Hahó!
Tábli:
szülinaposoknak nagyon boldog szülinapot!
Bocsi, hogy csak most, de ma vonultak le a festök, 1 hétig festettek, elötte pakoltunk, és ugye vissza is kell pakolni. De Csabim már összerakta a gépeket, úgyhogy lehet netezni.
Gyorsan még magunkról: a hasfájás elmúlt, valszeg egy ideget nyomott, mert még 2 éjszaka volt (nem egymás után), azóta pedig nem. Minap rámhozta a szivbajt, mert estére eszembe jutott, hogy nem is nagyon éreztem mocorogni, na, gyorsan jól megmocorgattam és jelzett, hogy minden oké
Valszeg már kevesebb a hely, mert olyan nagy helyezkedös hullámmozgásokat nem csinál, van viszont bordabetámasztós és hólyaglefejelös mutatvány
Nándorom is jól van, múlt héten szenvedtünk egy aftás szájfertözéssel, szegény, volt, hogy egész nap nem beszélt csak csukott szájjal nyüszögött (és persze személyes sértésnek vette, hogy próbáltuk ecsetelni a száját) Nos, ezen már túl vagyunk.
Szobatisztasággal is haladgatunk, napjában többször szól, de azért sokszor én ültetem wc-re, és néha már csak akkor szól, ha tiszta pisi (kaka sztem már wcbe megy) délutáni alváshoz sem kell pelus, estére még ráadom.
N, megyek, kiáztatom a lábam, mert majd leszakad... ma kicsit sokat pakoltam