Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem sokára indulok Mátéval 8 hónapos tanácsadásra,de előtte teszek egy-két képet!
Vasárnap Szilvásváradon voltunk a gyerekekkel!
Kép Máté
Kép Apa és Máté
Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett: De gyönyörű Máté!!! :D

Nekünk is van tápszerünk, Humana HA1. Bontatlan, 2009.04-ig jó. Addig biztosan nem lesz kistesó. :lol: :lol: Szóval, ha kell valakinek, szóljon!!

Linda: Köszi a történetet! :) Orvosok.... :evil: :twisted: Már bocsi.... :oops: Tisztelet a kivételnek!

Ahogy így olvaslak, van ott elég tej, még jó hogy nem fogadja el a tápot! Ha a nyakadba tud folyni, Rékának is elégnek kell hogy legyen....Ha csak az egyikből szopik éjjel, a másikat nem fejed le?

Szilvi: Én már láttam amott, de itt kommentálom: nagyon jók!

Jelentem, Réka felült! :shock: :lol: 8) 8) 8)
jaimee1

Évi,igen vigyázni is kell a strandokon,nekem eddig még soha nem tünt el semmim,de nem is szeretném.Úgy ahogy mások sem szerintem!

Linda,itthon leszünk,csörgess meg ha itt lesztek a kapuban,mert nem jó a csengőnk!
Hát nem semmi kis történet..nem volt túl emberséges a doki veled.De a lényeg,hogy mindketten jól vagytok,és hogy megérkezett Réka baba épen,egészségesen!Várunk benneteket!

Katlina,házzal hogy álltok?

Szilbee,na mostmár tudom mire való az a bogyesz.Köszike :)

Ivett,a fenyőben ettetek?:) Hát így ,hogy látom apát is tényleg inkább rá hasonlít Máté :) :) De hihetetlen nagyfiúnak tűnik! :) :)

Tali,ti mondjátok meg,hogy szombat vagy vasárnap legyen!(Aug.2 vagy3)Nekünk mindegy.

Kép
Kép
tundi24

Ja, Linda. Nekünk is akkor szűntek meg a pukis gondok, amikor Réka forogni kezdett és folyton hason volt/van. Persze akkor már volt 4 hónapos....

Ivett: ez az új kocsi? TÖk jó! KÉnyelmesebbnek tűnik, mint a mi Pierre-ünk.
jaimee1

Szilbee,végig néztem a képeket! :) Huu nagyon jól sikerültek :) Főleg a tavasak,azok igazán művésziek :)

Erika,gratulálok Réka babának! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Szilbee, elfelejtettem írni, már néztem a másikban a képeket! Nagyon jól sikerültek!
Ezt a Szilvásvárad-Lillafüred útvonalat egy nap alatt csináltátok meg??? Gyönyörű helyek!

Linda, látod, menni fog ez nektek :lol: Hátha a hasfájásra jó lesz a cseresznyemag párna!
Szüléstörténet.... mindig megdöbbenek, ha egészségügyi dolgozóval így beszélnek, akkor mit várhat a "pórnép"!
A lényeg, hogy minden szép és jó lett a végére! Ekkora súllya nem is csodálom, hogy nehezen ment... :wink:
Apának is minden elismerésem, hogy így állt melletted! Még egyszer gratulálok és legyetek nagyon boldogok.

Ui: várom a gyerekágyas tapasztalataidat is!

Ivett, Máté még mindig gyömöszölni való! Fanni nem volt veletek? Vagy csak kép nincs róla?
Mi volt a tanácsadáson?

Évi és
Kép
csongianya

Jaimee, tudom, tudom, le kellett volna fejni a másik cicimből a tejet, de inkább aludtam tovább :oops:
Rékának gratula!

mit tudtok az anyatejgyűjtő zacskókról, amiben fagyasztani lehet? megéri venni?

Szilbee, gyönyörű a családod! és mindig is irigyeltem azokat, akik ilyen jó képeket tudnak csinálni.

Ivett, most nézem csak, hogy Máté 8 hónapos :shock: a képeken nagyobbacskának látszik :)

ma nemigen lesz séta, esik az eső :(

viszont már reggel óta "szélcsend" van Rékánál, remélem minden rendben :?

Kép
pimelinda

Linda: Én abban tettem el a tejet, szerettem. 2000 Ft/10 db, azaz nagyjából 1,5 liter tej. Ha van Aventes poharad, az is jó. A lényeg, hogy nagyon jól záródjon és steril legyen.

Remélem, jönnek majd azok a szelek! :wink:

Ó, én is visszaájultam szopi után nem egyszer...egy idő után megszokja az ember valahogy ezeket az éjszakai keléseket is....Odakészítettem a "fejőgépet" az éjjeliszekrényre és szopi után még préseltem ki egy adagot. Hajnalban jött le nekem a legtöbb.

Dobok egy családi képet!

Kép
jaimee1

Linda,sajnos esik,na majd akkor holnap :) Vagy ha még megyek ma kocsival valahova,akkor elviszem,de ezt nem tudom igérni.
Én anno kérdeztem a gyógyszertárba a zacsit,nagyon drága,és 10db van benne :roll: Én a 100ft-osban vettem kis műanyag fűszertartókat,kifőztem és abba raktuk el.A védő nő is azt mondta,hogy nyugodtan rakhatom ilyenbe.Biztosan nincs gond Rékánál.

Évi,lehet már válaszoltál rá,de az agyam kihagy...Csongi oviban van,vagy ki vigyáz rá?

Kép
Kép
tundi24

Linda! Drága de megéri (szerintem)! Bár az aventes dobozkák is jók! Viszont ha ki szeretnéd próbálni, akkor szerintem tudok neked adni ... úgy rémlik még van egy pár.

Erika! De király!!! na végreeee hogy rólad is! kibontott haj meg minden! :D
Gratul a felcsücsüléshez! :lol:
szilbee

Évi! Jó volt a tiszaligeti fesztiál, több ilyen rendezvény kellene Szolnokra. Nem voltak sokan, bár az esti koncertekre már gyűlött a tömeg (mi 8-9 óra körül már hazamentünk). A gyerekeknek sem unatkoztak, volt játszó és ugrálóvár, ringlispíl meg dodzsem, és lehetett lovagolni pónin és csacsin. Marci a csacsira ült fel, és olyan ügyes volt meg annyira tetszett neki, azért gondoltuk hogy majd elvisszük lovagolni.

Hát igen furcsa itthon a csend, és nagyon hiányzik a kis család.

Jamiee! Szeretnék mutatni képeket, de a fényképezőn vannak, az meg ott van a páromnál. De a jövő héten bepótolom.
Gratula a felüléshez! Szépek vagytok a képen :)

Ivett! Máté nagyon aranyos!!

Tündi! Előre is köszi a lovas számot.

Tejgyűjtés: én anno mezei pudingos dobozba gyűjtöttem és fagyasztottam le... :oops: Sajnáltam x ezret fizetni néhány aventes pohárért. Persze előtte kifőztem a dobozkákat. A célnak megfelelt :)
judit_79

Végre hazaértünk!
Tanácsadás után elmentünk még anyukámékhoz!
Tanácsadásról:Mátéval minden rendben 8 kg és 70 cm.
A doktornő el volt tőle ájulva annyira nevetett rá!

Tündi!

Igen mindig a fenyőben eszünk,ott nekem negyon izlik a pisztráng!

Erika!

Igen ez az új kocsi én Cam Portofoliot vettem és ahogy tapasztalom Máténak is nagyon tetszik és jól is érzi benne magát!

Évi!

Fanni is velünk volt,de ő nem nagyon szeret fényképezkedni!

Pénteken megyünk Tatára egy horgásztóra és majd csak vasárnap jövünk haza!
Remélem jó lesz nem lesz nagyon unalmas!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Fanniról is egy kép:
Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett,mi is ott szoktunk enni! :) Melyik tóra mentek Tatára?Tudod mi is voltunk,volt ott egy horgász verseny.Vmi bakodi tó vagy micsoda,annak volt meghirdetve,de apa szerint nem az volt :roll: Nagyon csinos csajszi Fanni :) :)

Judit,már küldöm is :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Mi a Derítő horgásztóra megyünk,állítólag a vizen vannak a faházak.

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett! Látom Fanni is élvezte a lovaglást! :)

Én meg most kaptam fényképeket e-mailben, közzé is teszek párat

Kép
Kép
Kép
judit_79

Ivett nagyon szépek a gyerekek,és Máté tényleg olyan nagynak tünik a képeken!

Marci,meg már teljesen nagyfiú,sokat nőtt mióta találkoztunk!!

Tejcsitárolás!
Anno nekem is azt mondta Cseh Mária hogy tökéletesen megfelel a tej lefagysztására a pudigos pohár is"Ezért ne vegyél méregdrága dolgokat".Végülis én is kis fűszer tartókat vettem kifőztem és abban fagyasztottam azt a keveset ami volt!

Ma kaptuk meg a bontási engedélyt!!!!!!!(vagy már írtam??)

Kép

Kép
katlina

Hali!

Bocs, Ivett, nem volt nálam a telefon, látom kerestél... már nem mertelek visszahívni, majd holnap beszélünk :lol: Ha jól tudom, akkor főnök úr, holnap utazik :wink:
Te, nem az volt, hogy olaszba mentek? Nem árulta el ma apátok, hogy végül is hol töltitek a hétvégét... hm, nem is tudom, hogy gondolta, hogy nem fogom megtudni :wink: :lol: És Ti is horgászni fogtok? :roll:
Megyek holnap Mátét gyömöszölni!!!

Judit, hú, mekkora lett Marci :shock: Oooolyan nagyfiús! Nagyon klasszul üli a szamarat :lol:

Nóri! Tessék írni!!!!!

Évi és
Kép
csongianya

Én Levente aventes poharaiba gyűjtöttem a tejet... pár alkalommal, aztán mivel az túl nagy volt annak a pár ml-nek amit hagyott ciciben így, vettünk tejgyűjtőt (még mai napig van velőle... annyira nem fejtem). Később meg az aventsbe fagyasztottam a bébikajákat.. és olyannyira kiszolgál, hogy még most Dávidnak is abba fagyasztom a főzelékeket. Nekem megérte azt a pár ezer forintot.

Judit! Milyen nagy már Marci! :shock: Nagyon sokat változott az arca is! Kezd nagyfiúsodni! :)
szilbee

Judit: :shock: :shock: Csak visszahangozni tudom a lányok kommentjét! Nagyot nőtt Marci!!! :D
jaimee1

Évi!

Nyugodtan hívhattál volna még mindig nincs itthon!
De ugy volt,hogy Olaszba megyünk de Máténak még nagyon hosszú lenne az út,így megbeszéltük hogy majd jövőre megyünk mikor már nagyobb lesz.
A hétvége alatt csak kipróbálom a horgászatot!!
Jövő hétvégén meg Eger mellé Noszvajra megyünk,de oda anyáékat is hívtuk.
Holnap nem lesznek itthon a gyerekek ugy hogy csütörtökön gyere babázni!!
Nekem is jár egy szabad nap megyek fodrászhoz meg egy kicsit vásárolgatni.
De bemehetek az irodába és majd eggyütt kajálunk!
A fönök megy holnap!!!!!!!!!!
Sanyi nem megy?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Judit,Marci nagyon ügyesen ül a szamáron :) És én is csatlakozom a "nagyot nőt" táborához :)

Katlina,jajj de jó,akkor nekiláthattok a munkálatoknak! :)

Ivett,biztosan jó lesz a hétvégétek! :)

Nekem is vannak Aventos gyűjtőim,de nem használtam,mert nem gyűlt annyi össze egyszerre,hogy tele legyen.A kis fűszertartók meg csak 1 dl-esek voltak.Azok szépen megteltek :P

Jó éjt,szép álmokat mindenkinek!!! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Szép jó reggelt mindenkinek!

Esik az eső szomorú vagyok!És még nagyon hűvös is van!

Apa elment,de semmi kedve nem volt menni ebbe a rossz időben!

Judit!

Nagyon szép kisfiad van!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Jó reggelt! :)

Ivett,én is nagyon szomorú vagyok az idő miatt:( De majdcsak jön már a jó idő is!

Kinek,hogy telt az éjszaka?

Mi most türhetően aludtunk.Luca is az ágyikójában egy jó ideig,de mivel 3 napig alig aludtam vmit,és nem volt erőm felkelni hozzá bevittem közénk.De már 6előtt kukoérkolt,most meg 7kor visszaaludt.Remélem kialaudja magát!

Kép
Kép
tundi24

Jelentem nekem elég carul... meg a reggel is. Az eső csak tovább rontott az amúgy is nyűgös hangulatomon...

Jövök majd, ha kissé kipihentebb leszek.

Pusz!
szilbee

Mi sem aludtunk túl fényesen de már ozzászoktam!!!!!!!!!

Erika!
Hát ez a családi fotó nagyon jóóóóóóóó!!!!!

Linda!
Én is meglepődttem hogy így beszélnek egy Eü.dolgozóval,de nagyon jó volt olvasni a történetedet!!!

Kép

Kép
katlina

Móning!

Mi is rémesen aludtunk, de azért, mert már megint tejválságunk van. Pénteken még ömlött, tegnap éjjel már épphogy elég volt, most éjjel pedig kevés.... :shock: :shock:

2 óránként szopizott nagyátlagban.....
Nagyon nagyon nem izgulok már, Réka ölég öreg baba. :D
De küzdünk...sztem csak a piri húzta le a tejet, ha megjön, talán jobb lesz....

Mostakkor mi van tali fronton?
Kinek jó a jövő szombat? Illetve kinek nem? Mert akkor halasztjuk.
Nos?
jaimee1

Hajni!

Dávidnak,nagyon sok Boldog Szülinapot kívánunk Kép

És tessék mostmár jelentkezni!Irgum-burgum :) :)

És persze a többi elveszettnek is :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Vagyok én is, néha olvasgatok....írni nincsen kedvem most. Nem vagyok lehangolt, vagy ilyesmi, sőt, csak egyszerűen nincs kedvem írni.

Tök jó ez a hűvös! Tisztára fel vagyok frissülve :lol: ! Még aludni is jobban alszunk.

Lilcsivel jókat dumálok már :lol: Tök jó, hogy tud velem "rendesen" kommunikálni, soxor jókat nevetek a beszólásain :lol:
Pelust már a déli alvásnál sem kell ráadnom, ügyes a lány :wink: Hogy az esti mikorra marad el, nem tudom, mert azért pityókázik még rendesen. Bár már vizet adok neki, abból meg nem csúszik annyi, mint a teából :lol: ,de így is teli a pelusa.
És áttörte az ínyét a 20. foga is!!

A szombati lefejelésének nyoma is maradt :? Van 1 klassz monoklim a bal szemhéjamon :lol:

Katénkám, jó, hogy végre jó a gépetek!
No, és hogy kezdődhet a meló is! Kitartást, sok-sok kitartást hozzá!!

Erika! Vasárnap elutazunk, de azért a barack kéne, ha lesz még (bár gőzöm nincs, mikor jövünk haza 8) ).

Évi! Sikerült, aminek sikerülnie kellett :wink: :lol: ??

Linda! Én meg pelenkát melegítettem és tettem a pocijára Lilcsinek, és úgy masszíroztam. De egy extra plussz pancsi is csodákra képes :wink: .

Dóri! Veled mi van? Jól bírod a frontokat? Tessék írni!

Na, megyek, varrok egy kicsit, hogy azzal is készen legyek még....most úgysem kel főznöm... 8)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Pont most akartalak hívni hogy hol vagy elveszve!!!!!

Nekünk jó a szombat!!!!!!

Dávid Sok Boldog Szülinapot!!!!!

Kép

Kép
katlina

Ím itt vagyunk:))) Kép

Kép

Kép
katlina

Szilbee,nekem sincs jó kedvem :( ez egy ilyen nap úgy látszik...

Erika,a tali tőllem nem függ.A többieknek kellene már jelezni vmit!!
A tejcsi miatt ne aggódj,rendbejön majd :) Réka meg már tényleg nagy csajszi,nem lesz ott gond :)
Ja igen fotó,jó,hogy mutattál végre egy családit! :) :) Jó kép :)

Katlina,mikor kezdtek a bontáshoz?Az idő nem kedvez most nektek,de talán jön a jó idő!! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hát gyönyörű idő van, mit ne mondjak :( Ma kabátban jöttem dolgozni :roll:
Közben meg mennem kellene Csongi Dani haverjának névnapi ajándékot venni, valami játékboltba.... de ebben az időben.... :?

Hajni, nagyon boldog szülinapot kívánok a nagyfiadnak! :lol: Tessék életjelet adni, hát nem látod, mennyire hiányolunk :wink:

Jaimee, de jó így együtt látni benneteket! Nagyon szépek vagytok!
Szopi....hát igen, Réka is öregszik már rendesen... de nem kell bánkódnod a szopi miatt, lassan lehet eljön majd az idő, amikor magától szokik le róla (márha úgy nem jársz, mint Betti :wink: )
Egyébként hányszor kap szopi helyett mást? Mi lenne, ha este megvacsoráztatnád, akkor talán kitartana a tej éjszakára is...

Nóri, tegnap már jojózott a szemem a géptől, de ma este még egyedül vagyok, úgyhogy megpróbálom :wink: Köszi :lol:

Dóri, írj Te is, hogy hogy vagy? Mivel jársz Budaörsre egyébként? Vezetsz minden nap?

Linda, hogy telt az este? Volt hasifájás?

Ja, én jót aludtam :lol: De ne irigykedjetek, 3 és fél évig nem volt egy éjszakám sem, amit végigaludtam volna!

Ivett, bejösz ebédelni????

Évi és
Kép
csongianya

Nóri,végre! :) Gratula a déli peluselhagyáshoz és a 20ik fogacskához Lilcsinek! :) :)
Hova utaztok?Akkor a talira sem értek haza? Na,ne már.Igaz azt írtad nem tudod meddig maradtok...Így még van remény :)

Katlina,nagyon jó pofa Robika :) :)

Kép
Kép
tundi24

Jaj, Katlina, ez nagyon jó kép :lol: Hihi, a szeme nem áll jól ennek a gyereknek :lol: :wink:

Tündi, ha minden igaz, jövő héten itthon lesz apa is. De csináljuk a Csongi szobáját, festés, játék selejtezés, új bútor összeszerelése. (nem tudok egy íróasztalt berakni a rengeteg játék miatt, és hát iskolába megy a gyerek)
Még nem tudom, hogy alakul a hétvége, meg hogy a fiúk mit szólnának egy ilyen talihoz...
Tényleg, apák is jönnének????

Évi és
Kép
csongianya

Megmutatom itt is, mire licitálok éppen a teszveszen :wink:

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Évi,sztem jöhetnek apák is.Úgyis gondolom,hogy lesz akit apája hoz ki!
Nagyon vagesz a táska,remélem megnyered a licitet!Mikor jár le?És mennyiért vesztegetik?hol tart a licit?

Kép
Kép
tundi24

Elmaradt... :oops:

Dávid! Nagyon Boldog Születésnapot! 8)
szilbee

Minket apa visz!!!!
Szóval jöjjenek már apák is,szegény zuram ne unatkozzon :wink:

Kép

Kép
katlina

Nem tudtam már vagy egy fél órája belépni...

Tündi, péntek délelőtt jár le a licit, de még más szerencsére nem licitált. 2.990, szerintem annyit megér, kép alapján jó állapotban van! És ilyen biztos nem lesz senki másnak! :wink:

Katlina, oké, akkor rábeszélem én is a fiúkat... Mondjuk inkább attól tartok Csongi unatkozna a sok kicsi mellett...

A másik topicban estére mozit tervezünk, csajbuli, van kedve valakinek csatlakozni? A Mammamiá-t nézzük meg (már ha összejön)!

Évi és
Kép
csongianya

Katlina: Enyém Apa is jön a talira és fotózik is majd. Remélem, minél többen leszünk.

Szilvi, ti is jöttök? Tudjátok már? Lécci....

Évi: Gratu a táskához! :) Pofás darab!
Még csak ebédre kap főzeléket és gyümölcsöt. Pont azon filózok, hogy vacsira is kapnia kellene valamit.....Persze a gyarapodása, súlya jó, szóval......de lehet, hogy megkérdezem majd a védőnőt.
Olyan korainak tűnik nekem, hogy két étkezésre is főzit kapjon, nem? Szerintetek? Szilvi, Tündi, Nóri, és a többiek???

Nehéz, mert bármilyen napszakban bármilyen kajával közelítesz a szájához, ez a lány olyan kíváncsi és mindenre nyitott, hogy megeszik mindent,,,, :shock: :shock: Éjszaka még mindig 2x szopizik...vagy háromszor...
jaimee1

Katlina: nagyon cukker Robika. :)
jaimee1

Erika! Nem tudom... ahogy azt korábban mondtam, attól függ hogy tudunk menni üdülni. Még semmit nem intéztünk e téren... :oops: Majd holnaptól...

Hulla vok... iszom kv-t.

Aztán minnyá elmondom, hogy mi most hol tartunk Dáviddal.
szilbee

Évi! Nekem ezek nagyon késői időpontok :cry:
De majd megnézem itthon, a SAC-ot is pár nap múlva már lehetett tölteni :wink:
Nekem meg úgysem kell széles vászon meg dolbi szörraund :wink:

Katlina! Robi gyerek tiszta Rolling Stones :lol:

Erika! Én nem adok tanácsot! Én is úgy csináltam, ahogy a saját kútfőmből jött ki, és ahogy Lujzi bírta. Az biztos, hogy tápszert 7 hósan már nem kapott, hanem tejet meg rendes kajákat (a 3-4 korty cicitejcsi mellett). De Réka, mint tiszta anyatejes, teljesen más tétta :lol:

Akkor én is mutizom:
Kép Kép
Én meg ezt licitáltam Lilcsinek 600-ért.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Először is... mi ott tartunk most, hogy Dávid eszik répát, krumplit, karfiolt, brokkolit, almát, ő.barackot, meggylevet, körtét, banánt, joghurtot, tejpépet (glutén menteset), csirkemell, pulykahús.

1. Reggeli (hajnalok hajnalán): anyatej

2. Reggeli (7-kor): anyatej

Tízóai: tea és (csak az arányok miatt írom a mennyiséget) másfél reszelt alma (vagy más gyümölcs) + pici joghurt + 3 teáskanál tejpépből készült papi összekutyulva

Ebéd: vmilyen főzelék + husi (hetente kb. 3 alkalommal), utána anyatej

Uzsonna:vmilyen gyümölcs reszelve ill. törve, utána anyatej

Vacsora (fürdés után): anyatej

Éjszakai "nassolások": anyatej

A tízórainál azért kezdtem el a tejpépet, mert gyorsan megéhesedett... kevés volt neki csak a gyümölcs. Annyit meg nem tudott megenni egyszerre gyümölcsből, hogy 3-4 órát kitartson.

Ja és a tejet nem csak az allergia miatt szokták ellenjavalni... Alacsony a tápanyagértéke és egy csomó ásványi anyag hiányzik belőle, amire a törpéknek szükségük van ebben a korban.
szilbee

Mindjárt lépek le dolgomra, úgyhogy még gyorsan reagálok.

Erika, szerintem ha úgy érzed, hogy nem elég az anyatej, nyugodtan adhatsz már neki valamit uzsonnára. Csongi pl. imádta a tejpépet, jól is lakott vele, így ezt kapta késő délután. Este pedig szopi. Kb. nálunk is hasonlóan működött mint Szilviéknél.

Ja, és én is mindig úgy csináltam, hogy kaja után még megkínáltam cicivel, az volt a "folyadék" egy ideig. Utána ahogy leszokott a ciciről áttértünk a teára.

Nóri, igazán kis csajszis egy a bugyingó!

Csók, megyek ajándékot venni

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok!

köszi a tejgyűjtős ötleteket!

sajnos nincs annyi, hogy tartalékolni is tudjak, pont elég 1-1 szopizásra :?
babuci most 2 óránként szopott éjszaka, kicsit nyugtalanabb is volt

Évi, úgy néz ki, a hascsikarás továbbállt. az estén nyugisan telt, csak nehezen aludt el a drága. aztán sűrűn kelt szopizni.
nem tudom, hogy az infacol használ-e, vagy csak hogy egyszerűen nem iszom tejet?

az időjárás tényleg lehangoló...

Tali: nekünk jó a szombat, 1 órácskára ellátogatunk

Nóri, Lilcsi szépen halad a szobatisztasággal :)
az extra pancsit azért nem vetettem be, mert az esti fürdetést is végig ordítja, akkor is nyeli a sok levegőt :roll: bár tegnap este már kevesebbet sírt

Katlina, jó hogy jöttök a talira, jó lesz újra látni Robikát :)

Kép
pimelinda

Én nem értek ehhez, Szilvi! Miben nyilvánul az meg, ha egy gyerek kevés tápanyagot és ásványi anyagot kap?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Ezt a kérdést inkább egy gyerekorvosnak tedd fel. Én nem tudom neked szakszerűen és teljeskörűen megválaszolni.
szilbee

:lol: :lol: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?