Sziasztok!
Nos, akkor 3.szor is nekifutok az írásnak! Áhhhhhhhhhh, ez a net az agyamra meggggggggy!
Zöldi!
Nagyon szép Hanna lak! 3.5 kg a 20.héten? Nem viszed túlzásba? Na, viccet félretéve, te sem fogsz sokat hízni!
Hanna!
Nagyon aranyos a picitek, aki már nem is olyan pici!
Köszi szépen jól vagyunk! Gréta most nagy harcok árán alszik, de gyanítom mire leírom a hsz-em és el is tudom küldeni, addigra felébred!
Napközben nem nagyon tetszik neki az alvás! Kb. 10től estig nem alszik, csak ha mellkason van, vagy babakocsiban vagy autóban. De ahogy megpróbálod az ágyba letenni, egyből felébred!
Persze ez mind azért van, mert éjszaka alszik, meg reggel is ráhúz még egy kicsit. Áltlaában 11től alszik fél 6ig és utánna még fél 10-10ig. Bár most volt kivétel 2 nap, hogy este 9kor elaludt és 3kor felébredt, evett, aztán 6kor kelt, evett és 10ig aludt.
De nem panaszkodom, mert ez így nagyon jó, csak napközben is kellene neki kicsit aludni, mert estére elfárad nagyon és már a cicin is csak sír, míg egyszer csak beájul!
Egyébként, ha jó kedve van, akkor elvan egyedül a kiságyban. Van két kisbarátja, két kacsa, akiknek nagyon szeret magyarázni. Jár keze lába, annyira kalimpál. És tolat hátra fele. Ha hátára fektetem, akkor általában nem úgy találom, ahogy letettem!