Sziasztok!
Csak hogy ne maradjon a nap hozzászólás nélkül...
Többiek, hol vagytok?
Tünde!
Örülök, hogy Anyud jobban van!
Mit mondtak, meddig kell a gyógyszereket szednie?
(Végleg?) Én nagymamám is rengeteget szed, ráadásul baromi drágák, és ugye nem egyszer kell beszednie, hanem évek óta folyamatosan.
Anita!
Nagyon ügyi Boti!
Gratula! Keve éjszakára még jódarabig nem lesz szobatiszta. Annyit iszik, hogy este 8-kor kap éjszakai pelust, és éjfél körül, mikor aludni megyek, van, hogy már cserélni kell, annyira tele van.
Szerencsére nem szokott rá fölébredni, max. félálomban kér inni, aztán eldől, és alszik tovább.
Gyöngyi!
Köszi, egész szép! Tulajdonképpen kb. két hónapja nincsenek rajta folyamatosan egész testre kiterjedő ekcémás foltok. Utoljára a tali reggelén nézett ki iszonytosan, de indulás előtt kapott homeós bogyót a nyelve alá, és mire odaértünk, elmúlt.
Azóta csak egy-két kicsi folt jelenik meg itt-ott. A viszketése is szinte teljesen elmúlt, úgyhogy én nagyon boldog vagyok!
Homeós dokinéninek mondtam mikor legutóbb voltunk nála, hogy ha csak annyit elérünk, hogy ne borítsák el a testét a foltok, meg ne szenvedjen a gyerek, akkor engem az se érdekel, ha egész életében szednie kell a bogyókat, meg nem ehet ezt-azt. Egyébként ő akkor volt először bizakodó mióta hozzá járunk.
Most nagyon vigyázok, hogy a kajámban ne legyen olajos mag meg csonthéjas, speciális olajjal fürdetjük, és naponta kétszer testápolózzuk a doktornénink által összeállított viszketés elleni, méregdrága gyógyszertári testápolóval. Kétnaponta szedi a homeós cuccot is, így majdnem teljesen tünetmentes. Én meg remélem, hogy nem csak a nyár hatása (sokan azt mondják, hogy nyáron elmúlik, és ősztől újra tombol), de hát a Dévának olyan súlyos formában jelentkezett, hogy az csak nem múlna el ennyire a nyártól.
Kencét felírtam, köszi!
Szopi?
Ildi!
Hú, nekünk a jövő hét csak akkor jó, ha rossz idő van, az is csak csütörtök, vagy péntek. Attila szabin van, most Anyuméknál vagyunk, Anyumék nélkül
, így ez egy kis nyaralás. Szerdán megyünk haza, de aznap én dolgozom, utána meg ha jó az idő, akkor strandolunk, hétvégén meg Esztergomba megyünk.
Kozmetika alakul ezek szerint
, de még lesz vele lótni-futnivalód!
Hogy fog működni? Egész nap nyitva, és aki besétál, vagy csak a bejelentkezett vendégeknek nyitsz ki? Persze ez nagyon előnyös, hogy helyben van! És Natussal mi lesz végül?
Olivér dumája így olvasva nagyon vicces!
Sajnos Keve a "a flancba"-t használja hibátlanul, de ha ez nem elég, akkor jön a "basszus"!
Anyum szerint a játszótéren hallja, mert ránk nem jellemző a káromkodás.
Délelőttönként általában azon a játszótéren vagyunk, amit utálok, mert zsúfolt, és tele van liberálisan nevelt gyerekekkel, de az van a legközelebb.
Keve trágárságait "nem szoktuk észrevenni", de nem látom, hogy ez használna.
Ötletek?
Mikor jöttünk ma le, Déva nyűgösködött a kocsiban. Egyszercsak Keve rászólt: "Most már elég volt a nyiválásból, Déba!" Kérdem: "Miből volt elég?" Ő: "A nyivál... nyivál... nyivák... a hisztiből!"