Na rámszakadt a meló, de most tartok egy kis szünetet!
Lányok! Köszi a rabszolga-felszabadítást!
Én megértem a páromat, mert 24-ből 26-ot dolgozik, és tegnap is 9 körül jött csak haza. Megbeszéltük, hgoy ha meglesz a baba akkor vagy máshová megy, vagy előbb fog hazajönni, mert én azt szeretném, hogyha a gyereknek apukája is lenne.
A főnökömék is kezdenek hajlani a dologra, mert tényleg nem emberi, hgoy valaki hajnali 4-től (néha 2-től) egészen késő estig talpon legyen. Valahogy úgy fogják átszervezni itt a dolgokat, hogy a párom is időben haza tudjon jönni mondjuk 5 óra körül, de legkésőbb 6. Nekem ez így jó lesz, és akkor a párom is ki tudja venni a részét a gyerekek körüli teendőkben, meg a nevelésben.
A házat is lassan befejezzük, azzal sem lesz gond, mert azon is annyit dolgozott az elmúlt időszakban mint egy állat.
Csak ki kell bírni még ezt a kis időt, aztán remélhetőleg minden rendes kerékvágásba fog kerülni. Szeretne ő mindenhol max. teljesíteni, de hát ő sem szakadhat 3-4-felé.
A férfiak meg egyébként sem szoktak (tisztelet a kivételnek) annyira mélyen résztvenni ezekben a dolgokban, némelyiknek még érzéke sincs hozzá.
Linácska
Mi is jártunk így a tévésekkel. Baromi ideges voltam amikor a teljes számla kijött, felhívtam és beolvastam nekik rendesen, hogy ugye nem gondolják komolyan, hogy egy hétig nem is volt adás, és akkor kifizetem az egész cehhet.
Boni
Jól teszed, tévézz, szuszókálj.
Vicky
Kicsit én is be voltam parázva, de másodszor már nem fogok, ha lesz második. Sztem nem jó ha görcsben vagy, én már túl vagyok rajta könnyen beszélek, ha tudtam volna, hogy tényleg nincs okom semmiféle parára akkor nem izgulok annyira, de hát az ismeretlentől mindig félünk, ez természetes. Nyugi. Nemsokára bekapod a legyet!
Ennyi tüszővel te eleve sokkal nagyobb esélyekkel indulsz.
Csibi
Még annyi, hogy én aztán nem vagyok az a nyafogós fajta.
Megmondom kerek-perec a páromnak, hogy esetleg fáj valamim, és ezért fekszek, és ha nem tetszik neki, hát nem.
A mamának azért néha eszébe juthatna, még a lapar után sem ajánlotta fel, hogy a fiúk menjenek oda egy-egy kajára, én kértem meg, hogy azt a napot ottkajálhassanak. De viszont ha megkérem akkor mindig azt mondja, hogy persze semmi gond, de jobban esne ha ő ajánlaná fel. Pedig jó fej az öreglány, csak gondolom elég neki bőven a papa, és örül, hogy megszabadult a + két kolonctól.