Új privát üzeneted érkezett!

Kb. fejenként 500-ra jönne ki, az egyáltalán nem gáz!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hú csajok ez nagyon gáz!

Van egy szomszédunk, apukám lehetne, és évek ota udvarol nakem. Én ezt nem bírom. Ma délelőtt is felhívott, hogy itthon vagyok-e. Majd csöngetnek azt hittem a tejes bácsi (az egy másik eset), de nem az volt hanem a szomszéd. Képzeljétek meg akart csókolni, fúúúúúúúúúúúúj kiráz a hideg, a felesége nem tud sz egészről, ezeket a húzásait akkor csinálja ha nincs itthon az asszony. Egyébként egy papucs férj. Mit csináljak? Zavarjam el a pi- be.

A másik a tejesbácsi. Most már második alkalommal megy el Wc-re nálunk, de olyan sokáig van bent. Nem tudom mit csinálhat. Talán (marokmarcs), ma már az jutott ez eszembe.

Hogy én milyen hűűűlye vagyok.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Marokmarcsa!!!!!!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jesszusom Beuska!
Ez nem semmi. Rém gusztustalan. Naná hogy zavard el a pi...ba, fenyítsd be, hogy elmondod asszonynak.
A tejes bácsi undorító, nekem is valszínű ez jutna eszembe, meg az, hogy vajon utána hol kellene takarítanom..... :x

Livi
Kép
Kép
lusie

Beuska, szomszédot én megfenyegetném (esteleg megkérnéma párom, hogy tegye helyre), tejest meg be sem engedném. Pfujjj.

potyka

Bosek!
Megnéztem ezt a bigyót! Már annyi ilyen kütyüről hallottam, hogy nem nagyon hiszek benne. Te próbáltad már?

Az egész életünk tele van mérgekkel, elég ha kimész az utcára. Jó lenne valami, ami hiteles és tényleg segít. De szerintem már eleve mi sem teszünk sokat azért, hogy jobb legyen, sőt!
Én mindig a nagyszüleimre gondolok, akik mindketten nyolcvan fölött haltak meg. Egész életüket végigdolgozták, mást sem ettek csak fehér kenyeret, meg szalonnát, kolbászt... Ja, és negyven fokban nyomták egész nyáron a kapálást, kötözést, stb. a szőlőben, kukoricásban. Különösebb betegségük nem volt, szerencsére... Ez szerintetek véletlen???

Livi
Kép
Kép
lusie

Judit 18!Köszi! :D

Pepike!Levi nagyon jól elvan mostmár Nimóval. Nem féltékeny, megérti ha nem érek rá. Sőt más gyerekekkel is sokkal jobban elvan. Imádja azokat a gyerekeket akivel már beszélgetni tud. :D
Hát Nimót tényleg nehéz cipelni. Én úgy viszem, hogy a hátamra csapom mint egy zsákot, máshogy én nem bírom... :(

Lusie!http://www.baba-expo.hu/

Bosek!Nekünk bevált, ezek nagyon erős ülések (pl. maxi-cosi stb.) és csak a huzatuk kopik, azt meg újat varrtak rá. Ráadásul van rajtuk gyártási év, úgyhogy választhatsz viszonylag újat.

Beuska!Úgy elküldeném, hogy a lába nem érné a földet...

Jim!Hiányzol!!!

Levi aranyköpése: a medencében:
- leér a lábad?
- igen
- az aljára a földig?
- nem a vízbe :D :D :D :D :D :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Iszonyat sz@r idő van :( .

Zalán most aludt el. Gondolom nemsokáig alszik, nálunk sajnos a nappali alvással gondok vannak. Na nem baj :lol: . De legalább gyorsan tudok írni.

Potyka, Panny, Pumperka, Petramama, Beuska aranyosak vagytok, hogy írtatok pár jó szót szegény Kolóról. Köszönöm!

Niki, már akartam írni múltkor is, itt jártok Pomázon, és nem csörgettél meg... Ejnye :( . Megnéztem volna Lillát élőben is, nemcsak fotókról. Zalán óriási lett. Nagyon közel van a 8 kilóhoz, pár deka hiányzik, és 70 cm körül van.

Felsorolás nélkül, mindenkinek olyan szép babája van :lol: !

Nagyon ritkán tudok írni, egész nap foglalkoztat a kisfiam, ha éppen alszik, akkor annak reményében, hogy egy kicsit hosszabb szunya legyen, mellédőlök, és a végén én is elalszom. Ilyenkor sikerül akár 1-2-3 órát is aludnia. Én meg persze semmit nem tudok csinálni. Múltkor kínomban magamra kötöttem, és úgy mostam fel. Akkor bezzeg pillanatok alatt elaludt. Már nem parázom a kintlét miatt, sőt azt mondhatom, már kívánja, hogy kimenjünk. Voltunk már a XI. kerületben anyuéknál, hévvel, villamossal, nagyon tetszett Neki, voltunk bevásárolni. A babakocsit sem utálja már :lol: . Igaz, hosszabb utakra magamra kötöm. Nagyon szereti :lol: . Hétvégeken már régóta csavargunk autóval, az eddig sem volt igazán probléma.

Pumperka, irigyellek a vidámpark miatt. Szerettem mindig, tőlem aztán a fejem tetejére is állhatok, az sem zavar. Bár pár éve voltam utoljára, lehet, hogy ahogy öregszem, egyre nehezebben bírnám a kiképzést?

Minitalis lányok, közületek mindenki autóval járkál. Nincs kedvetek kijönni hozzánk is, és persze bárki. 10 perces sétára tőlünk van egy Vártábor nevű hely, lehet sok lovat látni, múltkor volt egy őzike, nyúl, malac is ott szabadon. Gondoltam, hátha örülnének a gyerekek, ha láthatnának ilyeneket is.

Beuska, előbb néztem, de semmi nem jött :( .

Ildi

Kép
kikó70

Beuska, valószínű én is rövidre zárnám a dolgot, és úgy elküldeném a francba...
A tejesbácsi meg menjen be egy McDonald's-ba, és ott ürítsen.

Kép
kikó70

Beuska, megkaptam, okés!!!

Kép
kikó70

Látod Beuska, milyen jó csaj vagy??? En nem véletlen!!!! :wink: :wink: :wink: Én már küldtem el a melegebb éghajlatra a vonatonfogdosós hapsit!!! Egyből le is szállt!!! :lol: :lol:

Lusie, szerintem épp ez a lényeg, hogy manapság már annyi méreg kerül a szervezetünkbe, nem úgy mint régen. Én nem próbáltam személyesen egyik terméket sem és nem is reklámozni akartam, de a nagypapámnak most vettünk ilyen vitamint, majd beszámolok az eredményről pár hónap múlva. :wink: Én a feszesítő krémet fogom kipróbálni, aki használta ámuldozik róla, csak ugyebár az ára borsos...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Lusie!
Régen pont ahogy írod is ledolgozták a nehéz kajákat. A szervezetük nem volt eltunyulva, sokat mozogtak. Stressz sem volt ennyi, du. pihentek egy keveset (ebéd után) az árnyékban. Nem autóval mentek mindenhova, hanem gyalog. Edzésben voltak az izmaik, ereik, szívük. Most csak keveseknek van annyi mozgás az életükben amennyi kellene. (szinte csak a sportolóknak). Sajnos...(én sem vagyok kivétel - mióta gyerekek vannak alig sportolok) :( :oops: :( :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Nemrégen ment el Eszterxx és Andris!!!!!

Nagyon jól éreztük magnkat (legalábbis én!!!!:):):):)), Eszter pillanatok alatt a szívembe lopta magát, felrúgta a kávés bögrét!!!!! Komolyan mondom, azonnal megszerettem, végre nem csak magam vagyok ennyire ballábas!!!!!!!!!!!!

Nóri hozta a nyűgös kisasszony formáját................ :? :? :? :? Ettől függetlenül aranyosak voltak Andrissal, kaptok rögtön képeket is!
Rohannia kellet Eszternek, de remélem délután felnéz majd! A gyerkőcék felváltva aludtak, és nem is iagz, hogy Andris nem alszik, alszik, csak ritkán és keveset.............. :)

Az első találkozás!!!!!
Kép

Eszter Nórázik
Kép

Andris kukkol! :)
Kép
Vendég

Monácska!!
Cuuuuuuuuukik! Gyönyörű az ifjú pár! :D

Jövő héten Nimi is udvarolni meg 2 :!: lánynak is. Kmanna és Kacika lányának. Persze ha Aranykavics is csatlakozik akkor kiegyenlített lesz a nemek aránya. :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Férjem levele hozzám: :( :( :( :( :evil: :evil: :roll:

Szia Móki!

Tán most is azt a rohadt babanetet bámulod, lenémított telefonnal….

Hívj vissza sürgősen!

Puszi!

Feri

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

JuditK, :lol:

Ne tudd meg nálunk is hányszor van ez, hogy lehalkítom a telefont, és mire megnézem ott egy csomó nemfogadott tőle, meg a végén egy sms, hogy engem soha nem lehet elérni :P :?
Vendég

Mona, Eszterxx, gyönyörűek a gyerekek!
Vendég

Beuska,
jááááj de gáz!! Küldd őket a vérbe :?
Vendég

Judit: Jó volt az üzi :lol: Én is kaphatnék párszor ilyet.
Mona: Tök jók a fotók!

A mozgáshiány nálam is játszik ezerrel.

Bár amióta fogzás van, rovom a kilométereket szépen a lépcsőn. Lent a nagylány csatatere van, ott nem tudna Petya aludni, így amikor már álmos, felviszem, aztán lefutok, sírás, felfutok, cumi be, lefutok, és így tovább.... Napi 15* tuti megvan.

Na csajok, mostmár őszintén elárulom, hogy a múltkor közölt "legegyszerűbb süti" receptet még én ki sem próbáltam. De tegnap bepótoltam, íme az eredmény (most visszakapjátok a merényleteket :P ):
Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Na most befaltam a képen látható szeletet! Naggggggggyon finom!
Ezt ki kell próbálnotok! Tényleg negyed óra az egész!

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie!
Én kérném a receptet! Nagyon jól néz ki, hétvégén meg vendégeim lesznek. Anyós, Após, meg a férjem tesói....

Különben én az előbb simán konzerv gyümölcskoktélt ettem tejszínhabbal és szerintem felér bármilyen sütivel...

Kacika!
Pedig én akkor pont szoptattam a teló nem volt lenémítva... :roll:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Süti recept (fenti képhez :lol: ):

40 dkg szögletes háztartási keksz fele tepsi aljába lerakva (sorban, katonásan), kikutyulni 3 nagy pohár tejfölt 20 dkg porcukorra, és két van.cukorral, ennek a krémnek az 1/3-át a kekszre önteni, rá szintén sorban 20 dkg babapiskótát, megint jön 1/3 krém, most jön a keksz másik fele és rá a maradék krém. Ezt meg kell szórni apróra vágott, bármilyen gyümivel és gyümkocsonyával nyakonönteni. Be a hűtőbe 24 órára.

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie!
Nagyon jó, köszi. Mostmár rémlik hogy már egyszer feltetted a receptet. Én is kipróbálom.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit18, most úgy tűnik, hogy tudok jönni hétfőn, valószínűleg az lesz, hogy lemondom az asztalosokat inkább, mert a konyhapult úgysem lesz kész, úgyhogy akkor úgyis vissza kellene jönniük megint, akkor meg inkább jöjjenek csak egyszer. Még nem tudtam velük beszélni, de megpróbálom. eriket inkább nem viszem, különben 4-nél előbb nem tudok menni, meg egyébként is ultraanyás korszaka van, úgyhogy nem hagyná, hogy mással is foglalkozzak.

Lusie, mi is a patak mellett fogunk lakni, a nappali ablakai a patakra néznek :). Hugidnak meg mondd meg, hogy két gyerek után örülhet, ha így fog kinézni! :)

Linocs, szerintem béreljük ki, ha lehet. Bár felőlem a cukit is megszállhatjuk! :wink:

Pepike, nálunk is mindent én intézek, bújom a netet, válogatok, utánanézek, kérdezek, illetve bevetem a női mivoltom, ha kell. :) A lakás megvételéről is én tárgyaltam, elég sok dolgot átpréseltem az eladón. :) Közben kiderült, hogy a klíma nem is sérült, csak hosszú, karcolásszerű koszfoltok voltak rajta, ahogy megfogdosták a szerelők. :roll: A párom csak a klímát, a hálózati és a hangfalkábeleket intézte, meg a szigeteőanyagot, minden más dolognak én jártam utána, választottam ki, szereltetem be, stb.. Szóval szava sem lehet. Egyébként élveztem, szívesen foglalkoznék ilyesmivel is. :oops: :D Csak mostmár elég fáradt vagyok, meg lassan minden családtag is, mert az utóbbi 3 hétben rengeteget vigyáztak a gyerekekre.

Beuska, szerintem is említsd meg a férjednek, ki tudja meddig merészel még elmenni ez a fickó! (Meg egyébként is, nem baj, ha tudja, hogy másnak is igencsak tetszel! :wink: ) Tejes bácsinak jó esetben csak szorulása van... :)

Kép

Kép
mzx

tanksapka megy a rádijóban. yeahhh

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kedves komaaszony, ez a kép sziven ütött, épp most tótam be kínomban egy lekváros abonettet... :evil: :evil:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Drága Menyem Angyalanyja! Őszintén sajnállak a szívütés miatt. Kínódat enyhítem egy szeletkével, repül, nyisd az ablakod...

Livi
Kép
Kép
lusie

Ezt a nagyon szar esős, hideg időt. :( :cry:
Lusie, jól néz ki a süti, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy csak tejföl és cukor az egész... finom?
Mzx, nagyon ügyes vagy, hogy mindent Te intézel... és nem semmi, hogy már a 13. lakásban laksz. Reméljük most már végre megtaláljátok az igazit! :wink:
Juditkecskemét, nem túl kedves ez a levél... :( Mi msn-ezni szoktunk. :D
Beuska, ez nagyon durva, fúúúj! :(
Monácska, nagyon jók a képek, úgy látom, hogy Andrisnak nagyon bejön Nóri. Ezek szerint tejtesók lettek. :)
Kikó, majd legközelebb összehozunk egy minitalit. :) Hátha Judit18 is eljön majd. :)

Képzeljétek, Feri kapott ma este 8-ra két mozijegyet az X-aktákra. Megpróbálunk elmenni rá, Lillára majd Feri Húga fog vigyázni, kicsit korábban megfürdetjük, fejtem le tejet... remélem ellesznek majd. :)

KépKép
KépKép
mni

Mni, irigyellek! Nem is tudom, hogy mi mikor fogunk eljutni valami esti programra megint...:(

Kép

Kép
mzx

Beuska!

Fúúúújjjjjj....sztem határozottan építsd le a fószert...ha nem kapcsol akkor meg mindenképp szólj a férjedenk!!
Tejesbácsi:lehet csak prosztatagyanús és folyton pipilnie kell :shock:

Mona!

Andris és Nóri csudaszép pár !!!!Nagyon édik!!

Mzx!

Én is pont így voltam 3 éve amikor építkeztünk..az ég világon mindent én intéztem,az építőanyagok rendelése,burkolóanyagaok,konyhabútor tervezés..stb..Akkor volt Márk 2,5 éves és pocakban volt Krizsi,akkor volt friss jogsim de mindenhova kocsival mentem :shock: és még ott volt a fősuli is..
A férjemnek csak a munkahelye volt a dolga mert ezekhez lóvé is kellett :wink: :wink:
Egyébkéntén is élveztem :shock: :wink:

Judit(k)!

Jó lehetett kicsit kikapcsolódni :wink: ...én is már várom a nyaralást...

Szilvánusz!

Mellgyuszi :( ..szegény...hát én nagyon át tudom érzeni...

Guszták a sütik........ bizti kiakadtok ,de én nem szeretek sütni :shock: és ilymódon nem is tudok...
Valszeg ez családi hagyomány mert anyu se sütött...inkább főzni tud nagyon jól...ezáltal nem is hiányoznak a sütik..a férjem anyja,nagyanyja meg folyton sütit süt,még hétköznap is...nekem ez tök fura...szal mi beérjük a cukrászdai sütikkel :wink:
Egyedül tiramisut szoktam csinálni,meg gofrit és palacsintát sütni

Az idő nagyon nagyon SZ@R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, még merje valaki azt mondani, hogy begyöpösödnek otthon az anyukák! Univerzálisak vagyunk! :D

Kép

Kép
mzx

Köszönjük a babadícséreteket!!!!

És igen, Mni, estére Nórinak tejtestvére lesz.......... sosem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog elsülni ez a része, azért raktam el minden egyes cseppet, mert ugye annyira nehezen indult, és még a kórházban is azt mondták, hogy úgyis elapad, a fejés nem elég. Aztán mire meg észbe kaptam, addigra tele volt fagyó meg a mellem is örökké, és Nóri meg csak szopizott!!!!
Andris annyival nagyobb, mint Nóri, hogy akár tényleg lehetne a "vőlegénykéje". No de ebben majd a fiatalok döntenek! :lol: :lol:

Beuska!
Én nem hagynám. Talán a rossz emlékeim miatt sem, de amit tőlem kapna, amiatt a rendőr is engem vinne el talán............. Ne hagyd kérlek, lelkileg is megvisel.....

Mni!
Hát mit olvasok..... Csúnyán beszélel???? :lol: :lol: :lol: Jóóóóóóóó, ne haragudj, tudom, te is emberből vagy, ne haragudj kérlek mégegyszer, de nem bírtam megállni!!!! Mi sem megyünk már két napja levegőre, max sűrűn szellőztetek..... Útálom már ezt az időt!

Judit!
Szia itthon, remélem tényleg kipihentétek magatokat! Nimi hatalmas........... És igazi vasgyúró, amolyan Toldi Miklüs féle! Azért jó hír az, hogy nem tenyészik már semmi!!!! Így tovább!

Láűnyka sír, elküöldöm, jövök még
Vendég

Nem igazán nagymosásra való a mai időjárás! :lol:

eve@liza!
Kicsit megkésve, én is üdvözöllek. :wink:

Kacika!
Gratulálok a forduláshoz! Zsomb 3-szor megcsinálta, és azóta se. :wink: :wink:

Fanetta!
Hogy bírod? Én a tábor végét nagyon vártam. :wink:

Tand!
Ígérem vadászom neked nyuszit. :lol: :lol: :lol:

Panny!
Jól vagytok már? Olika?
Te hangulatod?

Bosek!
Szupi, hogy meggyőzted apát. mivel?
:oops: :oops:

Nebula!
:cry: :cry: :cry: :cry: Sok erőt!

Pati!
Ejnye-bejnye! Lehet, hogy én is ezt tettem volna. :lol: :oops: :lol: :oops:

Esztexx, Mona!
De jó, vagn egy tejtestvérpár is a topikban! :lol:

Juditkmét!
Van olyan nap amikor én is borogatok, odaégetek valamit(több mindent) Pl most Niki barackos sütijét! :wink:

Mzx!
Neked most mindent megbocsájtunk, bármit írsz, bármikor kimaradsz! Hős vagy!
DE jó, hogy talira tudsz jönni! :wink:

Judit18!
A vidámpark még most is elég lepukkant, kinézetre, de fő, hogy volt ami forogjon, pörögjön, rezegjen.... :wink:

Kölyök!
Egy szempontból, már tényleg jó lenne, ha hazamennél! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pepike!
A következő célpontunk nekünk is lehet, hogy a Mogyoródi aqapark lesz! :wink: Ari Liza, a bő pelusban! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lusie!
Köszönöm a recepteket, még jól jöhet! :lol: :lol:
Nem áztunk el, csak a végén kezdett el esegetni, de nem volt vészes!
:wink:

Szilvánusz!
Szuper, hogy újjra beállt!
Az éjszakai szopi engem nem zavar! Sajna, nekem nagyon nehezen van meg a mennyiség, és mindig két cici, de örülök, hogy 4 hónapos, és még így vagy úgy de megy a dolog. :wink:

Kikó!
Nekem is egésznapos babám van!
Áron is ilyen volt. Csenge jobban elvolt! Elaludni is könnyebben elaludt! Szinte csak szopi alatt írok ide! :wink: :wink:

Judit!
Hát én nagyon kiakadnék ezen a z sms-en, de tudom néhányan az ilyenen már rég túlléptek! :cry: :cry: :cry: :cry:

Linocs!
Ezekszerint Fruzsi még mindig kéreti magát az evéseknél!
Irgum-burgum vasfazék, merre fut a kisegér?! :lol:

Beuska!
Neked, majd élőben reagálok! :lol: Az tényleg jó lenne, ha férjed el tudna hozni! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Niki!!
Jó szórakozást a mozihoz! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Azért annyira nem pihentem ki magam péntek délutántól vasárnapig. Jó volt, más volt, úsztam, ücsörögtem a termálvízben. Jó lett volna még maradni. Viszont rengeteget kellett pakolni oda és vissza út előtt is! :(
A balatoni nyaralás elmaradását nagyon sajnálom, mert Nimó nagyon jól viselte volna. És ott a teljes ellátás egy hétre meg a szállás kevesebbe került volna mint itt most a szállás és a kaja.
Jövőre remélem összejön.

Nagyon szormorú vagyok - nagyon fáj a derekam, fájdalomcsillapítót is bevettem (szoptatás ellenére) és erős paprikás krémmel van bekenve a derekam, mellette állandóan a szúrós matracomon fekszek.
Nagyon útálom már, 5 éve folyamatos. Előtte is volt egy hosszabb időszak, aztán műtét, 5 év jó volt, most 5 éve újra nagyon rossz.
Olyan rossz, mindentől félek, sehová szinte nem megyek mert tudom, hogy csak szenvedek. Úgy sajnálom néha Levit a szobafogság miatt. (ill. itt a kert de ő elvágyik társaságba).

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Niki, Kikó, én benne vagyok egy minitaliban. Azt hiszem Pomáz nincs tőlünk messze....max félóra kocsival

sajnos Eszter ma egész nap sírdogál és mostanra már lázas is kicsit, nem tudom mi baja lehet :( egyelőre adtam lázcsillapítót

KépKép
judit18

Sziasztok!

Vasárnapnál tartok a visszaolvasással, reagálnék azokra, amiket addig olvastam, aztán majd folytatom.
Ma még tervezem, hogy töltök fel babaúszásos képeket.

Fanetta,
Nektek bevált a Carina?
Olyan "fanettásan" humoros a kukucskálós kép Nimiről! :lol: Nagyon édi! :)

Zsu,
jól esett, hogy örülsz annak, hogy megyek a talira. :) Köszi, hogy írtál Linocsnak, hogy engem is tegyen bele a táblázatba!
Unokahúgodnak gratulálok a babához! :)

Lusie,
tetszik a hasalós kép a gyerekekről! :)

Kmanna,
tök jó, hogy motoroztatok és hogy jó lett a motorosruha Rád! :D

Feri,
Look! Lilla is beautiful! :)

Judit18,
érzem az írásaidon, hogy már kiegyensúlyozottabb vagy, a paramami eltűnt. :)
Nagyon szép husimusi Eszterke! (Nekem Eszterke jön a számra, szólj, ha zavar, ha így hívom!)

Pati,
Norti egyre sármosabb! :)

Pumperka,
jó ez, hogy ki hogy hal meg :)
Még mindig békatartásban van Dóri lába a mei tai-ban. Egyszer próbáltam kirakni őket, de nem volt Neki úgy kényelmes. Még mindig nem írtam e-mailt annak a nőcinek, akitől vettük, hogy szerinte meddig jó békatartásban lennie...pedig kéne.

Évi,
Örülök, hogy Boti így falta az almát!
Nagyon ügyes Boti, ahogy kúszik, nem semmi! :shock: :) :D

Évi, Pumperka,
jól szuperál a verda. :) Vasárnap voltunk Szegeden, párom öccse ott tanul, őt látogattuk meg, jól ment a kocsi. Nagyon szeretjük! :)

Nebula,
szorítok a kerítés miatt, hogy elég nagy legyen! Ismerős a szitu, szüleimnek volt egy kalandor kutyája, folyton átugrotta a kerítést, de vissza már nem ugrott. Nyüszögött a kapunál, hogy engedjék vissza.
Flóra és Marci profilból nagyon hasonlít egymásra. :)

Linocs,
nagyon dolgozik Fruzska a videón, micsoda sikítások (ugyanolyan körforgónk van, Fruzsi szereti?)! Ügyes a csajszi! :)

Panny,
örülök, hogy tudtatok bulizni! :)

Bosek,
tényleg csini vagy! Tetszik a hajad színe, meg a frizkód is! Blanka kész hölgy! :)

EveLiza,
üdv köztünk!

Melinda

Kép
melinda80

Bármilyen minitaliban benne vagyok én is!

Pumperka: aranyos volt a kis mondóka. Hát igen, lassanként 2 hónapja "harcos"-ak az evések Fruzskával. Legalább nem olyan unalmasak a napjaim ;) Persze, van, hogy mint kisangyal eszik, de többségében nem.

Judit18: a fognövekedés miatt lehet hőemelkedése, akár a torka is lehet piros. De azért holnap menjetek el dokihoz. Jobbulást a kisasszonynak!!!

Bocsánat, hogy nem reagálok mindenre, de ólmos fáradtság van rajtam délután aludtam, de így is. Herpesz a számon, aranyér újra itt, gyomrom fáj... Nem kenyerem a panaszkodás, de most valahogy úgy érzem magam, mintha az összes engergiát kiszippantották volna belőlem...
linocs

Linocs,
azt még írni akartam, hogy Dórit megnyugtatja a körforgó zenéje, látványa, nagyon szereti. Pelenkázásnál ha a körforgó felé néz, azt jelenti, hogy húzzam fel Neki. :)

Melinda

Kép
melinda80

Melinda: nem nagyon használtuk még, de mostanában, mikor már nagyon fel van pörögve, akkor befektetem az ágyba, és felhúzom neki, és attól megnyugszik. Szóval tényleg jóóóóóó!
linocs

Csajok!!!!!!

Azért a mai napban is van pozitívum (a szar idő ellenére), kilenckor lesz a szenvedélyek viharában a viasaton, aki nem látta, annak kötelező!!! De előtte kávét dobjatok be hármat, mert iszonyú hosszú... Kép Én már egy hete erre tréningezek, bár már láttam vagy ötször!!!!

Pumperka: a sarkamra álltam és megparancsoltam, hogy kiveszi a szabit és kész!!! Kép Bejött... bár több napig tartott...

Lusie, süti helyet rizskók jött, mind megettem, kicsit most rosszul is vagyok. Kép Kép

Mni, pont most láttam a film előzetesét a tv-ben, egyből mondtam is Ferinek, hogy meg kéne nézni, a Muldörbe amúgyis régóta szerelmes vagyok... Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek

Te melyik országban van ez a Letkés? Én a mai programok között sehol nem találom A szenvedélyek viharábant, pedig már én is tök ráizgultam :cry: :cry: :cry:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Bocsi, az axn-en megy... :oops: :oops:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja, de nálunk tányéros van, úgyhogy itt más lehet a műsor!!! Akkor csak egyedül élvezkedek... :lol:

Böbi

Kép

Kép
bosek

nem, itt is itt vam hála :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Mostanra sikerült visszlógnom........... Letettem a kisasszonykát, alszik!

Linocs!
Általában a 3., 4. hónap végére merülnek ki az anyucik tartalékai................... Hát íme, te is bejutottál ide! Kitartás. Az aranyeredet sajnálom a legjobban talán................ Gyomrod mitől fáj???

Judit!
Újra nem lehet műteni? Vagy már nem is vállalkoznál már rá???? Hátha.............

Melinda!
Milyen felhúzós? Nálunk van pörgőforgó mackókomák, de nem zenélős........ Mondjuk forgósnak imádja Nóri.

Bosek!
Felüllakó és Te is bocsásd meg, de biza nem fogom megnézni............. Hulla vagyok, napok óta ébred a csajom 2.20 körül!! Az én álomian alvó, éjszakát atpihenő gyerekem!!! :shock: :shock: :shock: Küzdünk............ Egymással, fogzással. Pfffffffffffffffffff Rizskók!!! Nyamiiiiiiiiii Főztem tegnap tejberizst, majd azt jól emgeszem!

Pumperka!
A szopis hős te vagy!!!! Fantasztikus, mennyit dolgozol, hogy legyen tejed! Mit csinálnak a gyerkőcék ilyen időben nálad????

Panny!
Állandóan sütnék........... Főzni is szeretek, de sütni még jobban! Persze meg is látszik rajtam sajna.......

Niki!
Jó mozizást!

JIM?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
PATTI?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Vendég

Kacika!!

Holnapra drukkot, erőt és ölelést küldök!!!!!!!
Gondolok rád egész nap!!!!

Próbálj pihenni...............................................
Vendég

Jim most akkor hova tűntél??

Vagy ahogy a Paliknak van egy hírhedté vált mondása kicsit átalakítva:"HOVA TŰNT DAMON HILL HELYETT,HOVA TŰNT JIM??????" :lol: :lol: :lol:

Pumperka!

Ma megint depi volt a kedvem az idő miatt :( ....
A fiúk se tudtak kimenni a kertbe és bennt már unatkoztak és "ölték" egymást.....
Aztán fogtam a srácaim és átmentünk anyuhoz...kicsit dumáltunk,a fiúk nyüzsögtek,anyu főzött nekem..szal jó volt :wink:

Kacika!

Gondolok rád holnap!!+++++++++++++++++++++++

De jó Nikinek,épp moziban csücsül... :wink: :wink:

Linocs!

Aranyérre nekem nagyon bevált a szülés után (extrán kitüremkedett(bocs :oops: )és iszonyatosan fájt)szal a Mastu krém és kúp.

Judit(k)!

Tényleg nem lehetne megint műteni h ne legyenek ilyen fájdalmaid???....nagyon sajnállak... :(

Judit!

Sztem is a foga lehet Eszternek...nézd meg h a feneke nem piros-e és a széklete nem hígabba -e.....ha igen, akkor tutira a fogzás a bűnös.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szombati babaúszásról képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Melinda