányoknak gratulálni...úgyhogy most bepótolom: Nagy-nagy gratula!!!!!!! :)
Persze mindenképpen akarom a metes akciót folytatni, cska olyan rossz , hogy most majdnem mindent kezdhetek előről.......Azt tervezem, hogy szeptemberben elmegyek T dokihoz, hogy megbeszéljek vele mindent.....és majd kitalálunk együtt valamit ( Rambóka, köszi az ötletet)

Jöv hétre tuti eltünök, mert megyek nyaralni :D de igyelszem most már rendszeresen veletek lenni :) :)

Ja lenne kérdésem is.....azokhoz akiknek van tapasztalatuk a Diane 35-el kapcsolatban.....
Most volt az 5. ciklus hogy szedem, és nem jött meg a megvonásos vérzés.....viszont a hasam görcsölget. Teszt negatív ( ebben biztos is voltam)...szerintetek mi lehet? Ma meg már szednem kell a következő bogyót..... Ilyenkor mi lehet a szitu?

Pusszancs
csipi78

Csipi!
Sajna a Diane 35-höz nem tudok hozzászólni, mert én sose szedtem fogigátlót ( szerencsére). Orvoshoz nem tudsz esetleg mostanában menni? Tudom nem adtam megnyugtató választ adni...........
Jó nyaralást!
mókica

csipi, biztos, hogy jól szedted? nekem egyszer nem jött meg, de akkor elfelejtettem szünetet tartani. akkor görcsöltem is, meg barnáztam. én 5 évig szedtem, semmi problémám nem volt vele, nem híztam, visszamentek a szőreim.
ha nem jött meg 5 hónapon át, sztem valami gond van. lehet, hoyg neked ez a fogigátló nem jó, a pcos ellenére sem.
szerintem ha úgy döntesz szeded tovább, akkor szedjed rendesen, ahogy menszitől függetlenül szednéd. a szervezeted igy van beállva.
de én a helyedben meglátogatnám a dokit, aki felírta.

Kép

Kép
csillagfény

csipi: Amikor valamikor régen én szedtem, nekem úgy kellett, hogy a mensi 5. napján kellett kezdeni a következő adagot, nem az abbahagyástól számított 5. napon. Én a helyedben megvárnám, hogy megjöjjön. Ha már görcsöl a hasad biztos nem kell sokat várnod...

hofeherke

Csillagfény drága, eddig meg jött ( lehet rosszul fogalmaztam itt a nagy nyaralásos hévben :D )...tehát 5 cikluson keresztül rendesen megjött a megvonásos vérzés, és ez az első olyan hogy nem jött meg. Eddig semmi gond nem volt vele...
Azt írja, ha 1-szer nem jön meg, ne aggódjon, kezdje el szedni a köv levelet..., ....ha a köv ciklusban sem jön meg akkor terhes :D
Az a baj, dokim nem értem el....jövhéten nyaralok...de utána héten megyek dokihoz így-is úgy is
csipi78

Csipi, hát azért ez nem hangzik jól, tudod, nekem is ez volt, hiába a fogigátló, szart sem ért, nemhogy megvonásos vérzésem nem volt de semmi sem...nyaraláshoz jó időt, utána hívd a dokid!
Vendég

érdekes. ma hallottam egy olyat is, hogy valaki fogigátlók mellett terhes lett. többféle mellet többször is.
úgylátszik ez teljesen egyedi, kinek hogyan hat.

lehet, hogy igaza van hófehérnek, és nemsokára jön. :)

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Megint esik eső!!!! Már úgy utálom!!

Köszi a válaszokat a barátcserjéről! Most már tényleg nem tudom melyik a jobb! Valahol nagyon dicsérték a zafírt...

Dimet, én is gratulálok nagyon így ismeretlenül.. Vigyázz magatokra!

Ez érdekes! A met rontott az értékeken??? Akkor nem mindenkinek használ?????

Kép
szilvia80

Kedves Olvasók!

Szeretném ismét megköszönni mindenkinek aki eddig kitöltötte a kérdőívem.És szeretném tudatni, hogy már ez már elérte a 74főt.Ami szerintem nagyon szép eredmény.

És a hozzászólásokat, észrevételeket is köszönöm, jó érzés hogy megtisztelnek véleményükkel.

A kérdőív még most is kitölthető azoknak akik ezt még nem tették meg: http://pcos1.uw.hu
ivy19

Csipi!
Ha szeptemberben akarsz menni Tűűhöz, telefonálj!!!!Most voltam szerdán és hallottam, hogy már szeptemberi időpontokat osztogatnak!!!! :shock: :shock: :shock:

Dianét nem tudom, én 7 évig szedtem :shock: , nekem mindig megjött, nem tudom, mi lehet...

Kép
Kép
zazzy

sziasztok!
Egy kis hő jelentés:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 30400_.png
most jelölt pé-t...

puszi
mókica

móki, én nem értem ezeket a hőgörbéket, komolyan. nekem visszament ma reggel 36,3-re. tegnap este, meg ma is szurkált a petefészkem.
de ez már volt ebben a hónapban egy párszor. remélem nem csak cisztáim nőnek. :shock:

ja! jövő hétre van egy időpontom Tűű dokihoz, júli 31re. szüksége van rá vaélakinek? én inkább szeptemberben mennék.

Kép

Kép
csillagfény

Lányok az lehet, hogy a Norcoluttól peteérési tüneteim legyenek? Cicim érzékeny, szurkapiszka, hihetetlen hisztis vagyok. :oops:

Ez van a gyógyi papírján:

A Norcolut tabletta mellékhatásai lehetnek: fejfájás, émelygés, hányás, emlőfeszülés, gyomor-bél rendszeri panaszok, folyadék-visszatartás, vérzészavarok, érzészavar, testsúly-változás. Ritkán fáradékonyság jelentkezik, ami a kezelés során elmúlik.

Szóval biztos érzészavaros vagyok. Ja és ma reggel elfelejtettem a hőm is megmérni. :(

Na mindegy is! Mi van veletek lányok? :)
ariaden

ariaden, sztem ezek lehetnek premens tünetek is, kivéve a szurkapiszkát. simán lehet a norculottól. érdekes, nálam a hiszti nem ciklusfüggő. :oops: inkább szexhiányfüggő. :oops:

nekem meg néha mintha még lenne tej a cicimben. néha, mintha 1-1 csepp kicsordulna. a prolaktinom jó volt.
bár egy szpotatási tanácsadó azt mondta decemberben, vkinek lehet még évek múlva is tej a mellében.

lányok, aki terhes, javaslom az www.lll.hu nézegetni!

Kép

Kép
csillagfény

csillagfény, már nem tudom mi van. :)
Tudom, hogy este nem lehet, de mértem hőt, mert már én sem tudom elviselni magam. Szóval az van szerintem, hogy bebúgtam a Norcoluttól. :D

Ezt nézzétek:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 30400_.png

Soha még ilyen hőket nem mértem! :) Ja a terhességi tesztem negatív, szóval a Norcolut tehet róla. :) Nem tudjátok véletlenül, hogy milyen hatásmechenizmussal működik?

A párom szerint viszont jó lenne, ha jegelném magam, mert elviselhetetlen voltam ma egész nap. :D
ariaden

Ariaden, nekem konkrétan a Norculut csinált egy pé-t, miközben azért szedtem, hogy megjöjjön, szóval minden lehet :wink:

Csillag, dobsz egy görbét ?

Jó éjt
mniki

Ariaden!
Jó magas a hőd... De szerintem a Norculot rendesen belejátszik....
mókica

Ariaden: Ezt a leírást találtam neked a Norcolutról.

"A Norculot egy progeszteron (női nemi hormon) készítmény, amit e hormon pótlására írnak fel. Ez a hormon szükséges ahhoz hogy menstruálj. Pontosabban ha ennek szintje hirtelen lecsökken. A fogamzásgátlóhoz hasonlóan nem rendes vérzést okoz, hanem megvonásosat,mivel megvonod a szervezettől, amikor abbahagyod a szedését. Ezért mennyisége lehet kevesebb, rövidebb ideig tarthat, mint a rendes vérzéskor.
5 napig kell szedni, 2X1 napi dózisban, és két héten belül kell hogy meghozza a mensest."

A progeszteron az ami miatt magas a hőd, de ettől függetlenül, lehet, hogy a szervezeted épp most ért a peteérés fázisába. A kető együtt jól megzavarhatja a hormonjaidat, biztos attól vagy kicsit nyűgösebb.

hofeherke

Ariaden!
Egyet értek mnikivel!Lehet, akkor még nem olvastál minket, pont most volt május végén, június elején, hogy a duphaston csinált nekem pé-t!Ilyen szempontból pedig mindegy, hogy Norcolut vagy duphaston, mindkettő ugyanolyan progeszteronkészítmény.
Nálam is az történt, hogy elkezdtem szedni, hogy megjöjjön, meg is jött, de közben lett egy pém, és 13 nap múlva újra megjött!(ergo:ilyesmire készülhetsz!)Na és annak ciklusnak az eredménye van a pocimban! :wink: HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!
Ma reggelre lejjebb ment azért, 36.8-ra. Volt tegnap délutántól ma reggelig (meg még most is érzem néha), nem tudom megfogalmazni jobban, az a fura érzés a bal oldalamon. Mindenesetre, ha pé volt, akkor tettünk róla. ;-)

A Norcolutot, nekem úgy írta fel a doki, hogy napi 2*1 és 20 db van a dobozban, szóval 10 napig fog tartani.

Meglátjuk mi lesz :)
ariaden

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=57890

na lányok, 3 napja már 2x250 mgot szedek. lehet, hogy most volt pé???? 2 napig szurkáltam, de elég erősen. de csak 36,3-ra ment le. most elmúlt a szuri-muri. mit szóltok?
az a ciki, hoyg nem az ágyban mérem a hőmet, hanem felkelés után (van, hogy eltelik 5-10 perc is) ez változtat valamit? de volt hogy megmértem később is, és ugyanannyit mutatott.

érdekes, ha a norcolut csak progi, meg a dphaston is, miért van ráírva, hogy terhesség alatt nem lehet szedni? nekem egyszer felrtí a nődoki, de előtte csináltatott egy tesztet, nem vagyok-e véletlenül terhes.

Kép

Kép
csillagfény

A norculutra nekem is azt mondta a doki, hogy nem lehet terhesség alatt szedni, a duphastonban valószínűleg másképp van ugyanaz a hormon. Nekem a norculutot csak 5 napig kellett szednem, a 20 szem két ciklusra volt elég. Ahogy abbahagytam utána kb. 3 napra meg ia jött. Nekem eddig nem volt még olyan, hogy ne használt volna.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bocsi a sok rejtözködésért...de elég sok téma van ami foglalkoztat és ezekről keresek információkat. Pl ősszejt, jogok, stb.

De gratulálok így utólag is dimetnek és várom ki lesz a zúgzebra párja....

Mókica, Baszika, Vicky....alíg várom a jó híreket!!!!

Üdv.:
Aisha
Vendég

Babszika, elnézést kérek az elgépelésért...ez a billentyüzet kikészít...és tényleg várom a jó híreket.

A Norculotról annyit, hogy nekem a doki azt mondta hogy az fogigátló...olvastam sok mindent a neten a duphastonról és a norkulotról...mindig azt mondják ugyanaz, de a tapasztalatok nem ezt mondják...

Babszika még egyszer elnézést....

Üdv.:
Aisha
Vendég

Aishaaaaaaaaaaaaaaa!
ezer éve nem voltál itt. Jogról és őssejtről is tuti találsz valamit.

Vicky! Norculotot én 7 napig szedtem 2*1 -et egy hétig és utána volt nekem is piri. Most meg a duphaston nem akar használni.

Az lehet hogy az is csinál pé-t?

Csillag! Sajna én nem értek a hőgörbékhez............

Ariaden! ne csüggedj, megoldódik a probléma...
mókica

Ariaden!
Én is úgy szedtem a duphastont, mint te, 10 napig.

Norcolut fogamzásgátló????? :shock: :shock: :shock: :shock: Hát ez eelég érdekes, akármilyen doki mondta. :roll:

Aisha!
Örülök, hogy újra vagy!Szóljál, ha találtál valami érdemlegeset, de nekem egyelőre az a véleményem, hogy talán nem ér annyit ez az őssejt cécó, mint amennyivel lehúzzák érte az embert :evil: :evil: :evil:

Csillag!
Még bármi lehet!Összebújásért semmiképp sem kár! :wink:

Kép
Kép
zazzy

mókica: Nekem még eddig mind a kettő használt. Mikor akarsz tesztelni? Van esély a babára?

aisha: Az én tesztemre még hivatalosan várni kell aug. 11-ig, de lehet, hogy rossz kislány leszek és a 10. dpo környékén tesztelek egyet. Nem akarom a rossz hírt a dokitól tudni, ha meg pozitív, akkor jó kedvvel megyek tesztelni hozzá.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Ha van érzékeny teszted, próbáld meg nyugodtan 10.dpo körül!
Ezekre az olcsó internetes tesztekre is azt mondják, hogy nem jó, hát én szerintem még 10. dpo-n sem voltam, mikor kimutatta! :D Ha összejön, és minden rendben lesz, átpasszolom valakinek, van még vagy 10 db :shock: :lol:

Kép
Kép
zazzy

zazzy: Van vitani-s tesztem, azt hiszem az 10-es érzékenységű. Remélem nálam is úgy lesz, mint nálad.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Esély babára mindig van. Tesztet jövő hét péntekre tervezek. :D Főleg ha addig marad a hőm ott ahol van. Gabriel nevű tesztem van. Az 20-as érzékenységű ha jól tudom.

Zazzy!
Minden rendben lesz :D Már ott van és kapaszkodik.

Már megint esik az eső..... :?
mókica

Mókica: Eső??? itt felhő sincs az égen, ígaz én a világ másik végén lakom....

Vicky: Itt is drukk! :)

Szép estét mindenkinek!

hofeherke

Sziasztok!

Édes vagy Aisha!
Semmi gond! Már ezer ember írta el és észre sem vette (amúgy már észrevétlenül lehet szerkeszteni a hsz-t :wink: )
Sőt, azt hallottam, h akit átkeresztelnek, az sokáig fog élni! :wink: :lol: 8)

Zúgzebra?
Háááát, én még nagyon messze vagyok tőle..... :roll:

Szép estét!

babszika

Sziasztok!

Csak pár sor írok. Én nem tudom mi van velem: pár napja megy fel a hőm. Ma reggel is 37,0 mértem. :shock: De tegnap még volt duphaston. Mától nincs, így már holnap pontosabb lesz a kép, mert félek az játszott bele rendesen.

Vicky! Tesztet mikor csinálsz??

Babszika! Szerintem jó úton haladsz, és miért ne lehetnél Te a következő babás?

Hófehérke, nálad mi a helyzet?

Ranita????????????

puszi
mókica

Sziasztok csajok!

Élek és virulok ám. :D
Nem voltam most egy hétig és lám mi történt.
Zazzy! Hatalmas nagy gratula. :lol: :lol: :lol:

Majd jövök még, mert visszaolvasni még nem tudtam. Próbáltam picit távolmaradni, nem gondolni a babásodásra. Kisebb nagyobb sikerekkel. :D
Nálam semmi újság, ma vagyok a 31. napon, elkezdtem barnázni, 2 nap és megjön. Pedig kicsit azért bizakodtam. :( Mindegy. Új hónap. Most se gyógyszer, se hőmérő, csak ungi-bungi. :oops:
Kicsit azért bánom ezt a kényszer szünetet, nem tudom closti nélkül egyáltalán van e esélyem.

Na, most megyek, majd jövök még és próbálom újból felvenni a fonalat.

Puszi mindenkinek!
ranita1979

Ranita!
Nálam a clostinak volt utóhatása is!!!! Az utánna levő ciklusom olyan volt, mintha szedtem volna a clostit.... szóval, csak hajrá!!!!!! :wink:

Mókica!
Bár úgy lenne.... :roll:

babszika

Mókica: Köszönöm kérdésed, jelenleg várom a mensit, hogy haladhassunk tovább, de sajna nem jön :( Pedig most nagyon nem hiányzik egy maratoni ciklus.
Egyépként itthon teszek veszek, próbálom túlélni a hőséget, és roppantul nem várom a tanévkezdést. (Azt még azt hiszem nem írtam, hogy tanár vagyok)

hofeherke

Olvasgattam a PCO-oldalt... Ti mennyit sportoltok? Csinál valaki ARWEN tornát? Meg lehet DVD-ről tanulni?

hofeherke

Hofehérke!
De jó!Te is tanár! :D
Nekem a 3-4.kontrollon "bevallotta" a doktornő, hogy a diéta a legfontosabb!Kell a mozgás persze, de a diéta sokkal nagyobb százalékban belejátszik az eredménybe!Persze ezt már csak akkor mondta, mikor lefogytam 18 kilót! :lol: Annó diétás tanácsadáson azt mondták, hogy napi fél óra szobabicikli a híradó alatt teljesen oké!
Nagy lelkesen kölcsönkértem anyuéktól, hááááááááááát szegény nem sokat kopott... :oops: :lol: Pedig tényleg jó!
De a séta is sokat számít ám!Én például letettem a bicilit és gyalog jártam dolgozni, boltba.
Most az előírás is csak napi fél óra séta, ennyit szabad most, ez az én sportom!!! :lol:

Kép
Kép
zazzy

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=57890

:shock:
pedig le mertem volna fogadni, hogy tegnapelőtt volt pé. szerintetek most mi a fenét csinálok ott bent? :shock:

sport: amióta gyerekem van a napi játszótér a sport. azért néha egy kis torna, bikickli, úszás, mikor mi. előtte tornáztam rendesen, a terhesség alatt is végig. nemcsak a pco miatt, szerettem. :D
a diéta, hmmm. nekem az a gyenge pontosm. mondjuk a naoi sokszori evésig már eljutottam, az édességet próbálom korlátozni. beépítettem az olivaolajat, a ahalat, és a teljes kiőrlésű kenyeret. de mennyiségben sztem még mindig sokat eszek.
amióta 2x250 mg meforalt eszek, még éhesebb vagyok, mint előtte. :roll:

Kép

Kép
csillagfény

Csillag, várjál pár napot, lehet most fog felfele elindulni. No para :wink:

Hófehérke, én speciel majdnem semmit :oops: Nyilván van egy minimális mozgás, de nem sportolok, stb.
Pedig majd minden hónapban megfogadom :lol:
mniki

Csillag!

A hőmérőzés lényege az ún. ébredési testhőmérséklet mérése, vagyis közvetlenül ébredést követően, úgy, h. még pisilni sem mégy el!
Ez lényegében olyan, mint a kocsikon az alapjárat.
Ez a tested alapjárati hője, bármit csináls: mozogsz, eszel, szexelsz, minden emel rajta.
Ezért kell közvetlenül ébredés után mérni! Ha már felkeltél, akkor annyi! Vannak olyan vélemények, melyek szerint még a hőmérőt is előző este kell lerázni!
Szóval az eddigi hőgörbéd ettől ilyen cikkcakkos.
De ne add fel, csak innentől próbáld meg betartani az ébredés után közvetlenült, aztán majd meglátjuk!

Addigis olvasgasd ezt:
http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Csillagfény: Rambóka hozzászólásához annyit hozzátennék, hogy néhányan azt tartják, hogy 4 óra alvás minimum kell előtte. Vagyis ha mondjuk 4-kor felkellsz pisilni, akkor annyi.

Lányok köszönöm a hozzászólásokat. Én mindíg utólag jövök rá, hogy magamtól is azt csinálom, amit "kell". Pl. Édes, szénsavas üdítőket nem iszok, nem nasizok, naponta 5-ször eszek... már csak az élelmiszerekben kell váltanom, meg a sportban.
Régebben elég sokat sportoltam,így az hiányzik is. Csak ki kell találnom egy rendszert. Az elején mondjuk biztos nehéz lesz...

Mitől jó számunkra egy kenyér? Én magamnak sütöm. 1 adag roszliszthez (teljes kiörlésű) megy 5 adag fehérliszt + napraforgómag, és szezámmag. Ez így jó, vagy barnítani kell még rajta?

Zazzy: Csak nem te is tanár? ;) Én is gyalog járok dolgozni. Mondjuk csak 10 perc. :)

Bocsi, hogy így nyüzsgok :oops:

hofeherke

mókica: Nem tudom, hogy merjek-e tesztelni, mert a tüszőrepesztő befolyásolná, de a 14.dpo-n lehet, hogy csinálok egyet. A 17-en kell mennem tesztelni a dokihoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?