Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Talán nem haragszotok meg, ha ide írok Neketek, bár hál' Istennek, már kismama vagyok. Azért gondoltam leírom a tapasztalataimat.

Először is: nekem a hőmérőzés abszolút nem jött be, csak az őrülte kergetett. A hőmérsékletem szerint nem is volt peteérésem, és miután terhes lettem, akkor sem jelentkezett a könyvekben leírt "hőmérsékleti plató", hanem mintha mi sem történt volna össze vissza ment a görbe, minden reggel... De agyon stresszeltem magam miatta, mert azt gondoltam, így semmi esély a babára.

Ami a gyertyaállást illeti, lehet benne valami, mert én akkor lettem terhes, mikor a párom akció után - csak viccből - megfogta mindkét lábamat, felemelte, és elkezdett rázogatni, nehogy kárbavesszen az erőfeszítés. Mondom csak viccből, abszolút nem gondolta komolyan, de bejött!!

Aztán a következő hónapban, menetrendszerűen, napra pontosan megjött a mensim is, szóval teljes depi következett. Aztán napok múlva, mikor már elmúlt, jött a hasgörcs, mintha újból meg akarna jönni. Ekkor már 1 hónapos volt a baba, és remélem továbbra sem lesz semmi baja!

Ezt azért írtam le, hogy ha a hőmérő mást is mutat, azért a reményt ne adjátok fel, és legyetek bizakodóak, soxor nem szabályosan történnek a dolgok, és sosem lehet tudni, hogy a hempergőzés, gyertyaállás, vagy csak szimplán a bohóckodás hozza meg a várva-várt babát!

Én szorítok mindegyikőtöknek NAGYON!!!

A július biztosan jó hónap lesz! Kép Kép Kép

Üdv,
Frisskismama
Frisskismama

Lella!

Hová küldtél te nekem e-mailt?Szerintem nem tudod a cimemet.Cimem a köv:szidi723freemail@.hu

szidi
szidi

Sziasztok!
Na, lányok, sikerült nektek helyrerakni, már kifele mászok a gödörböl...
Engem igazábol nem a sikertelenség zavar (na, jo, nem bánnám, ha már lenne eredmény), hanem az,hogy nem tudom mi az oka ennek a barnás izémnek, a végetnem érö hosszu mensijeimnek, mikor a világon minden renben van, vagy volt idáig...(legalább is az egyik doki szerint) Jo lenne már valami biztosat tudni, és pláne, szabályos,tünetmentes ciklusokat produkálni. Mert ha minden OK, akkor lehet türelmesen várni,hogy na , majd a következö honapban biztosan sikerül, de amig nincs minden rendben, hiába telik az idö, nem lesz jobb egyik honaprol a másikra sem. Szoval egész más ugy várakozni, hogy minden rendben, csak türelem, és egész más, hogy még minek kell rendbe jönni,hogy szabad legyen a pálya...Tudom, hogy nincs veszve semmi, csak már olyan jo lenne tudni valami konkrétat mi a csuda zajlik odabennt.
Egyébként tudom,hogy nem ezen a forumon kellene ezt bizonygatnom, hiszen nálam sokkal tapasztaltabbak és szakavatotabbak vagytok, és hol vagyok én a 6-7 havi probálkozással még,igaz? Na, ezért be is zárom a számat, és ezt a témát lehet süllyeszteni.Kép
Ági, köszi az e-mailt és az infot, akkor még várok vele egy kicsit, de aztán megyek!(a férjem éjszakás, én meg várom ilyenkor haza, azért volt az a késöi dátum az e-mailnélKép
Sziasztok, hempergésre fel!
Barbi
Barbi

Siasztok lányok!

Megjött,és most ide képzeljétek el a szomorú pofát, de sajnos azt nem tudom, hogy kell csinálni.
Már tegnap is tudtam.
A férjem látta rajtam, hogy mi bánt és teljesen kiakadt, hogy haggyam már abba a nyavalygást vegyek példát a barátnőmről ( lehet, hogy már írtam róla: majdnem negyven évesen sikerült vetélések után ikreket szülnie ) és azt is mondta, hogy teljesen elege van a tudományos módszerekből ( hőmérőzés, nyákfigyelés stb. ), mert inkább élvezni kéne az egészet, akkor hátha hamarabb sikerülne. Mikor felvetettem, hogy valami bajunk van talán, akkor visszatámadt, hogy legfeljebb neki lehet baja , de akkor az első gyerek biztos a szomszédé.
Na én ezen jól megsértődtem ( ti nem szoktatok lükék lenni, amikor megjön? ) és kikértem magamnak az egészet.
Egyébként a lazításban biztos van valami. Felhívtam az ikres barátnőmet, aki végülis elmondta, hogy amikor először terhes lett / több lombikbébi program, injekciózás és hormonkezelés stb. után / abban a hónapban pont nem tervezték, hogy terhes lesz, mert elutaztak nyaralni és nem szedte be a hormonbogyókat. Sajnos ez a baba meghalt, de mikor az ikrekkel terhes lett, akkor sem számított a babákra, mert azt mondta neki a doki, hogy miómája van amit meg kell műteni miután megjön a baja - és persze nem jött meg - .
Egyébként én is úgy voltam a lányommal, hogy azt mondta a doki, hogy lézerrel kezelni kell a méhszájsebem, mert így nehezen esem teherbe és menjek vissza miután megjön és nekem sem jött meg.

Bocs, hogy ilyen bő lére eresztettem, csak annyit szeretnék mondani, hogy lazítsatok, ha tudtok és nyaraljatok jó nagyokat biztos vagyok benne, hogy szeptemberre meglesz az eredménye.

Átírom a listát, nézzétek már át:
Barbi: 4c 50 cn Calgary 26 év
Szandra: 4 c 36 cn Mohács 23 év
Andi: 10 c 29 cn Szeged 30 év
Pucur: 1 c 27 cn Budapest
Száva: 5 c 1 cn Miskolc 29 év
Ancsi: Adács 28 év
Kicsiandi: 5 c 24 cn Budapest 32 év
Ildi: 3 c 15 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8c 15 cn Várpalota 24 év
Monique: 10c/12hó 15 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 12 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 12 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 8 cn Nyíregyháza 26 év
Jázmin: 4 c 3 cn Pécs 22 év

Ildi, Lora, Monique, Lotti, Éva mident bele!!!
Száva

Jo reggelt lanykak

Barbi

Roppantul at birom erezni azt amit irtal,nalam detto ua.a helyzet.8 hetes ciklusok a hormonok allitolag rendben DE akkor miert nincs szabalyos ciklus??????
En most uj dokival,korhazzal probalkozom hatha az bejon.

Szava

Asszem ezen a feszult idoszakon mindenki atesik.Tul kell elni,es teljes nyugalommal lazitani.De sajna az is csak akkor jon be ha nem erolteted.

Pusssssz Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Én is átírom a listát.

Pucur: 1 c 27 cn Budapest
Andi: 11 c 1 cn Szeged 30 év

Ehhez nincs mit hozzá fûzni.Kép

Ildi!
Hát remény már nincs sajnos!Kép
A hasam is görcsöl nagyon.

Kriszti!
Nem tudok emilt küldeni. A Babanetre is csak a kolleganõm gépérõl tudok felmenni. Rossz a hálózat.
Valahonnan majd próbálok azért írni.

Puszi

Andi
Andy

Szaisztok!

Nem tuduok belejavitani a listába, pedig valaki kérte, hogy irjam be az életkoromat ami 29 év. Megtennétek, hogy ezt beleteszitek a listába?
Köszi

Pucur
Pucur

Pucur!
Beleraktam

Pucur: 1 c 27 cn Budapest 29 év

Kriszti!

Küldtem egy emilt a kolleganõm gépérõl megkaptad?
Jelentkezz! Én nem tudok még fogadni sem.
Majd néha itt benézek, csak õ is dolgozni szeretne.

Puszi

Andi
Andy

Sziasztok lányok!!

Ma naggyon jó kedvem van!Kép Egész éjjel összebújva aludtunk és reggel is romiztunk.Már alig várjuk az akciózások idejét!KépKép

Na elreppenekKép
Jázmin

Andi

Köszi édes vagy! Nem tudtam belenyúlni a listába, hogy kiegészitsem. Mosolygos fejecskét hogyan kell csinálni?

Jázmin!

Jo akciozást és ne felejts el hempergözni! :-)))

Puszi, Pucur
Pucúr

Szidi, bocsi, felreirtam, nem neked ment a mail, es mar valaszt is kaptam ra. Szia, Lella

Nalunk is csak varakozas van, idegtepo, az biztos, a nyugodt leszek, nem aggodok elhatarozasok ellenere.

Jazmin, csak igy tovabb!! Jokedvet varazsoltal a forumba a soraiddal. Hiaba, a pozitiv elmenyeket is meg kell osztani a tobbiekkel. Koszonjuk.

Sziasztok!
Lella

Pucur!

Kettõspont és zárójel. Kép

Jázmin!
Örülök hogy legalább neked jó a kedved!Kép

Kriszti!
Hol vagy?

Puszi

Andi
Andy

Andy
itt vagyok,kuldtem sms-t is emilt is.Nem kaptad meg?megbeszeltuk,hogy a julius tarolni fog,fel a fejjelKépKép24.-en megyek az uj dokihoz!Kép

Jazmin!

Nagyon edi vagy,orulok,hogy ja a kedved.Kép

Pussssszzz Kriszti
kriszti

Kriszti!

Most beengedett a gép. Megkaptam mindent.
Nagyon görcsölök. Már be is jelentkeztem a dokihoz hétfõre.

Andi
Andy

Kép
Névtelen

Hello Lanyok,
Barbi,
Abszolut megertelek. Nekem is az a gondom, hogy nem tudom, mi a problema. En is azt tervezem, mint Kriszti: uj doki, talan masik korhaz. Hatha elorelepest jelentene.
Ildi,
Koszonom az invitalast a listara! Bar egyszer visszautasitottam azzal az indokkal, hogy nem akarok szembesulni a parametereimmel minden alkalommal, most megis elfogadom. Ugyanis rajottem, hogy egyebkent is mindig ez jar a fejemben, igy tul sok logika nincs az elmeletemben. Kép Szoval: 13c, 16cn, Debrecen, 25ev
Koszi
Jazmin,
Aranyos vagy! Bevallom, gondolkodnom kellett, vajon mit is jelent a "romizas". Aztan rajottem Kép
Andy,
Kép
Fel a fejjel!
Szia
Bella
Bella

Száva!

Nagyon sajnálom, hogy így beszélt veled a férjed, elég durva megnyilvánulás volt.
Az én párom nagyon aranyos volt múltkor, azt mondta, hogy ha nem sikerül most se a baba, akkor elmegyünk orvoshoz. Erre természetesen mondtam neki, hogy ilyen korán még nem megyünk orvoshoz, hiszen 1-2 hónapja próbálkozunk még csak, és remélem arra nem is fog sor kerülni, hogy orvosi segítségre szoruljunk. (szerintem ő sem gondolta komolyan a dolgot) De azért jó érzés tudni, hogy ha ne adj isten mégiscsak kellene majd valamikor orvosi segítség, akkor minden húzódozás nélkül elmenne ő is a dokihoz. Pedig eléggé morci volt ő is múltkor az "időzített" akciók miatt, de úgy látszik ezen minden férfi átesik előbb vagy utóbb.

Andi, Száva!
Sajnálom, hogy megint megjött. De fel a fejjel, a július majd meghozza amire vágyunk Kép

Jázmin!
Te igazi Optimista-Pista vagy KépKép

Pusssz mindenkinek
Ildi
másikildikó

Lányok!

Én holnap vagyok utoljára és csak 2 hét múlva leszek, de gondolni fogok rátok. Remélem mire visszajövök lesznek új kismamák!Kép

Ildi, Bella!

A múltkor könnyebben túl tettem magam rajta, most kicsit nehezebb.
Szerintem sem szabad szomorkodni.
Hétfõn már megyek is a dokihoz és kíváncsi vagyok, hogy most milyen gyógyszeres kúra következik.
Ti hogy áltok a peteéréssel? Akcióztok?

Bella! Benne vagy a listában.

Pucur: 1 c 27 cn Budapest 29 év
Bella: 13 c 16 cn Debrecen 25 év

Pussz mindenkinek

Andi
Andy

Nagyon örülök, hogy rátok találtam. Először is mindenkinek olyan erősen szurkolok mint magamnak, hiszen egy cipőben járunk mindannyian.28 éves vagyok 3 éve férjnél és több mint 3 éve próbálkozunk. Az összes lehetséges vizsgálaton túlestünk. Kaptam injekciót, Clostilt. Olyan 3 hónapja terhes lettem , de sajna a 7 hét vége felé elvetéltem. Nálunk egy olyan apró probléma merült fel, hogy a páromnak kevesebb volt mennyiségre de neki is segített a Clostil. Amikor ő is és én is egyszerre szedtük akkor összejött. No meg a kispárna effektus is segített, mert hátrahajló méhem van.Erősen javaslom, hogy a kispárnát ne csak szeretkezés után, hanem közben is tessék alkalmazni. Így biztos bent marad! Így estem teherbe. Azóta azt is olvastam, hogy akinek hátrahajló méhe van első 3 hónap csak hason aludjon. Szóval megint ott tartok, hogy a 24 napon vagyok és minden előbbi terhességemnél tapasztalt előjött, de a teszt csak nagyon-nagyon haloványan mutatja ki. Nem igazán tudom, hogy mi lesz a vége, de ha lehet csak fekszem!Szorítsatok!!
bubi

Szia Bubi!

Üdv. a topicban.
3 év tényleg sok idõ. Milyen vizsgálataid voltak már? Érdekelne hogy mennyi azaz összes lehetséges vizsgálat.
A teszt az eljén van hogy nem mutatja még ki.
Én szorítok neked, hogy sikerüljön.KépKépKép
Pihenj sokat!

Puszi

Andi
Andy

Szia Andy!
Küldtem emilt, délután megy az SMS a találkozóról!
Jázminmama
Jázminmama (jázmin

Bubi

Udv,minalunk.szivbol kivanom,hogy ne sokaig allomasozz itt,hanem a friss topicba kelljen attelepulnod.Ezt a hasonfekvos dolgot honnan tudod?

Andy
mar irtam,de termeszetesen sms-ben napi kapcsolatban leszunk es mindent lezsirozunk.OK?

Bella

Sok sikert az uj dokihoz.Majd meselj milyen dokira akadtal.

Puszi Kriszti
kriszti

Hello,
Andi,
Koszi szepen!
Nekem fogalmam sincs a peteeresemrol, mar mindent ossze-vissza erzek. Viszont az akciokkal nincs semmi gond Kép Ami sajnos meg semmit sem jelent, hiszen ez eddig is igy ment, eredmenytelenul. Kép
Kellemes pihenest kivanok! Biztosan jot fog tenni egy kis feltoltodes.
Kriszti,
Meg van egy eselye a dokimnak a kovetkezo mensi utan. Ha ugy latom, hogy hajthatatlan, akkor en is az leszek, megkoszonom a kozremukodeset es keresek masik orvost.
Bubi,
Engem is erdekelnenek azok a vizsgalatok!

Szia
Bella
Bella

Szia Andy!
Köszönöm a biztatást. Először kezdtük a párommal. Több andrológiai vizsg. Utánna jöttem én sok vérvétel sima, terheléses, akkor minden ami a hormonokra vonatkozik, mert hogy én duci juci vagyok.Petevezeték átjárhatósági (csak vérvétel)!
Sok dokinál jártam, de talán az eslső tette be a kaput aki ránézésre kijelentette, hogy meddő vagyok majd amikor megvizsgált, 20 éves voltam, hát lehet hogy mégiscsak terhes.Jó mi? Ott görnyedtem a terh. teszt felett és szokogtam ,nem tudtam melyik lenne a legjobb.De nem lett igaza!Voltam Pesten a Káli Intézetben onnan bőgve jöttem haza, felvázoltak minden lehetséges módot a mesterséges beavatkozásra.Ja és szívfájdalom nélkül jelentették ki, hogy 24000 ft-tal tartozom. No tudod mikor! Rá egy hónapra terhes lettem, talán azért mert az emlegetett műtéttől megijedtem és nem akartam Pestre járni.

Szia neked is Kriszti!
A hasonfekvést a c@feház forumján olvastam, talán beválik kipróbálom ugyanis az első terhességnél végig oldalt feküdtem. Nem tapadt meg rendesen a baba! Hátha így beágyazódik rendesen.
bubi

bella

Bocs ha lemaradtam vmirol,de mi a konkret gondod az orvosoddal?
nekem igazibol nagyon jo orvosom van csak az a bajom vele,hogy o nagyon turelemes nem kapkodja el a gyogyszeres kezeleseket.Clostit is csak 6 honap utan volt hajlando adni de nem kuldott uh-ra,hogy kovessuk van-e egyaltalan peteeres.En nem vagok ilyen turelemes mar igy is 1 eve megy a project.

Andy

haza mentel?
pussssz Kriszti
kriszti

Andi!

Ha minden igaz nekem már a hétvégén megvolt a peteérés, 2 napig (szombat, vasárnap) szúrt, feszült a hasam, nyák is volt, szóval minden ahogy a nagykönyvben meg van irva Kép
Akcióztunk, abban nem volt hiány Kép Remélem meg is lesz az eredménye!
Szorítok neked, hogy ez a ciklusod sikeres legyen!

Ildi
másikildikó

Bubi

En keptelen vagyok hason fekudni.csak oldalt de ha kenyszeritenem magam,hogy hason aludjak tuti,hogy amint elaludtam oldalra fordulnek.
ha tucc hason aludni akkor mindenkepp tarsd magad ahoz.

Puszi Kriszti
kriszti

Kriszti!
Lehet hogy te tudod vagy aki tudja segítsen!
Ha valaki terhes annak a hőm. fenn marad?
Tegnap este nekem 36,8 majd ma reggel 7 körül (már akkor rég felkeltem)37? Ez jelenthet valamit?
bubi

Ildi, Bella!

Hajrá lányok huzzatok bele!Kép
Mire visszajövök remélem ott lesz a pocitokban már a babuci.Kép
Majd Kriszti úgyis SMS-ben tájékoztat, hogy mi van veletek.

Bubi!

Nálunk is elõször a férjemet vizsgálták ki, de nála minden rendben.
Én is szedtem Clostit 3 hónapig, és a múlt hónapban meg volt egy petevezeték átfúvásom is. A doki azt mondta, ha megjön menjek vissza. Nem tudom most mi jön ezután, azért kérdeztem. Újabb bogyók? Kaáliban még nem voltunk, de nincs is rá pénzünk.
Hétfõn megyek a dokihoz vissza.

Kriszti!

Nem mentem haza, csak bent ragadtam egy másik szobában. Ez a munkahely kész életveszély.

Puszi

Andi
Andy

Egy ciklusom igy néz ki: 3.naptól Clostil 3x1, mellé Elevit(vitamin),Kálium, Prednisolon, régebben kaptam Pergonal injekciót de az nem használt! Nekem is az most a bajom, hogy a dokim elment szabira és csak várok, de nem akarok abba a hibába esni, hogy szétkürtölöm és utána meg magyarázok, mert ez baromi kellemetlen volt a vetélés után. Ja mindezek mellett a párom napi 1 Clostil.Az első terhességem a 13. napon összejött.
bubi

Hello,

Kriszti,
Nekem hasonlo a gondom. Az en dokimmal sem lenne semmi baj, mert egyebkent szimpatikus es kedves, csak.... Majdnem egy ev utan volt hajlando gyogyszert adni (semmi vizsgalat, ugy ertem UH vagy vervetel), azt is csak azert, mert kis hijan sirvafakadtam, hogy nem birok meg egy evet varni. Szerinte ugyanis ket ev utan erdemes barmilyen vizsgalatot elkezdeni. Ugy gondolja, psziches okai vannak, mert tulzottan vagyom a babara. Lehet, hogy igaza van, de legalabb annyi eselye van annak, hogy nem. Es akkor miert szenvedjunk a bizonytalansagtol meg egy evig.
Ahogy itt olvasgatok es mashol is, par sikertelen honap utan vegeznek kulonfele vizsgalatokat. Egyszeruen nem ertem. Szoval ennyi, roviden.
Andy,
Koszi a biztatast!
Bella
Bella

Bubi

A homerozes nagyon megbizhatatlan dolog.A delutani ho nem szamit,reggel csak akkor szabad merni amikor meg fel sem keltel.Szinte az elso mozdulattal a szadba dugod a homerot.De azt sem csak ugy ossze-vissza,mindig azonos idoben.nem jo ha egyik reggel 7-kor,masik reggel 10-kor mered.Egyebkent a terhessegnel fenn marad a ho.De ellenpelda,hogy nekem legutobb a mensi 5.napjan kezdett lejjebb esni.

Andi

Nekem total penteki a hangulatom,nagy negativ nulla vagyok munkailag.KépNem hiszem,hogy mar is a Kaaliba kellene mennetek.

pusssz Kriszti
kriszti

Bella

asszem ez orvosa valogatja.Az en dokim is detto ilyen.Azonkivul 19 eves korom ota hozza jarok neha meg mindig ugy kezel mint egy gyereket,persze nagyon kedves szokott lenni.Igy aztan nem is tudok olyan hatarozott lenni a vizsgaltokkal kapcsolatban mint most egy tok ismeretlen dokival leszek.Eldontottem,hogy nagyon fogok ragaszkodni az uh-hoz peteeres kornyeken,surubben kerek hormonvizsgalatot,meg ilyesmi.Szoval roppant hatarozott leszek.
Jo muri lesz 1/23-ra megyek fogdokihoz,1/4-5-re nogyogyhoz,remelem nem leszek nyugos,mire oda erek
pussz Kriszti
kriszti

Szia Mindenkinek!

Két napig nem voltam, lázasa olvastam a soraitokat.
Elvileg szerdán volt a 14. napunk. Nem is tudom. Nyák van néhány napja, de a hőm se le, se fel. A múlt hónapban 36,5-ről leesett 36,1-re, majd a 15. napot felment 36,8-ra. Most meg 1-1,5 fokot ingázik. Kaptam vérvételre papírt. Azt mondta a doki, akkor menjek, ha felmegy a hőm, így a progeszteront tudják nézni. De nem tudom meddig várjak. Kétségbe vagyok esve! Már a párom is ideges, hogy mi van. Az a legrosszabb, hogy nem tudjuk, hogy van a kutya elásva. Ha legalább tudnánk mi a baj, akkor legalább lehetne ellene tenni valamit. Akció közben igyekeztem arra gondolni, hogy jó legyen. A babira megpróbáltam nem is gondolni, biztosan túl görcsösen akarom.

Aki előtte van, jó akciózást, aki vár, annak mindenhogy szorítok!!!!!!!!

Puszi Lora
Lora

Sziasztok!

Megint közbeszólnék...Kép

A hasonfekvést anno nekem is mondta a dokim, mivel, mint már feljebb említettem erösen hátrahajló a méhem. Az első három hónapban nekem is lehetöség szerint hason fekve kellett aludnom. Azt nem tudom, hogy a beágyazódást ez mennyiben segíti elö, a doki azért mondta, mert a hátrahajló méh nehezebben tud kiemelkedni a kismedencéböl a 11-12. hét tájékán és ez késöbb vetélést okozhat vagy császárhoz vezethet.
Én amúgy is imádok hason aludni, így nem is volt gond, szépen elöre is bukott a méhem, ahogy kell.

Szóval bubi, hajrá, minden esélyt meg kell ragadni. Hátha bejön.

Lányok, mindenkinek fel a fejjel, akinek szüksége van rá és szerelmeskedjetek annyit, amennyit csak kedvetek tartja. És próbáljátok meg élvezni, ne a babára gondoljatok közben. ÚGYIS SIKERÜLNI FOG!!!

Puszi mindenkinek:

Dia
DIa

Sziasztok lányok!

Csendesen olvasgatlak titeket minden este. Kép
Nálam semmi újság, holnap reggel megyek ultrahangra, hogyan hatott a closti. Ma van a 12. nap, tegnap volt tánc itthon. A múlt ciklus 5. napja óta (emlékeztek, akkor a 12. napon összevesztünk a párommal) nem álltam kötélnek egyszer sem, egészen tegnapig.

Úgy tünik, megértette az üzenetet. Kép

Ha lesz bármi hírem, azonnal szólok.

Puszi, Lotti
Lotti

Sziasztok lanyok!
Na, kezd kisütni a nap felettem, jelentem tegnap este gözerövel megjött, vége a barnaságnak...Most én ennek is örülök, akár hiszitek-akár nem. A férjem egyre jobban kezeli a menis elötti lelkis napjaimat, lassan jobban érzi mikor lesz meg, mint énKép Imádom...
A doki akit kiszemeltem szabin van, de azért semmi vész, megyek ha itt lesz.
Most azért megprobálom átirni a listát, mivel már éjfél utánra szol ez az üzenet, igy a friss, pénteki listát látjátok:

Szandra: 4 c 37 cn Mohács 23 év
Pucur: 1 c 28 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 5 c 25 cn Budapest 32 év
Bella: 13 c 17 cn Debrecen 25 év
Ildi: 3 c 16 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8c 16 cn Várpalota 24 év
Monique: 10c/12hó 16 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 13 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 13 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Jázmin: 4 c 4 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 2 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 2 cn Szeged 30 év
Barbi:5 c 2 cn Calgray 26 év

Öszintén remélem nem csináltam nagy bajt a frissitéssel, igyekeztem rendesen átjavitani.
Na lányok, akkor elöre a juliusért, most már én is azt mondom!!!!
Sziasztok
Barbi
Barbi

Hello Lanyok,

Kriszti,
Nekem is neha az az erzesem, mintha hisztis kislanynak nezne, aki kikeszult, mert nem kapta meg amit akart. Pedig en csak par eve jarok hozza. Ezert dontottem ugy, hogy legkesobb szeptemberben felkeresek egy masik dokit. Talan en is erot meritek majd a te peldadbol. Majd ird le, mi tortent!
Kivancsi leszek arra a murira Kép , en irtozom a fogorvosoktol. Ugy ertem attol, amit csinalnak. Kép
Szurkolok, hogy minden rendben menjen.
Lotti,
Neked is drukkolok, hogy a "tanc" sikeres voltKép
Barbi,
csupa pozitiv energiat sugaroznak a soraid!
Koszi!
Mindenkinek szep napot es babazaport a napsugarak koze!
Bella
Bella

Szijjasztok csajszikKépKép
kriszti

Kedves Dia!

Köszönöm a magyarázatot, tudtam hogy hason kell aludni de nem tudtam, hogy miért?! Remélem most beágyazódik. Elkezdtem a sárgatest hormon adagolását. Remélem ez is segít. A múltkor szerintem már későn írta fel a doki.

Tudjátok lányok tegnap dugiban csináltam egy 8 napos tesztet, nem bírom ki. Ha tudnám finanszírozni akár minden nap csinálnék! Szóval a 2.csík nagyon-nagyon halványan látszott. Tehát a remény megvan.No meg most nem fáj a mellem. Multkor is ahogy közeledett a menszesz napja (20.)elkezdett duzzadni, majd abbamaradt és a 35. nap után újra de akkor már nagyon érzékeny volt. Akkor tudtam meg hogy terhes vagyok.

Szia Kriszti!
Úgy látom mi nyitjuk a mai sorokat.
Pusszantás mindenkinek.
Akik ott tartanak: Nem gondoljátok, hogy szép gyerekcsinálós napra ébredtünk????
bubi

Szijja Bubi

Megertem,hogy nem birsz varni,en is nagyon izgulok mindig,pedig a 3.-kal probalkozunk.
Bizony am,hogy gyerekcsinalos ez a nap,a het elejen kozoltem apaval,hogy nalunk akcios het lesz,egyet fizet kettot kap.Kép
Szoval,ne siettesd a tesztet nehogy beleess abba a hibaba,hogyha esetleg nem tud beagyazodni akkor ateld azt az erzest,hogy elvesztetted ot.
De en nagyon szoritok ertetek.Kép

Bella

nana,hogy megirom milyen az uj doki!
Nalunk most indul az akciosorozat!
Mindenkinek HAJRAAAAAA!!

puszi Kriszti
Gondolod,hogy annak sem art hason aludni akinek nem hatrahajlo a mehe?

Pusssz Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!

Most jöttem az orvostól, mindent rendben talált. Van 3-4 db 2 cm körüli tüszö, még nem repedtek meg és 1 cm fölött van a nyálkahártya, ami középidöben normális.

Annyit mondott csak: hajrá! Kép

Más hírem nincsen, puszi

Lotti
Lotti

Csocsi Kriszti!

Csak hol fel jövök a netre hol eltűnök, mert dolgozni is kellene de az kevésbé érdekel mint ez. Szóval nektek már a harmadik? Hát gratula az előző kettőhöz!Akkor nem olyan régóta próbálkoztok?
Bár már ott tartanánk! Azt mondatam ma reggel a páromnak, hogy addig csináljuk míg fiú nem lesz, mert ha nem, kihal az ő ága...
Ismertem egy ilyen házaspárt ott ragadtunk le , hogy az 5. lány lett és a 6. végre fiú.
No pussz.
bubi

sziasztok lányok, mást találtalak meg bennetek és nagyon örültem, mert mi is hasonló cipőben járunk. Csak nem akar összejönni, én kaptam a Clostyt + injekciókat, most lesz (kedden) oetevezeték-átfúvás, a férjem most volt andrológián, elegen vannak, csak kicsit lassúak...hát reménykedünk, hogy hamarosan sikerül...mindenkinek jó pihenést, sok akciót és utána még több babát kívánok!!!Ha lehet, feliratkoznék a listára: 4c 5cn, Budapest, XVI., 30.Lehet, hogy névtelenül megy a levél, de ezt nem szeretném, Margit vagyok!!!
fmar

még mindig Margit, örülök, hogy nem ment névtelenül.:-)))
Azt szerettem volna kérdezni, hogy a hőmérőzést érdemes csinálni, én még nem próbáltam, mert mindig UH-t csinált a doki, vagy csak ideges lesz az ember? Nekem is hátrahajló méhem van, megpróbálom a hasonfekvést, stb. Néha én is nagyon elkeseredek, főleg mikor megjön, és úgy érzem, hogy inkább feladom, mert ebbe csak beleőrülsz, aztán folytatjuk...Remélem mindenkinek sikert hoz a július, pihenjetek:-)))
sziasztok
fmar

Szandra: 4 c 37 cn Mohács 23 év
Pucur: 1 c 28 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 5 c 25 cn Budapest 32 év
Bella: 13 c 17 cn Debrecen 25 év
Ildi: 3 c 16 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8c 16 cn Várpalota 24 év
Monique: 10c/12hó 16 cn Budapest III. 27 év
Lotti: 7 c 13 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 13 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Margit:4c 5cn Budapest
Jázmin: 4 c 4 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 2 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 2 cn Szeged 30 év
Barbi:5 c 2 cn Calgray 26 év

Szijja Margit

Bizom benne,hogy azert nem tul sokaig allomasozol ebben a topicbanKépA korodat meg megadhatod,ha gondolod.
4 ciklus utan nem szabad ilyeneket gondolni sem,hogy feladod.Meg nem hatrahajlo meh eseten sem szamit soknak 4 ciklus.Csak vidaman pozitivanKép

Lotti

HAJRA!!!!!hatha eccerre jon nekunk ossze!KépKépKép

Bubi

nem semmi liatasok,5-6 gyerekKép
Most azert eleg reg kovacsoljuk a 3. babat,1 eve probalkozunk,ahoz kepest,hogy az elso ketto 2-3 honap alatt osszejott!Kép

pusssssszi Kriszti
kriszti

Kriszti!

A gépem megint rossz és nem is lesz már jó ma. Ne írjál emilt, mert nem tudom fogadni sem.
Majd próbálok még írni mielõtt elmegyek hazah máshonnan.

Kedves Lányok!

Nem tudom hogy ma még betudok-e nézni. Majd 2 két múlva jelentkezem.
Addig is mindenkinek jó akciózást.
Mire visszajövök legyenek új kismamák.Kép

Legyetek jók!
Július 30-án leszek újra.

Pszi mindenkinek

Andi

Ui:Ha tudok akkor még benézek!
Andy

Lotti, Éva, Kriszti!

Most ti vagytok a fő akcióidősek, húzzatok ám bele, olyan jó lenne, ha ez a hónap "babaesőt" hozna. Kép

Szandra, Pucur!

Mi a helyzet veletek???

Bubi!
Nagyon szorítok, hogy a 2. csík erősebb legyen, és ott lapuljon a pocidban egy babuci! Kép

Pussz
Ildi
másikildikó

Ildi

kossz a drukkot,megigerem igyexunkKép
Ugye ti is meg tettetek mindent az ugy erdekeben?!Kép

Pussssszz Kriszti
kriszti

Szia Másikildikó!
Hétfőn újra próbálom. Hátha a csík erősödik.
Pussz
bubi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?