Sziasztok!
Hatvanilány! Üdv köztünk! Gratulálok a babóhoz és ezer hála, hogy így fellendítetted a topicot!!!
Én a kisfiamat a volt BM kórházban szültem, a kislányomat márciusban Telkiben, igaz a dokim ugyanaz volt, jött velem, és ez azért sokat számított. A terhesgondozással jobban jársz szeriontem is, ha Telkiben jársz, mert közel ugyanolyan különbség van az állami terhesgondozás és a telkis közt, mint a szülés vagy bármi más tekintetében!!! A magánrendelőnek szerintem sincs igazán értelme ebből a szempontból, hiszen a terhesgondozáshoz tartozü vizsgálatok nagy része labort, illetve egyéb csak a kórházban megtalálható felszerelést igényel. Bár UH tuti van a magánrendelőben is, de mindenképp fontos, hogy a 9 hónap alatt megismered nemcsak a dokit, akit választasz, hanem a kórházat és az ott dolgozókat is, így nem csak a szülésre "esel be"...
Nekem személyes tapasztalatom Fenyőházi doktorral van, ő csinálta a terhesgondozás egy részét, a másokat a saját dokim. Császáros voltam, de a mútő is és az ott dolgozók is egytől-egyig profik, pl. a herincérzéstelenítés egyáltalán nem fájt, míg az első császárnál nagyon. Szóval szerintem Telki jó döntés!!!
Ha a 36. hát előtt születne a babó, akkor meg nem fogadnak, ez így fair, mert így vagy a legnagyobb biztonságban Te is és a pici is. Ha ne adj Isten valami mégis történik, akkor pedig a magánmentőjükkel pikk-pakk ott vannak, ahol kell. Szerintem a rosszallók véleménye ne tartson vissza, a legtöbbjük csak irigy, és bár Lili még csak 4 hónapos, már nem egyszer kaptuk meg, hogy JA TELKI és a többit hagyjuk, hogy mást ne mondjak, a pap!!! pénzt kér a keresztelőért!!!
Puszi és remélem segítettem!
Bea