Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Csajok!

Látom légzésfigyelő és főtt kukorica téma kitárgyalva. :-D

Zölddi!
Köszönöm még egyszer az infókat!

Csakegy!
Hát én is ilyen szülésről álmodok...

Ma nem sokat fogok jelentkezni, Apával a babaszobát tapétázzuk. Holnap reggel meg megyünk az Istenhegyire!!! Már nagyon várom!!! Aztán meg irány Győr, megyünk haza anyuékhoz hétvégére...

Kép
Kép
lbernuska

Sarmi: ahamahamaham, bingóóó! :lol: :lol:
És Zöldi pedig meg is írta, miért hívják így. De mifelénk tényleg csak a nagyon zsenge csemegekuki a "tejes", ha már "megerősödnek" a szemek, akkor "csak" csemege kuki... :)

Zöldi, köszi, nézemnézem. Csak én eddig a leírásában kerestem...
De majd holnap még jól meg is interjúvolom a minimanósokat.
bébic

Berni, jó munkát nektek, aztán azért csak óvatosan! Holnap meg beszámolót kérünk ám! :D
bébic

Köszi Zölddi,okosabb lettem zsenge kuki ügyben! :lol:
Én védőnőhöz megyek zemle+tejci utáni vércukormérésre.Pá. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na végre itt vagyok! Jók ezek a szüléstörténetek!
Íme a kép! Beteszem a 16. hetest meg a 20. hetest is:
Kép 16 hetes
Kép 20 hetes
Vendég

Sziasztok!

Nem voltam pár napig, mert nálunk kórház volt... :cry: Szegény Robit annyira megviselte ez a bárányhimlő, hogy azt hittem kórházba kötünk ki... ma az első nap szombat óta, hogy nem 40 fokos lázzal keltünk...Most már vakarózni sem vakarózik annyira...Hiába volt minden praktika, ugy is szegénykém annyira viszketett, ideges volt, éjszaka nem aludtunk...De mostmár remélem csak a jó következik... :wink:

Bocsika, majd ha időm lesz visszaolvasok... Addig is egy ma rggeli pocifotó, at álmos képem ne nézzétek...Az 5 éves fiam csinálta a képet! :wink: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Lenne egy nagyon nagy problémám, remélem tudtok segíteni:

A magánorvosommal nagyon összevesztem, mert olyan hangnemet ütött meg velem amit azt hiszem nem kellene, csak azért mert tegnap elfelejtettem neki telefonálni. Persze ő már több dolgot elfelejtett, pl: az AFP-s vérvételemnél a naplószámot a lapra írni, amiért velem cirkuszoltak a laborban és 1 órát telefonálgattam mire meglett. De voltak még mások is, na mindegy. Szóval úgy tervezem, hogy megválunk egymástól és szeretnék nagyon egy kedves dokit, aki megérti egy terhes nő esetleges:) hisztijeit. Olyat keresnék aki olyan kórházban dolgozik, ahol van 1ágyas szoba saját fürdőszobával( tudom, hogy ezért fizetni kell) és valahol délkelet pesten legyen ez az egész:) Tudom jó sok az elvárás, de olyan sokan vagytok és hátha valakinek lesz ötlete, mert most itt állok, kb 4,5 hónaposan doki nélkül és nem tetszik az állapot:)

Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek és, ha nagyon jófejek akartok lenni, akkor nyugodtan küldjetek privit:)
ibolya27

Berni! Szivi mégegyszer az infókat!
Imádok tapétázni! Muti majd meeeeeg! Szurok Istenhegyire! Anyunak is integess át Pannonhalmára! :wink:

Bébic! Jó nézést! :lol:

Sarmi! Jó étvágyat!

Boci! Jók a képek...aranyosan kunkorodó köldökzsinórja van.

Márti! Szegénykém...gyors gyógyulást nagyfiúnak! Te meg pihenj, ha tudsz!

Helló Ibolya! MÁV kórház (ÁEK) honlapját kukkold meg, szerintem inden igényedet kielégíti!
http://www.mavszuleszet.hu/

Kép
zölddisznó

ibolya. en ugyan kulfoldon elek, de a baratnom, aki nem regen szult, ugy tudom, hogy nagyon elegedett volt a dokijaval. a rendelo a mester utcanal van, es o a peterfyben szult. nekik van 1 agyas szobajuk is.
wera a felhasznalo neve. a nyari kismamik topikba irogat, de ide is irt 2-3 oldallal ezelott. irj neki egy privit, szerintem szivesen ad bovebb informaciot.

marti. szep a poci foto!! szegeny Robi! Remelem most mar hamar rendbejon a draga! megy a gygypuszi neki!

boci. jok a kepek, de en a 20 hetesen csak sejtem, hogy hol a baba. fejjel lefele van, osszegombolyodve?

sarmi. milyen volt a cukor vizsgalat?

en este 9-tol reggel f8-ig huztam a lobort. wc-n is csak 3-szor voltam. f4 korul a ferjem razenditett a horkolasra, es hiaba piszkaltam nem fordult meg igy, akkor atkoltoztem a masik szobaba. kezdem megint olyan faradtnak erezni magam, mint az elejen. tudjatok miert van ez? most virulni kene vagy mi.

KépKép
KépKép
mush589

Marti szép poci!
Zöldi: tényleg aranyosan tekergett, és akkor még úgy nézett ki, hogy csak az "lóg ki" belőle. Úgy látszik a melegnek meg lett a hatása :lol:
mush: megpróbálok betenni egy képet egy kis magyarázattal. Oldalról van a fejecskéje bár egy kicsit erre fordul és még a mellkasát lehet látni!
Kép
Vendég

Szia zöldi!

Köszi az infot, ott szültem volna, de az említett doki is ott dolgozik (bár érdekes módon a fényképét nem látom az ott dolgozó szülész- nőgyógyászok között) és nem akarok vele véletlenül sem összefutni.
Pedig a szülészet tényleg jónak tűnik:(
ibolya27

Mush! Azért kezdünk fáradozni, mert már éberebb az alvás, és van, akinek már nehezedik a pózválasztás is. Én pl. hanyatt már nem érzem jól magam. Viszont félhason még mindig kényelmes. És ilyenkor érzem legjobban a kapirgálást.

Boci képén bébi hanyatt fekszik, feje a kép jobb oldalán. ...asszem

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi, én pont olyan légzésfigyelőt vettem, szerencsém is volt, mert a bababirodalom webáruházban a magánnyugdíjpénztáram által 10% kedvezményem van. Igaz volt száll. ktg, de még egy csomó minden rendeltem az mellett, így nagyon kedvező áron jutottam dolgokhoz, ja és még egy pelenkázó lapot is küldtek ajándékba. Ha valakinek AEGON-os mnypénztára van érdemes megnézni! :lol:

Az Angelcare féle (pl. Brendonnál) légzésfigyelő esetében van olyan is amikor + van mellé egy pelenkatároló is. Érdemes azt is megnézni, úgy emlékszem az 22 e körül van.

Aida, én is ilyen pelenkatárolót rendeltem! Nagyon szupi! :lol:

Üdv. minden újnak! Boldog babavárást kívánok Nektek!

Én most sokat pihenek, fekszek, hátha kicsit javulna a helyzet a méhszáj körül! Kicsit már unom magam, de a fiúkért mindent!

verzso

Igen Zöldi jól látod!
Alvás: én is szenvedtem, mert én nagyon hason alvós vagyok, de már nem kényelmes. Anyummal varrattam egy 40*140 cm-es párnát, amit szivaccsal megtömtünk (olyan mint a szopipárna csak egyenes). Na én ezzel iszonyúan jól alszok. Oldalt fekszem, beteszem a két lábam közé meg a kezemet is rá teszem. Nekem ez bejött!!! Persze biztos nem mindnekinek kényelmes, de nekem nagyon!!!
Vendég

Sziasztok!

èletjel élünk :lol: :lol: :lol:

Nos olvasni nem tudok így önzö módon csk magunkról irunk.Tegnap volt kisfiam elsö szülinapja kis party volt szombaton lesz a nagy 17 fövel. :lol: :lol: fözhetem majd a jó magyar gúlyás levest nyammiiii.

Zsebibaba is jól van tegnap voltunk uh-n.Szépen fejlödik hála a jó égnek én meg nem hizok ennek nagyon örülök.Nos a nemét m´g nem tudjuk nagyon szégyenlös a kis drága köv. doki 4-hét múlva ha akkor sem lesz latható akkor már csak szüléskor akarjuk meg tudni.

Na megyek millió doldom van láttom le írtáttok a szüléstörténeteket be másolom én is majd nektek...

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Bocika: cuki a pocilakó, bár a második képnél nekem is jól jött a "magyarázat"... :wink:

Marti: szépen gömbölyödik az a poci! :lol:
Kicsi fiadnak pedig jobbulást, most már reméljük csak az jöhet, neked meg kitartást!

Mush: ez a "virulás" dolog nekem sem megy igazán... :roll: Este nem tudok elaludni, reggel meg korán kidob az ágy. Szombaton is 5kor már fent kukorékoltam... :? És sehogy sem jó feküdni, pedig azért az óriáspocak még odébb van....de vhogy sehogy sem 100%-osan kényelmes...

Ez a pelenkatároló egyébként úgy konkrétan miért jó? Ez olyan 2 in 1 dolog? Egy sima kuka plusz a zacskó, amiben a pelust veszem, ugyan ezt a célt szolgálja, nem? :roll:
bébic

Elevezek dokihoz. Cső!

Kép
zölddisznó

bébic: Nővéremék azért szerezték be a pelustárolót, mert a kuka meg zacskó együttesből sajnos az összes szag kijött mert a kislánykák elég rendesen odatették mindig. :D Meg mondjuk Svájcban más a szokás, kicsit modernebb ország, külön kell levinni, egyenként becsomagolt majd egybe sok egy zacskóba rakott pelust és hát ezt kézzel csinálni.. Juj. Én mindig azt láttam, ott pelusoztam sokat. Én már hozzászoktam a pelenkatárolóhoz. Meg mivel velünk lesz egy szobában, egyelőre nem lesz külön szobája, jobban tetszik az az ötlet, hogy ne terjengjen folyamatosan, nonstop a szag. :) De persze vkinek ez mind nem fontos és olyankor tökéletes a kuka zacskó dolog.

hemej: Az ilyen szégyellős esetek 70% kislány szokott lenni. Egyszer olvastam egy ilyen felmérést. Mintha kislányok már akkor tudnánk, hogy nem illik magát mutogatni. :D

marti: Szép poci.

Én meg megálltam a fejlődésben, nem híztam még mindig egy kilót sem, a pocim valamelyest kidomborodik, de letagadhatom bmikor. Ennek ellenére a kispocok örökmozgó, ha ülök (ált. itt a munkahelyemen azt csinálom) szinte folyamatosan érzem. Rúgdos, forog, kapálódzik. Van itt minden. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Nyugi biztos fejlődsz rendesen! Nekem pont a 18 hét után ugrott a fejlődés, de akkor mint az örültek. Addig a felesleges hájamnak betudható volt a dolog, de lassan két hete látszik, hogy ez nem háj, hanem egy pocaklakó. De tényleg nagyon hirtelen volt. A barátnőm egy hét különbséggel látott és majd hanyatt dobta magát mikor meglátott, hogy mekkora hasam lett egy hét alatt. Fel a fejjel beindulsz.
Nálam is itt a melóhelyen, ülés közben mocorog a legtöbbet. Ja és imádja a jó kis pörgös zenéket. Ha kimegy a főnök és valami jó szám szól a rádióban, felhangosítom és már megy is bent a pörgés. Nem hiába, én is ilyen vagyok!
Vendég

Aida: köszi a felvilágosítást, nem gondoltam volna, hogy kint ilyen más még a pelusozás is...
Akkor ez mondjuk az én esetemben inkább kényelmi dolog lenne, kiindulva abból, hogy most hétfőn voltam a barátnőm fél éves manójánál babázni, nekik erre a célra egy sima külön kukájuk van a WC-ben, ahol én is tiszteletemet tettem párszor, de még ott sem éreztem, pedig az 5 peluscseréből 3 kakispelus volt...így azt hiszem, a pelustároló árát megspórolom, és megkérdezem őt, mi a titka. :lol: :lol:

Poci: én úgy tudom, hogy félidő környékén van egy hirtelen "ugrás", akkor nő rövid idő alatt sokat a poci, hamarosan eljön a Te időd is!
Én pocaklakóm hihetetlenül aktív, néha már nagyon is....olykor akkorát rúg, hogy az már inkább a kellemetlen kategória...olyan kis "agresszív" néha :P

Hemej: Boldog szülinapot a kis csöppségnek! :lol:
Lesz tortarombolás is? (Nem tudom, ez mennyire elterjedt dolog, nálunk és férjeméknél is szokás, hogy az 1 éves baba szülinapi buliján leültetik a tortája mellé és mindent bele! Szurkol az egész família a kis trancsírozónak :lol: )
bébic

bébic: A titokra én is kíváncsi lennék! De tényleg érdekel mibe csomagolják, hogy szagmentesen zár. Annak örülök, ha nem csak az én babám "agresszívkodik" néha. Én is észre vettem. Ilyenkor néha olyanokra gondolok, hogy nem szeret mert sokat idegeskedek és ezért rúg nagyokat. Azért vszínű nem így van. :)

Párom ma kérdezte meg, hogy áthívjuk-e vasárnapi ebédre anyuját. Sajnos nemet kellett mondanom. :( Olyan bunkónak érzem magam. De megfogadom amiket írtatok. Nem akarok vele egyelőre találkozni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Igazad van! Sajna én is így vagyok az enyémekkel. Már a látványuktól ki tudok borulni. Jó ok, ők egy idősebb generáció - a párom úgy sikerült, hogy nem is lehett volna - már 70-es éveiket tapossák. Az én anyósom múlt héten kérdezte meg legelőször, hogy mi van velem/velünk! No comment. Még a vadidegenek is többször kérdezősködnek. Úgyhogy ha lehet én is kerülöm a velük való találkozást. Ha a férjem menni akar, menjen egyedül én azért sokszor tudok kibúvót találni a látogatásuk idején! :lol:
Vendég

Aida: megkérdezem, mert tényleg rejtélyes a dolog! :D
Nagyon jól tetted, hogy azt válaszoltad, csak kitartás. Idő kell hozzá, de kezdetnek ez is nagyon jó!

Az "agresszívkodó" pocilakó miatt ne aggódj, Apukám szerint minél többet mocorog, annál jobban érzi magát odabent! :lol:
És inkább mocorogjon, mint ne, nem? :lol:
bébic

bébic: Azzal persze hogy nincs baj amikor mocorog, én is ficánkolnék ha jó lenne odabent, de keményen akkor kezdenék el rúgdosódni ha nem tetszene vmi. :( Legalábbis ilyen kicsiként. Mert ugye később nincs helye, még szép h kis mozgás is nagy rúgásnak tűnik, de most.. Ilyen pici és már így szétrúgja anyut, akkor arra jutok, hogy nem szeret. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hemej! Örülök, hogy életjel! :lol:

[quote]h írta:ogy ne terjengjen folyamatosan, nonstop a szag. De persze vkinek ez mind nem fontos és olyankor tökéletes a kuka zacskó dolog.

Aida! Ez biztos én vagyok :lol: :wink: Azt nem értem, hogy az is csak egy zacskó, csak annyiban más, hogy beteketri. Azt én is meg tudom csinálni egy normál zacsival nem? Utána meg bedobom egy olyan kukába, aminek a fedele szélén gumigyűrű van, és onnan tuti nem szabadul ki a szag!

Kép
zölddisznó

No hát ilyen az élet: kinek így, kinek úgy. Én informatikus vagyok. Azok mind kényelmesek és lusták. :D Biztos nekünk találták ki a pelenkatároló vödröt. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

bebic. ha tenyleg az jelenti, hogy jol erzi magat, hogy sokat mocorog, akkor az enyem nagyon pocsekul erezheti magat, szegeny! :)
mar irtam korabban, hogy neha fajdogal a mehszajam, mintha vki belerugna egyet-kettot belulrol,de zoldi elmagyarzta, hogy az sok mindentol lehet.

hemej.boldog szulinapot benjinek!

bebic, zoldi. nekem az elalvassal az egvilagon semmi problemam nincsen (meg :lol: ), csak most megint ugy erzem, hogy delutanonkent is birnek szunditani 1-2 orat. valoszinu, hogy az lesz a ludas, hogy eberebben alszom, es nem pihenem ugy ki magam.

KépKép
KépKép
mush589

Aida: azon ne aggódj, hogy nem szeret! Csak ő most még így kommunikál, ráadásul szegény biztos nem is tudja, mekkorát rúgott éppen. :D

[quote] írta:n informatikus vagyok. Azok mind kényelmesek és lusták.

...éééés hogy ez mennyire igaz, itt van rá másik jó példa az én férjemuram! :P :lol: :wink:

Zöldi: én is pont emiatt kérdeztem, hogy tulképpen miért is jó egy ilyen szerkezet, mert hasonlóképpen gondolkodom a kérdésben, mint te....barátnőm tutira nem tekerte vagy csomizta bele semmibe, mert kb. 5 mp-ig volt "távol", de most már egyre kíváncsibb vagyok, hogy hogyan csinálják... :D :D Legközelebb tuti kiderítem! :lol:

Mush: jajj, én nem azért írtam, ne érts félre, az, ha nem mocorog (vagy csak te nem érzed még annyira), az nem jelenti azt, hogy nem jó neki! Asszem nem jól fogalmaztam, bocsi... :oops:
Ráadásul ez olyan Apu-féle "népi bölcsesség", meg ugye egy apuka meglehetősen elfogult is tud lenni... :wink:

Alvás: ilyen tünetem nekem is volt, de kb. 2-3 hete nincs. Helyette jött a nehezen alszom el és korán kelek felállás... :?
bébic

Zöldi: Te dokinál voltál ma, nem? Mi újság?
bébic

aida. hany csomag betet kaptal 4900ftert?
most itt is felaron van a szemetes. meg lehet venni 3 csomag ujszulotett kb 3000ftert.
meg talaltam egy olyat is, hogy a szemetes, 6 csomag ujszulott, meg egy 6honapos csomag osszesen 8600ft.
en meg nem dontottem szemetes ugyben. eppen ezert varom majd bebic beszamolojat.:)

bebic. nem irtad rosszul! en ertelmeztem "felre". a kinszenvedesemnek kedden vege lesz, akkor ugyis kiderul, hogy mozog-e vagy sem. biztosan csak kisebb a koranal. tudja fene. ha eddig kibirtam az a par nap mar semmi. de asszem orom tuzet gyujtok, ha vegre erezni fogom,majd figyeljetek a fustfelhoket!:)

KépKép
KépKép
mush589

azt hiszem, hogy az a legnagyobb problema, hogy en eleg turelmetlen teremtes vagyok, de aszzem ezt mar irtam. :oops:

KépKép
KépKép
mush589

kukaprobléma:gyakran kell kukát üriteni,vagy rögtön apukával kivitetni a büdi pelust!!! :lol: na meg kivéve a baba alól összetekerni,és a két ragasztóval/tépőzárral lezárni!Higgyétek el nem olyan büdi az!
A cukrom 5,3 ami jó.Kilóm stagnál,vérnyomás alacsony.Reggel megyünk fehérvárra a másodig afp-ém eredményéért!puszi.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

mush: 4900 itt 3 csomag újszülöttet kaptam. Jó ár amit Te néztél!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

koszi aida.

elmentem moziba! mindenkinek szep estet!

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok

ma megkinoztak.egész éjjel nem tudtam aludni ,fájt fogam..ma a honvéd korház szájsebészetén megszabaditott egy tanulo fogász csaj,az egyik rágo fogamtol...ma még csak egy almás pitét ettem :cry: nem tudom kinyitni a szám,amit a kislányom nagyon élvez mert nem tudok sürün rászolni.
Vivien akkorákat rugdosott mikzben huzták a fogam,tuti érezte.. :? azota meg pihen...na most megyek pakolászok...

Kép

Kép
nikianya21

Bébic = szemfüles. Dokinál, de nem puncológusnál, hanem a haematológián. A véralvadási zavarom miatti injekció adagom hatását ellenőrzik havonta. Holnaptól már emeltebb adagot szúrom, mert romlott egy kicsit az eredmény, vagyis nem elég annyi cucc, mint eddig. De hál'istennek ez az első 3 hónapban a legveszélyesebb, most már nem annyira.

Kép
zölddisznó

Zölddi ez a "puncológus" marha jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zölddi ez a "puncológus" marha jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Aida: kijön az a szag :) Csak éppen a zsákosnál akkor dobsz egy hátast amikor kiveszed a zsákot:) Hiába tekeri össze, ha kinyitod nagyon büdös az egész, maga a szemetes is. Nekünk ilyenünk van de egyszerűen nem használjuk mert bazi drága. Lilla naponta minimum 2* kakil plusz pisil is egy csomót, ezt nem tudnánk követni anyagilag. Én simán összegyűjtöm a napi (max. 2 napi) adagot és kukába vele. Közben egy sima zacskóban gyűlik az anyag az előszobában. Ennyi. Szerintem sokkal büdösebb a nagyvödörben gyűjteni, ha meg naponta leviszi az ember akkor minek a pelenkagyűjtő?

Svájban én is éltem 3 hónapig, ott simán kivágták a konyhai szemetesbe, azt vitték ki naponta - plusz ugye nekik anyagilag nem megterhelő a betét a pelenkatartóba míg nekünk szerintem nagyon.

A legegyszerűbb megoldás: szendvicszacskók. Pelenkát bele, összecsomózni, bele egy gyűjtőzacskóba, zacskót meg 1-2 naponta kivinni.

Az anyatejes kaki egyébként ibolyaillatú a hozzátáplálós húsos-kajás pelenkákhoz képest amikor már azelőtt tudod, hogy jön a gyerek még mielőtt megjelenne a látóteredben...
Vendég

Szerintem mindenképpen jó a pelenkavödör, de nem olcsó. Eleinte amíg sokat használtok, nagyon praktikus. Tapasztalatból mondom, legalábbis nekünk bevált. Én is Brendonban a légzésfigyelőhöz kaptam, amit később eladtam. A vödör azóta is működik, bár kétségtelen az utántöltő a drága.

SAJNOS nem tudok szombaton menni a találkozóra, mama egész héten itt volt, hétvégén dolga van, mert jövő héten újra jön segíteni. Dolgoznom kell, amíg még bírok ülni az íróasztal mögött. Az aug-ira megpróbálok elmenni.
Tényleg bocsi, de most nem megy.

Ibolya: írtam privit, de már látom, hogy felesleges, nem akarsz a MÁV-ban szülni.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

A találkozó lemondásához magyarázat: a mama vigyáz a másfél éves kisfiamra, ha nekem dolgom van.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

megjottem.
itt asszem lehet pelenkazacskokat is kapni (olyasmi mint a szendvicses zacsi). az itteni baratnoim azt hasznalja.
ja en licitaltam egy vodorre az ebayen. uj. es kb 600ft. ha megnyerem jo, a nem ugy is. :D

A punculogus nekem is tetszik.
mi baj van a veralvadasoddal, zoldi?

KépKép
KépKép
mush589

csakegy: Nem tudom mikor és melyik részén éltél, de elég furán hangzik tudva, hogy most milyen helyzetek uralkodnak Svájcban. :) Ha ez a vödör és hozzá való zacsi valóban ennyire rossz, akkor legfeljebb elhozom Svájcból a nővéremét, mert azzal nem volt gond, kivételkor sem volt szagos, ráadásul elég volt 2-3 naponta levinni. Jó az ikerknél volt hogy 1-2 naponta. :) Azért bíztam benne hogy a magyar termékek is megfelelők, de ha azt mondod hogy nem akkor lehet rögtön ráhajtok a svájci kukára. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hát ez a puncológus nekem is bejött! :lol: Még ezt a megnevezést nem hallottam. Eddig a primet a lukvizitor vitte, de felcserélem erre! :P
Vendég

Sziasztok lányok!

Hát jókat mosolygok a megnevezéseiteken? Puncologus, lukvizitor... :lol: :lol:
Nekem csak augusztus 13.-án kell mennem a puncologushoz, csak akkorra kaptam időpontot, mert annyian járnak hozzá :x ...

Jelentem, a fiam jobban van, csak ugy tele van pöttyökkel, hogy szinte nem látszik a saját bőrszine...Érdekes érzés amikor mosdatom, mintha smirglipapirt mosdatnék :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

csajok!

akkor holnap 4-kor westend tetöterasz?csak mert már addig max egyszer jutok gép közelbe,,,,irjatok hogy akkor ott....

Kép

Kép
nikianya21

Marti! Remélem a kisfiad minél hamarabb meggyógyul.
Én legközelebb csak szeptember 3-án megyek, tehát 6 hét tellik el a két vizsgálat között. Doktor bácsink augusztusban szabin lesz, és mivel azt mondta hogy minden rendben a gyerkőccel így felesleges sűrűbben vizsgálni. Ő ellene van, hogy hetente - kéthetente menjen az ember, ha nincs semmi gondja. Azt mondja, hogy nem mindig jó sem a babának sem anyukájának ha sűrűn "zaklatják". Pedig ezzel maga ellen beszél hiszen magárendelésre járok! :lol:
Vendég

Bocika:
hát igen, az én dokim csak a 12 hetes uh-on látott, de ugy volt hogy, a 20. hétben kell menjek, errefel elment szabira, és legközelebb aug. 13. ára kaptam időpontot. Akkor már a 24.-ik hétben leszek
Ugyhogy 12 hét fog eltelni... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Marti: Hát igen az már nem semmi időpont. Engem látott 7, 12, 16 20 és legközelebb 26 hetesen fog. De biztosan minden rendben van. AFP-d milyen lett??
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?