Annus
szerintem augusztus 2. körül fogok tesztelni vagy 4. majd meglátom, hogy bírom. Köszi a jótanácsokat megfogadom, és most már tényleg megpróbálok mindent és mindenkit kiiktatnom a fejemből, de baromi nehéz. Este végül a párom belement, hogy a hétvége csak a miénk legyen, mondtam neki, hogy nem vétetlenül vállaltam el a hétköznapokat, mert legalább hétvégén legyen nyugodalmam. Azt mondta oké, de végül csak nem beszélte meg a gyerekkel, és reggel a buszmegálló felé már összevesztem vele, mert kijelentette, hogy az apja megengedte neki hogy maradjon a hétvégére is, és nem érdekli, hogy én mit mondok neki.
Legszívesebben a fejéhez vágtam volna, hogy én vagyok a főnök, majd én megmondom, hogy ki lesz a saját házamban, és ki nem, és ő még csak egy gyerek és ha nem csinálja azt amit mondok akkor fel is út le is út. Nem mindig vagyok ám ilyen, lehet hogy a sok hormon miatt van, vagy front, vagy nem tudom, de annyira bennem van az ütő, hogy ha valami nem úgy történik ahogy én szeretném. Néha ölni tudnék.
Na jó abbahagyom ezt a témát mert elkezdett fájni a hasam, és még enyhe hányingerem is lett. Azért ez még elég korai lenne, nem?