Új privát üzeneted érkezett!

Zazzy! Másik fórumban kijelölöd simán aztán Ctrel+C gombok együtt, itt belekattintasz a beírós ablakba és Ctrl+V gombok együtt. :) S már itt is van és be se kell gépeld! :)

Bevettem a Norcolutot. :( Utttáááálom, mmmm, én igazi PÉ-t akarok és kisbabát! :oops:

aisha, te csak úgy vonzod magad köré a babásodókat, ha így folytatod bizisten meglátogatlak! :) Csak viccelek ám! :lol:

Mókica, nekem nagyon kicsiben látszik a diagramod, a piros szaggatott vonal a PÉ-d jelzi?

csillagfény, remélem megnyugodtál a szíved ügyében, most jön a kedvenc mondatom, "Mi megmondtuk!" :)

Ja és mindenkinek köszönöm a biztatást és a tanácsokat Norcolut ügyben!!!
ariaden

na és laptető.....

mit is jelent ez?????

biztos jót :) örömködöm

üdv.:
Aisha
Vendég

Ariaden!!! még laptetős is lettem :) és ez nagyon jó hogy vonzom a babásokat...remélem a következő körben te is benne leszel...
de mondjuk Hajni nagyon csendben van...és Babszika és Mókica is jó irányban halad!!! egyébként nem bánom a látogatokat...a legjobb fogantatás az nyaraláskor van :)

Igen a fertility-n a piros kereszt a pét jelenti...én is ott vezettem...drukk drukk

üdv.:
Aisha
Vendég

Ariaden!
Köszi a segítséget, legközelebb megpróbálom! :wink:

Hajninak nincs most internete, költözködnek, pakolásznak, nyaralnak, és reméljük a legjobb hírekkel jön vissza valamikor augusztusban :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
Tegnap elfelejtettem írni, hogy én a hétvégén rád gondoltam hogy Te leszel Aisha párja :D És bejött.... :D

Ariaden! Barátosnőm is pont azt mondta, mint Aisha a célkeresztre, hogy pé, és nagyon örült nekem, lehet sejt valamit? De azért van ebben egy kis ürüm is: a 11 naptól Duphastont szedek, lehet az emelte meg a hőm...

Aisha: Én mint zugzebra??? Na ez jó!:D De nem bánnám....
mókica

Móki boszi :D Rám nem gondolsz, mint szeptemberi zugzebrásra? (addig még fogyni is tudnék) :D

Kép

Kép
csillagfény

Én mindenkire gondolok, mint leendő zugzebrás! :) Nekem most gőzerővel angolt kell tanuljak, mert nemsokára megszűnik a munkahelyem. :(

Jaaa, lányok, az lehet, hogy 1 szem este bevett Norcolut egy nap alatt ennyit dobjon a hőmön?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 84800_.png

Tiszta tapasztalatlan vagyok, már nem csodálnám, ha teli lenne a hócipőtök velem... :oops:
ariaden

Csillagfény!
oké! szeptember a tied! Hajrá!!!!

Ariaden! Sajna nem tudom hogy egy szem norculot csinál e ilyet. Most én 9. napja eszem a duphastont, és most emelné?? lehet.
Egyébként kérdezz nyugodtan, valaki csak tud okosat mondani...

Pussz
mókica

Ariaden!

Szerintem lehet. Annyira sokat azért nem emelkedett, de majdholnap reggel okosabbak leszünk. Ha meg magától is fel menne, monjuk a peteérés miatt, akkor sem árt a norcolut, mert az is progesteron. Mielött abbahagynád csinálsz egy tesztet és kész.
Pusz
Lona
lona1

Bocs a félregépelésért... :oops:
lona1

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne: szedtek barátcserje kapszulát (zafír)? Ugye ez a pcos-t nem rontja??
Milyen adagban szeditek naponta?

Köszi..
Jó éjt szép álmokat!

Kép
szilvia80

Sziasztok!

lona, igen, okosabb lettem, tovább emelkedett:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 71200_.png

Most már tuti a Norcolut emeli, mert magától nem ez volt a tendencia.

Mókica, a Duphastonnal nekem anno rossz tapasztalatom volt, 10 napig szedtem, aztán két hétig semmi nem történt tőle, aztán utána egy hónapig véreztem tőle, igaz abból két hét ilyen pecsételős volt. Így én direkt mondtam a dokimnak, hogy én azt nem kérek, s így simán írt helyette Norcolutot. Ezt még sose szedtem, remélem, ennek jobb a hatása.
ariaden

Ariaden!
Duphastonnan eddig nekem se nagyon volt szerencsém, én is kértem hogy adjon másikat a doki, de állítólag ennek nincs májkárosító hatása... És ha lesz egy rendes mensim most 3 kúra után már annak is örülök.

Szilvia!
én Premenst szedek napi egy szemet. Ez is tartalmaz barátcserjét. A prolaktin szintem jó tőle.
mókica

Sziasztok... :)

Ezer+ezer éve nem jártam erre.....
Nem is tudom hol is kéne kezdeni a pár hónap visszaolvasását....de megpróbálkozom vele :)....
remélem sok-sok jóhírt olvasok.....

Csipi
csipi78

hthttp://www.wunschkinder.net/forum/zdr ... 0/nummer=3

az én hőm ilyen. véleményetek?????
sztem esélytelen a pé. nem értem a hormonleletem hogy lehetett jó. vagy én másképp működök. 3 napja este már 250 mg metet szedek.

sztem lehet, hogy a norcolut ennyit dobott a hődön, ariaden. annyit már én is tudok, hogy a progi felviszi. az meg vagy pé után lesz, vagy gyógyszertől????

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!
Vettem ma folsavat. Kérdésem: mennyit kell ebből enni, és a met, a sicor, duphaston és premens nem kavar e bele?

Szia Csipi! Mi még nem "találkoztunk", de remélem sűrűbben jössz.

Csillag! Nem 'tom megnyitni a linked.... :(
mókica

Ariaden!
Szépen megy felfelé a hô :D
Használ a gyogyi.

Mókica!
A mennyiséget nem tudom...
A met gátolja a felszívódását, úgyhogy ne egyszerre vedd be.

Lona
lona1

Lona!
Köszömöm.
Magadról nem mesélsz?
mókica

Sziasztok!

Eddig egy inszemes topicba irogattam, de most ide is csatlakoznék, ha lehet, mert lenne néhány kérdésem.
Ma kaptam meg aterheléses cukor/inzulin eredményét:
Cukor: 0 perc: 5,2; 120 perc: 5,0 (mmol/l)
Inzulin: 0 perc 11,9; 120 perc: 59,00 (mIU/l)
Ahogy utána olvastam ez nem valami jó eredmény.

Magamról röviden. Mivel soha nem volt rendben a ciklusom 2001 óta vizsgálgatnak. 2006-tól szerettünk volna babát, és el is kezdtek kivizsgálni. Amit eddig kiderítettek: Endometriózis, ellenanyagtermelés, és nincs peteérés. Tavasszal csináltak már egy inszemet de az nem sikerült. A hosszú ciklusaim miatt minden húzódik, és általában az a vége, hogy norcoluttal hozzák meg, hogy haladjunk is. A nődokim szerint (ő inszeminál) hormonokkal kordában tud tartani, de én az okát is szeretném tudni, miért nem működöm. Ezért mentem endokrinológushoz. A mostani vérvételen nagylabor, és a terheléses cukor/inzulin volt meg. Még a következő ciklusban kell csinálni egy friss hormonpanelt, és mejd azzal visszamenni. Ha minden igaz inszem is lesz a köv ciklusban, ami ha a mostani nem lesz maratoni, akkor néhány nap mulva kezdődik.

Bocs ha hosszú voltam!

A kérdésem az lenne, hogy csak ebből lehet-e következtetni PCO-ra? Az IR oka, vagy tünete a PCO-nak? (cisztám nincs, csak sok apró tüszőm) A Dianét tényleg írják PCO tüneti kezelésére is? (én azt szedtem fogigátlónak, hogy rendbe tegyen)

hofeherke

móki, sztem akkor próbáld httpvel csak. talán úgy sikerül.

hofehérke, udv köztünk. szerintem a 120 perc cukorra az 5,2 nem olyan rossz. mondjuk nem nagyon értek hozzá, de nekem anno 7 volt, és azt mondták az a határon van. az inzulinhoz nem értek.

holnap megyek dokihoz. :?

Kép

Kép
csillagfény

Csillag rosszul linkelted be, helyesen:
http://www.wunschkinder.net/forum/zdruc ... 0/nummer=3

18.napon próbálkozott,de semmi, ha most feljebb megy, 22.napon lehetett...

Hófehérke, ir-ed van sztem...
Vendég

Csillag! Szerintem is próbálkozott a pé ...hajrá!!!

Hófehérke! nekem most mondta az endokrinológus pco-ra 2 mód van: metformin és diané, de utóbbi fogigátló...

Hunci! rég jártál erre...

Aisha, Zazzy, Babszika és a többiek merre vagytok???
mókica

Csipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
De jó!!!Most hiányoltalak pár napja a másikban!Mesélj, mi van veled????Nagyon hiányoztál!!!

Itt vagyok már lányok, de ma is Pesten voltam MM-ben, és csupa jó hírekkel jöttem: Antitest negatív, ft3, ft4 olyan közepes(határértékeken belül), úgyhogy egyelőre pajzsmirigyre nem kaptam gyógyszert, 8-10.hét között újra megnézzük! :wink: Most lélegezetem fel igazán, mostmár tényleg nyugi van meg pihi! :wink:
zazzy

Zazzy!!!!!

Ezek csupa jó hírek! Most már tényleg nyugi és pihenj sokat!
puszi
mókica

Csillagfény :D

Nekem volt egyszer 52/40-es vérnyomásom. Akkor már elég pocsékul voltam. A fejem majd' szétszakadt. Mennyi folyadékot iszol. Nekem egy kicsit javított a helyzeten a több folyadék. Viszont most inkább a magas pulzussal szokott bajom lenni. Bár én már 100-as pulzusnál is nagyon rosszul érzem magam. Nagyon erős szívdobogás érzet, szédülés, émelygés, és mindjártelájulok érzés.
Vendég

Köszi Mókica a válaszod!
Nme tudom a Zafír mennyiben hasonlít a Premensre.. neked használt valamit??
Szerintem folsavat nyugodtam szedheted... A sicor nem tudom mi, de szerintem ez nem sok bogyó...

Jó éjt!

Kép
szilvia80

Szilvia!

A Premens a barátcserje standardizált kivonata, melynek minden szeme ugyanannyi hatóanyagot tartalmaz.
A Zafír ezzel szemben csak a növény őrölt porát tartalmazza (tehát nem a már tisztított hatóanyagot).
Az Indexes PCO-s topikon nemrég felmerült ugyanez a kérdés, mivel valaki elterjesztette a neten azt a téves infót, h. a Zafírban 10X annyi a hatóanyag.
Bár többen is kutattunk utána, semmi erre utaló konkrét adatot nem találtunk. Még a gyártó oldalán sincs korrekt infó.

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Na visszakerestem. Ott akkor erre jutottam, miután ez volt az egyetlen fellelhető adat:

"300 mg maga a kapszula (zselé tok+ szárazanyag beltartalom)

200 mg benne a porrá őrölt szárított gyümölcs mennyisége

De hogy a 200 mg-ban mennyi maga a hatóanyag?????

A Premensnél 20 mg a hatóanyag, de ott nem por, hanem abból készült standardizált kivonat van, tehát minden tablettában fix ennyi csak maga a tiszta hatóanyag.

Egy gyógynövényes cucc hatóanyagtartalma függ a szedés idejétől, a növény nevelkedésének viszonyaitól, a feldolgozás körülményeitől, a tárolástól, csomagolástól, mindentől.

Az, h. abban 200 mg porított gyümölcs van, sajnos nem jelenti azt, h. több hatóanyag van benne, mint a Premens 20 mg-ja! Még akár kevesebb is lehet!

Sokszor 1 mg hatóanyag előállításához több kiló gyógynövényt fel kell dolgozni. (Részben ezért is kezdtek el szintetizált hatóanyagokat előállítani.)"

rambóka

Sziasztok!

Hófehérke!
Kép

Csipi!
De örülök, h látlak! Minden ok?????
Rendben vagy? :roll:

Mókica!
Pár napig sebnyalogatás volt, ráadásul tegnap leltároztam, ma hajnali 3-kor értem haza és du. 1/2 1-re mentem vissza.... 11-re értem most haza.
Szóval, el vagyok veszve.... :(

De csöndben figyelek ám! :wink:

babszika

ide is írok :)

teszteltem egy pozitívat. :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Dimet :lol:
Ezt nem hiszem el! Gratulálok!

Hófehérke!
Az Ir az ok. Ettôl borult meg a szervezeted. A terheléses inzulinod valóban magas. Szerintem jó úton jársz, írj mit mondott a doki.
Én nem vállalnék inszemet amíg nincs rendben az IR, de ez csak az én véleményem. Sajna a petesejtek minôségét is rontja ez a dolog. A hormonos kezelések meg mérg rontanak az Ir-en.

Csipi :D
De jó, hogy újra itt vagy!
Remélem már visszaolvastál és mostmár írsz bôvebben is!

Mókica!
Nos nem sokat tudok most magamról írni...
Több mint egy éve szedem a meforalt. Nálam a ciklusokat egybôl rendbetette. Minden értékem jó. Ennek ellenére sem sikerültek az inszemek, így szeptemberben lombikra megyek.

Lona
lona1

Szép jó reggelt!!

Még mindig olyan imádnivalóak vagytok :) :).....

Na szóval, a visszaolvasással lesz egy kis gondom...eddig kb 5-6 oldalt olvastam..és már most összekutyultam mindent :D :D ... úgyhogy ezer bocs csajok!!!

Na szóval.....október 1-jén lesz a válás, mert az exem külföldön van, így kért halasztást ( júli 7-e lett volna eredetileg) ....minden békében rendben zajlik, és szerintem életünk egyik legjobb döntése volt, hogy még azelőtt befejezzük hogy eldurvulna a kapcsolat.
Január óta Apcon lakok anyukámnál, onnan járok be dolgozni...kocsival ( mert csak azzal tudok bejárni ) fél óra oda, + fél óra vissza, szóval teljesen kibirható....
Anyagilag eléggé padlóra küldött a dolog, de majd csak lesz valahogy.
Suli a körülményelókhez képest elég jól sikerült , szeptemberben folyt köv. 2 évvel :) :)
Sajnos amióta elköltöztem nem szedek se metet, se semmit.......Sajnos nincs lehetőségem T.dokihoz sem felmenni...és bánt a dolog, mert szeretném folytatni/újra kezdeni a dolgot...de nem tom hogy tovább......
Fogytem 9-10 kg--ot :D ( diéta+mozgás +na meg az ideg)...de tartom is a súlyom.
És van pasim :) is :) :) :)

Pusza
csipi78

Csipi!
Már az elején éreztem, h olyan jó hangvételű az írásod.... és naná, h csak az utsó mondatnál derült ki, h miért..... :lol: Örülök, h kezdesz egyenesben lenni!!!!!!!
Ha nem is T dokihoz, de keress vkit, aki segít tovább haladni azon az úton, amivel tök jól haladtál. Kell az a met mindannyiunknak... főleg, ha van pasid..... előbb-utóbb reméljük mélyebb síkra haladtok és addigra aztán pláne kell a met :wink:

lona!
Miért is nem tesz jót az inszem?
Tudod (vagy sem), én most készülök az elsőre és kivi vagyok - mert sajnos én nem bízok az inszemben.
Persze, az én értékeim is jók - kivéve ami nem, de azon lehet segíteni (progi)....

babszika

Babszi, az a baj hogy a stimuk rontanak az ir-en, ezért nem szabad megítélésem szt egy instabil inzulin eredménnyel, semmi mettel vag legalábbis diétával nekivágni egy inszemnek vagy lombiknak (pl kaális topikban nem egy ilyent olvasok hogy hát ir-je van de nem diétázik, nem is szed metet de már alig várja a lombikot...no comment, pedig commentelnék de már nem teszem meg mert nekik a lombik az isten..)
na szóval ront az iren de Te kezelve vagy, metezel, szépen javulsz, persze majd neked is ront az ir-eden, de nálad már van javulás nem is kevés azokhoz képest akik durrbele inszemeznek...
Vendég

Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Értem.
Már csak arra lennék kíváncsi, h vajon az esélyek milyenek.... de tényleg. Úgy értem, h tudom, h itt kinek sikerült és hanyadik, de önmagában kíváncsi lennék egy hivatalos adatra (már ha lenne) :roll:

babszika

Dimet!
Ha egyszer beindul a gépezet!!!!! :wink:
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Sziasztok.
Bocsánat, hogy csak így betörök, de látom Csipi előkerült. Sajna ritkán van időm mind2 fórumot végig olvasni (most pl vagy 5 oldalt nem tudtam elolvasni :oops: ).
Minden új zebrásnak nagyon gratulálok és boldog kismamiságot kívánok! A többieknek pedig mihamarabbi zebrásodást :D

Drága Csipi, üdv itt újra! Tessék csak azt a metet szedni, sosem lehet tudni ;) Örülök, hogy van párod azóta és a válás is békében fog lezajlani. Szerintem nagyon jó úton haladsz, látom a lelked is kezd rendbe jönni :D Nagyon örülök neki!!! Ölellek!

Pussz Lányok!

Kép

Kép
bettica

Babszika!

Pont ahogy Hunci írta! És persze ez a lombikra is igaz, sôt fokozottan!
Én több mint egy év met szedés után mentem inszemre, nálunk a párom eredményeivel is van probléma. Esély? Kaális adat szerint egy inszemre vetítve 10-15%. Ez elég kevésnek t?nik, de hat inszemre vetítve olyan 27-30%, ha jól tudom. A lombik sem több 32%-nál (egy lombikra vetítve) és hát a természet 33%-os sikerrel dolgozik, ez sem sokkal több.
Szerintem bizzál az inszemben!! Én biztam nagyon. És nem ezért nem sikerült. Miért ne jönne be elsôre? Akkor lesznek ott a feltuningolt kiskatonák amikor kell, lesz érett pete! Nekünk sokat jelentett, hogy nem kellett idôre szertkezni, az olyan lehangoló...
Kívánom, hogy sikerüljön!

Lona
lona1

Köszi lona!
(a számokat is)

Nem is tudom, h miért nem bízom benne... vagyis tudom.... de ha elmondom, akkor hülyének fogtok nézni.... vagyis rájöttök, h én tényleg hülye vagyok :oops: 8)

Szóval az én parám az az, h mi mikor együtt vagyunk, utánna szinte azonnal "kigurulnak" belőlem a fiúk.... és tökre attól tartok, h emiatt nem jön össze. De akkor az inszem sem tudja megtenni a hatását nem? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

babszika

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást. :)

lona1: Az endokrinológushoz mindenképpen visszamegyek, és tuti fog írni gyógyszert is, mert pedzegette, csak megvárom a hormonpanelt, hogy minden együtt legyen. Az inszemet azért vállalom be, mert legalább csinál egy rendes ciklust, és lemennek alatta a vizsgálatok... tudom ez így butaság, de nagyon lassan halad a dolog, ha az embernek 60-80 napos ciklusai vannak... :(
Azt nem mondom, hogy diétázom, de nagyon megválogatom mit eszek, és így is a 160 centimhez csak 45-48 kg vagyok. Fogynom tuti nem kell. Most elkezdtem tornázni, mert az nagyon hiányzik, és próbálok minden nap legalább 10-15 percet erre szánni.

Babszika: Nyugodtan bízz az inszemben. Eleve a méhedbe juttatják a fiukákat, és utána fektetnek is, hogy bent maradjanak. Tudom, hogy máshol nem, de nálunk 3 óra szigorú fekvés van utána.

Dimet: Így ismeretlenül is gratulálok :!:

hofeherke

Babszika!

Egy vékony katéteren át jutnak a fiuk a méhbe. Tudod mi gurul ki onnan? Semmi :wink:
Pont ez a lényeg, hogy az elsô akadályon ami a méhszáj átjuttatják ôket. Gondolj bele ami nekik több óra lenne és sokuknak halállal végzôdö utazás az így egy pillanatnyi utazás egy minden jóval felszerelt intercity-n

Hófehérke!
Akkor értem. Remélem minnél elöbb megkapod a gyógyszert! Sokat fog segíteni!

Lona :D
lona1

[quote="lona1"]B írta:lona1abszika!
Gondolj bele ami nekik több óra lenne és sokuknak halállal végzôdö utazás az így egy pillanatnyi utazás egy minden jóval felszerelt intercity-n

Lona :D

Ez nagyon teccccett! :lol: De így igaz.

Babszi, oké hogy ne görcsöljünk rá meg ilyenek, de azért kicsit nagyobb optimizmussal, jó???
Vendég

Csipi!
Nagyon örülök, hogy ilyen jó hírekkel jöttél! :wink: :D
Én is egyet értek, hogy keress orvost, és folytasd a metet!!!
zazzy

Sziasztok!!!

Dimet! Ez nagyon jó hír! Gratulálok! :D :D Ki lesz a párod??

Szilvi! Sicor-t koleszterinre szedek. Premens pedig kordában tarja a prolaktint, nov. óta szedem és nem volt gond eddig vele.

Lona! Megy a pozitív energia! Sajnálom hogy nem sikerül az inszem...
:(

Babszika! Igazuk van a többieknek, inszemnél rövidebb utat tesznek meg a "fiúk". Még annyi sajna belőlem is "kigurulnak" :oops:

Csipi! Ez szuper 9-10kg fogyás...nekem mettel se ment le ennyi... Örülök hogy kezdesz egyesben lenni. Metre fel... :D

Hófehérke! Elég vékony vagy akkor, de a 60-80napos ciklus nem egészséges. Már az is lépés hogy nézed mit eszel. Hajrá!!!!

Aisha, Ariaden, Ranita veletek mi van??

Csillagfény, mi volt a dokinál?

Holnap megyek nődokihoz, lelet megbeszélés a szövettanhoz. Nincs sok kedvem hozzá........
mókica

Csipi!

Üdv újra itt!
Gratula az új pasihoz!
A mettel kapcsolatban: Kérdezd meg a MM-ben, h. Tűű nem írna-e egy javaslatot a házidokinak a met felírásához? Ennyit igazán megtehet! Hivatkozz a megváltozott körülményekre!

rambóka

sziasztok!

kösz, hogy kijavítottátok a linkemet, pedig csak bemásoltam. :D nem tudom, ezt hogy lehetett elrontani.

dimet!!!!!!!!!!! óriási gratula! elég kicsi lesz a korkülönbség. :D

cherry, nekem ált 80/50 és 90/60 a vérnyomásom, és nem vagyok rosszul. hát ez az. még éjjel se a hamincas pulzusommal. mondjuk néha nagyon rossz érzés, mert érzem, hogy lassan ver, de semmi szédülés, fulladás. de akkor se hiszem, hogy ez normális. mindenesetre pacemakert nem akarok.
:roll:

doki? áldását adta a metre, úgyhogy emelhetek. azért majd óvatosan, de ebben a hónapban már úgyse lesz babó, 2 hét alatt megpróbálok felmenni 2x500ra. holnaptól 2x250et szedek.
köszi az érdeklődést.

babszi, én is bíznék az inszemben. gondolj kincsre! :wink:
szerintem a inszem sokkal jobb mint a lombik. én abban még benne lennék, a lombikig valszinű nem tudnék eljutni. de ha ott vagy a szituban persze más.

Kép

Kép
csillagfény

várom,hogy jelentkezzen a párom....

csillag, ne ijesztess. így is kevesellem a korkülönbésget. magunk miatt :lol: gyerekeknek jó lesz. (no, de még az elején vagyunk, várjuk ki azt a 9 hónapot. az a biztos :) )

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

babszika: A másikban már írtam, hogy tegnap megvolt az 1. inszemem. Sima s.ex után nekem is mindig kifolynak a dolgok, bármennyit is feküdjek. Most nem jött ki semmi! Legalábbis nem tudok róla, mert azért nyálka van, lehet, hogy abban voltak. De nekem nem tűnik úgy, hogy kijött volna. Szóval szerintem is az van, amit a többiek is mondanak, hogy a méhszáj túloldalán már több az esély. :)

Nem igazán tudom, hogy mennyit ront a stimuláció az IR-en. Nekem olyan hülye eredményeim lettek legutóbb. Több, mint 1 évi met szedés után (2*850 mg) sokkal rosszabbak lettek az eredményeim. A 120 percesem 115-ről felugrott 178-ra. És a cukrom is 8,1-re. Utána elkezdtem keményen diétázni és lement 5 kg. Most sajna már nem tartom a diétát olyan keményen és stimum is volt, de én nem érzek magamon semmit. Bár a dokim azt mondta, hogy próbáljam fokozatosan elérni a3*850-t, de arról nem tudott, hogy egyszer már próbáltam és nagyon rosszul voltam abban az 1 hónapban. Ha ez az inszem nem sikerül, akkor megpróbálok emelni rajta.
vicky79
Budapest III. kerület

Megjötteeeem! :)

Így néz ki a hőm lányok!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 44000_.png

A Norcolut úgy hat szerintem mint a fene, még szúrkapiszkálást is érzetem életemben először a petefészkem felől. (Ha egyáltalán az ott van ahol én éreztem és az volt-e az. :) ) Egyáltalán érezhettem ilyet tőle, vagy csak pszichés tüneteim voltak? Nem tudom. :) Gondolom babás nem vagyok, szóval nem is aggódok semmin. :)

Ami a lényeg, felvettek államira tegnap egyetemre, szóval szeptembertől a Pázmányra fogok járni. :) És ma megyünk a párommal a Társulat előadására Fehérvárra, szóval egész nap imádkozom, hogy ne essen az eső, mert a stadionban lesz :)

És mindenkit ölelek és puszilok, és gratulálok dimetnek és tényleg muti csak a görbéket minden esélyesnek, hogy meglássuk ki lehet a párja! :)
ariaden

Mókica, tessék rákészülni a nődokira! :)
ariaden

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?