Sziasztok!
Viki,
Gyönyörű a Lackó baba!
A szopizásba biztos belejöttök, a barátnőm kisfia csak bimbóvédővel tud szopizni, de megy neki...
Vicky,
Örülök, hogy minden rendben ment ma, és drukk, hogy 17 nap múlva kétcsíkosat pisilj nekik!
Ugye milyen rendes a dokim? Nekem is ő csinált babát a pocakomba! Illetve most már nem is a dokim...
Ancsa,
Boldog évfordulót!
Monic,
Kerüld a hajplgatást, mert a reggeli cipőfelvétel után majdnem ölelgetnem kellett a wc-csészét...
Ennyire még nem voltam rosszul, pedig csak egy rossz mozdulat volt.
Képzeljétek ma elromlott a munkahelyemen a gépem azért nem jelentkeztem egész nap, és nem is tudom mikor csinálja meg a rendszergazda, mert nem a gyorsaságáról híres. Végülis jól jártam, mert pakolgattam picit, aztán jött az ebéd, és el is indultam. Bementem a SOTE-ra a csekkért, de amilyen hülye vagyok nem kértem jövő hétre időpontot UH-ra, de majd holnap telefonálok, mert ma már nem vették fel.
Ja, és Csibi voltam abban a kismama turkálóban, amit mondtam pár napja. Még működik, de végkiárusítás van, mert megszűnik a bolt. Körbenéztem, de az új rucik mind nyáriak, amire nekem még nem lesz szükségem. Megnéztem a turkálós részt is, és vettem két farmert is mindössze 1000 Ft-ért. Volt egy nagyon klassz levis is, de az legalább 1 mérettel volt nagyobb, mint én sajna.