Sziasztok!
Nah most van egy kis idom irni, igyexem vmit alkotni.
Anita!
Ha leulok a laptop ele, jon Lilka es azzal kezdi : "Mutizd Bogit! Mutizd ide Anyuka! "
Ennek ellenere sajna meg mindig nem koltozunk
De elkezdtem munkat nezni. Apa persze nem orul neki, sot... De ez egy kulon tortenet. Ha Rajta mulna en meg kb 15,5 evig itthon oriznem a tuzet. Amig Lilka kirepul a feszekbol. Neztem bolcsit is, havi 70e...Eleg sok, minimum ennyit kene keresnem
Sztem talalnek
Csak kisse parazok, m holnap megyek beiratkozni a jogsira, hetfon mar kezdhetek is ha minden igaz. Ezt is 1 evig kellett huzni es most is csak az esti tanfolyamra mehetek.
Meg aztan, mint ma kiderult (mekkora meglepi), ugye szeptembertol megkezdhetem egy ujabb felsooktatasi intezmenyben az elso felevem
Remelem ez mar tetszeni fog.
Szoval lehet tenyleg varnom kene a munkaval. Raadasul kozolte, h Ra ne szamitsak a bolcsibe vives-hozasban. Tok vaskalapos hozzaallas.
Nah ennyi nyavalygas eleg is lesz, remelem birtatok. Oteteket azert varok ra
Szuperek a kepek, ilyenkor egyre jobban sajnalom, h mi meg mindig nem lehetunk ott...
Tehetnetek tobbet fel az Anyukakrol, azokon is mosolyognank annyit, m a gyerkocokon
Igazan szep gyerekek, de tenyleg, jo Rajuk nezni
En me senkit nem ismerek es ha lennenek kepek, konnyebben beazonositanek mindenkit
Ennyi mar sok is lesz, jo ejt mindenkinek!
Teszek fel egy kepet, Fuzfon keszult (kb 2 hete)es az unokahugommal van Lilka.
Zsani