Bolha: igen, az agyamra mész.
Na jó, nehogy felvedd, csak ugratlak... na jó nem.... na jó, mégis. De most komolyan, nehogy magadra vedd!
Régebben barátkozósabb voltam, nyitottabb (de azt hiszem neked ezt már ecseteltem), csak aztán történt valami az életemben és azóta zárkózottabb vagyok, nem tudom kinek mit lehet mondani és mit nem, ki hogy reagál és mire, stb... innen jött, hogy biztos, hogy megbízhatok-e bárkiben, biztos hogy nem kétszínűsködnek az emberek amikor jót mondanak, biztos hogy megmondják a negatívot is, hogy okuljak belőle, biztos, hogy szimpi vagyok nem csak képmutatás, stb... majd leküzdöm, vagy nem.
Andi: igen, volt 2 évünk amikor külön voltunk.
A 6-ból...
Érdekes, mert eddig mindenki azt mondta, hogy külsőleg tök jól elvagyunk, boldogok vagyunk, stb...
Lehet már csak én csinálom a boldogtalanságot, már erre is gondoltam. Ami abból fakad, hogy nagyon féltékeny vagyok, nem bízok meg benne és ezért. Ebből kifolyólag nem is hiszek neki és nem hiszem el, hogy én kellek neki és engem szeretne, csakis engem és csakis engem akar... hülye vagyok, mi?
Másokat olyan jó elnézni, hogy elmennek strandra, nyaralni, stb... én meg félek ilyen helyekre menni, félek a következményektől (ami persze vagy van, vagy nincs, mert csak én képzelem be). Meg igenis zavar, ha másokat helyez elém és kész. Önző vagyok és azt akarom, hogy mi legyünk az első helyen a gyerekkel, sőt... előnybe helyezhet mást, de az csak Koppány lehet. Sajnos az a legnagyobb probléma, hogy elvárnám, hogy olyan legyen velem, mint én vele. Na jó, nem mindig, csak a pozitív dolgoknál.
Van valami fejlemény hitel ügyben?
Bolha: hol voltatok? Már esik az eső, úgyhogy jó hogy haza értetek... én nemrég álltam neki rizseshúst csinálni, kedv az nulla, már elegem van a zsír alapú ételekből, tisztára kipattogtam a sok zsírtól.
Valakinek megvan az e havi hírmondó vagy mi? Valamelyik helyi újságban írták, hogy a gyerekorvosi rendelés ideje megváltozik. Ha meg van valakinek, be tudná nekem ide írni, hogy mettől-meddig és milyen napokon hánytól-hányig lesz? Úgy emlékszem, hogy aug-ban és hogy kedden 11-13-ig lesz. Na már most én a tanácsadásra 11.20-ra kaptam időpontot ami viszont akkor mág igencsak belenyúlik a betegrendelési időbe...
Ne haragudjatok lányok, tényleg ne haragudjatok, ha itt lelkizek, de Gyulával nem lehet megbeszélni, tesómmal büszkeségből nem merem és olyan jó kiadni, tanácsokat vagy épp letolásokat olvasni. Szóljatok, ha az agyatokra megyek és akkor nem írom le. De tényleg. Nyugodtan legyetek őszinték, az jobb. Na, már megint kezdem.
Bocsi!!!!
Megyek is, mára hülye lettem. Anyu felhúzta az agyam a házzal. Itt szórakozik velem, aztán pedig én égek miatta mindenhol. Már ott tartottam, hogy megmondom, hogy intézze ő és semmit nem segítek neki, mert a jelenlegi állás szerint MINDENT én intézek, ő meg össze-vissza variál, engem hoz kínos helyzetekbe. Whááááhhhh, apu a másik fele...
Tényleg megyek!
csak még annyit: nekem is kell egy olyan körhinta ami kint volt a Harangok Napján.... nagyon tetszik, régi népinek tűnik... nagyon jóóóóó, még Koppány is élvezte volna... vagy már írtam?